Araba da müzik açmış geziyorduk o yüksek sesle şarkı söylüyordu ben sadece şarkıyı dinleyip yolu izliyordum o da bana neden benim gibi eğlenmiyosun bu yüzden erkeklerle takılmak daha güzel dedi benimle eğlenmiyor demek ki çok üzüldüm ama ne yapim bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu genel de senin nişanlını ilgilendiren bir durum değil genel olarak insanlara baktığım zaman sevgilisinden eşinden ya da Nişanlısından daha çok arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi Seviyor çünkü artık insanların Kafa yapısı arkadaşlığa kaydı artık ne kadar ciddi bir ilişki içinde de olsan ilişkiden Artık insanlar zevk almıyor maalesef belki sen ben alabiliriz ama insanla işte Kafa yapısı artık çok farklı işte arkadaşlarımla İstediğim yere giderim istediğim gibi eğlenirim tozarım ama bunu sevgilimle ya da eşimle nişanlımla yapamam tarzı bir düşünce var halbuki bir insanın en yakın arkadaşa da sevgilisidir nişanlısıdır eşidir Eskiden böyleydi Bilmiyorum şimdi Artık devir çok farklı
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadına odaklanan kadınla alışverişe giden kadınla aşk dizisi izleyen erkeği istemezsin. Erkeklerle erkek gibi spor, maç, dağcılık, kavga eden erkek daha iyidir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla kasıyor olabilir misin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü sevmiyor olabilir
00 Yorumla Arkadaş arkadaştır, sevgili sevgili, aile aile. Bir insanın bunların hepsine ihtiyacı var.
Sen sevgilisi olarak arkadaşlarıyla rekabet edersen sevgili kontenjanı boşa çıkar haberin olsun. Kendi alanına odaklan. Bir kişi herkesin yerine geçemez. Olmayacak işlerle eritme kendini.
Bu senle geçireceği zamanın sıkıcı olacağı anlamına gelmiyor, ama sen arkadaşı yerine geçmeye çalışırsan sıkıcılaşırsın. Şimdi sana öyle gelmiyor olabilir, ama o da senin arkadaşlarının yerine geçmeye kalksa gözünde iticileşir.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülmekle alakası yok. Erekler futbol konuşur. Muzık açınca beraber soyler hatta el kol hareketı yaparlar.
Erkeklerın kendı arasında çok derın bır arkadaşlık varsa hıç bır şey onun yerını tutmuyor. Şakalaşma sevıyesız espırıler muzıp ışler kadın muhabbetlerı başkaslarıyla dalga geçmeler erkekler kendı arasında çok eğlenır.
KAdınlar özelıkle hoşlandıgımız kadınlara karşı her turlu şaka yapamıyoruz. Erkekler kolay kolay bırbırlerıne alınmazlar laf sokar dalaşırız bunu kadınlara yapamazsın.
Yaradılış farkımız var. Kadınlarsız da olmuyor onlar da duygusal ıhtıyaçlarımızı karşılar. Ama eğlence ıhtıyacını bır kadınla karşılamamız daha zor bence de.
10 Yorumla Yanlış anlamayın ancak hem kazma ve ileride pişman olacak. Öncelikle evlenecek kişiler tamamen birbirine benzemek zorunda değil. Ayrıca şu konuda içiniz rahat olsun, İster istemez zamanla eşine ayak uy duracak. Uyduramıyor ise zaten yürümez. Arkadaşlarında aklı kalan evliliklerde iki tarafta ya zamanla uyumsuyor. İki tarafında yeri ayrı ama birbirine karıştırmamalıyım diyor ya da bir tarafın içine ediyor. Ayrıca eş ile eğlence anlayışı farklı olur arkadaşlar ile farklı olur. Bunu söylemesi çok çok yanlış. Bu konuda onunla konuşun ve daha doğru ilerlesin ilişkiniz.
10 Yorumla
+1 yılOrada hemen ona cevap olarak senin sevdiğin şeyleri bende sevmek zorunda mıyım bu nasıl bir üslup böyle ben senin nişanlınım demen gerekirdi. Bence böyle dediğine göre nişanlın olacak kişi seni çok sevmiyor yani ileride bir sorun yaşarsanız şaşırmayın derim bence siz uyumlu bir çift değilsiniz.
10 YorumlaNe saçma bir cümle. Kırılmakta haklısın, kim olsa incinir. İnsan asla eşini başkalarıyla teraziye koymamalı. Ayrıca madem birlikte eğlenemiyorsunuz, neden nişanlandınız? Dün bir bugün iki olmamıştır bu ilişki.
İki ihtimal var, ya o gün canı sıkkındı ve senin de sakin kalman onun enerjisini düşürdü, sinirle bir anda söyledi ya da "artık evlilik yaşım geldi, masum sakin bir kızla evleneyim, benim de herkes gibi ailem çocuklarım olsun" mantığıyla aslında aşk duymadan, birlikte vakit geçirmekten keyif almadan çıktı bu yola.
Bunun cevabını da sadece onun davranışlarını gözlemleyerek ve bu konuyu, incindiğini açık açık konuşarak çözebilirsin.
Umarım anlık bir şeydir ve ilişkiniz güzel devam eder ama eğer olumsuz giderse sakın geri adım atmaktan korkup mutsuz bir evliliğe evet deme. En büyük pişmanlığın olur.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende sezinlemişsin birşeyler.. iyice gözden geçir ilişkini.. niye bilmiyorum sevgilikte hep bir uyumsuzluk meydana geliyor ama arkadaş ya da kankilerde sıkıntı olmuyor.. bunu sana söylemesi biraz kırıcı ama sırf bu yüzden de bitirilmez, sadece iyice gözden geçir arkadaşım..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylediği şey çok yanlış ve kırıcı. Demek ki seni kendine uyumlu görmüyor, eh peki niye nışanlandı o zaman? Ben de şarkı söylemem, sakin biriyim, ama benim tam tersim olan arkadaşlarım var ve beni böyle kabul edip seviyorlar, ben de onları. Bırak nışanlımı, arkadaşım daha böyle bir şey söylese bir daha görüşmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkeklerin hepsimi aynı olur ki. Eşimde aynı arkadaşlarının yanında o kadar esprili, güler yüzlü eglenceli ki şaşırıyorum bu adam benim kocam mı diye? Ama benim yanımda hep eleştirici, sert, yüzü gülmeyen bir adam. Bende tam tersi cıvıl cıvıl deli doluyum. Kafa yapısı çok farklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaksız da değil. Öyle bir müzik ve senin olduğun bir ortam da neden ylnızmış gibi hissetsin ki insan. Neden ona katılmıyorsun ki?
15 Yorumla
Soran+1 yılDayı sesim kötü o yüzden yüksek sesle şarkı söylemek istemiyorum
- +1 yıl
Dayı falan değilim. Erhan Bey deyin! Kaldı ki siz sizesiniz, sahne almıyorsun ki. Kim bakar makama, usule, sesine. Aslolan aynı havayı solumak değil mi?
Soran+1 yılDoğru ama utanıyorum sesimden rahat edemiyorum
- +1 yıl
Senin dahi utanıp beğenmediğin bir ses ile yaşamak nasıl bir şey ki? Neden güzel konuşmayı, sesinin tonunu tanımayı ve o ses ile çıkarılabilecek en güzel ses ve kelimeleri araştırıp, öğrenmiyorsun?
- +1 yıl
@vesvesex Kafa olmayınca, başka şey taşırmış insan başına bela olsun diye. Benim kastettiğim ses egzersizleri yaparak, ses tellerimizi çalıştırmak, eğitmek ve her şeye rağmen güzel bir ses tonu yakalayıp, konuşmaktan bahsediyorum. Nasıl ki her sanatçı sesinin kalitesine, özelliğine göre şarkı seçimi yapar ise, o da sesinin tonuna göre konuşma dilini, tonunu, kelime vurgusunu öğrenecek ve kendi sesinin de bir tınısının olduğunu, yeide kullanıldığında dinlenebilir bir hoş ses olduğunu fark edecek. A akıllım yoksa senin ve sen gibiler gibi bi tarafından konuşmayacak kimse.
+1 yılBoşuna üzülüyorsun şöyle düşün liselisin ve annenle mi daha çok eğlenirsşn yoksa lise arkadaşlarınla mı aslında mantıken annenin yapacağı şeyleri hiçbir arkadaşın yapmaz ama sen yine de arkadaşlarını seçersin o da böyle bir şey seni de seviyor ama arkadaşlık başkadır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Sor bakayım O hayatında daha önce bir kadınla eğlenceli vakitler geçirmiş mi ki yoksa sıkıcı olan sorunlu olan taraf sen misin ha eğer geçirdiyse o eğlenceli kadını niye bırakmış mesela onunla eğlenmeye devam etseymiş Tam kafa dengiyse Eğer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arkadaşlarıyla da takilmasi lazım hep seninle nereye kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıyla da takılıyor zaten ama benimle eglenmedigini söyledi
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sonra da otur yerine çok hoppalasın derler bir ortaları yok bunların he.
18 Yorumla
Soran+1 yılBu benim mizacım kimisi çok sıkıcı der bana kimisi de hanım hanımcık der
- +1 yıl
Hanim hanımcık ağır olmak iyidir kızlarda. Hoppala oynak kızların iffeti olmaz afedersiniz
Soran+1 yılAşk olsun ya diye tepki vermiştim ama şimdi tekrar kırıldım bı daha öyle şeyler söyleme derim
Soran+1 yılİffet ne alakaa ya
- +1 yıl
Katılıyorum.
- +1 yıl
İffetli olmak diyorum daha yakışır bir kıza genelde ağır hanım hanımcık olur iffetli kızlar diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adam ne yapman gerektiğini söylemiş işte sende eğlen eşlik et
15 Yorumla
Soran+1 yılSesim kötü yüksek sesle şarkı söylemek iso
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılEğleniyorum zaten ben
aranızda uyum yok galiba evlilikte zor yürür madem eglenmek istiyor o sana sen ona ayak uydurmaya çalışabilirsin
10 Yorumla
+1 yılValla kusura bakmasın ama daha şimdiden böyleyse seninle evlenince vakit geçirmez
21 Yorumla- +1 yıl
Napacaksın peki
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasları daha eglencelı olabılır normal ama dıle getırme seklı yanlıs
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadastan erkek arkadaş performansı beklemek gereksiz. Seni eleştirmek için söylemiş.
10 Yorumla
+1 yılSenin için üzücü bir durum ama seni üzmek için söylememiş bu belli...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kadın aklı işte...
Elmayla, armudu karşılaştırıp, çıkan sonuca üzülmek... 💁
12 Yorumla- +1 yıl
Elmayla armudu karşılaştıran burada kadın değil yalnız, erkek..
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kafadar uyumlu değilsin demekki sadece bu kadar
10 Yorumla
+1 yılsenin onun yanındayken güzel vakit geçirmediğini düşünmüş sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam✨
Madem arkadaşları ile nişanlansın çok eğleniyormuş ya10 Yorumla
+1 yılçünkü sıkıyorsun onu bunaltıyorsun sürekli mesaj nerdesin napıyosun diye soruyorsun 2 saat mesaj atmasa trip atıyorsun özgür bırakmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yapmıyorum hatta çalışıyor diye rahatsız etmiyorum genelde o beni arar
+1 yılErkeklerin eğlence anlayışları daha zevkli onlar kasmiyoar o yuzden bende eşimle çok eğlenebiliyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok düşüncesizce bir laf.. böyle erkeklerle niye nisanlanirsiniz bilmem ki.. evlilik hayatınız da kabus gibi olacak belli zaten..
00 Yorumla
+1 yılÇiftler arasında oldukça yaşanan bir durum. Sende biraz enerjik olmaya çalış. Fedakarlık yapmak lazım. Hem güzel bir şey bence sende eğlen hayatını yaşa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılyallah arkadaşlarına o zaman özgür bırak çocuğu
00 Yorumla Bu karşılaştırmayı yapması çok tuhaf ikisinin de yeri ayrı
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılan zıt siniz sen ağırbaşlı o neşeli adama da yazık be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kesinlikle erkek arkadaslarla takilmak daha eglenceli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Ayrı dünyaların insanıyız olduğunuzu anla evlenirsen hayatın skilir
00 Yorumla
+1 yılYani erkek erkege takilmak daha eğlenceli ama bu seni sevmedigi anlamina gelmiyor bende sevgilimden cok erkeklerlw takilmayi seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyle yapar ama benim kız arkadaşım la gezdiğim de oda şarkıya eşlik ederdi. Susup şarkıyı dinleyince çok mu iyi oluyor 🥴🥴
00 YorumlaSeni de alsın yanına ne kadar saygısız Eglenmiyorsa yapamicaksınız niye evleniyorki bence yol ver insan aşkından başka kimseyi istemez zevk almaz siz biribirinizi hayatı veriyorsunuz herşeyi yasayacaksınız birbirinizde olucaksınız seni sevmiyor
00 YorumlaHerkes aynı olamaz densizlik yapmış
50 Yorumla
+1 yılSende aynı şeyi bir gün ona söyle bakalım ne diyecek
10 Yorumla
+1 yılBendede tam tersi. Ben müzik acip sarki söylüyorum sevgilim bisey yapmiyo 😃
10 Yorumla
+1 yılBir insanla eğlenemiyosan bir ömur nasil geçer? Eglen sen de. Ha bu arabada sarki soylemek hosuns gitmiyosa belirt. Disarda belli sinirlarim vardir mesela benim. Karsi cinslerin oldugu ortamlarda.
00 YorumlaÇok üzücü cidden:( ortak eğlence ayarla
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela bi fikir ver
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Duygusuz demek ki dikkat çekmenin ne anlamı var ki
10 Yorumlaerkekler klasik uzulme
12 Yorumla- +1 yıl
Bence bunun cinsiyetle alakası yok yukarıda da yazdım gibi şu anki devrin Kafa yapısı ile alakası var Halbuki bilmiyor ki kadınlarda Erkeklerde en yakın arkadaşıdır insanın nişanlısı eşi ya da sevgilisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizin eğlendiği başka noktalar vardır oralara odaklan canını sıkma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yıladamin yaninda ruh gibi geziyosun demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılAraba da ne yapabilirim ki onun gibi bağırarak şarkı söylemek istemiyorum sesim güzel değil
- +1 yıl
Eslik etmeye calis biraz. Oyle cok yukses sesle degil de normal sesle soyleyebilirsin
+1 yılSende ayak uydurmaya çalış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü açıklama
00 Yorumla
+1 yılCok kırıcı yaa😒 söylenmez ama bu
00 Yorumla
+1 yılNişanlın Belki de erkeklerden hoşlanıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Cocugun yaninda kendini fazla kasmışsın bence
00 Yorumla
+1 yılKafa dengi insanlarla eğleniyor.
00 YorumlaErkek erkeğe genelde daha iyi anlaşıp eğlenir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinize uyumlu değilsiniz demek
00 Yorumla
+1 yılsal gitsin kimle eğleniyorsa ona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖvmek gibi olmasın ama çok eğlenceli bir insanım.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş 25 ile 29 arası mı yoksa dahil mi?
Soran+1 yılO 28 yaşında ben 25
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Ekrem ben, tanıştığımıza memnun oldum.
Cevap sahibi+1 yılMemleket neresi?
Ben Ankaralıyım Kızılaydan.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşak erkeği değilse ben bu işi bırakıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok arıyor musunuz boylelerini nasil buluyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demiş o ortam gibi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç sevmediğim insan tipi ya
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım "erkek arkadaşlarımla takılınca daha çok eğleniyorum" dedi. Çok üzüldüm, neden benimle eğlenmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım