Kaç defa ondan vazgeçtim ama ne oluyor bilmiyorum yine barışıyoruz ve biz 14 yıldır böyleyiz?
bu aşk mı saplantı mı?
Kaç defa ondan vazgeçtim ama ne oluyor bilmiyorum yine barışıyoruz ve biz 14 yıldır böyleyiz?
bu aşk mı saplantı mı?
14 sene.. nerdeyse 5 bin gün. Bu bir ilişki değil ki. Başka imkan olmadığı için bazan iyi bazan kötü katlanılan bir durum. Şöyle düşün imkanın olmadığı için değiştirmediğin çok eski ve külüstür bir araban var. Sık sık arıza yapıyor fakat lazım oluncada binip gidiyorsun. İmkan olsa hiç bozulmayan yeni bir araba alırsın. Sizinki öyle olmuş. 6 milyarlık dünyada başka kimse kalmamış. Katlaniyorsunuz. Yoksa bir süre sonra evlenirdiniz. Evleneyecek kadar kötü ya da imkansız bir ilişki..
Hiç bir şey! Sadece günü kurtarıyorsunuz, zaman kaybediyorsunuz, kendiniz ile kafa buluyor, saöma sapan bir ilişki yaşıyorsunuz. Aşk olsa böyle mi olurdu?
Cevap
4Cevap
Toksik ilişki deniyor buna. Boş insanların birbirinden kopmadığı, hayatında başka birileri olmayan asosyale yakın insanların ilişkisi.
Birbirinden vazgeçip ayrılan insanlar aşık olamaz bunu unutma :)
Gayet eminim. Seven insan ayrılmadan önce ayrılıktan korkar sizinki yalama olmuş.
Sizin aşkınız mazi olmuş gibi :) hem kavulamıyor hem vazgeçilemiyor :)
Birbirimizden baska kimse iplemiyor sizi o yuzden birbirinizi bulmussunuz. 😂
14 yıl mı maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?