Aşk İlişkileri Merhaba, iş yerinde konuştuğum hanımefendiyle yemeğe çıkmak istiyorum? NiyaziMuhasebeci Takip Et Xper 1 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aramız çok iyi diyemem, çok da kötü diyemem. Fakat yaşı 45 bekar.. yemek teklifi etmek istiyorum (kabul eder mi acaba?) Güncellemeler+1 yıl Yeni araba aldım hayırlı olsun diye mesaj atmış.. teşekkür ederim dedim. Merhaba, iş yerinde konuştuğum hanımefendiyle yemeğe çıkmak istiyorum? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Muhabbetin yoksa şansın az olur. Önden muhabbet kur derim. 0 2 Yorumla NiyaziMuhasebeci +1 yıl Merhaba, muhabbetim biraz var. sadece mesafeli bir şekilde konuşuyoruz, daha ilerisi olmadı. Numarası falan var.. nasıl gidiyor nasılsın diye biliyorum. Yorumla correctamundo +1 yıl O zaman yürü derim. Bol şans. Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Eder mi etmez mi bilemeyiz nazik ve kibar bi şekilde teklif et belki kabul eder. 0 1 Yorumla NiyaziMuhasebeci +1 yıl Sabahları, kahve falan getiriyor teşekkür ediyorum.. bende arada sırada kahve ikram ediyorum.. fazla ilgimi belli etmeden. Yorumla
Aaaaaaswq Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Senden kaç yaş büyük abim. 45 ve bekarsa kırmaz eder. Yaşı büyük olup bekar olan kadınlar bu tür şeyleri hoş karşılıyorlar sıkıntı etme 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Çıkın 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neden kabul etmesin?👍🏻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Muhabbetin yoksa şansın az olur. Önden muhabbet kur derim.
Merhaba, muhabbetim biraz var. sadece mesafeli bir şekilde konuşuyoruz, daha ilerisi olmadı. Numarası falan var.. nasıl gidiyor nasılsın diye biliyorum.
O zaman yürü derim. Bol şans.
Eder mi etmez mi bilemeyiz nazik ve kibar bi şekilde teklif et belki kabul eder.
Sabahları, kahve falan getiriyor teşekkür ediyorum.. bende arada sırada kahve ikram ediyorum.. fazla ilgimi belli etmeden.
Senden kaç yaş büyük abim. 45 ve bekarsa kırmaz eder. Yaşı büyük olup bekar olan kadınlar bu tür şeyleri hoş karşılıyorlar sıkıntı etme
Çıkın
Neden kabul etmesin?👍🏻
Bekar olduğuna göre edebilir.
Bi git konuş