Yeme & İçme Kızlar, Burdan bir bayanla tanıştım eşinden ayrılmış yarın akşam beni yemeğe çağırdı ilk günden evine gitmek çokmu abes olur sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 2 yıl önce ayrılmış eşinden benden 2 yaş büyük bu arada Kızlar, Burdan bir bayanla tanıştım eşinden ayrılmış yarın akşam beni yemeğe çağırdı ilk günden evine gitmek çokmu abes olur sizce? Cevapla Ayrılık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gitme bence yanliş olur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kaç defa çağırdı ama ben bu zamana kadar erteledim hep Yorumla Soran +1 yıl Ben bekarım aynı zamanda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun yine ertele beeence Yorumla Soran +1 yıl Gelırsen sabaha kadar bırakmam ben misafiri diyor bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eee daha ne desin kardeş senin beklentin ne Yorumla Soran +1 yıl Kararsız kaldım braz daha önce telefonda herşeyi konuştuk libidosu baya yüksek biri Yorumla Soran +1 yıl Merak ettiğim bir konu varda burdan yazamıyorum ne yazık ki Yorumla Soran +1 yıl Hep aceba diyorum yani Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten çok kararsızım yani Yorumla
Kızlar Ne Diyor
gitme bence yanliş olur
Kaç defa çağırdı ama ben bu zamana kadar erteledim hep
Ben bekarım aynı zamanda
olsun yine ertele beeence
Gelırsen sabaha kadar bırakmam ben misafiri diyor bana
eee daha ne desin kardeş senin beklentin ne
Kararsız kaldım braz daha önce telefonda herşeyi konuştuk libidosu baya yüksek biri
Merak ettiğim bir konu varda burdan yazamıyorum ne yazık ki
Hep aceba diyorum yani
Gerçekten çok kararsızım yani