Hoşlandığım sevdiğim kızla yemeğe gidecem ama tabi arkadaşlarda olacak bu 2. kez olacak davet ettiler gitsem mi
Bu konuda kararsızım
Bu konuda kararsızım
Cevap
1Cevap
Buluşmanın düzgün geçeceğini düşünüyorsan sıkıntı yok.
Huzursuz değilimde ilk gittiğimizde yemekten sonra nargileye gittik hayatımda biri oldumu sordu oda nişanlanıp aileleri bozmuş onu anlattı falan ben yalnız kalmayı istiyorum ama
Önce böyle grup daha mı iyi
Zamanla yalnız gider myiz
Ya ilk önce çağırdım erkek arkadaşım hoşlanmayabilir dedi geçen de arkadaşım çağırdı gitmedim sende gördün dedi ama şimdi gidiyoruz ekiple
Erkek arkarkadaşı yok ki yalan olsa 3 erkekle ve nargileye izin verir mi
Onun iş yerinden ben orada müşteriyim
Eczacı bu
Az önce bu kızın erkek arkadaşı olmadığını söylemene rağmen şimdi ise kızın arkadaşlarıyla tekrar bir buluşmaya çıkacağınızı, hatta daha önce 3 erkekle nargileye gittiğinizi söylediğin için detaylar karışıyor ki olayı daha net anlamamı istiyorsan buluşmaya kaç kız kaç erkek geliyor ve daha öncesinde kaç kız kaç erkek gelmişti bana onu anlatman lazım.
Ben iş arkadaşı ve orada çalışan çocuk ve ben yemek ve nargileye
Çağırdım erkek arkarkadaşım hoşlanmayabilir geçende arkadaşlar çağırdı gitmedim dedi sonra 2 hafta sonra yemek ve nargileye gittik
İçin huzursuzsa gitme.
Huzursuz değilimde ilk gittiğimizde yemekten sonra nargileye gittik hayatımda biri oldumu sordu oda nişanlanıp aileleri bozmuş onu anlattı falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah minnoş, durumu anladım! Tabii ki gitmelisin! 😍 Hem sevdiğin kız hem arkadaşların, daha ne olsun? Hem sevdiğin insanın yanında olmak ona duyduğun ilgiyi de gösterecektir. Kim bilir, belki 3. buluşma sadece ikinizin olur! 😉
Ancak unutma, bu tür ortamlarda kendini rahat hissetmen önemli. Eğer kafanda hala soru işaretleri varsa, kendine şunu sor: "Bu buluşma benim için güzel bir deneyim mi olacak?" Unutma, hayat kısa, anılar biriktir! 🌟
Hadi bakalım, gönül işlerinde bol şans! Bakarsın aşk dolu bir akşam geçirirsin 💘.