Değil derdim ama gözlemlerime göre sanki bunu önemseyen çok kişi var gibi. Sizce?

Değil derdim ama gözlemlerime göre sanki bunu önemseyen çok kişi var gibi. Sizce?

Eski deneyimsiz halim değil derdi ama kimse kimseyi kandırmasın, gayet de önemli. Daima uyumsuzlukları olabilir farklı yerlerde büyümüş insanların. Kalan kısmı uyumdur. Eğer çift birbirine ayak uydurabiliyorsa ne ala ama olmama ihtimali olma ihtimalinden daha yüksek.
Benim için de önemli değil. Trabzonlulari sevmiyordum ama benim hoşlandığım çocuk da Trabzonluymus. 😅 Bir de bu ilçede oturan kişiyle olmaz diyordum, evlerimiz birbirine yakın. Yine olmadı zaten de henüz bir şey... Ama haklıyım bence, kadınlarla konuşmasını bilmeyen biri. Görünüm olarak beni çekse de karakterinden dolayı kafam karıştı..
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Kaderimdeki insanın nereli olduğundan çok aramızdaki uyuma bakarım. Aura ve frekans ve maddi, manevi enerji uyumu olsun, memleketini kafaya takmam. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Önemsiz demek istiyorum ama mantıklı düşününce önemli demek istiyorum. Çünkü benden doğu gelini olmaz, yapamam. Kendisiyle anlaşsam ailesi muhalefet olur. Bilemiyorum ya kafam karıştı şu an 😁
Cevap
38Cevap
Değil, aradaki sevgi saygı bağı daha önemli. Ve nasıl biri olduğu.
ben gibi olsun, üç kuruşluk adam olsun tam olsun sdf
Üç kuruşluk değilsin yoo yoo kabul etmem 😄
öyleyim artık iyi insan olmak yok bıraktım o işleri :D
Şşş bu konuyu konuşuruz 😅
Benim için karekteri önemli ama ben kendi memleketlimle evlendim.
hayır beni gerçekten sevmesi daha çok önemli.
Çokkk önemli asla evlenmeyeceğim memleketliler şunlar; Siirt, kayseri, Yozgat, bütün Karadeniz bölgesi, bütün Akdeniz bölgesi, bütün ege bölgesi, bütün Marmara bölgesi illeri bu kadar☺️
iyi gız ankarayı söylemdin dsf
Kayseri’den ne istiyorsun
Aa söylemedim mi pardon onu da ekledim @8matador1180
Cimrilikten öleceksiniz kardeş @Kriminal_Kalp
Bej değilim cimri
Benim de. Yani gönlümüz aşiret çocuğundan yana💓
Ayy bencede aşko @kirazliiikek
Bitlis olursa iyi 😁
Erkekleri biraz çapkın oluyor ama kabulüm ona da @maksatmuhabbet13
Valla bn çapkın değilim bn bişey yapmasam bakıyorlar sonra çapkın diyorlar 🤣😁
Öncelikle kişinin nereli olduğunu hiçbir önemi yok istiyorsa Afrikalı olsun ama benim ruhuma hitap etsin yok oralı yok buralı olsun diye hiçbir zaman şart koşmam Alevi, Kürt, Sünni veya Laz hiç fark etmez.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinin tamamı, Akdeniz bölgesinden sadece Adanalılar, Karadeniz bölgesinden Samsunlular, İç Anadolu Bölgesinden Konyalılar ve Ege bölgesinden Emirdağlılara sıcak bakamıyorum. İçimde tuhaf bir his var onlara karşı. Özellikle batı illerinden birisinin olması önceliğim. Yurtdışından uyruk fark etmez. Alman olur, Afrikalı olur, Azeri olur önemli değil.
Maalesef önemli, güneydoğu bölgesinden bir eş istemem açıkçası. Kürtlere karşı bir önyargım yok ama eş olarak/gelin olarak oralara gitmek istemem.
Ankaralı olur mu Ankaralı= xd
e tamam ben barajı geçtim oleyy sdfs
kaç tane aday var ona bağlı. çok rakip sürme önüme. bu beden yoruldu arıtk :D
aday aday deyince rakip çok gibi geldi o yüzden diyorum.. yorma tabii... xd :D senin memleket neresi
yav ankaranın zaten yüzde sekseni çankırı çorum yozgat üçgeninde. şu saatten sonra olmaz da demeyiz zaten. Ankara'da bi market var gimsa diye. sahibi çorumlu. gimsayı da severim. tamam çorum olur diyelim. sdfghg
yok yok çorumu da severiz ne olacak :D çorum iyidir bir problem yok.. :D çorum tamam.. dsf
@8matador1180 bende talibim senin inadına
@pars1453 Cümlemizin yüzü gülsün :))
Yani önemli
Doğulu olmasın
Yozgatlı olmasin
Çorumlu olmasın
Adanalı olmasın
Yine nasip kısmet büyük konuşmak istemiyorum :/
tamam ankaralıyı saymadın sorun yok j
Bende ankaralıyım çünkü:D
Neresi ankaranin xd
Beypazarı
Uzak ama olsun xd
Orada yaşamıyorum ki
Sekli köyü var biliyor musun
Bilmiyorum
Beypazarına bağlıydı. Neyse sohbetine doyum olmuyor çok güler yüzlüsün, teşekkürler xd
Gidip gelme olmadığı için maalesef bilmiyorum:/
Rica ederimm
Önemli kültür çatışması oluyor. Ben doğma büyüme istanbulluyum. Eşimle severek evlendik. O Kars’tan Almanya’ya göçmüş. Mesela onların kültürüne göre büyüklerin yanında çocuğunu kucağına alamazdı. Kocasının ismini söylemek yasaktı. Büyüklerin yanında el ele tutuşup yürüyemezsin. Severek ayrıldık..
hakkında hayırlı olsun kardeşim benim.. mutlu ol.
Evet
Önemli aslında ama başa geldiği zaman önemsiz oluyor 😅
bu kız işi bliyorr sd
Büyük konuştuk başa geldi artık hiç önemi yok.
hala vazgeçebilirsin. ben senin o kadar da mutlu olduğunu düşünmüyorum. iki yorum yaptın soruma ve ikisinden de anlarım ben insandan. bu işten bir şekilde sıyrıl kardeş.
😂😂iki yorumdan mı?
evet kesinlikle mutlu değilsin ve yanlış bir evliliğe gidiyorsun üzgünüm.. buradan nasıl kurtulabilirsin ailen vazgeçsen çok kızar mı sana?
Nasıl anladınız 😂 ailemin zoruyla değil ki şu an vazgecsem babam göbek atar😂 çok zor ikna oldular
ben içimden geleni söylüyorum umarım yanılıyorumdur hayat senin be :) ama babana göbek attır sen de göbek atacaksın gibi geliyor bana
Yani ne soylemimden cikardiniz merak ettim 😀
ben çıkarttım başkasını bilemem :D
Başkası yani insanlar heyecansız olduğumu soyluyorda mutsuz değilim. Görücü usulü olduğu için tanıma evresi oluyor.
ama daha canlı ve heyecanlı bi şeyler yapabilirdin. bilmiyorum çok içine sinmiş gibi durmuyor bence.
Doğulu olmasını istemem derken doğulu sevgilim var🤣 büyük konuşmuşum biraz 🫣🤭
olsun daha evlenmemişsin sdfds
hiç önemli değil :D o iş olmaz zaten sdfsdf bana gven fdg
Önemli ırkçılık yapmam ama kürt olmasa daha iyi denk gelmez umarım ya da oldu diyelim sevdim diyelim aile çok önemli ailesiyle de anlaşırsam okey olur ama tercih etmek istemem
Acilen psikolojik destek alman lazım.
Ne alakası var ya sanane benim fikirlerimden istemiyorum kürt doğulu falan sanane yani şuna bak..!
Ben evliyim zaten de oğlum için söyleyecek olursam, olumsuz baktığım bazı iller var. Karadeniz, Kars, Çankırı, Sakarya, Bursa, İzmir, Trakya bölgesi.
İzmir neden?
@anothernightout Fazla gevşekler.
Nereli olduğu fark etmez Dürüst dindar olsun yeter Ben kürt oldugum için sapma sapan algılar çıkarıldı prim olarak kullanıldı o yüzden herkes tarafından sorunlu olabiliriz
Doğulu olmasını istemem, bazılarının değişik kuralları var. Ama böyle değilse, doğuluda olması sorun olmaz.
Ordu, Trabzon, Rize, Artvin mesela bunlar benden uzak olsun.
Ben egeliyim evleneceğim kişinin de egeli olması tercihim tabi ama olmasada hayırlısı olsun gönül kimi severse aşk onda güzeldir
Nereli olduğunun ne önemi var onu anlamadim genelde kızlarda oluyor bu aileleri istemiyor çünkü bahanesi oluyor kim nereli olacagini seçebilir...
Bu biraz önyargı oluşturuyor bence nereli olduğu önemli değil
Önemli değil dedim aileme karşı savundum ama görüyorum ki savunmaya değmezmiş. Artık önemli diyorum :)
o da iyiymiş :)
Nereliydi
Kesinlikle önemli. Karaktere etki eden bir faktör memleket.
Önemli değil önemli olan karşılıklı birbirimizi sevmemiz aşk sevgi varsa bu iş tamamdır zaten 😊
Ben 3G'ye bakarım: Geçmişine, Geleneklerine, Gönlüne...
Memleketi tefeerruattır...
Afganistan, Pakistan ve Hindistanlı olmaması son derece önemli
Farketmez vatan millet sevdalısı olsun
Atatürk sevdalısı olsun istiyorum
Bu konuda ayrım yapmam. Her yörenin insanı bu değil. Hâlâ bunu ayırt edemeyip hepsini aynı sanan cahiller var.
Tabiki değildir en basitinden önemli olsa insanlar melez dogmazlardı
İnsan olsun yeter ben sunniyim eşim alevi sorun degil
Onemli degil ama denizlili konyali samsunlu ve keko olmasin.
son anda yırttık hadi yine sdf
Hayır benim kültürümden olursa çok daha güzel olur tabiki ama nereli olduğu fark etmez
sen doğulusun herhalde :))
Nasıl bildiysem artık :D
Yok ya onu nereden çıkarttın djdj
Evet cok önemli. Ben dogulu biriyle evlendim yapamadim onlara ayak uyduramadim bosandim
Bir yere kadar önemli değil bence, bir yerden sonra örf ve adetler bir şeylere engel oluyorsa o zaman önemli işte.
Önemli ilk başta farklılıklar göze batmasa da aynı evin içinde yaşayınca farkı görürsünüz. Ben Doğu ve Güney doğu anadolu illerinin insanıyla evlenmem. Doğu Karadeniz olamaz
Değil tabiki ama bir Afgan, Suriyeli falanlada evlenmem herhalde
Onemli. Uzaklik yskinlik kultur. yemeklerin nasil olacsgina kadar etkiler. bir bayramda kendi memleketinize mi esinizin memleletine mi gidlecek ben yolculuk sevmem mesela
Doğulu olmasında iç Anadolulu ve Karadenizli olabilir ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Tabiki önemli, izmirden bir kız ve kültürümden milletimden uzak kızla evlenmem
Kararsızım aaa dostlar.. Sizce?
Önemlidir, Ankaralı olmalıdır...
Siz nerelisiniz ki? Neden Ankaralı..
Ben Ankaralıyım işte...
Trakyayıda bir değerlendir neden değerlendirmiyorsun
Ben senin için Ankaralı olsun dedim, kendim ülkenin dört yanına da açığım sdfds
Olsun Allah söyletti heralde 😂 sende bir Trakyaya bak hor görme
Ben Trakyayı hor görmüyorum zaten ben sana dedim Ankaralı al diye. Trakyayla bir derdim yok :D
Seni alalım..
Tamam başvuru dilekçeni gönder, bilgilerini hemen bi bakalım sdf
Önemli değil ama Kayseri olmazsa iyi olur 😅
Evet önemli her bölgenin insanı ile anlaşma olmuyor
Güneydoğulu adam hayal etmiştim hep❤️🔥
İstisnalar haricinde önemli değil.
Fark etmez
Rize Trabzon olmamasına dikkat ederim
Benim için önemli değil:)
Heralde seciciyim. kriterlerim var
Beş parmak bile bir değil o yüzden önemli değil
Doğulularla uyuşamam Egeli olmalı