Önemli diyenler hangi şehirden istemediklerini belirtirse sevinirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Karadenızlıyım ama onceden kültür farkından dolayı hep Karadeniz isterdim. Erkek arkadasım Kürt anladım ki nereli oldugunun ırkının bir önemi yok ilişkide herkes böyle bakmalı 😊
Doğulu olmasın ayrım yapmıyorum asla ama sürekli karşıma doğulu birileri çıkıyor
Neden?
Bende bilmiyorum ne zaman bir ilişkiye başlıyıcak olsam doğulu çıkıyor şans galiba ve onların yörelerine uymuyorum çok zıtız ilişki kısa sürer büyük ihtimalle
Kizin ppsinde orasi burasi açık. Doğulu erkek açik kiz istemez. Merak etme zaten onlarda sana bakmazlar tek tarafli düşünme😂😂
Pp:profil resmi
Hep onlardan teklif geldiği için söylemiştim ama sen bilirsin ve zıtız dedim zaten lsjsksjsndn
Her doğulu aynı kafa yapısına sahip değil ama sen bilirsin
Kafa yapılarını yanlış bulmuyorum haklılar yani. Acik giyinen kadinla evlenilmez bence de
Ben batıda yasiyorum bu arada. Dogulu kürt değilim ama çoğu şeylerini beğenirim
Açık giyinmekle karakter belirleyen cahil insanlardan olman beni üzdü aslında ama yine de sen bilirsin sonuçta ne desem fikrin değişmez yöreleri farklı ama şöyle ki hataları oldukları konular var beni eğer bir erkek öyle görüp hâlâ bir ilişkiye başlamak istiyorsa ve kabul ediyorsa o zaman sorun yoktur bu bir tarz çünkü ama sonradan yok onu giyme yok dışarı çıkma onunla konuşma bununla konuşma diyorsa o zaman bunda sorun vardır hepsi aynı değildir büyük ihtimalle ama bana denk gelenleri böyleydi ve ben böyle insanlardan hazetmiyorum benim için cahil insanlardan farkları kalmıyor ve beni yorarlar o yüzden olmamasını tercih ederim hatta üniversitem bitene kadar kimse olmasın daha iyi
Acik kizlara karsi onyargiliyim bu dogru
Bu da senin hatan işte gözünde kınadığın açık kız şu anda hukuk okuyor genellikle ahlak bekçiliği yapan da kendine hayat kadını alıp eşi yapmaya çalışıyor. d
Hukuk mu? İyimiş zeki kızsın o zaman. Ama ben her acik giyinen kiz ayni demedim veya sana kotu kizsin demedim. İyi aksamlar
Ön yargılı demek ve başta yazılan şeylere bakarsan dediğin aynı kapıya çıkıyor iyi akşamlar
Hahaaa bir gorusunu gordum cinsellikle ilgili. Hic bos yapma beni kinadin falan diye. Neyse ben zaten senin gibilerinden uzak duruyorum. Zaten acik giyinen kizlara sadece abazan zina yapan erkekler bakar bunuda bil
Benim cinselikle ilgili görüşümü gördün benim emin misin acaba şu an yalan atıyormuşsun gibi geliyor ben daha önce hiç o konuya girmedim ve cinsellik ayıp bir şey değil sonuçta sende cinsel yolla oldun on yargılarını kirman lazım diyicem ama sen kırsanda değişmez
Dinsiz değilim buyuk gunahi normal goremem. yoo gayet eminim cinsellikle ilgili yorumun var. Neyse be kapat konuyu artik. Az cok biliyoruz biz acik kizlarin amaçlarini
Pekâlâ abazalar niye kapalı kadın istiyor düşünelim niye acaba ahlak kalple biter imam-hatip gören biri olarak bunu gayet iyi biliyorum ve hayır o konuya girmedim hatta engelledim diye hatırlıyorum ve sana haklı doğru bir şey denildiğinde konudan dışarı çıkman seni küçük ve komik duruma düşürür iyi geceler dilerim
Yorumunda demişsinki sevgilimle cinsel hayatım olabilir ama evlenmeden çoçuk yapmam. Hesabın açik goruslerini okudum ne anlatiyorsun sen? İmam hatip okudun ve oran buran açik. cok komiksin. Yoo abaza erkekler acik kiz ister kapalilara bakmazlar
Kusura bakma geç gördüm ondan bahsettiğini anlamamıştım o cinsel bir görüş değil kişisel bir tercihtir eğer bunu anlamıyorsan vay haline ilk olarak kişisel tercihlerime yorum yapabilme hakkına nerden vardın bilemiyorum galiba ön yargılı olmandan abazalar (sanal tacizciler) daha önce rastlamadın galiba bende her kadın gibi rastladığim için senden bu konu da daha bilgiliyim herhalde ahlak kalpte ve akılda biter kapalı giyinip baş örtü takmakla bitmez bu nesnel birşeydir aslında bilmem lazım beni tanımadan bilmeden giyimimle karakterimi belirlemeye çalışman komik dışardan bakılınca karaktersiz varlıklardan farkın kalmıyor böyle yaparak başta da dediğim gibi ne dersem diyiyim bozuk zihniyette gelişmemiş bir insan olarak dediğimi yine anlamamaya çalışıp farklı konulara çekip konuyu uzatıcaksın çünkü haklı birinin karşısında boş bir konuyu savunmaya çalışıyorsun benden büyük olduğun için herhangi bir saygısızlık yapmak istemiyorum ama yine bir laf doğru çıktı akıl yaşta değil başta olur diye uzatmayarak büyüklük benden kalarak yine iyi geceler diliyorum
Sen emin misin musluman oldugundan? Ahlak bedende de vardır. zina yapanin bedeni kirlenir. İyi niyetli birisin ama dusuncelerin yanlış
Zina yaptigini da belli ettin zaten
Pek önemli değil ama aynı bölgeden olursak daha iyi olur diye düşünüyorum
Kırıkkale ya bı insan bu kadar nefret edemez ama ben ediyorum öyle boyle degl hemde
Niye ki
Çok kirikkaleli tanidim bir tane adam olanına denk gelmedim
Trinidad ve Tobago'lu bile olabilir, insan olsun yeter :) Aşk bu belli mi olur, büyük konuşmamak lazım.
benim için nereli olduğu değil nasıl birisi olduğu önemli
Marmara ege akdeniz (yerlisi olacak sağdan soldan geleni değil) kabulum ajnfnd
adanalı olmadığı sürece sıkıntı yok
Adanalı olunca ne oluyor?
sevmiyorum adanalıları
Önemli aynı bölgelerden olmalı.
Antepli
çorumlu
malatyalı
bunlar olmasın
Çorumluları bende sevmem bide sivaslıları..
Sivaslıda var evet
Ticaretle uğraştığım için ya bunların hiç mi sözü olmaz😂
Ben normalde önyargılı veya ırkçı biri değilim ama bugüne kadar kimden zarar gördüysem hepsi Sivaslı çıktı bir tane bile doğru düzgün Sivaslı yok cidden
Anteplide aynı
Gizli gizli güzel oluyormuş dedikodu😂
Evet sfşckwjqh
Bencede sjsjsj
Kayserili ve kürt olmasın
Kayseri neden?
Kaç tane kayserili tanıdığım olduysa hepsi gıcık dedikoducu insanlar oldu. Abimin sevdiği kayserili çıkınca kızdan vazgeçti hiç sevmeyiz kayserilileri
Sanki butun kayserili insanlar kötüymüş gibi konuşmuşsun
Noldu sende mi kayserilisin
Yoo değilim vallahi ama kayserili beğendiğim bir kiz var disgorunusunu. Ama tanimiyorum karakterini bilmiyorum.
Kayserililer güzel olue ama karakterleirni sevmem kendileeini üstün görürler genelde
Kiz guzel evet😂
Kürt olsun çok istekli oluyorlar
Ne konuda? Ve kim kizlar mi erkekler mi istekli
Avratlari
Türk avratlar da öyle deli gibi azgınlar
Kürt karisini akşam 2 kere s1k yarım saat sonra bidaha ister
Bende bir Türk ile yaşadım sabaha kadar sktm hala istiyordu karadenizliydi herkese söyleyecem benim arkadaşlarım Kürt erkeği tarafından sklmeyi hayal ediyor onları kıskandıracam diyordu
Bir gecelik mi yasadiginiz
Hayır 1 hafta her gece
Sabah da iyi sikilir kalkar kalkmaz
Hemde nasıl hem alttan hem üstten yalamali emmeli gömmeli
Birazda etli biseyse her pozisyonda zevk verir
Zayıf değildi ele geliyordu
Bana Birtane dul kürt karisi denk geldi nette tanıştık aynı sehirdeydik kocasi gemide çalışıyordu kadın tam bir kuduruk bacım ilk buluşma bir çay bahcesinde oldu orada çözdüm zaten aksama gelsene yemek yap bana dedim kimse yok hemen tamam dedi sabaha kadar amindan popondan hadi ordan kackere bosaldim hatirlamiyorum viski felan uçtuk
Lan banada ayarlasana
güzel kardeşim o kadar çok kaşar var ki düşürmek basit
Varsa numara falan ver
. kaç zamandır bostayim
Ben burdan bile düşürüp İstanbula gittim kiz uni okuyordu mardinliydi 2 arkadaş yasiyordular digeri köye gitmişti o sira beni öyle kudurttu ki çıkıp İstanbula gittim 1 gün evden dışarı çıkmadık yemegi disardan söylüyorduk sonra pompaya devam ikinci gün çıktık dolastik gönlü olsun dedim hatta gittigimiz bir mekanın lavabosunda dahi oral seks çektirdim kiz bi tayt giyiyor arkadan tanga gözüküyor ya surat çirkin gibi ama mal güzel akşam da sabaha kadar pompa yaptim diğer gün döndüm sonra kaşarla kavga ettik bi olay üstüne dedim kardeşim kadar yolun var öyle kaçırdık bidaha *
Buradan nasıl buldun anlatsana.
Kizin biri bi konu açmıştı tasak geçerek konuşmaya başladım baktim cevap veriyor ediyor ciddilestim ondan hoslanmisim havasi yarattım çok tatlisin seni alan yaşadı vs diyorum kız da kendini bi rock! zannediyor değer veriyor sanıyor sonra dedim özele gecelim özelden konuştuk dedim instagramdan konuşalım ordan whstsap a bunlar hep 4 5 gün içinde her gece * got muhabbeti dedim ben dayanamiyorum hatta sevgili tadinda konuşuyoruz dedim kariya gidecem baktim kizdi bağırdı felan o gece yazmadım ertesi gün baktim yazıyor ediyor işte o gece dedi askm arkadaşım köye gidiyor dedim sen gece korkarsın geleyim ciddi misin falan filan gel ama yaramazlık yok dedi sozmu söz dedim gittim buluştuk öğlen falan gitmiştim ist a gezdik az eve gittik yemek yedik biraz tv sonra bi dus aldim bornozla gittim buna sarildim orada film koptu ya
Siyah tangasini disimle isirdim cektim cikardim gerisini sen düşün
Vay ya peki ben burada exper denen illet yüzünden birine mesaj yazabilir miyim
4 seviye ol hersey acilir
Nasıl olacak o kaç zamandır 4 xper sınır var diyor her soruda cper veriyor yine 1 Exper hep
Bol bol yorum
İnsan olsun helal süt emmiş olsun yeter ya
İstemediğim çok şehir var hangi birini yazıyım...
Tabi önemli bayramda gideceğiz uzun yol çekilmez
Önemliydi jsjs
Şehir önemli değil yeterki anlaşalım
Hayır önemli değil
Suriyelide olur Ozaman
Doğulu ve Trabzonlu olmasın yeter
Neden?
Doğu insani ve trabzon (giresun hatta ordu) insanı hem cahil hem de boyle o... Luk g.. atlik isleri fazla donuyor oralarda
Hayatında kaç tane doğulu tanıdında bu kanıya vardın çok merak ettim
1 tane kız vardi tanidigim ondan bu kaniya vardim
Şaka mısın ya.
Sen dogulusun herhalde
Önemli
Önemli değil.
Önemli değil
karadeniz ve doğu bölgesi olmasın
Neden?
karadenizliler sinirli oluyor doğulularında kültürlerli değişik
Karadenizlilerin de kültürleri değişik ayrıca her Karadenizli sinirli olmuyor
Karadenizliler sinirli değilde inatçı oluyor
kardeşim sen soru sormuşsun cevapladım nedenini sordum yine cevapladım ne istiyorsun daha :D
@_58merve he sen öyle de bizim trabzonlu bi abi var adam sinir küpü gördüğüm tüm karedenizliler öyle
@_58merve genelleme yapmamak lazım önyargı oluyor biraz
bu arada bende karadenizliyim
Bende karadenizliyim genelleme değil