Erkeğin çocukluk aşkı kız. İki yıldır sevgililer. İkiside seviyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir sıkılmadınız şu aşk ve sevgiyi maddiyata bağlamaya. Siz daha ilişkinin ne olduğunu aile kurmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz ki. Aile kurmak demek zaten gelirin ortak bir havuzda toplanıp evin ve o ev içindeki kişilerin istekleri ve geçinmeleri için kullanılan ortak para demektir. Hangi bireyin kaç tl aldığı önemsiz. Anne ve baba işe gider para kazanır bu parayı ortak olarak kullanarak kendileri ve varsa çocukları için güzel bir yaşantı kurmaya çalışırlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılAslolan sevgidir, aşktır.. Maddiyata dayalı ilişki veya evlilik toplumu ancak daha sevgisiz ve tahammülsüz bir noktaya götürür.. Para ancak bir araç olabilir amaç olmamalıdır.. Hayatınızı belirli bir standartta yürütecek bir gelir varsa gerisi teferruattır..
00 Yorumla
+1 yılBurada maddiyat değil de eğitim seviyesi sorun olabilir kültürler çatisir. Kisinin calistigı yer; kisinin yasam tarzini, bakis acisini, dusuncelerini filan o kadar etkiler ki ve degistirir ki bu durumda bile farklilik yasanır yoksa aldigı maaş degil sorun olmasi yani bu genel degil benim dusuncem
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu arada çok zorlandığımız nokta oluyor bu konuda ben daha rahat büyüdüm o biraz kısıtlıyor vs ama bak böyle böyle böyle dediğimde bana hak veren beni dinleyen mantıklı dusunen bı insan kültur olarak aile yapıları çok benzer kişisel farklılıklar çok fazla ama üstesinden gelebiliyoruz gibi şimdilik
- +1 yıl
Maşallah gönlünüzce olsun
Çocuk bunu kullanmaya kalkmazsa olur tabi, niye olmasın. Asgari ücretle ev geçindirenler var yani zor ama mümkün. E sen de çalışıyorsun, mis gibi geçinirsiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
59Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Benim bir arkadaşım hemşire eşi inşaatta çalışıyor ve eşinin işi düzensiz. Hiç mutlu değiller çünkü erkek aşırı derecede kıza baskıcı davranmaya başladı ve sürekli bir masraf çıkarıyor kız da ödüyor. Yani kızın daha çok para kazanmasından rahatsız oluyor. Rahatsız oldukça para harcıyor. Kızın maaş kartını da elin almak istedi de kız vermedi. Üstelik severek evlendiler. Belki sizin çok güzel olur umarım çok mutlu olursunuz. Ama maaş kartıni ne biliyim senin fazla para kazanmanı vs gibi sorun eder mi etmez mi bir düşün ona göre karar ver.
18 Yorumla
Soran+1 yılBazen çok üstüne gittiğimde iste kendine çok guveniyosun gücün yerinde o yüzden falan diyebiliyor bu beni aşırı sinir ediyor ama çocuk o kdr baskın biri değil ben daha çok baskınım her anlamda sanmıyorum böyle bişey yapabileceğini yapmak istemezde ama bazen kompleks yapabiliyor zamanla aşabilir ama bana normal geliyor boyle alınması bilmiyorum
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
- +1 yıl
Evet sana sordum 😊
- +1 yıl
Sitede yoksun gibi 😊
- +1 yıl
Evet
+1 yıliki kişi evlense sadece olur da
Türkiye de aileler evleniyor maalesef bu sorun çıkarır gibime geliyor20 YorumlaOrtada karşılıklı bir sevgi varken statü, sevgiyi yok saymak için saçma bir sebep olur. Toplum baskısına ve statü farklarına takılıp kalmayı tercih ederlerse beraber olmaya devam etmeleri zorlaşır. Ama sadece sevginin güzelliklerine odaklanırlarsa bir sorun olacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılO adama her kavgada senin gibi birini hayatıma aldığıma şükret baskısı yaparlar ilişki olsa bile fazla sürmez.. yapmam diyebilirler lakin insan öfkelendiği an fırtınasında neleri kırıp döktüğünü bilmiyor yaşadım biliyorum.. sevgilim vardı üniversiteliydi her seferinde kendini benden yüksekde görüyordu... en sona çıkardım hayatımdan
00 YorumlaOlmaz. Kadın sığınacağı bir güç ister, erkek de kol kanat gerip, otorite kurmak ister. Başta feminizm ile iğfal edilmiş erkek ve kadın anlaşır. Sonra patlar. Herkes özüne, fıtratına döner.
10 YorumlaBen öğretmenim eşim tır şöförü. Benden fazla kazanmazsa benim zoruma giderdi. Anlaşan insanlar da var ama kavgada illa lafı olur. ama çocukluk aşkı imiş bilemedim
24 Yorumla- +1 yıl
Branş?
- +1 yıl
Sitede pek yoksun ssbırımy
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur aslında olmayacak şey değil de, senin bu tereddütün ileride sıkıntı olacakmış hissi verdi.
13 Yorumla
Soran+1 yılBirileri kafami karıştırdı gelgitli donemimdeyim fikir almak istedim sadece
- +1 yıl
Sen sorun etmezsen, sen ve sevgilin sağın solun kimin ne dediğine kulak asmazsa hiç bir sorun çıkmaz. Birlik olursanız kimse havalara girmez, kimse de gurur yapmazsa sorun da olmaz. Belli mi olur gün gelir o asgari ücretli kişi bir iş kurar milyonlarca lira kazanır senin on mislini kazanır, gün gelir sen prof olursun hem yüksek maaş alır hem ünlenirsin. Burada kariyer ve alınan maaş ile kimin aldığı değil birlik beraberlik içinde olmak önemli.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum çok teşekkürler yorum için
+1 yılOlur mu ki diyorsan olmaz, Olur diyorsan Olur. Aşkta şüpheye yer olmaz❗️
12 Yorumla
Soran+1 yılGencim yanlış yapabilirim insanların düşüncelerini deneyimlerini dinlemek istiyorum neresi yanlış?
- +1 yıl
İçinde şüphe varsa yürümez.
+1 yılOlur neden olmasın kendini gelistirmis kültür düzeyi bir seviyede biri ise olur onun haricinde seni taşıması önemli bak bunu unutma yanında öyle ezilen buzulen biri ise uzatma
00 Yorumla
+1 yılErkekte ego devreye girince çocukluk aşkı biter. Kadını aşağı çeker maalesef.. Tam tersi olması gerekiyor öbür türlü kadın da yoruluyor.. Yük yani kadına.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben gelirlerin dengeli olmasında yanayım erkek doktor kız asgari ücretle çalışsa yine olmazdı ekonomik sorunlar yaşayan ülkedeyiz hayalperest olmanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de statüye, eve, arabaya, yaşantıya, boya, kiloya kıla, tüye çok takılıyorlar. Eğer ikisinde de öyle gösterişe yönelik takıntı yoksa genel gibi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBenim kuzenim kiz doktor eşi sanayide çalışıyor asgari ücrete 5 yıl oldu evlenelim çok mutlular mükemmel bir çift bence kafa yapısı önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar iyi geldi ki bu yorum :) teşekkür ederim biliyorum bizde öyle olucaz
+1 yılOlur ama ilerde maaşdan dolayı problem çıkacağını görmek abes olmaz. Davul bile dengi dengine derler eskiler bence yol yakınken herkesin kendi dengini bulması gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin maaşı daha yüksek olunca sorun olmuyor da kadınınki yüksek olunca neden sorun olsun? Gayet de olur, yeter ki gönüller bir olsun, kafalar uyuşsun, sevgi ve saygı olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum insanlar olmasa mutluyuz ama işte bazen duusnuyor insan
- +1 yıl
Aynen
Olur ama ilerde kızın gurur kırıcı davranışlardan uzak durması gerekir. Sevgi varsa her türlü olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Olur nedenn olmasın bu toplumsal statüler yüzünden insanların ne hale geldiğine bak kimin ne düşündüğünü önemsemeden yaşamaya bakmak gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. işleri oğlan yapacaksa parasızlığı gurur etmeyecekse sorun etmeyecekse olur, roller değişiyor o kadar
00 YorumlaKızın çocuğun yaşları kaç. Çocuğun mesleği ne
04 Yorumla
Soran+1 yıl22 kız 23 erkek çok tekstilde çalışıyor
Soran+1 yılEvet daha çok küçük cidden ama asla kabul etmiyor 😂uğraşıyor ediniyor planlar yapıyor izliyorum onu çok hoşuma gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun
+1 yılNeden olmasın eğer kız kendisinin doktor olduğunu ve egosunu bir yana bırakır erkek te bu farklılığı gurur yapmazsa...
00 Yorumla
+1 yılTersine olsa inan ki hiç sıkıntı çıkmaz ama burası erkek daha az maaş alıyorsa toplum baskısı bir yere kadar dayanabilir bir yerde patlar bu iliski
00 YorumlaSevgi her şeye çözüm değil maalesef olmuyor, olmaz. Hele ki karşındaki insan biriktirmeyi bilmiyorsa hiç olmaz.
00 YorumlaArtık yalıda yaşayan adamlar bile zor geçinirken değil doktor hastane sahibi bile olsan ancak geçinirsin
01 Yorumla
+1 yılKadın erkeğin yüzüne vurmazsa maddi katkılarını sorun olmaz
10 Yorumlaİkisinin bakış açısına bağlı tamamen. Benim için paradan daha önemli kriterler var
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Doktor kızın kaybedeceği bir şey yok burada.
00 Yorumla
+1 yılOlmuş işte 2 yıldır daha ne olmasını bekliyorsunuz kdkks
00 YorumlaBu masalda burada biter ve herkes yuvasına döner
00 Yorumla
+1 yılHer koşulun dengeli olması gerektiğine inaniyorum..
00 Yorumla
+1 yılErkek aşağılık psikolojisine girmezse veya sen ezmezsen olur. Sadece aileye çok söz vermeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılZor. Çoğu şeyi aşsalar da kültür farkı var. Ortak nokta yok. ya da çok az.
00 Yorumla
+1 yılZorr
Kızın gönlü daha güçlü adamlara kayabilie
00 Yorumla
+1 yılAskerde bende tabip hanımdan hoşlanıyordum ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki gönül bir olunca samaklık seyran olur. Erkek için sorun olmazsa olur tabii ki de
00 Yorumla
+1 yılErkek kendine vizyon yaratacak bir şey bulmazsa olmaz. kendini yer seni de
00 Yorumla
+1 yılValla çiftler severse olur maaşla meslekle alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey maddiyat olarak bakmamak lazım seni taşyabilecek birisi ise neden olmasın? asgari ücretle çalışan birinin sevgilisi yetimde olabilir her halimiz şükretmek gerekiyor bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Birinin maaşı diğerinden yüksek olunca ne oluyor ki onu anlamadım niye olmasın yani. İki taraf da birbirini gerçekten seviyorsa...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. davul bile dengi dengine derler. denk değillero iş olmaz kimse pembe masallara inanıpda böyle bi yola girmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer iki taraf bir şeyin olmasını bereberce dilerse olması mümkündür. Olmasını dilemezse eğer hiç bir şey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim arkadaşımda doktor oda aynı lise aşkım diye evlendi evlendiğine çok pişman
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılkocası sürekli parasını yiyor kız kayinvalidesine bile para veriyor vermese kayınvalidesi dövüyormuş bunu
Soran+1 yılBu başka bişey ama koskoca doktor olmuş eğitim almış neden ayrılmıyor? Şiddet isin içindeyse doktormus paraymis pulmus hiçbirinin önemi yok ki ztn
Cevap sahibi+1 yılkariyerli kızlarla evlenen erkeklerin amacı bu zaten onların parasını yemek
Soran+1 yılÇocuğun çocukluk aşkı yalnız sonradan olmadı kız istemiyordu sonradan oda ikna oldu sevgili oldular öyle yani ondan bu ilişkide öyle bişey yok ki kız çocuğa göre ztn çok baskın
Cevap sahibi+1 yılbu kız sensen inanma kendi dengini bul
Soran+1 yılNeye göre denk Allah aşkına ya ben kimim ki dengimi aricam
Türkiye'de maalesef satatü ön planda olduğu için bu durum pek nadir yaşanıyor. Avrupa'da bir insanın statüsü, parası kimseyi ilgilendirmez biriyle birlikte olmak için nasıl insan olduğu önemlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVaybe ne güzel ya keşke benide böyle seven olsaydı hep üzerler 😑
00 Yorumla
+1 yılolabilir tabi kiii. hatta erkeğin asgari ücret almasına da gerek yok. evinde otursun çayını içsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYatmıyor erkek öyle bı durum yok verilen emek aynı ama hayat herkese aynı şartlarda davranmıyor onun kazancı daha az sadece
Olur doktor kız çalıştığı hastanede bı şekilde temizlik güvenlik vs... Gibi departmanlarında iş ayarlayabilir ya da eski işine dewam eder önemli olan birbirlerini sewmeleri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Valla para farkı ilerde gurur kırar söylemesi benden ezdirme kendini açıkçası
00 Yorumla
+1 yıldoktor ve asker güzel ikili olur. birinin yaraladığını öbürü tedavi ediyor.
00 Yorumlatam tersı oldugunda oluyosa bunda neden olmasın
00 YorumlaOlur neden olmasın zaman sonra başına kakmayacaksa tabii
00 YorumlaSevgi varsa para önemli değil kızlar paraya bakar bazıları sevgiye
00 Yorumlakız çok çirkin olsa gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek arkasımı beğeniyorum ama etrafımdakiler hep sen daha güzelsin diyor bu yüzden kimseye yorum yaptirtmiyorum da artık insanlar kötü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsgarıyle gecınen çocugun ışı ne
06 Yorumla
Soran+1 yılTekstilde çalışıyor şimdilik
- +1 yıl
Ne mezunu endustrı muhendısı falan mı
Soran+1 yılYok okumadı lise mezunu
- +1 yıl
valla başta guzel gelebılır ama yuruyecegını sanmam. Bır noktada kız bakacak çevresıne herkes kendı gıbı ama sevgılısı farklı statusunu bır noktada beğenmeyeceksın belkı sen beğeneceksın ama o kendını eksık hıssedecek enddrustrı muhendsııs d-falan olsaydı gene sonradan yukselır derdım de lıse mezunuysa zor. Gönül ıster evet olur der geceyım ama sadece romantızm yetmıyor. Bır noktadan sonra mantık önemlı oluyor.
Soran+1 yılBirlikte başarmak istiyorum hep oda istekli biseyler başarmanın peşinde bende destek olursam bence yapabiliriz hiç zengin insanlara hoslanti duymadım neden bilmiyorum küçükken de boyleydim fçalışan geçim derdi bilen erkekler hep daha çekici gelirdi şimdide böyle ama acaba hatamı diye de düşünüyorum umarım başarabiliriz teşekkür yorum için
- +1 yıl
Yanı umarım başarırsın. Düşünce güzel. Ben de 22-27 yaş arası senın gıbı düşünürdüm son 2-3 yıldır değıştım. Eskıden statunun paranın falan çok önemlı olmadığına ınanırdım umarım sen haklısındır ne dıyeyım
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olurda dengeproblemi olur ilerde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Aşk engel tanımaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlmaz statü farkı var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Saçmalama kıza yazık olur
00 YorumlaKafa yapısı uygunsa evlenilir
00 Yorumla
+1 yılOlmaz maalesef cocuk olursa zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çok var, aekreteri ile evlenen
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Doktor kız ile asgari ücretle geçinen erkek ilişkisi olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım