Oluru var mı evliliğe gitmez mi?
İlerde sıkıntı çıkar
Neden olmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mutlu olmaya bak seni sevmesine bak seni mutlu etmesine bak... meslekle ilişkiye girmeyeceksiniz... seninle mutlu olan seni mutlu eden biri ise önemli mi !!! Efendim kendini geliştirmiş ise vs vs vd bahanelere gelirsek... cevap başta !!! Onunla iken onun gelişim ve kültür seviyesi senin için yeterli ise mutlu oluyorsan iş yürür !!! Yoksa kültür ve gelişim seviyesi benim doktor olmamla denk olacak dersen !!! Soru şu Türkiye’de doktordan üstün seviyede kaç kişi var ve ne kadarı evli !!! Sen kafadan erkeklerin yüzde 99unu eledin 😂😂😂😂
Burada meslekleri ortaya koyarsanız bu ilişki baştan yara alır önemli olan birbirinize olan bağlılığınız ama şöyle bir durum var esnaflık zor bir meslektir sosyal hayatı neredeyse sıfıra indiren bir meslek seçiminizi ona göre yapmalısınız..
Okumuş bir esnafsa, kültür seviyeniz uyuşuyorsa, sıkıntı çıkmayabilir ama ben bu işe bulaşmazdım.
Esnaftan kastın ne olduğuna da bağlı bu biraz. Sürekli işini geliştirmeye çalışan, oturup ıvır zıvırın satılmasını beklemeyen biriyse sadece, o zaman daha sıcak bakılabilir.
Cevap
7Cevap
Neden olmasın önemli olan kafa yapılarının uyması
Sanmam canım cünkü gördüm ben
Esnaf kendini geliştirmiş de bir şey olmaz.
Arkadaşın var mı boşta
kültür olarak yakınsanız iş sorun olmaz.
Şaka mı bu
Anlaşabiliyorsan ve mutluysan neden olmasın
Neden olmasın.
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?