Doktor bir kadınla amele bir erkeğin ilişkisi ne kadar yürür :)?

4 aydır beraberiz aramızda ciddi bi statü farkı var benim ailem yok hiç olmadı da okulu 16 yaşımda bıraktım kendiside zaten beni ailesiyle tanıştırmadı çok erken laf ederler falan diyor amele dediğim depo görevlisiyim doktor kadar olmasada öğretmenle hemen hemen aynı maaşı alıyorum seviyorum onu ama sanki o beni bi o kadar sevmiyor gibi çünkü yarı flört yarı sevgiliyiz 10 günde bir anca buluşuyoruz bi geleceği olmadığını biliyorum kendi dengimde bi kadın desen hiç bulamıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Çevremdeki gibi sizde aynı şeyleri söylüyorsunuz çoğunuzda haklısınız maalesef benim okuyacak gücüm yok ve olmayacak dediğim gibi ailem yok tek başımayım günümün 11 saati işyerinde geçiyor 25.000₺ maaş alıyorum 12.000₺ kiraya gidiypr bu durumda bir insan ne ders çalışabilir ne de okula gidebilir çünkü hayata çok erken başladım tek isteğim bir ailenin olmasıydı bana standartlarını düşürmemi istiyorsunuz ama cidden benim standartlarımda çoğu kadın iyi değil
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayrıldım bugün aslında amacı eski doktor sevgilisine kendisini kıskandırmak içinmiş her şey gerçekçi değilmiş yani beyler siz siz olun sizden üstün statüdeki kadınların sözüne kanmayın hiçbir kadın kendisinden aşşağıda bir erkekle beraber olmaz
Doktor bir kadınla amele bir erkeğin ilişkisi ne kadar yürür :)?