Erkekler eşinizin doğum yaptığı zaman erkek jinekolok olmasını istersiniz yoksa kadınmı? Yoksa kaliteye mi bakarsiniz?
Erkek jinekolok
Kadın jinekolok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek diyorum. Sıkıntılı bir gebelik sürecim olmuştu. Bayan doktorda işini en iyi şekilde yapıyordu. Eşimde bayan doktorda ısrarlıydı. Ancak tutumu davranısları o kadar kabaydıki.. Bir baska erkek doktora gittim. Bebeğimi kaybettim gerçi ancak doktor hem işini en iyi şekilde yapıyordu hemde insanlık vazifesini. Kadınlar cok daha anlayıssız. Şimdi eşimde kadın doktor diye diretmiyor.
Basınız sağolsun
daha önce gittim ve erkek olursa diye çok korkmuştum. tıpta ayıp yoktur tabiki ama kadın varken önceliği kadına veriyorum
Bu soruyu sorabilecek hale geldiyseniz yazıklar olsun size. Sizin aldığınız eğitime yazık. Doktor bu ya, derdiniz var, hastasınız doğuracaksınız, hala aklınız uçkurunuz da. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Bence önemli bir soru ! Tepkinizide merak etmedim zaten
Ya bırakın bu işlerii o insanlar sizin gibi neleri görüyorda bıkıyor artık habernz var mı
Cevap
12Cevap
Tabi ki kaliteye bakılır. Doktordan haram olmaz. O insanlar boşuna mı 12 sene okuyo? Hepsi ne zorluklarla okuyo herkes gezerken onlar kütüphanede sabahlıyo :-))?
Alanında uzman doktor. Cinsiyeti mesleki becerisini etkilemez...
Bence kalitelii olmalı Erkek bayan diye ayrımm yapmak yerine benim çocuğum dünyaya gelicek gidipte doktoru kıskanmak bence saçma..
Valla 2 ay sonra doğumum var bendedoktorum eşimde eşim kaliteli ve rahat doğum yaptrabilecrk bir doktor istiyo
Kadın doktor isterim çünkü kadınlara yakışıyor doktorluk.
Fark etmez, o an onu düşünecek halimiz yok heralde asdf
Saglikciyim...
Bence haremlik selamlik olmalı kadın doktor varsa öncelik onundur yoksa da yapacak bişey yok.. katlanacagiz artik
hiçbiri hangisi daha iyiyse onu tabi kii...
İyi doktor olması önemli.
Sonuçta 2 can emanet ona.
KAdınlara güvenmiyom yetenek konusunda Erkek
ama çok feci kıskanırım da... En iyisi işini bitirdiktne sonra Doktoru dövmek :D
Şiddetmi? Böyle görüşleri kendinize saklayın lütfen.
Simdi doktorun cinsiyetine mi taktiniz kafayi
Iyi doktor önemli cinsiyet değil
Bence kaliteyi bakılması lazım
iyi doktor olması önemli.
ben erkekden yanayımm :))))
Kaliteeeeee
tercihim b olurdu
kaliteye bakarım
kadın...
Bayan.
Kadın isterim
farketmez