Flörtünü deneme ihtiyacı neden duydun ki? O da baştan hiç bir şey anlamamış, sen de ondan vazgeçecek gibi değilsin zaten. Boşuna birbirinize eziyet etmeyin derim. Ne sen onun hayatından çıkacak gibisin nede o. Yani o aslında pekte umrumda değil havalarında, onca şey konuşulurken “peki” yazıyorsa biri sadece ipler kopma derecesine gelmiştir o kişide. Engel atmışsın kaldırmışsın, resimleri sil demek için ama bu sadece bahane :) laf arasında hediye alıp attığını söylüyorsun ona verdiğin önemi vurguluyorsun son olarak hastayım diyorsun hala ilgilensin seninle istiyorsun.
Şu güven testlerine felan karşıyım içinizde şüphe varsa daha iyi tanımanızı öneririm zamanla çözmenizi böyle şeyler pek hayırlı sonuç vermiyor konuşsalar dahi kızda erkekte aynı yalana başvuruyor sen olduğunu biliyordum zaten alla alla niye kahinler mi biliyorlar bu ayrı bi yalan ama böyle şeyler de yapmayın bir daha naçizane fikrim bir insanın zaten zamanla size karşı tavırlarından ne yapmaya çalıştığını anlarsınız
Flörtse işletmeye gerek yok. Sevgililikse başka ama böyle işletmeler ve testler bana yanlış geliyor, doğru bulmuyorum. Kim ne yazıyor, ne amaçla yazıyor anlamak için kanmış numarası yapıyorum belki ama karşı taraf buna ikna olmayacak. Bir kez de şüphe girince güven eskisi gibi olmayacak, bir test uğruna ilişki bozulduğuyla kalınacak. Bu yazışmalardan anladığım çocuk da ilişkiyi devam ettirmek için çaba göstermemiş, hemen bitmesine rıza göstermiş. Saçmasapan bir şeye dönüşmüş kısacası
Hepsini okumama gerek kalmadı, bir kısmı yetti. Neden böyle oldu demişsin ilginç. Haa bir de sürekli her şeyi mahvettin demişsin. Her şeyi sen mahvetmişsin. Durduk yere adama tuzak kurmuşsun, yok neymiş deneyecem, test edecem. Al sana test.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız kızla konuşan o silinen mesajlarını gördüm mesajlarda da neden engel attın, biraz bahset sonra anlatırsın yine tarzı konuştu orada anladım ben sonra dedim sen değil sevgili hoşlanılacak biri bile olamazsın diyorum sen öyle diyorsan öyledir diyorum adam değilsin sen kusura bakma böyle olmasını istemezdim çok rahat bir şekilde zaten gözden çıkarmış beni
Vicdanın rahat olsun istiyorsun ama rahat olmayacak.
Bu da suçluluk psikolojisidir.
İster kabul et ister etme.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haksız olan o silinen mesajlarını gördüm sadece kusura bakma haklısın, özür dilerim, böylr olmasını istemezdim deyip duruyor maalesef fazla sıvamadan kurtarmaya çalıştı sadece
Ay sakın dönme kendine saygın olsun bak Max 1 ay geçsin diyiceksin o iğrenç insandan iyi ki ayrıldım ayrıca baksana nasıl da savunmaya giriyor hakklı olmak istiyor o vicdan azabını sen çek istiyo ve eğerki tekrardan konusursanız üzülürsün affetme , öylesine konuşuyorsun da hep seni suclayacak sen ilk konuştugun gibi onu sucla ki yüz bulmasın
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ama burada hatalı olan benim onu işlettim sinirlenmesi lazımdı ama özür diledi anlamadım dedim hakkında çok farklı bir profil çizmeme sebep oldun falan dedim ama engel atmadık hiçbir yerden birbirimize anlamadım
Yüz kızartıcı komedi olay ama sevgililer birbirini yaptığını biri yakalayıp çaktırmadan bilmemiş gibi yapıp sonra sen oldugunu biliyorum demesi gülme krizi iyi yapmıssn sonucta sana ihanet etmiş içindekileri isyanını dökmen çok iyi olmuş düşmüş biri değil çok güçlü cool olmuşsun
R yapmış. Olmaz böyle ayran gönüllüler ile. Hayatımda birisi varken sosyal medya bile tutmam ben genelde, tutmam ki böyle saçmalıklar ayağımıza taş olmasın
Erkekle oyun oynayamayacağınızı, aksi takdirde oyuncak olacağınızı ve cinsiyetlerin asla eşit olamayacağını kabullenemediğiniz için.😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Numaranı vermediğin anda sen olduğunu anladım diyor demek ki numara isterken sen olduğunu bilmiyordu başka biriyle yazışma niyetiyle başlamış yani kendisi de hatasının farkında neyse ki üste çıkmaya çalışmamış alttan alarak sıvamadan bitirmiş
Engel atmadık birbirimize duruyoruz ikimiz de sordum neden böyle yaptın numaranı veremediğin an fark ettim zaten sen olduğunu dedi ss almış ama saçma bir diyalog oldu sonrası haksız olan benim aslında ama özür diledi anlamadım ben de affetmedim ama, tuhaf bir konuşma
iŞLETMEK NEDİR YA AMAÇ ALDATTIĞINI GÖRMEK Mİ ya da SEVDİĞİNE İNANMAN MI?
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her kız bunu yapar kendisine de söyledim ama özür diledi anlamadım hatalı benim ama o da bence benim itiraf etmemi bekliyordu çünkü neden engel attın onu söyle falan yazmış sonra silmiş mesajları sonra dedi neden engel attığını biliyorum ss attı numara kısmında numara veremeyince sen olduğunu anladım dedi
Bak ben onu savunuyor falan değilim o sizin sorununuz ben sadece bunu yapma amacın ne diyorum her kız yapar deme sen her kız değilsin sonuçta niyetin sevdiğini mi öğrenmek aldattığını mı
Bana sadık biri olduğunu söylemişti ben de kendimce böyle yapmak istedim ki kendisine de söyledim bunu dün mesaj atmış işte neden engel attın, sebebi nedir falan aramış kaç defa sonra silmiş mesajları sonra yazdı neden engel attığını biliyorum falan ss attı konuşma metnine sena olduğunu biliyorum yazmış o şekilde bana sena amacın ne falan diye hesap sorabilirdi özür diliyor bence haksız ama o fakenin ben olduğumu da söyleyince ben özür diledi neyse benim gibi bir adamla konuşmak istemezsen anlarım falan konuşmadım daha da
Yazdım zaten ya silinen mesajlarını gördüm Caner Allah aşkına neden bilmiyormuş gibi davrandın sen var ya çok uyanıksın gözümden düştün bravo sana bilmiyormuş gibi davrandın cidden gram inanmıyorum sana dedim
O zaman yoluna bakacaksın ve karşına gerçekten sana sadık biri çıktığın da ona 4 elle sarılıp bırakmayacaksın tam tersi olursa asla kendinden taviz vermeyeceksin ki devamı gelmesin.
Ya onu bilemiyoruz ki hiçbir zaman emin olamayız eve gittiğinde dm de wp de neler yapıyor hep bir şüphe olacak erkekler zaten birden fazla kızla konuşmaya bayılıyor en azından çoğu kim neden sadık olsun ki
Öyle düşünme sen niyetinde güzel ol illa ki karşına gerçekten seni sen olduğun için seven biri çıkacaktır hayattan bu kadar olumsuzluk duyma ve birileri yapıyor deyip bende yaptım deme sen sen olduğun için özelsin bunu unutma.
Sonra zaten silinen mesajlarını gördüm dedşm güzel sıvamadan hallettin dedim özür dilerim diyor. Adam değilsin diyorum sen öyle diyorsan öyledir diyor, karakterin yok diyorum böyle olmasını istemezdim çok rahat