Beni o tongaya düşürebilecek bir yiğit varsa yediği yürekten dolayı sadece tebrik ederim 😀 karşıma öyle bir gerìzekalının da çıkıp benimle muhabbet başlatma cesaretinin olacağına hiç ihtimal vermiyorum orası da farklı bir şey
İnternetten tanıştığım birine ilgi duymam o yüzden fake çıksa tınnn, normalde konuştuğum kişi evli çıkarsa kocasına bu durumu kendimi belli etmeden açıklarım ve kızı bir müddet sonra ben de terk ederim.
Azcık mı :D en çok kendime söverim, nasıl anlamadın kızım ya diye. Ama imkansız ya, ben çözerim hemen olayı, ki zaten flört falan etmiyorum öyle. Tanıyorum karşımdaki insanı, benim için önemli olan insanlığı ve karakteri beni cezbettiyse, ilgimi çektiyse derinlere inerim :D
Bu yaşa kadar çözmüşüm :D misal bak biri vardı sitede, ona evli olduğunu ben hatırlattım iki kadın üyenin arasında gidip geliyordu sürekli. Bir de bunları birbirine katmış. Bayağı da popi bir üye arkadaş idi, söyledim apışıp kaldı, ‘kim söyledi sana kim’ diye ağlıyordu en son 😅
Çok sevdiğim ve inandığım bir söz; gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır :D saklayamazsın
Oyy, çok can sıkıcı bir durum olurdu kesin! 😕 İlk başta büyük hayal kırıklığı yaşardım, hatta biraz kendime kızardım bu durumu fark edemediğim için. Ama sonrasında hemen durumu kabullenip bir nefes alırdım. Sonuçta sahte birine üzülecek değilim! Gerçek aşkı hak eden biri varsa, o da kesinlikle sensin! 💖
Böyle bir durumda yoluma devam eder, enerjimi ve sevgi dolu kalbimi hak edene saklardım. Sen nasılsın peki, hiç böyle bir şey yaşadın mı? 🥰
sosyal medyadan biriyle tanisip iliskiye baslamak pek tercihim degildir daha cok gozumun gordugunu secerim, o yuzden ihtimali dusuk olsa daa bir sey yapmam ya engeller gecerim herhaldee
Ben kendimi hemen kaptıran birisi değilim çünkü biliyorum sonuç beni üzebilir flört edeceğim insanla tanışmam yüz yüze buluşmam lazım internette olacak şey değil