- Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle eline sağlık.
Arka detay oldukça hoş olmuş. Ön detay v şeklinde olsaydı daha da hoş olurdu diye düşünüyorum. Ama yetenek var belli.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNo women no cry owow niye taktilarsa göğsünün küçük olmasına ya kız memem büyük mü küçük mü diye mi sormuş salak mısınız ayrıca çok güzel dikmissin başarılarının devamını dilerim bana da yap kizz
31 Yorumla
arkası güzel ama önü olmamış. göğüs kısmını çok ayrık yapmışsın vücudunu yanlış gösteriyor. alttan biraz birleştirme şansın yok mu dekolteyi hafif kapatarak
17 Yorumla- +1 yıl
+1 yılgüzel olmuş ama sol göğüs kısmı ile sağ göğüs kısmı orantılı değil gibi. Sağ göğüs kısmı, iç tarafdan daha oval gelirken, sol göğüs kısmı daha düz inmiş gibi.
112 Yorumla- +1 yıl
gözlemim doğru çıktı, var bende yetenek :) Sırt detayı da güzel bu arada. Hata var mıdır bilmem ama kötü durmuyor. Art düşünceyle söylemiyorum yanlış anlama ama göğüs kısmına bişey yapman lazım. Dindarlıkla alakalı bişey değil, ister göster ister daha da kapat sana kalmış. Ben orda değilim. Büyük bir göğsün olmadığı için o kısım biraz itici duruyor. Burda fiziğine laf söylemiyorum yanlış anlama. Kıyafetin o kısmını buna göre farklılaştırabilirsin. Belki göğsünün çok az kısmını göstericek kadar daha da açarak ya da sırt detayı gibi ama daha ince şeritler ile iki göğsü bağlayarak. Benim fikrim bu tabi ama genel olarak güzel bence
- +1 yıl
Yok yanlis anlamadim demek istedigini gayet iyi anliyorum. gogus arasinin ayrik dikilmesi hem daha genis omuzlu gostermis hemde gogsumu daha kucuk gostermis. orayi kapatmak lazim. tesekkurler fikrin icin 🌷 biraz daha yakinlastirip dikerim belki capraz detay atarim. aklimda. yarin bi ugrasirim artik 😀
- +1 yıl
demek istediğimi tam olarak ifade etmişsin. Ne kadar anlatamasamda, anlamana sevindim. Buraya atıcaksan eğer bana da haber verirsin. Nasıl bişey yapıcağını merak ettim
- +1 yıl
senin için sorun mudur bilmiyorum ama ''biraz daha yakinlastirip dikerim belki capraz detay atarim'' fikri, göğsünün ayrıklığınıda kamufle etmiş olur
- +1 yıl
soruyu güncellediğin zaman, bildirimi geliyordu demi
- +1 yıl
girersem bakarım ama gözümden kaçarsada yapıcak bişey yok. ya da istersen haber verirsin
- +1 yıl
Bildirim geldi ama yapmamışsın galiba
- +1 yıl
Ne yapacağına karar verdin mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Selam,
Çok güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde kullan 🌸🎈10 Yorumla
+1 yılTurkiyede giymek için biraz cesaret lazım onca sapık dinciler
16 Yorumla- +1 yıl
Bu arada çok şık ve com güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullan
- +1 yıl
Sapık dinciler derken?
- +1 yıl
Sapık ve dinciler çarpıtma yapmayalım
- +1 yıl
Ve yok arada o yüzden şaşırdım
+1 yılÇok iyi görünüyor, ellerine sağlık.
Arka taraf çok sağlam değil gibi ama. :D11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel olmuş ellerine sağlıkk ama gupurlu bir blüz için arkadaki detaylar bana bir tık fazla geldi gene de güzel ben de deniyorum bir şeyler dikmek bayağı emek var burada 😍
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHazır gibi duruyor ben diktim demesen bu kadar eleştirmezlerdi boş yapmışlar
Cevap sahibi+1 yılHe ben çaprazlı sandım ilk gördüğümde yeni fark ettim bence gayet güzel
+1 yılaaa güzel olmuş valla eline sağlık
kıyafet tasarımı gibi bir bölüm mü okudun?11 YorumlaDekolte kısmı biraz orantısız olmuş sanki kanka ama hoş
11 YorumlaGayet iyi olmus ve detaylsra onem vermis gibisin sanirim. m. Yakismis ve kendine uygun yapman ayri bir guzellik. olmus..
Renk. olarak da tenine uyyn bir renk sanirim?10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnden biraz tuhaf. Koltuk altı çok yüksek, göğüs dekoltesi fazla geniş ama arkası çok hoş
12 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle sanmisimdir
+1 yılHangi issis adaya düştün sen böyle
Survivorda falan misin 😂13 Yorumla- +1 yıl
Yo açık demek istemedim
Bir adada yaprak kapatsan daha çekici dururdu inan bana 😂
+1 yılGüzel olmuş ellerine sağlık ama iki göğüs arasını v şeklinde yapsaydın acaba daha mi güzel olurdu?
10 Yorumla
+1 yılEfsane ötesi olmuşş. Bayıldımm. Ellerine sağlık. Bir mağazadan alınmış gibi güzel. <3
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel olmuş ben de dikeceğim kendime bir ferace bir türlü başlayamadım sjsjs ellerine sağlık
10 YorumlaGayet şık duruyor. Göguslerin küçük bence bu bluzun tadını çıkar 😂
10 YorumlaGüzel olmuş ince işçilikle daha da güzel yapılabilir.
12 Yorumla
+1 yıleline sağlık :) bunun üzerine gömlek bile güzel olur :D :D
12 Yorumla- +1 yıl
aynen 🙂❣️
gülmemek için kendimi zor tutuyorum ya bune xzcvbnmömnbvcxvbnmö
02 YorumlaGüzel ama göğüs dekoltesi sivri gelde daha iyi olmaz mıydı üçgen şeklinde
02 Yorumlateknik açıdan yorumlamak gerekirse arka kısımda hatalar mevcut ön kısım için ise yakada kalıp kaynaklı bir problem söz konusu onun altında marullanma olmuş duruştan kaynaklı mı bilmiyorum ama devam edersiniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz devam edin
02 YorumlaGüzel olmuş ama ön kısmı pek olmamış gibi U gibi değilde V gibi yapsan daha iyi olabilirdi belki
00 Yorumlaarka taraf iyi ama ön taraf pek ilgimi çekmedi, v olsaydı daha iyi olurmuş.
00 Yorumla
+1 yılSana kırmızı yakışmış bayağı. Kütür elma gibi. Bluzlu hali böyleyse... Öhöm.
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel, kibar ve nazik bir elbise... Fakat; dolgun göğüslü bir kadın bunu giyerse, çok fena yürek hoplatır... Kalbi sıkıntılı olanlar gider...
02 Yorumla- +1 yıl
Şu anda şu elbise, gerçekten sana uygun ama bir erkek olarak şunu söylemeliyim ki; kadının göğsü küçük olmasın, elbisenin önü biraz daha kapalı olabilir... Kadın vücudundan taviz verilmemeli, elbiseden taviz verilmeli... Kadının vücudu, giydiği giysiden çok daha önemli ve değerlidir...
Gelecegin moda tasarimcisi sende hosgeldin😉😎👍
12 Yorumla
+1 yılGüzel ama biraz daha çalışman lazım bence
11 Yorumla
+1 yılModelist olucaksın 👏🏻👏🏻👏🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Yaptıgın tasarımın mesleki adı
Bence çok guze olmuş keşke benimde öyle bir şansım olsa
10 Yorumla
+1 yılBunu dışarda 40'dan aşağı bulamayız bana versene kız 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok güzel olmuş. Ön dekoltesi memeleri daha büyük birisi giyse daha hoş durabilir ama başarılı bir çalışma tebrik ederİm 🌼
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla biz modelle ilgileniyoruz daha çok. tertemiz cillop gibi teni var
00 Yorumla
+1 yıldaha çok südyen varibişeye benziyor
12 Yorumla- +1 yıl
vestiyer büstyer anlamam ben bildigim kadarıyla yorumladım
+1 yılYeteneklisin ne güzel, aşırı hoş durmuş
10 YorumlaModa & Stil konusunda 529 cevap paylaştı. Gerçekten harika olmuş
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel olmuş bende bunun aynısından istiyorum😂
10 YorumlaEve kapanma olayı yaramış sana Tebrikler
10 Yorumla
+1 yılcok guzelll ben de istiyorumm
10 YorumlaHahahhaha çok iyi olmuş.
10 Yorumla
+1 yılGüzel olmuş emeğine sağlık.
10 YorumlaGayet iyi olmuş tebrikler
10 YorumlaGüzel olmuş beğendim.
10 Yorumla
+1 yılBence gayet guzel olmuş :)
10 Yorumla
+1 yılVaay becerikli karsiiim baya iyi
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel olmuş eline sağlık ☺
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel dikilmiş eline sağlık
10 Yorumla
+1 yılSen yaptıysan iyi olmuş
10 Yorumla
+1 yılBaşlangıç icin iyi sayılır daha geliştirebilirsin emeğine sağlık güle güle giyin
00 YorumlaLütfen banada dik parasını gönderirim aşık oldum
16 Yorumla
+1 yılBacım güzel de sen kıçını başını neden bize atıyon
01 YorumlaArkası garip duruyor ama güzel
10 YorumlaPek güzel değil gibi, göğsü büyük kızlara gider bu
03 YorumlaTemizlik yaparken giy işte evde
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArka güzel ama önü olmamıs
10 YorumlaArkası çok güzel olmuş ama önü simetri değil
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılKalıpsız diktiğin için asimetrik olmuş.
10 Yorumla
+1 yılFazla abartılı derecede dekolteli olmuş.
00 Yorumla
+1 yılKötü begenmedim değiştir
00 YorumlaGayet cesur birisin :) başarılar ;)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Eline emeğine sağlık güzel olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBluz güzel olmuş. Başarılı. İçindekine pek iyi gitmemiş. 😅
00 Yorumla
+1 yılbence çok hoş. severim böyle şeyleri.
00 Yorumla
+1 yılÇok hoş, tebrik ederim
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım