Güncellemeler
+1 yıl
Aldatma olayı ise tek seferlik bir şeydi ve alkol etkisi ile yaşandı
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık arkadaşlar teşekkürler fikirlerinizi söylediğiniz için
2.5 yıllık bir ilişkimiz var her şey çok güzeldi aşırı iyi anlaşıyorduk ve hep ciddi düşündüm ilişki hakkında ancak yaklaşık 2 aydır saçma sapan şeylerden dolayı aramız çok kötü ayrıca onu aldattığımı bilmiyor ama onu cidden çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.
Ama bir yandan da suçluluk duygusundan dolayı ayrılsam onun için doğrusunu mu yapmış olurum diye düşünmeden edemiyorum fikirlerinizi belirtir misiniz lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir daha yapmazsın umarım, her şey gönlünce olsun 👍🏻
Teşekkür ederim
O seni aldatsa affeder miydin? Cevabın hayırsa ayrıl
O yönden baktığımda evet çok kötü ama eğer cidden şu an tam olarak benim hissettiklerimi hissedecek ve düşündüklerimi düşünecek ise bilmiyorum ya çok aradayım
Bire bir aynı şartları düşün. Affederim diyorsan devam
Unutacaksın aldattığını hiç soylemeyeceksin ilişkini kurtaracaksın ve bir daha aldatmayacaksın
Ben de ayrılmayı ya da böyle yapmayı düşünüyorum ama kafam çok allak bullak oldu
Ayrılma gerek yok hiç konuşma kimseye bahsetme bırak o sende kalsın mutlu olmaya mutlu etmeye bak sadece
Katılmayan arkadaşlar bakın evet aldatmak çok kötü bir şey ama çocuk zaten pişman olduğunu kızı çok sevdiğini söylüyor neden aldattığını söyleyip kızı üzsün bir daha neden kızın güven duygusuna zarar versin
Hic bi kizla evlenme sonra o kadinin ve cocuklarin hayatini mahvedersin
Knk ben yeni sevgilin olim mi
Evet alkol etkisi ile yasanmis. Hersey alkolun sucu zaten 😂
Birlikte mi oldun
Evet
Söyledin mi gercegi
Ayrıl kıza yazık, karaktersız!
Haklisin
ona aldattığını söyle ve ayrıl
Ayrılmaya gidersem eğer en azından bilmesini istemiyordum sence bilmesi mi gerek
tabiki
Ama cidden çok üzülür ve kendini toparlayamaz kimseye de güvenemez çok saf çok iyi bir kız
bunu bilmeye hakkı var eğer söylemezsen kendinde hata olduğunu düşünecek, ileriki ilişkilerinde özgüven eksikliği yaşayacak, kaybetme korkusu oluşacak ama aldattığını söylersen o senden ayrılır ve hayatına bakar. bu arada çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum demişsin insan neden sevdiği kadını aldatır bunu aklım almıyor yanlış anlama yargılamıyorum ama bana çok saçma geliyor bana bunu açıklar mısın?
4 ay önce arkadaşlarla alkol içip evlere dağılıyorduk ve yolda çalıştığım yerdeki bir kızla karşılaştım asla farklı bir gözle bakmamıştım o kıza veya hiçbir kıza o da bir şeyler alıp beraber parkta içelim diye bir fikir attı ortaya ben de sonucunda böyle bir şeyin olabileceğine hiç imkan vermeden neden olmasın dedim önce ufak şeyler aldık içtik ben zaten bayağı içmiştim öncesinde ama sonra biraz daha biraz daha diye ısrar etti öncesinde içtiğim kadar yine içtim bir şekilde ve en sonunda da bazı hamleler yaptı ve devamı öyle zaten
Sevgili olalım mi