Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevmek kötü mü? Ben hep uzaktan sevdim. 1 istisna hariç. Bilmiyorum ne yapsam
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar insanlar değişiyor sevdiğim insanda öldü değişti ama ben sevmeye açım çok açlık çekiyorum önerileriniz neler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zamana bırakarak ve düşünmeyerek
Sinirlerim bozuk
Kanks merak etme yavaş yavaş duygularından arıyorsun sonra hiçbir şey koymuyor
Abi kafamı duvara vurasim var ben ne zaman adam olacam. Sürekli canım gibi seviyorum senelerdir böyle al işte 1. Sınıfta deliler gibi sevdiğim çocuk için çektiğim sıkıntılara ne demeli. Cidden bu hayatın ben. Gecen çocuğa yazdım. Seneler sonra adımı bile hatırlamıyor. O benim gözümde bir melekti. Güzellik abidesi masum çocuk.
Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
Yeni ilişkiler iyi geliyo gece olanları ama
Boş yapma kalp hastası olcam
İlişki yaşamak kalp damar sağlığına da iyi geliyo
Acı cekiyoruz ama sonra?
O zaman tekrar başkası ile yaşayacaksın işte bsjsjsjx şaka yapıyorum tabi ki sadece zaman gerekli zaman dışında iyi gelen bir şey yok süreci kolaylaştırmak için süreçte kendine meşguliyet sağlayacak şeyler kazanmalisjn hobiler yapboz yap yeni oyunlar öğren satranç oyna kitap oku film dizi bitir filaj bunlar yardımcı olur sadece
Sevsem suç sevmesem suç anlamıyorum arkadaşın dediği geliyor aklıma kendilerini hapseden aptallar. Bilemiyorum kardeş ama bende insanım sadece bir insan siyahta bende beyazda. Istiyorum ki herkesi seveyim de yalnızlığım dinsin. Bitsin şu kavgalar çok içten söylüyorum bunları
Seni anlayabiliyorum ama dünya hassas kalpler için cehennem işte yapacak bir şey olsa keşke:/
Evette çözümü olmalı elbet
şu an tüm insanlığa sarılma isteği gibi bir açlık söz konusu ben açım olm sevmek istiyorum açım aç çok içten söylüyorum bunu hemde öyle bir açım ki...
Ve istedigin tek şey anlaşılmak ve anlamak demi bu kadar basit ve tüm insanlık da özünde bunu istiyo ama bulabilen gervekten çok az o kadar mantıksız Bi durum ki
Hayır tek isteğim sevmek.
Hayvanlara yönelt sevgini çocuklara ve yaşlılara da sevgini bölersen daha kolay olur ille birini seveceksen beni sev mesela:)
Gerçek güzel olanı kimde görsem onu sevdim bu zamana dek benim içimi bilmeyen anlayamaz. Neyi nasıl gördüğüme ben karar veririm bundan sonra ayağıma vurulan prangalar beni daha da kudurtmaktan başka şeye yaramaz olmuş. Çektiğim ızdırap kelimelere bile dökulmuyor olmuyor ki. Bu acı beni öldürecek
Denk geldiğim her zincirle savaşmaya kararlıyım. Zincirlenmek benim doğama aykırı yaşayamam. Kurtulmak tek isteğim. Insan birileriyle konuşmak istiyor böyle işte kusra bakmayın özür dilerim kusurlu olan insandır herzaman
Çok set zincirlerle zincirlenmiş biri bunu nasıl kirabilir? O kadar sert ki? Kırdığı an bir yenisi daha takılıyor. Üzgünüm ben hiç iyi değilim çok özür dilerim herkesten ne diyeceğimi bilemiyorum
Büyüyünce
Hep aynı şey seçiyorum acı çekiyorum mk sevme bağımlısı bir kişiliğim var sevilmeyi de sevmem. Alışkanlık.
Kötü bir alışkanlık olsun ama sen insanlığını kaybetme
Sevmek kötü mü?
Kötü olduğu anlar yaşıyorsun