Bende yaşadım ama karşılık görmedim tek taraflı sevmiştim o güllük gülistanlık önüne gelen ile sevgili oldu ben acısını yaşadım şimdi yeni yeni unuttum hayatımın içine sıç*ı mahvetti öyle bir şey yaşadım yani şimdi bazen gülüyorum kendime 🤣🤣🤣
Yaşadım. Çok sancılı şeyler yaşadım. Çok bağlanmıştım. Aşıktım. Olur sandım ama olmadı. Bakire olmadığım için beni istemedi ve terk etti. Hayatında başkaları da vardı. Beni kandırdı aldattı.. Daha bir sürü şey yaptı. Canım hala çok yanıyor. Umarım tüm bunlar geçer bir an önce
Her aşk acısı geçiyor diyemem ama zamanla cidden her şey hafifleyip geçiyor veya unutuluyor insanız sonuçta ilk günler ne kadar üzülüp ölüm döşeklerine gitsekde elbet bir gün geçiyor
Acının faydası yok. Varsa bir hata, insan ders alıp önüne bakmayı bilmeli. Hata yoksa zaten pişmanlık ya da acıya da gerek yok. Kafayı yastığa rahat koyuyorsan tamamdır.. yeni güne vira bismillah deyip önüne hep önüne bakmaya devam edeceksin..
Aşk değildi, hoşlantıydı ama uzun süre etkisinden çıkamadım, büyük hayal kırıklığına uğradığım için o kişi tarafından. Şu an sevgi yok ama hala hayal kırıklığı var içimde, onun geçeceğini sanmıyorum...
Evet yaşadım. Cidden bağımlılık gibi bir şey. Nasıl bağımlılık denilen hastalık tamamen geçmiyorsa aşk acısı da aynı onun gibi bir şey. Bence aşk acısı tıpkı bağımlılık gibi bir beyin hastalığıdır. Bu hastalığı durdurabiliyorsun fakat hiç geçmiyor. yani ben öyle düşünüyorum
Üzüntüsünü yaşadığım bir sevgilim oldu. Şarkılarda aklıma gelen, olmadık zamanlarda hatırladığım bir kadın. Bir süre devam etti.
Sonra o geri dönmek istedi, çabaladı fakat ben kabul etmedim. Ne kadar özlesem de tekrarına gerek olmadığını düşündüm. Burada da mantık duyguyu bastırdı. :)
Eğer gercekten asiksan ya da seviyosan seni vazgecmeye mecbur da bıraktiysa o acı tamamen gecmez sadece zamanla hafifler alisirsin, karşı tarafa ne kadar bel bağladığın onu sevdiğin acının süresini belirliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yıllarca tek taraflı sevdim ölecek kadar ama sonunda onlar benim hayal ettiklerimi yaşadılar nişanlandılar bende şu an hastayım 🙂