Aşk İlişkileri Bu yaştan sonra zengin Koca bulunur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En zengininden yakışıklısından koca bulunur mu?Not/ yaşım var güzel kızım 🙄yorum yaparken dikkat edin 😂 Bu yaştan sonra zengin Koca bulunur mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Senin ne farkın varsa diye sorsa ne cevap vereceksin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Merhametim, kalbim, ruhum, dünya dolusu sevecenligim neşem, daha ne olsun? Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Hıh bunlar varsa sende neden evleneceğin kişinin sadece parasıyla ilgileniyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Tatlım para önemli, hiç boşuna paraya değer vermiyorum deme inanmam Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yok bence başka şeyler daha önemli mesela kibar olmasıııı, kalitesinin olması her önüne gelene ağzının suyunun akmamasıııı Yorumla Soran +1 yıl Tatlım zaten bunlarda olucak ama konumuz bu değil konumuz para Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zenginim yakışıklı değilim 1.83 boyum var zıplayınca 1.85 olyo taliplerimi bekliyom yaşım var ona göre yazın 0 1 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Tüh uyarlayamadık erkek versiyonunu 😄😄 Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Bugün bi kız gördüm onun kadar güzelsen. Zengin koca buldun bile 😃 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ondan daha güzelim de ben almam seni Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Yaww he hee 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Burdan kimseye koca olmaz 😂hepsi tecavüzcü coşkunun eğitimini görmüş birer sapık 😂 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Sen de adriana limasın zaten Yorumla Soran +1 yıl Adrina Lima çokmu güzel? Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Eline su dökemez dimi Yorumla Soran +1 yıl Dokemez tabi, estetiksiz makyajsız halimle on tane adrinayi cebimden çıkarırım hihhh 😂 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Zengin koca istediğin sanıyordum Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum bu isteğim her zaman var 🙄 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Yok demekki Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya ne içtin.😂 Yorumla
La-mekan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Ne bilem Allah çirkin bahtı virsin demekten başka bir şey diyemiyom 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel olduğunu sanmıyorum bir kere açık tenli misin renkli gözlü müsün ince vücutlu gümüş tenli misin? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir tane arkadaşım var durumları yoktu şimdi altında porsche var ama kızın tipi tarif ettiğim gibi sarışın mavi gözlü minyon Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben bi zengin olarak mesela seni nie alayım ki? sende olan diğer kızlarda da war 😂😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme manyak 🙄 herkeste o var ama herkeste ruh güzelliği yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sadece bunlar yetmez ki aynı kafa yapısına sahip olmak gerek yani bi kaç kriterle evlilik yoluna girilmez ki Yorumla Soran +1 yıl Karakterede bakılır olmazsa tekme basılır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayrıca ben şunada karşıyım bi kadının kendi geleceğini başka bir erkeğin ekonomisine bağlamasını doğru bulmuyorum. evleniceem kadın da ekonomik olarak güçlü olsun isterim ayakları yere bassın kimseye eyvallah etmesin isterim. Yorumla Soran +1 yıl Ben koca parası sevenlerdenim.. elime çekirdeğimi alıp citlerim kocanın işten gelmesini beklerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi bekle bakalım belki düşürürsün bi tane 😂 Yorumla Soran +1 yıl Arayan belasını da mevlasinida bulurmuş😊 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İşi bilirsen olur😅 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bulursun ya neden bulamayasin 0 0 Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bulursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Senin ne farkın varsa diye sorsa ne cevap vereceksin
Merhametim, kalbim, ruhum, dünya dolusu sevecenligim neşem, daha ne olsun?
Hıh bunlar varsa sende neden evleneceğin kişinin sadece parasıyla ilgileniyorsun?
Tatlım para önemli, hiç boşuna paraya değer vermiyorum deme inanmam
Yok bence başka şeyler daha önemli mesela kibar olmasıııı, kalitesinin olması her önüne gelene ağzının suyunun akmamasıııı
Tatlım zaten bunlarda olucak ama konumuz bu değil konumuz para
Zenginim yakışıklı değilim 1.83 boyum var zıplayınca 1.85 olyo taliplerimi bekliyom yaşım var ona göre yazın
Tüh uyarlayamadık erkek versiyonunu 😄😄
Bugün bi kız gördüm onun kadar güzelsen. Zengin koca buldun bile 😃
Ondan daha güzelim de ben almam seni
Yaww he hee 🙂
Burdan kimseye koca olmaz 😂hepsi tecavüzcü coşkunun eğitimini görmüş birer sapık 😂
Sen de adriana limasın zaten
Adrina Lima çokmu güzel?
Eline su dökemez dimi
Dokemez tabi, estetiksiz makyajsız halimle on tane adrinayi cebimden çıkarırım hihhh 😂
Zengin koca istediğin sanıyordum
İstiyorum bu isteğim her zaman var 🙄
Yok demekki
Ne alaka ya ne içtin.😂
Ne bilem Allah çirkin bahtı virsin demekten başka bir şey diyemiyom
Güzel olduğunu sanmıyorum bir kere açık tenli misin renkli gözlü müsün ince vücutlu gümüş tenli misin?
Bir tane arkadaşım var durumları yoktu şimdi altında porsche var ama kızın tipi tarif ettiğim gibi sarışın mavi gözlü minyon
ben bi zengin olarak mesela seni nie alayım ki? sende olan diğer kızlarda da war 😂😂
Öyle deme manyak 🙄 herkeste o var ama herkeste ruh güzelliği yok
sadece bunlar yetmez ki aynı kafa yapısına sahip olmak gerek yani bi kaç kriterle evlilik yoluna girilmez ki
Karakterede bakılır olmazsa tekme basılır.
ayrıca ben şunada karşıyım bi kadının kendi geleceğini başka bir erkeğin ekonomisine bağlamasını doğru bulmuyorum. evleniceem kadın da ekonomik olarak güçlü olsun isterim ayakları yere bassın kimseye eyvallah etmesin isterim.
Ben koca parası sevenlerdenim.. elime çekirdeğimi alıp citlerim kocanın işten gelmesini beklerim
iyi bekle bakalım belki düşürürsün bi tane 😂
Arayan belasını da mevlasinida bulurmuş😊
İşi bilirsen olur😅
Bulursun ya neden bulamayasin
Bulursun
Bulursun
Zengin değilim zaten yakışıklı hiç değilim
nasilsin merwk ettim ya
Bulunur
Bulunur
Dikkat mi edelim