AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
internetten
kişi kendi lokal cevresınden secer.
egıtımlı ve zengın ıse statü sahıbı ıse karsıdakı kızdan da aynısını bekler.
hem kenar mahalle kezzosu olup 250 gram var dıye oyle bir haklarınız yok.
davul dengi dengine
Zengin koca bulup parasını yiceksin sanırım. Bir insandan maddi talebini hiç utanmadan sıkılmadan nasıl isticeksin gerçekten şaşırıyorum.
Öyle bir isterim ki tabiki vericek
Senin gibi insanlar nasıl bir ortamda kendini geliştiriyor da böyle düşüncelere sahip oluyor anlamıyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yermiş. Bu düşünceye sahip olduğun sürece istediklerin olmicak diye tahmin ediyorum.
Bulursun akbabalardan kalırsa
https://voca.ro/1gl2KQYt07Oe
Bekle Noel Baba yıl başında bacadan yollayacak sana bu yıl gelmezse ümidini yitirme çünkü sırada bekleyen çok sana sıra ne zaman gelir bilemiyorum
Zengin semtlerde takıl ama onlara layık olman lazım her şeyinle
zenginler kendç sınıfından insanlar seçer. üzgünüm ama pembe diziler hep masal
Öz kardeşim acımıyor sapliyor harbiden kendi paranızı kazanının olum ya aciz olmayın bu kadar yazık :D
Kendi parami kazanmayacagimi nerden biliyorsun be gebeş
Ya Allah'ın Habeş maymunu burada kalkıp zengin koca arıyorum diyorsun sonra kendine paramı kazanmayacağını nereden biliyorsun o zaman niye zengin koca arıyorsun bana saçma sapan bahanelerle gelme bedavadan oturduğun yerden on numara hayat sürmek istiyorsun saçma sapan da konuşuyorsun ne yaparsan yap yüzlerce binlerce milyonlarca insanın gözünde aciz durumda oluyorsun işte bu şekilde de anladın mı Her ne kadar kabul etmek istemesen de bu insanların %99'u senin aciz vasıfsız işe yaramaz bedavacı bir insan olduğunu düşünüyor istediğin kadar da kabul etme bunu tamam şimdi git istediğin gibi yaşa hayatını
Agla fakir attan inip eşeğe mi biniyim sanane
Şimdi bunu söylemek istemiyordum ama madem fakir dedim ben sana hemen söyleyeyim ben bilgisayar yazılımcısıyım aynı zamanda yazılım geliştiricisiyim 7 tane dil biliyorum 4'ünü profesyonel bir şekilde konuşabiliyorum diğer ikisini orta seviye biliyorum son kalanını da düşük seviyede biliyorum diyelim 9 tane kodlama dili biliyorum robotik kodlama yapabiliyorum aylık yaklaşık 3000 dolar civarı generalde edebiliyorum her ne kadar %30-5-40 kadarı gider de olsa böyle bir kazanç sağlayabiliyorum karşındaki insanı tanımadan yargılamadan kim olduğunu bilmeden ona böyle fakir falan deme işte sen bu yüzden Habeş maymunsun anlatabiliyor muyum aramızdaki fark bu Ben 22 yaşındayım çalışarak buralara kadar gelebilmiş biriyim Ama sen oturduğun yerden bedava para almanın peşindesin şimdi istediğin yerde zırlayabilirsin 🤝
Sen de beni tanimiyorsun ama ahkam kesiyorsun bay habeş maymunu
Doğru söylüyorsun Ben seni tanımıyorum ama ben senin söylediklerinin üzerine çıkarım yapabiliyorum ve söylediğin şeyden ötürü bu anlam çıkıyor Kendi paranı zaten kazanabiliyor olsaydın kendi ayaklarının üzerinde duruyabiliyor olsaydın veya geleceğini kurtarabilecek seviyede potansiyelde olduğunu düşünebilseydin veya çok iyi gelirli bir ailenin evladı olsaydı zaten böyle bir düşünceye kapılmazdın yanılıyorsam beni düzelt
Yaniliyorsun işte
Ben yanıldığımı hiç düşünmüyorum ya kullandığın üslu kelimelerini anlatmanı kendini ifade etmene yetmiyor çünkü yanlış ya da ben haklıyım ama sen kabullenemiyorsun çünkü böyle olduğunu düşünmüyorsun başka bir açıklaması yok çünkü mantık açısıyla baktığın zaman Kendi paranı kazanabiliyor olsan geleceğini kurtarabilecek potansiyele sahip olabilsen veya zengin varlıklı bir ailenin evladı olsa dengimi istiyorum derdin ama bunu böyle ulu orta yerden paylaşmazdın diye düşünüyorum dengini istemek de haklısın tabii o zaman ama burada gelip zengin kocanı nereden bulabilirim dediğin zaman herkesin aklında canlanan tek şey maalesef benim sözlerim oluyor bunu ister kabul et ister etme benim inan hiç umurumda olmaz ama bu böyle
Ben memur maaşımla 20 30 milyonluk ev alamayacagim için zengin koca istiyorum
Niye illa 20-30 milyonluk ev niye 1 milyon liralık 2 milyon liralık ev değil de bak insan kendini bilmeli haddini bilmeli en azından anladın mı haddinden fazlasını istememeli bunlar zamanla olacak şeyler Bir anda 30 basamak birden çıkamazsın basamakları tek tek çıkarsın neyse umarım bulursun ve 50 milyon liralık evlerde oturup 20 milyonluk da arabalara binersin yalnız bu hayal seni üzer Ben sana söyleyeyim emeksiz yemek olmaz derler ona göre
hesap pasif olmuş, millette dili gibi yorum yapıyor :)
Seks karşılığı zenginlere teklif et, o zaman belki.
samystery uyesi zengin bayag kizlara dagitio yaz sende
Zenginkocaaraniyor yazıp 1111 e gönder hemen bulursun
Valla kardeşim zengin koca yerin emeğinle bir yelsen senin için daha hayırlı
Orurdugun şehrin en iyi mekanlarına takıl gösterişli kiyatetler giy
Zengin koca bulacağına kendin zenginleş
Sanane
Soru soruyorsan görüşlere de açık ol kezbanlık yapma
Bana ne ypacagimi soylemenden rahatsız oldum
Bende senin gibi başkalarının sırtından geçinmeye çalışan insanlardan rahatsız oluyorum lütfen bir an önce yok ol neslinide kendinle beraber götür.
Sanane mk ya kendi parami da kazanirim zengin koca da isterim sananee sanane sen eşine bakarsın
Dmwğmdwşmdlwld oyy tamam benim vasıfsızım
Sensin vasifsiz
Zenginlerin ne ozelligi var?
Paralari var
Senide sevdikleri icin birlikte olurlar
Direk fiyatını yaz gücü olan alsın😉🤣
Bulunamaz
popon güzel mi
Gönlü zengin değilse yandın gitti
Sende ne özellik var peki?
Onlarla aynı ortamda yaşayıp, takılmam lazım.
Zenginlerin takıldığı mekanlara git
Ne kadar zengin olması gerekli ona göre değişir 😂
Öncelikle çirkin olman lazım
Ne yapacaksın zengin kocayı
Birazdan mesajları gelir bende para var diye
Çok basit popüler olsan yetiyor
Kıbrıs'ta 😅😅
Zengin boşluk koca yaz 3310 a gönder
2,75 'lik var onu çakayım istersen 😏
Allah akıl fikir versin
gönlu zengın olsun guzelım bos ver gıtsın
Bizim Yıldıray var sana ayarlayak