Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara şöyle bir göz attım da fakir kız-zengin oğlan örneğine imkansız gözüyle bakanlar olmuş ama bu benim çevremde mevcut. Lise mezunu kuzenim 18 yaşındayken zengin adamla evlendi adam da o zaman 30-31 yaşında falandı. Kuzenim de aile hayatında çekmiş biri, elinden tutan kimse yoktu. Neyseki evlendiği bu zengin adam gerçekten adam çıktı. Kuzenimi üniversite eğitimi alma konusunda teşvik etti, okuttu, ekonomik özgürlüğünü almasını sağladı. Hem koca hem abi , her şey oldu kuzenime. Tabi kuzenim de öyle boş bir insan değil, hayat koşulları yolunda gitmediği için bazı şeyleri yapamamıştı eline imkan geçince o da bu imkanları doğru şekilde değerlendirmeyi bildi. Zaten öyle s. lak bir kız olsa bu kişi bakmazdı ona. Şimdi kuzenim kendi iş yerini açtı kendi iş yerinde hem patron hem de çalışıyor. 2 çocukları var ve mutlular. Olmayacak şey değil yani ama zengin olup gerçekten düzgün bir erkeğe denk gelmek büyük şans bu devirde.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa cok sevindim gerçekten. Benimde zengin bir sevgilim vardı epey bir süre beraberdik yeni ayrıldık
Soran+1 yılOda cok iyi biriydi
En İyi Cevaplar
İki seçenek var. Zengin ama normal erkek yani kendini geliştirmemiş sadece parası var. Bir de zengin ve kendini geliştirmiş, paranın yanında statü ve donanım sahibi birisi. Zaten kendini geliştirmiş bir erkeğin genellikle ekonomik durumu iyi olur. İlkini elde etmen kolay olur ama o ilişkiden tatmin olmazsın ve büyük ihtimal ayrılıkla sonuçlanır. İkincisini elde etmen zor olur çünkü bu tür yüksek değer erkeklerin seçenekleri çok oluyor ve seni seçmesi için ona bir şey sunabilmen gerekiyor ki büyük ihtimalle bu tür erkekler tarafından tercih edilmezsin. Böyle erkekler canım değil ve elindekini hak etmeyen birilerine sunmazlar. Böyle bir erkek senin psikolojini karakterini çözümlemeden sana ilişki vermez, çözünce de senden uzak durur zaten kullanacağını anlar. Bahsettiğim ilk erkek türüne mahkumsun yani sadece parası olan.
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun neden böyle bir şekilde yargıladın? İnanki zaten ben sadece parası olan ama cahil bir insanla evlenmem. Allah’a şükür paradan gözüm kör olmadı ana başlık olarak onu ekledim alt kriterlerim cok fazla var
- +1 yıl
Mantık evliliği düşündüğünü ve paraya verdiğin kıymeti kendin belirttin. Zaten parası olan ve kendini geliştirmiş erkeklerin çoğu evlilikten kaçıyor. Adam kadına ulaşabiliyor ilişki kurması zor değil. Kadınların da erkeğe ulaşması zor değil tabi ama kadınlar bunun yanında evlilik de istediğinden yüksek değer erkek istiyorlar. Yüksek değer erkekler de bu devirde evlenmek istemiyorlar :p
Soran+1 yılÇevremde var kendini geliştirmiş ve evlilik isteyen adamlar onlar düşük değer mi senin tabirince
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zenginlerde seni bekliyordu yaaaa. Diyolardı 18 yaşında 90 60 90 kezban gelse de hayatını onun hayatını kurtarmak için kendi hayatımı yaksam. Zenginler karşı tarafın kendine ne katacağına bakar. Cinsel ilişki için olmaz o dediğin. Adamlar zengin diye canım olmuyo. Git adam ol bi baltaya sap ol okumak zorunda değilsin. Gir bi otele çalış madem evinde kalmak istemiyorsun, orada barista olabilirsin barmen olabilirsin ne bileyim tecrübe kazanırsın para biriktirip aşçılık kurslarında kurs görüp bu işide yapabilirsin. Böyle bu tarz yetişebileceğin meslekler var. Neymiş zengin kocaymış. hadi ordan ya
20 Yorumla
Zengin biriyle diyelim ki evlendin. Zenginin kategorisi var bir aileden gelen ve eğitim ile pekiştirilmiş bir kültür oluyor bu adam sende ne bulacakta evlenecek karşısındaki kişide donalım arar bulamazsa olmaz. İkinci kategori hırsızlık dolandırıcılık çökme tarzı zengin olanlar seni bu kategori bulur bunla olursda ömür boyu ezileceksiniz o yüzden düşünce tarzında değişiklik yaparak kendini kullanılan eşya yerine koyma derim ben 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılMasallarda olur öyle şeyler gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılArayarak bulursun
00 Yorumla
+1 yılHayatını kurtarmak için kendisi bir 💩 yapmayıp evliliği düşünüyor hanımefendi şu düşüncenin saçmalığına ap. allığına bakar mısınız? Bunlar ciddi ciddi zengin kocaların kendileriyle evlenmek için beklediklerini falan sanıyorlar herhalde. Kızım bi gün kocanı kendi yatağında başka bi kadınla basarsın da cebinde 5 kuruş para yok diye boşanmaya bi tarafın yemez sineye çekmek zorunda kalırsın. Örneklerini az görmedi bu ülke. Azıcık akıllı olun kendinize gelin kendi özgürlüğünüzü elinize alın ya. Çıldırıyorum şöyle şeyleri görünce.
112 Yorumla- +1 yıl
Yo çıldırma hepsi böyle bunların ama erkeklerin böyle bi şansı bile yok nerde görülmüş zengin kız fakir oğlan
- +1 yıl
zengin erkekleri çok sadık zannediyorlar çoğu tek gecelik takılıyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Acele etme. Daha hayatın başındasın. Önce ne tap et, ekonomik olarak kendi ayaklarının üzerinde durabileceğim bir iş bul kendine. Başlarken paraya önem verme, seveceğin severek yapacağın bir işe talip ol. Zamanla sevdiğin işi özveri ile yaoacağından, işverenin gözüne kısa sürede girip, önce makul sonra yüksek bir ücrete kavuşma ihtimalin çok yüksek. Sonra eşini inan sen kendin çoklu seçeneklerden seveceğin bir karşı cinsi isteyerek seçeceksin. 😎
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl300 mt ilerde sağda bi manav var. Onun yanından içeri girince Şen kıraathanesine bak! Boşta olan zengin koca adayları orada oralet içer tööbe tööbe!
cücüğü var diye kendini bi bçk zannediyo, zenginini bulup hayatını kurtaracak pirinç aklıyla!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılzenginlik nereye kadar peki. Zengin olmak mutlulugu getirmez, zengin olursun ama esin olacak kisi ve ailesi davranislar vs berbat pis bir aile olur gorursun mantigi, seni isci hizmetci gibi kullanirlarsa o zaman da gorursun mantigi, kole gibi calistirirlar esin insan olarak pis biri olur ne bilim anlayis sifir sevgi sifir sirf seni guzel ve genc buldu diye belki ne bileyim yani her turlusu olabilir...
17 Yorumla
Soran+1 yılZenginlik mutluluğu getirir. Evleneceğim kişinin sadece parasına bakmicam onun yaşam tarzına kalitesine bilgisine de bakacağım paradan cok bunlar ağır basıyor. Zengin ama kötü bakımsız cahil biri ise kesinlikle olmaz isterse milyarder olsun
Cevap sahibi+1 yılBana hic oyle gelmedi ama hadi bakalim..
- +1 yıl
O senin neyine bakıcak hanımefendi dışarda senden daha güzel bir sürü kişi var niye onları tercih etmesin seni farklı yapan ne olacak?
Soran+1 yılBeni görmeden tanımadan yargıladım şuanda belki güzel ve donanımlı bir kadınım nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Donanım yaş kültür ve eğitim ile olur senin bu şartlarda o donanıma sahip olman mümkün değil ayrıca seni yargılamadım dünyanın en güzel kadını değilsin ki her zaman daha güzeli bulunur demek istedim
Soran+1 yılBende cok güzel olduğumu iddia etmiyorum zaten. Daha önce cok zengin kişiler ile ilişkilerim oldu birinden ise yeni ayrıldım. Ve gayet güzel seviyeli ilişkim vardı
- +1 yıl
İşte evlilik noktasına asla getirmezler seni zengin camiasını bilen biriyim genelde kendi tayfasından evleniyorlar çünkü karşıdaki insanın sen gibi parası için çıkarı için yaklaştığını biliyorlar canım mı bu adamlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, Hayat seni bu duruma getirdiyse yazik, zengin eşin olunca sana iyi davrancagini nereden cikartiyorsun canini alacak kadar dövse seni zengin koca icin hala arayişta olacak misin? Seni yargilamiyorum sadece anlatmaya calisiyorum. Yaşin henüz 18 çok kucuksun işe gir çaliş okulunu bitir üniversteye git , kendine uygun birisi mi nasil bulacaksin bunu mu dusunuyorsun bu yaşta pes , Sen mücadele etmezsen kimse senin için mucadele etmez kizim aklini basina devşir.
10 Yorumla
+1 yılPeki o adam gün gelince sana benim paramla adam oldun sen sus dediginde susabileceksen bul yazık bide kucucuk kızsın heralde Allah su kızlarının bütün gururunu bana toplamiş
40 Yorumla
+1 yılArayarak... bizim burada ki zincir marketlerde çalışan kızların tek amacı zengin koca bulmak! Kızın biri buldu ama çok zengin zenginlik öyle sıradan değil öyle böyle gerçekten abartıyorum o kız evlendi şimdi bacısı girdi a101 e o arıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYa a101 de ne kadar zengin bir adam bulabilirim
- +1 yıl
Nasip... aşırı zengin a101e girmiyor diye bir şey yok sonuçta
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZengin erkege 10000 tane kadin gidiyor sen kimsin fakir olup zengin istiyon? Senin ne haddine boyle bir seyi istemek o senin dengin mi kendin nesin ki oyle birini istiyon herkes en iyisini ister ama onemli olan ona denk misin hakediyor musun onu bu onemli ve cevap hayir o yuzden bos yapma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi eksiğini maddiyat olarak görüyorsun ama ona kavuşunca başka şeylerin önemi ve gerekliliği yüzüne çarpıyor. Hayatı akışına bırak, yaşın da düşüncelerin de olgunlaşsın, daha farklı düşüneceğinden emin ol.
19 Yorumla- +1 yıl
aşk mı mantık mı
- +1 yıl
@kardanadam28 kişiye ve şartlara göre değişir. Benim için ve şu anda, aşktır tercihim
- +1 yıl
daha önce mantık mıydı
- +1 yıl
@kardanadam28 hayır daha önce de aşktı;)) hata yaptığım gerçeğiyle yüzleşince elimden başkası gelmedi. Sonra imkan ve şartlarım değişti, hayat görüşüm değişip gelişti, aşk gücüne inanıyorum.
- +1 yıl
biri var mı şu an :)
- +1 yıl
@kardanadam28 evet ama yüreğimde..
- +1 yıl
konuşsana madem söyle
- +1 yıl
@kardanadam28 😀😀 gizli durum değil ki. Ama imkansız durum. Ayrı olmak bazan daha iyi ve doğru yoldur. Sevmek için beraberlik çok şart değil. Kavuşunca zaten aşk olmuyor 😆
- +1 yıl
neden imkansız peki
+1 yılOnların birden fakırlesmeyecegı ne belli ya da fakir birinin durumunun iyi olacagı, kısmet ısı bunlar kaderinde olanı yaşarsın.. Esımın durumu yok diye kimse sıcak bakmadı ılıskımıze ama ilk senede hem ev hem araba aldık boyle seylere takılmamalısın
00 Yorumla
+1 yılTrol olduğun güncellemeden belli ama beyin olmadıktan sonra 90-60-90 da işe yaramaz. Bana ne dersen de, bu karara asla saygı duymam. Berbat bir hayatın olmasının sebebi zaten babanın eline bakmak. Şimdi ömür boyu zengin koca eline bakarak mutluluğu araman zavallılık.
10 YorumlaAile sorunlarından kaçayıp derken kendini daha büyük sorunların içine atma şu an sadece aileyle sorunun var yarın kurduğun aileyle olur o zamanda mı kaçacaksın Allah korusun bir de çocuk olsa sen kaçarak sorunu çözebilirsin ama o senin hatanı bir ömür ödemek zorunda kalır
10 Yorumla
+1 yılZengin erkekleri aptal zannediyorsun sanırım. Birilerinin cüzdanına bakıp hayatını kurtarmaya çalışmak yerine kendin bir şeyler başarmaya çabala.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılVücut ölçünle tam olarak ne yapmamızı bekledin onu anlamadim
24 Yorumla- +1 yıl
Yani bir mali alirken, ebatlarini bilmek gerekir. İyi pazarlamacı.
- +1 yıl
@_Make_love_ mxmqicmekdkwkd
- +1 yıl
Yalan mı ahahah
- +1 yıl
@_Make_love_ değil 🤣
+1 yılYağmurdan kaçarken doluya tutulursun.. kendine ilk olarak bir iş bul. çalış olur mu.. yapacağın en güzel şey bu olur..
10 YorumlaYa ne kadar ucuzsun?
parayla bedenini,benliğini , aileni ve ömrünü satıyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendi çağında bulman mümkün değil, seni önemsemezler. Belki dul ya da yaşlı bakıma muhtaç tarzı bir ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılYok canım ne yargılaması zengin koca ile evlenen kızlar genelde onları fakir yakışıklı erkeklerle aldatır.
00 Yorumla
+1 yılAileden kurtulmak için evlenmeyi düşünmek ve daha yaşın kaç komedi filmi senaryosundan mi aldınız bu yaziyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Güzelim bazı mekanlar var oralara takıl tanışmak için. Ama oralara da takılamazsın maddi durumun yoksa. Başka türlü zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de yaşıyoruz kızım ne zengin kocası yakında zengin bile su alacak parayı bulamayacak neredeyse
01 Yorumla- +1 yıl
oku ya da işe gir evlendin diyelim ya boşanırsan ortada kalırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
----
00 Yorumla
+1 yılZengin koca avlamayı düşünüceğine yaşın genç kendini geliştir biraz oku internetde ücretsiz bir sürü eğitim var. yeteneğin olduğu bir konuda eğitim al geliştir kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yapıyorum zaten. Zengin koca cahil bir kadın istemez bende kendimi geliştiriyorum
Mantık evliliği istiyor. Ben mantıklı bir insan miyim diye düşünmüyor
10 Yorumla
+1 yılZaten yaşlı, evlenip boşanmıştan başkasını bulamazsın ki...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Kendin okuyup çalışmaya ve kendi paranla bir yerlere gelmeye ne dersin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZenginler genelde kiralar evlenmez öyle bir mektup vardı zengin adam öyle demisti mektbunda
00 Yorumla Güzel bir kizsan çok zor olmaz zengin koca bulman, zengin birini gözüne kestir, onu mutlu et, sürekli öv, tatmin olsun duygusal olarak, evlenmeden ilişkiye girme yoksa basit bir kız olarak görür seni
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girmeden kendime tam anlamıyla bağlayansam ki
+1 yıl18 yaşında ne bu acele? Önce oku kendini kurtar. Erkeğin seni kurtarmasını beklemen çok saçma.
00 YorumlaOnların takıldıkları mekanlara gitmen lazım. Önce bir sermayen olsun cebinde :)
00 YorumlaMantıklı insansın tebrik ederim inşallah mutlu olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenden tavsiye 25 yaşından önce evlenme uzman öyle diyor
00 Yorumla
+1 yıltüm mülteciler zengin onlara git türk bekleme hepsi fakir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi maddi olarak benim durumum gayet iyi ama mesela sizin ne gibi özellikleriniz var ki sizinle birlikte evleneyim ya da ciddi bir yola çıkayım?
00 Yorumla
+1 yılbu nıyetle yola cıkarsan.. kullanırlar atarlar kenara senı...
00 YorumlaZengin koca banada olsun ya hiç fena olmaz😏
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok basit bir şey senin için mini etekle ucuz bir kahbe olduğun zaman zengin birinin arabsında ona ait olabilrisin :DDD
04 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi
Cevap sahibi+1 yılne tam tersi zengin adam senin ırzına geçmeden seni almaz ;)
Soran+1 yılBenimle beraber olmadan mı yani
Cevap sahibi+1 yılheralde lan ne sandın zevzek 60 gramın var diye milyonlar senin mi olacak sandın hahaahhahaah
O zengin kişi seni isteyecek mi bakalım davul bile dengi dengine 🤔
00 YorumlaMantık evliliği -gercekten mantıklı olduğu sürece- kötü bir şey değil. Ama yaşı senden max 6 yaş büyük olmalı bence. Ayrıca sana iyi dost olabilecek biri. Aksi halde toxic bir yaşam sürersin ve hayat çok çok daha zorlaşır..
11 Yorumla- 1 ay
10 Yas olur 6 az
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi aynı anda olmaz evlenip ayrılmış biriyle evlen zenginse
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bulması kolay ama tavlaması zor evliliğe ikna etmek zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuklu olanlarla evlen işte. Bak zenginlikleri fayda etmemiş boşanmışlar 🤷🏻♀️ fazla dizi izlemenin yan etkileri 😬
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş aralığın var mı hiç evlenmemiş birisi olarak soruyorum
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKriterler bende var
Soran+1 yılYaş aralığım yok
Cevap sahibi+1 yılSüper zaten 35 yaş tanışalım nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılBenimde kriterlerim var olay sadece zengin olması değil yani
Cevap sahibi+1 yılTamam konuşalım karşılıklı uyarsa tanışırız
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim takip at
Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. maalesef her şey sermayeleşmiş haklısın umarım bulur ve mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılYargılamıyorum. Ancak bir ömür sevmediğin sırf parası var diye evlendiğin kişiyle geçer mi? Bir kez yaşayacağın ömrün var. Değer mi para için? Çalışarak kendin de zengin olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZenginlik bir anda elden gidebilir. Dünya malına bu kadar düşkün olmayın
00 Yorumla
+1 yılKızım senin şeyin mi kaşınıyor acelen sen ne sanıyorsun zengin koca bulunca mutlu olacağın garanti mi? Oku mesleğini eline al kendi hayatını kurtar
01 Yorumla- +1 yıl
Kaşınıyor herhalde kwjdfdjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarışın mavi gözlü ve güzel yüzlü olman lazım dindar akpli zengin istiyorsan kapanman lazım
01 Yorumla- +1 yıl
İşi biliyosun
+1 yılZengin bulcam diye yataktan yatağa gezme de 😂 anca görücü usulu falan bulursun ailenin tanıdıklarından ne alaka yani
00 Yorumlayavrum boş ver zengini ben kendimi geliştiriyorum gel birlikte gelişip zengin olalım kocayı da buluruz sonra
00 Yorumla
+1 yıl90-60-90 olunca bulunuyor mu yani😄çok var öyle zekanı ve kendini geliştirmen lazım yoksa ciddiye alınmazsın.
00 YorumlaKendini zengin göstererek halledersn bu işi kendine iyi bak bakımlı ol güzel giyin ve peşinden koşma kendine çek
00 Yorumla
+1 yılFiziğin iyiyse tanışalım güzelsen eğer durumum gayet iyidir zaten tanıyınca anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yıl906090 ım
- +1 yıl
Gel bakalım o zaman
ultra güzel ve çekici olman lazım anca öyle bulursun bide yaş sıkınıtn olmaacak :)
10 YorumlaBeğendiğin kişiye doğru şekilde yaklaşıcan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bir değerin var ve bu değeri ödeyen herkes sana sahip olabilir yani :)
16 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin bir fiyatı vardır
Cevap sahibi+1 yılSeninki ucuz işte
Soran+1 yılSeninki pahalı mı 🤭😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet sana göre paha biçilemez ☺️
Soran+1 yılAnladım canım mükemmelsin 🤙😬
Cevap sahibi+1 yılAhaha öyleyim sağ ol 😘
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Ne kadar zengin olmalı?
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi işi olsun işte iyi bir gelir istediğim bişeyi çekinmeden alabileceğim zenginlikle olmalı
Soran+1 yılİç dökmek için sadece burdan zengin koca nasıl bulayım
Soran+1 yılZengin adamın burada ne işi olur
+1 yılNasıl bir şey lazım bizde bakalım sana abim
04 Yorumla
Soran+1 yıl😹😹😹
- +1 yıl
Anladım kaplanımsı birsey istiyorsun
Soran+1 yılEvet nerden bildin
- +1 yıl
E ağlayan kaplan emojisi koymuşsun gülen. Hemde ağlayanı 🤣
+1 yılönce vereceksin başka bulamazsın
00 Yorumla- Devamını Gör (40)