Kendini geliştirmen güzel lakin iş sadece onunla da bitmiyor. Zengin koca avcısı olman veya kriterlerini çok yükseklerde tutman erkeklerin senden ürkmesine ve yanına yaklaşmaya cesaret edememesine sebep olacaktır. Muhtemelen genç yaşlarında sana ilgi duyan seni isteyen adamlara hiç şans vermedin veya onlara tepeden baktın. Artık senin kriterlerinde sana uygun bekar adam da bulman çok zor üstelik yaşın biraz geçmiş, senin yaşıtında bekar biri olsa da genç kızları tercih edeceğinden senin şansın epey az oluyor. Anlattıklarına bakılsa her şeyin dış görünüş olmadığını bir kez daha anlamış oluyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKoca bulursun koca bulmaz değilsin zengin de bulursun fakir'de bulursun ama seni taşıyabilecek mi o da var? Ya bilmiyorum Benim mesela kriterim kendi adıma söyleyeyim yani hamile bırakabileceğim bir kadın lazım bana ki bunu kadını kabul etmesi lazım Yani çocuk doğurabilmesi lazım Hani ben hiç biriktirip yaşamadım bir kere genel evde yaşadım Bunun dışında hiç ilişkiye girmedim beni doyurabilmesi lazım bakire olmasını çok isterim ama Olmazsa da olmasın saygı sevgi olacak sen diyor ya seni bir düzeneğin var senin kadar verecek mi mesela 10 tane üniversite bitirdim Sen beni okuduğum 10 üniversiteyi anlayabilecek misin Ya da sen müdür yardımcısı seni anlayabilecek mi artık Akrep burcuyum sağ sol burcuymuş bunun mantığı yok artık Önce sen saygı duyacak insan Arman lazım ya
00 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim baktın açık. olsun takma. kafana sen kitap okumaya devam et tâbi kitap. okuyorsan tavsiyede bulunurum 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılKitap okumaya severim,
- +1 yıl
İçinizdeki öküze oha deyin... Yazarı Bülent ak yürek sen oku ben sana çok kitap tavsiyesinde bulunurum.
. Güzel kardeşim zenginlik nedir aynaya bak önce kendini. kesfet en büyük hazine sensin. uzakta arama yönetici kardeşim ahhh ahhh sizler
Soran+1 yılBen o içimdekine neler diyorum da olmuyor
- +1 yıl
Kardeşim o Zaman olmuyorsa evden çıkma.
+1 yılOncelikle, insan her yasta kendine uygun birini bula bilir. Kendinizi kisitlamamalisiniz. Yani illa zengin olsun falan diye. Ikincisi, odak noktanizi degistirin, surekli negatife odaklanmayin. Yazdiginiz soruda bile yokluk var. Ucuncusu, dis gorunusu hic cekici olmayan kadinlar gordum ama en mutlu yuvayi kurdular. Ya da fazla kendine dikkat edenleri de, yani surekli giyim kusam pahali parfum falan ama yapayalniz. Sonuc olarak kariyer sahibi olmak ve ya cok guzel olmak gercekten bir ise yaramiyor. Erkekler daha cok naif, ilgili, gulumseyen, onlara ihtiyac duyan kadinlara daha cok ilgi duyuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler mistik yol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılKime göre güzel?
Kime göre seksi?
Kıme göre aurası yüksek?
Hoş, evlenmek için bunların üst düzeyde olmasın gerek yok ama sen bilirsin yine de. Bütün bunlara düşmeyen erkek yoktur demek ki karakter olarak sıkıntı var. Senin yaşında kadında erkekte olgunluga, karaktere, hoş sohbete bakmıyorsa aklında sorun vardır. Bu yaştan sonra liseli ergen gibi takılmayacak sonuçta. İnsan kahve eşliğinde dünya derdinden sıyrılıp huzur bulmak ister. Bunun için de beşiktaşlı olmana, ultra güzel olmana gerek yok.
Başka şeylere çalışmanı tavsiye ederim naçizane.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu yorumundan kıskanç bir ruh hastası olduğunu kabul ediyorum çünkü saydığım özelliklerim herkese göre ve bana düşmeyen yok zaten ben seçmiyorum, çünkü ben seçilmeyi değil seçmeyi tercih ederim senin gibi 2 güzel iltifata kanmam
- +1 yıl
Benı tanımadan benım 2 güzel iltifata kanmadıgımı bilemezsin 1.
2. si ise "daha önce hiç evlenme teklifi almadım, dogru dürüst sevgilim bile olmadı diyen sensin."
3. sü gerçekten böyleysen imrenirim ve kıskanmadan gıpta ettiğimi söylerim. Kimse beni çekemiyor öhöhööhö triplerine girdiğin bu lafından gayet net.
4. sü yaşın benden çokça büyük. Ben sana edebimi bozmadan görüşümü belli ettim ama sen olgunluğunu koruyup bana cevap bile veremedin. Buradan da 30 yaş üstü kompleksinin olduğunu görüyorum.
Fiziksel görüntünde sorun yoksa karakterini gözden geçirmeni yineliyorum.
Elbette seçen taraf sensin sana karşı kötü bir şey demiyorum. Ama gocunuyorsun. - +1 yıl
Kandığımı*
Soran+1 yılGerçekten seni kaile alıp ciddi ciddi cevap vereceğimi düşünmüyorsun sanırım. Ama üzüldüm sana yazık
+1 yılneden zengin koca?
birbirinizi anlayacağınız dinleyeceğiniz destek olacağınız birisiyle evlenebilirsiniz hanımefendi
zenginlik aramak yerine hayatı paylaşacak birisini arayın bence04 Yorumla
Soran+1 yılHayatı her türlü paylaşıyorsun zaten, aşk karın doyurmuyor asla aşk evliliği yapmam
- +1 yıl
o zaman korkarım yalnız yaşayamaya devam edeceksiniz
en nihayetinde belki bir tana hödük sizi bulur parası olan sonra da ondan boşanırsınız :)
Soran+1 yılSağol dostum moral verdin
- +1 yıl
Bunlar gercekler sizin gibi yasayan birisiyle beraber olmaniz daha guzel olacaktir dusuncesindeyim
Ayni seyleri paylasabileceginiz bir ortam olusturacaginiz bir hayat
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeğeni skalanız yüksektir. Yanınıza yaklaştırmıyor olmalısınız. Mükemmel birini arıyor ve bulamıyor olabilir misiniz? Kimi erkeğin eğitimi, kiminin geliri, kiminin boyu posu, kiminin ailevi ilişkileri size uymuyordur. Her açıdan tam ve mükemmel bir erkek istiyor ve bulamıyor olabilirsiniz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bulursun illaki zengin olmasına önemli değil geçirebileceğiniz maaşı olsun yeter şu depremde ne kadar zenginler vardı bir eli yağda bir eli baldaydı bir deprem herseyi sıfırladı onun işin sağlıklı seni mutlu edecek efendi birisi bul evlen mutluluklar dilerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen çıtayı çok yükselttin. 2 üniversite 2 yabancı dil yönetici kadrosunda iş. Güzel falan filan derken baya baya masal perisi anlattın. İllaki sana prens olması gerekiyor. Bu kadar çok iyi kendini geliştirmiş kadına o seviyede bir damat adayı lazım. Onlarında içinde bekar kalanı çok zor. Şansın açık olsun. 10 yaş daha büyük olsaydın keşke 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ile kimse evlenmez kısa süre kiralarlar güzel bir kadının zengin bir adama mektubu vardı okumanı tavsiye ederim zenginlerin düşünce tarzını anlarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni kimse kiralayamaz ama seni kiralayan çok olmuş sanırım biliyorsun bu işleri
- +1 yıl
Beni de kimse kiralamaz malasef
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Demekki bazen okumak mevki sahibi olmak bile ise yaramiyor giden zamanida geri getirmiyor sen sanala takıl belki Sakıp ağa gibi biri düşer alır çiftliğine götürür 🤣😂😁🤣😁
02 Yorumla
Soran+1 yılAhah öyle birine bakacağımı düşünmedim herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. 34 e kadar bu anlattığın özellikler ile bulamamışsın. Bundan sonra bulsan ne bulursun bilemedim. Kusura bakma. Zengin adamlarda 34 yaşında birini çok seçmiyor. Ama. denemeye devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKriterleriniz çoktur, çıtayı fark etmeden yüksek tutmuşsunuzdur.
Anlattıklarıniza bakınca, her şey ölümlü gözüküyor ama sonuç yok. Bu işte başka bir terslik var..02 Yorumla
Soran+1 yılÇözebilsem o tersliği anlamıyorum
- +1 yıl
Acaba kendinize itiraf edemediğiniz bir şey mi var! Gerçekten evlenmeyi istemiyor musunuz! Belki kendi kendinize işi zorlaştıracak bahaneler buluyorsunuzdur..
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. tüm zenginler de kucak acmıs seni bekliyordu zaten :DDD arzu sabancı bile ogluna gelin bakarken güzelligine aurasına degil önce soyuna bakıyo bize denk mi diye hahshahsh
12 Yorumla
+1 yılKoca bulmakta sana uygun koca var mı o meçhul demekki yok olmamış buzamana bu zamandan sonra dahada seçici olursun. Ve bekarlığa devam edersin. Bekarlık sultanlık tır.
00 Yorumla
+1 yılBu saydığın özelliklere gerçekten sahipsen bu yaşa kadar bırak teklif almamayı erkeklerin senin için sıraya girmesi lazım. Bence yalan söylüyorsun ya da eksik olan başka şeyler var. Beşiktaşlıyım demişsin ama sen şimdi karşına farkı takın taraftarı biri çıksa sırf Beşiktaşlı değil diye istemezsin. Beşiktaşlı bir renktaşın olarak senin biraz karakter çalışmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYav inanmayın şunlara 😂😂😂😂 o kadar güzel olsa sanalda ne işi var.
113 Yorumla
Soran+1 yılGüzel gtümle güldüm buna, güzel insanlar sosyal mecra kullanmıyor mu
- +1 yıl
Kullanıyor da burada koca aramiyor çünkü ihtiyacı olmuyor hanımefendi tutmuş paylaşmış bizim erkeklerde herşeyi dökmüş maşAllah. Akıllı güzel ve zeki bir kadın kendine zekiyim güzelim soyleyim boyleyim demez. Bişey kanıtlamaya uğraşmaz. Ayrıca sen koca değil para babası arıyorsun. Sen güzel gtunle gülmeye devam et. Kendini burada böyle anlat baya kaliteliymissin 😂😂😂😂
Soran+1 yılKocayı burada aramıyorum zaten burada soru sordum farkettiysen. Buraya gelenlerden seçim yapıyorum demedim okuduğunu anla önce, ayrıcalığı her güzel kadın güzelim der zaten
- +1 yıl
Eee ne o zaman yorum yazanlara soruyorsun neyin var şu mu bu mu. Herkes kendjne göre güzeldir ama burada çok var çirkinim diyen ha sana kızdığım kadar onlara da kızıyorum. Saçmalık yani kafaniz değişik çalışıyor.
Soran+1 yılİnsanların Farklı görüşlerini önemsiyorum, herkes mesela kendi fikriyle bir şey yazmış iyi yazan bar kötü yazan var, sormak fikir almak bunlar gayet normal şeyler,
- +1 yıl
Konumuz senin fikir alman değil.
- +1 yıl
Aman Allahım yükselenin de boğaymis bende boğa burcuyum 😂😂😂😂
Soran+1 yılSoru sordum fikir alıyorum herkes kendince görüşlerini yazmış kimisi de senin gibi egosu ile yazmış, ben kendimi anlattım özelliklerimi anlattım ve tüm bunlara rağmen neden olmadığını sordum
Soran+1 yılBoğa burcu erkek mi
- +1 yıl
Evet erkek
Soran+1 yılDüşman başına
- +1 yıl
Öyle demezler onu
- +1 yıl
Düşman gtune derler
+1 yılZengin koca iyidir, ondan zengini daha iyidir. Sen zengin isteme çok zengin iste
01 Yorumla
Soran+1 yılAhah hay aklınla bin yaşa dimi, herkeste diyor niye zengin zengin seni ne yapsın, ya param yok hadi vizyonum da mı olmasın ayrıca neden zengin koca benim hakkım değil mi herkesin hakkı herkes istemekte özgür
+1 yılEach Turkish girl has this dream to have richer man than others. My suggestion is you to find the candidates from abroad.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıliki üniversite bitirdim diyorsun da okusaydin bari zengin koca arayacagina ayrıca kırıcı olucam kusura bakma yaşın çok kartlaşmışsın bu yaştaki birine erkekler bakmaz genç olsan neyse oda bir ihtimal üzülüm senin adına ne diyim
00 Yorumla
+1 yıl😊😊😊yok yok sende çok rahat bulurdun bundan eminim
02 Yorumla
Soran+1 yılE niye bulamadım o zaman
- +1 yıl
Hemenmi istiyorsun 😊
GBT ni cikarmissin resmen. Ayrıca neden zengin?
07 Yorumla
Soran+1 yılAç açıkta mı kalalım
Soran+1 yılTamam kardeşi kuzeni varsa senindir bacım
- +1 yıl
igrençsiniz bu yaşa gelmiş hala zengin koca peşindesiniz yazık bari evde kalın da başkasının başını yakmayin
- +1 yıl
@xyovmcskwofjxzjw söylediklerine dikkat et. Kendi aramızda şaka yapamazmiyiz.
Soran+1 yıl@Yaban00 insanların olumsuz konuşmalarına ve gereksiz davranışlarına anlam yüklemiyorum, herkes istediğini seçmekte tercih etmekte özgür, ayrıcalığı insan kendini ne olduğunu kendisinin yanına nasıl birinin yakışacağını da ama insanlar sever böyle eleştirmeyi, hak görürler kendilerinde, kendilerinde olmayan şeyleri kıskanmayı da severler ama anca böyle konuşurlar ama ben duymam
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Özellikler buradan müthiş görünüyor..
Nasip diyelim.012 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikler öyle de kısmet işte
Soran+1 yılE ne yapayım ben alıyorum 50+k maaş, benden ekonomik olarak düşük biri yanımda kendini rahat hissedemez erkekler maddi olarak kendinden üstün kadınları istemez
Soran+1 yılSektörden sektöre fark var, ekonomi alanında yapıyorum. Ekonomi okudum ve üzerine yurt dışında master yaptım
Soran+1 yılİçime sinen biri çıkmadı hiç
Soran+1 yılOlsun tabi aç açıkta mı kalalım ekonomi kötü
Soran+1 yılKalmayız da hayat pahalı
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))))
komedi dizilerine basvur sana bir figuranlik cikar06 Yorumla
Soran+1 yılNe yaratıcı fikir ama aferin sana
- +1 yıl
sorusunda ;
tek kriteri zenginlik olup yasını kompleks edinen
soru detayinda ;
muthis bir profil sunup olumlamalar sunan :)
verdigi cevaplarda ;
ukalalik yapip erkekde zeka onemli :)
diyen birisi olsa olsa tutarsizdir ve degil koca sevgili arkadas bile buluyorsa 25 saat sukretmesi lazim :)
yaratıcı ol yani afferini ben veririm sana.
Soran+1 yılSenin fikrinin ne önemi var sen fikrini beyaz etme lütfen
- +1 yıl
:)))))))) cok zekice bir cevap
aman nazar degmesin :)
neyse :)
Soran+1 yılSenin karakterinde birisine uzun uzadıya cevap verme gereksiniminde bulunmak istemediğim için, kısa kesiyorum
- +1 yıl
yapma zaten lutfen :)
bu tutarsizlik ve kotu seneryolarin sahibi birde uzun cevap icin kapasite arttirimina giderse :)
site bu facia ile bas edemez :)
sen falcilik konusunda uzmanlaski karakter analizlerinde itibar gorsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence kimse sana yanaşamamıştır bu konuda. Çekinmiş olabilirler
08 Yorumla
Soran+1 yılPamuk gibi insanım neyine çekiniyorlar adam yemiyorum ki 😔
- +1 yıl
Erkolar böyledir işte
Soran+1 yılErkoların abv
- +1 yıl
Lan evde oturuyom bişey yapmıyom,, bela okundu yine üstümüze.
Soran+1 yılSizin yüzünüzden evde kaldım
- +1 yıl
Akrep olup evde kalmak marifet. Ben sana diyim.
- +1 yıl
Ahh bu erkeklerin çektiği ahhh oyun oynarken bile bela okunan tek cinsiyetiz
- +1 yıl
Var bişiler demek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin koca icin bu saydigin özellikler gereksiz tek lazim olan sey disil enerji bak disil görüntü degil disil enerji bu olsun baska bir sey olmasin yinede okeydir
02 Yorumla
Soran+1 yılDişil enerjim çok yüksek o konuda sorunum da yok tek sorun bahtsız Bedevi olmam sanki
Cevap sahibi+1 yılDisil enerjinin yüksek oldugunu nerden biliyorsun?
evet bulabilirsin tabi ki.
soru şu;
o neden seni istesin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHahahah bu nedir yaaa 🤭🤭
Bi yarismaci arkadaslara basarilar dilemedigin kalmis 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşverrr bak keyfine bir daha gelinmiyor dünyaya hayatın tadını çıkart
evlenip ne olacaksa?00 Yorumla
+1 yılSana talipler ilurda sen begenmezsin bu saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılzengin koca arayan mantıktaki kadınlar evlenilir mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen kriterlerini bu kdr üst düzey tutarsan tabi koca bulamazsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZengin adam neden evlensin ki? Zaten istediğini istediğiylr yaşar... aşk, sevgi, bağlılık arıyorum deseydiniz olurdu... Yalnız yaşantınızda mutluluklar hanımefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasip kısmet meselesi birde yaş ilerledikçe seçici oluyorsun tabi senin denginden birini istiyorsun doğru mu
02 Yorumla
Soran+1 yılE tabi denk olması lazım
Cevap sahibi+1 yılGizli olmasaydın keşke bende 33 yaşındayım soru cevap olurduda
+1 yılTek sorun paraya tapman ve gözünün gereksiz yükseklerde olması. Aşkta gurur olmuyor zengin koca yerine hayatını paylaşabileceğin mütevazi, beyefendi ve sadık birini arasaydın emin ol bulurdun ama bu saatten sonra çok zor.
00 YorumlaEminim reelde suratına dahi bakılmayacak bir modelsindir burada es gürle at tut mq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellikle sevgili oluyorlar. Evlilik azaldı sanırım
00 YorumlaAblam zengin olsun diye diye yasi 34 yapmissin, bence ilk gelenle evlen boş ver zengini kismet değilmiş!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZengin olsam bile sizle evlenmezdim bir kadın menfaati için beni kullanacaksa olmasın daha iyi yarın birgün ilerde istifa edersem beni ilk terk edecek kişi sen olurdun sana zengin enayi keriz avında başarılar hanım efendi ;)
00 Yorumla
+1 yılBoyun kilon güzel manken gibisin bulursun zengin koca inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılHani nerde kız bulursan yolla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahahhaa ezik kendin para kazanamayip erkek parasi yemeyede ne kadar meraklisiniz allahin varoslari :D sizin gibi ezikler yiyiciler ne zaman tukenecek fakirler :D :D :D
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım okuduğunu anlama özürlü müsün açıklamayı okudun mu
Cevap sahibi+1 yılokudum da ozurlu s urtuk zengin koca ne alaka kendin zenginmisinde zengin koca istiyon D: D:
Soran+1 yılAğzını bozma istersen kelime dağarcığın anca küfür etmeye mi yarıyor
Cevap sahibi+1 yılbos yapma s urtuk verdigim sorulara cevap vermeyip laf ebeligi yapiyon :D :D
Soran+1 yılPardon ama senin gibi ne olduğu belirdi birine cevap veremem önce konuşmayı öğren insan olmayı öğren
Cevap sahibi+1 yılhadi hadi bos yapma ezik fakir seni siz kendi basaralarinizla degil anca baskalarinin paralariyla hava atacak kadar ezik ve zavallisiniz biz ise kendi paralarimizla gosteris yapariz varos seni :D :D
+1 yılBasak burcuyum, yakisikliyim, makina muhendisiyim. Neden olmayalim
015 Yorumla
Soran+1 yılParan var mı evin var mı araban var mı Zeki misin her şeyden önce kafası çalışmayan bi erkek hiç ilgimi çekmez
- +1 yıl
Hepsi var. Kafa da sende var sorun yok 😊
Soran+1 yılSen de kafa yok mu herkesin aklı kendine benim kafa zehir gibi ekonomi üzerine master yaptım
- +1 yıl
Ben de az var seninkiyle idare ederiz
Soran+1 yılOlmaz öyle, git birazcık satın al gel 😁
- +1 yıl
Sen sat o vakit. Olma mi öyle?
Soran+1 yılBen ne yapacağım sonra
- +1 yıl
Ekonomistsin işte ya bulursun bisey 😀
Soran+1 yılVıyy IQ kaç test yaptırdın mı hiç mühendis
- +1 yıl
Yok ama canım biraz üzeri olmam lazim
- +1 yıl
G. eri z. ekanin biraz üzeri
Soran+1 yılNe mühendisisin?
- +1 yıl
Makina
Soran+1 yılNiye evlenmedin
- +1 yıl
Canim istemedi
baht güzelliği cidden önemliymiş demekki ;)
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle,
Bi resim koysaydin baksaydik ay parcasi ne diyeyim simdi
00 YorumlaZengin koca ariyacana ahlaklı Koca araki sonun hüsran olmasın
00 YorumlaBen mi yazdım acaba bunu dedim :S
kurşun döktürün00 Yorumla
+1 yılBir kaç tavsiyeni Alabilirmiyim ekonomik ve dil bilgisi konusunda eklermisin
01 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim
+1 yılHayret şimdiye kadar nasıl bulamadin
03 Yorumla
Soran+1 yılBuldum da tam aradığım değil
- +1 yıl
İskalamisin sanırım
Soran+1 yılIskalamak değil içim ısınmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun bulursun ne bu zengin koca merakınız anlamıyorum 45-50 yaşında zengin bi kocaya kapak atarsın
00 Yorumla
+1 yılHer şeye havadan bakıyo olabilir misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılYo bakmam aslında mütevazı bi insanım genel olarak
- +1 yıl
Sanmıyorum. Ama tabi tanımadığım için net bişey diyemem.
Soran+1 yılÖzelliklerim öyle görünüyor olabilir ya da dışarıdan bakan öyle zannedip yaklaşmıyor da olabilir aslında tanısalar iyi bi insanım uzaktan soğuk ve kibirli sananlar tanıyınca yanıldıklarını söylüyorlar hep
- +1 yıl
Akrep Burcu kadını olman en başta sıkıntı çıkarıyo :)
Soran+1 yılNiye akrepler ne etti size yav
- +1 yıl
Bişey etmedi ama her erkek kaldıramaz. İşin bide bu açısı var. Kariyerlisin vs hepsi etkili. Senin aradığın kesim de günlük takılıyo, evlenmekle uğraşmıyo. Neden uğraşsın ki? Zaten istediği zaman istediği şeye ulaşabiliyo. Yanlıi mıyım?
Soran+1 yılOrası öyle ama insan hayat arkadaşı istiyor kendine
- +1 yıl
İstiyo tabi. Yannız senin sorunun çok farklı bence. Düşündüğün kadar basit değil.
+1 yılBu becerilerle zaten kendin zengin olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı rahat geçirecek düzeydeyim ama insan biri olsun istiyor yanında
- +1 yıl
Senin yerinde olsam seninle en az ayni duzeyde olsni arardim direkt zengin yerine
Soran+1 yılZenginden kastımız multimilyoner değil tabiki maaşlı çalışmayan en azından kendi işi olan
- +1 yıl
😀😃😃
+1 yılGizli olmasaydın 100 talip buradan çıkardı 🙂
014 Yorumla
Soran+1 yılAyy o çıkacak talipleri biliyorum ben hepsi sapık uçkurunun peşinde
- +1 yıl
Reiki bilen biri çıkar belkide 🙂 Hemde zengin❗️
Soran+1 yılBen kendim de reiki yapıyorum 3 seviye reikideyim
- +1 yıl
Tamam bulduğun 10. Seviye olursa tamamdır bu iş🙂
Şaka bir yana birde korunması var reiki beni korkutuyor fakat güzel.
Soran+1 yılNiye korkuyorsun ki
- +1 yıl
Gelen varlıklar olabiliyor, ilginç bir şey
Soran+1 yılÖyle bi video izlemiştim kadın anlatmıyordu reiki yaparken evde kimse yoktu da evde bişeyler oldu falan diye evde yalnızdım gerisini izleyemedim
- +1 yıl
Ben 14. Seviye sanırım bir uzman tanıyorum o anlattıda 😀
Soran+1 yıl14. Seviye reiki uzmanı mısın kaç senedir yapıyorsun
- +1 yıl
Ben değil bir arkadaşım yapıyor, o çok memnun
Soran+1 yılAslında pek faydasını görmedim ben önce çok merakla başlamıştım da
- +1 yıl
Yoo inanılmaz faydalı bunu biliyorum. Accessbars eğitimi al istersen, bir günde 8 saat eğitimle öğrenebiliyorsun hem riskide yok.
Soran+1 yılAraştırayım doğru uzmanı da bulmak lazım
- +1 yıl
Hangi ildesin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani neden zengin koca
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk karın doyuruyor mu sence
- +1 yıl
Hayır ama yanlış anlama peki senin maddiyatın çok çok ileri düzeyde mı ya da zenginlik kıstasın ne evler arabalar yatlar katlar falan mı
Soran+1 yılMaddi durumum iyi evim arabam var, ama evleneceğim kişinin bundan fazlası olsa kime ne zararı var mesela
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. abla , evde kalmışsın
08 Yorumla
Soran+1 yılKaldım işte onu diyorum bu kadar özelliğime rağmen kaldım üstelik
Soran+1 yılBüyü mü yaptılar acaba kısmetim mi kapalı
Soran+1 yılHay kısmetime ya valla boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye
Soran+1 yılKaderimin oyunu
+1 yılBu yaşta koca bulursan otur şükret
10 Yorumla
+1 yılİki uniyi zengin koca icin bitirmiş jsjs
10 Yorumla
+1 yılBulursun bence nerde yaşıyosun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılArayan bulur ama neyse...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTeklif almaman normal bu çapta birini bulmak zor
00 Yorumla Cok mu secicisin peki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılFakir bulsan öp başına koy
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne bu evlilik merakı kariyere odaklan bence
00 YorumlaZengin arariyorsun zenginde kolay boş kalmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne