Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hava soguk kalin giyin, senin yakinina geldim goruselim mi gibi seyler söyledi bana yine ama saat cok gecti maalesef burada bi kafe var bi gun kahvaltıya geliriz o zaman vs diyip teklif etti. Benim cok ddevdigim bir yiyecek var onu attigimda bana soylesen getirirdim sana vs dedi dun :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hah işte doğru taktik o nasıl yaklaşıyor öyle yaklaş. Ama adım atmayı unutma mesela hep ondan bekleme birkaç gün konuşmadığımız zaman sen mesaj at görüşemedik nasılsın falan diye ama sakııın trip atma sen iki gündür neredeydin falan diye sakın ha.. Ürkütme yavru ceylanı 😂😂 onun dışında çok kasma serbest takıl o ne yapıyorsa sende onu yap
Ya evet öyle düşünüyorum mesela 4 gün biz hiç konuşmadık sonra bi erkek arkadasima danistim gorusememissin reddetmis gibi dusunebilir sen bi mesaj at duruma gore yol verirsin dedi. Gayet guzel iletisim kurabildik yine. Ustune dusmek asla yok trip de yok kesinlikle ama iletisimde kalacak olmam naber napıyorsun gibi sogutur mu onu bilemedim bugun hic konsumadik mesela yazsam degerimi dusurur muyum bilmiyorum
Sıkmazsan hayır bişey olmaz her zaman da naber yazma mesela bir dizi mi izliyorsun çek fotoğrafını at keşke beraber izlesek de ya da çay demle çek fotoğrafını bi çay? Yaz gönder. Şöyle düşün dm kutunda naber yazan erkeklere mi cevap verirsin yoksa farklı bir mesaj atan biri mi ilgini çeker. Onun gibi yap sende
Evet haklisin flört oncesi bi konusma donemi bu o yuzden bilemedim flört olsak yapılan şey ters zaten gün boyunca yazmamak :) ondan danışmak istemiştim ben de
Evet flört olsanız Hadi neyse dersin de siz henüz arkadaşsınız yani bir adım atılmamış bu yüzden birazcık sabretcen bebeğim
Dogruu😅😅😅 tek korkum ben yazdığım için istekli düşündüğümü sanması işte hahahahhaha
İşte hep de yazmıycan arada bi işte mesel konuşmayı bıraktınız o yazdı bi daha bıraktınız sal yine o yazsın baktın zaman uzuyor sonra sen yaz işte azcık ağırdan al smxmxmdkf
Yazabilirsin sürekli sen yazarsan sıkıntı başlar o da senden hoşlanıyor yüksek ihtimal görüşmek için teklif de yapabilirsin bizim yemek işini şu akşam yapsak nasıl olur gibi ama fazla istekli de gozukme
O dun gunaydin diyip gun icinde konusmayı baslatti aramiz guzeldi ama bugun o da ben de yazmadik 😊 boyle seyleri ben sevmiyorum 25 yasindayiz o yazmadi ben yazmadim konusmuyoruz bana cocuksu geliyor o nasil dusunuyor bilemem. Herhangi bi teklifte asla bulunmuyorum zaten istekli bir adım da atmıyorum 😊 o gorusmek istedigi zamanlar cok ters zamanlarima denk geldi cidden sadece
Meşgul de görünmen lazım zaten cepte görmemesi için. Şimdi yaz istersen nasıl geçti günün diye
Tesekkurlerr
Rica ederim soracağın bir şey olursa yazabilirsin 🙂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!