Şimdilik arkadaşız bu dönemde taktiğe gerek var mı?

Merhaba arkadaşlar konuştuğum bir çocuk var ve arkadaşımla bana haber gönderip numaramı aldı. Biz konuşmaya başladık gayet arkadaşça görüşmek istediği gün işim vardı ve görüşemedik sonrasında konuşmamız yine gayet normal devam etti ama flört vs gibi bir durum söz konusu olmadı. Birkaç gün konuşmaya ara verip 2 gün önce yine başladık daha önceki konuşmalarımızdan daha iyiydii bir tık daha ilgili ve iddiaya vs girdik ben kazandım bana bir şey ısmarlayacak sözde 😄 ama bugün o hiç yazmadı ben de o yazmıyor diye yazmadım bu dönemde de böyle şeyler umursanmalı mı o yazmadı ben yazmadım o gunaydin dedi bu demedi o yaptı bu yapmadı vs vs? Napmam lazım benim 😊😊😊 ben hoslandim bu dogru ama o nasıl yaklasırsa oyle yaklasıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hava soguk kalin giyin, senin yakinina geldim goruselim mi gibi seyler söyledi bana yine ama saat cok gecti maalesef burada bi kafe var bi gun kahvaltıya geliriz o zaman vs diyip teklif etti. Benim cok ddevdigim bir yiyecek var onu attigimda bana soylesen getirirdim sana vs dedi dun :)
Şimdilik arkadaşız bu dönemde taktiğe gerek var mı?