Evet cok buyuk karaktersizlik, fakat sebebini sormayin. Simdi pisman oldum, beni nasil affedecek? Dedim vur cagir bagir kiz ama affet beni icindeki ofkeni kinini nefretini dök sonra beni affet dedim, yok yapmiyor, hakkini helalde etmiyor, napiyim ben? Acisini nasil dindiririm zamanlada gecmedi bir sene oldu, hala dun gibi nefret ediyor, napacam ben?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Affederse tekrar yaparsiniz. Neden yapsin ki bunu. Yasam bir döngü. Fakat kimi kadinlar erkeklerden daha kötü...
Dogru affetiginde bidaha yaptim ama bidaha asla yapmicam asla
Hahaha : ) Ne kahkaha at Tim. Benzer bir dosya varda. Ne tesadüf.
😂 umarim aldatilan taraf degilsindir uzulurum cunku yardim etmeye calsiyosun demeki iyi biriisn, ya da aldatan tarafmisin buseferde vicdan birakmiyo herturlusu aci keske hic yasanmasaydi
Hahaha isime bak eskiden bende bu ismi koymustum gercekten cok garip😂
Varsayımlar müthiş...
Siz bir Matematik profesörü olmalıydınız. Olasılık hesapları için...🤣🤣🤣
😂😂😂
Ya bu ne midesizlik ya kocasıda senden beter hiç insan eşinin arkadaşına bakarmı yaa midesiz sereftsizler
:(( ☹️☹️☹️
Ona en büyük iyiliğin bidaha gözüne gözükme umarım o kocasınıda boşayıp kurtulmuştur
Uzak dururum, keske bosanmasaladrdi cocuklarida vad
Bak sana teselli olarak söylemiyorum kocası kimbilir kaç defa aldattı onu sende burda kurban olmuşsun ama sen ters yapıp arkadaşına onun sana asıldını söylemeliydin sen olmasanda başkasıyla aldatacaktı onu ama senle olması onun durumunu oraya cıkardı gercek yüzünü herkez gördü sende kurban oldun sen onu ayartmış pozisyonuna düştün ama o adamın içinde oldugunu kimse görmüyor
Sorun iste ilk defa benle aldatti :/ dedigin gibi dusunmek daha kolay hemde icimi ferahlztiyor, ama belkide oyle degilse. ? :/ ozamanda suclukuk duygusu baskin cikiyor :(
o da seninkini calar bir gun arkadasim beni affet der 💋
Ooo cok agir dedin, haklsiin simdi anladim demek istedigini aslinda affedilmicyecek bisey :( ama icim icimi yiyior napiyim :((
bu isler boyle aşkım sen onun için de kaldi mi onu düşün 😂
Onun icinde kaldi dogru affedemedi beni, nefret ediyor benden, affetmicem diyor :( napiyim keske bisey yapabilrsem
Arkadaşının eşine yan gözle bakarsan arkadaşın seni affetmemesi saçma kendini ikna ettirmeye çalışma
Biraktim ama hata yaptim biliyom cok buyuk ve yapilmamais gereken ama affetsin cok pismanim:(
Bıraksanda farketmez hata yapabilir insan yapılmayacak şeyi yaptığın için arkadaşına yanlış yapmışın insan arkadaşına yanlış ve hainlik yaparmı sende karaktersizsin
Dogru diyosun biliyorum karaktersizim, ama ondan oncesi iyi bi insandim gercekten bende nasil yaptim bilmiyorum, :(( napiyim napacam simdi
Önce iyi insan olabilirsin ama sonrası işte kötü
Şu saatten sonra kızın gözüne gözükme yapacağın en mantıklı şey o olur 😏
☹️🥺 cok pismanim ama nolur bisey siylede onu yapim aramiz duzelsin
Aranız düzelmez. Unut o ihtimali dediğim gibi ona yapacağın en büyük iyilik gözüne gozukmemek
😔😔😔 keske daha fazlasini yapabilseydim zamani geriye dondure bilseydim beni gordukce aklina yaptiklarim gelecek dimi
Ayn
Güzel sikebildi mi bari yaptığına değdi mi sanki bekar sikici yok da arkadaşının kini ayarttın Allah sonumuzu hayır etsin
:/ cok agir konusuyon
Yanlış anlama da arkadaşın ya yok muydu başkası özür dilerim ama baya bi sinirim bozuldu o arkadaşım senden suçlu ama o arkadaşım barıştı mı arkadaşınla
anliyom, ama dogru diyonda o beni bu duruma getirdi, yanlis yapmiyoruz sonra iste bilmiyorum durumun normaligine inandirdi, suclu barismadida hala benim pesimde kosuyo özur bile dilemedi, ben git özur dile dedim daha kiz beni affedermi, oglan kendini hakli gösteriyo diyo beni hicbizaman adam yerine koymadi diyo hak etti diyo, özur dilemem diyo, sen ama iyi kizsin seninle evlenirim bile diyor, bunu arkadasim duydu beni daha affedermi, halada pesimde kosuyo dedim bi hata yaptik herseyi duzetecegine dahada beter hale getiriyosun dedim kafasinin dikine gidiyor
Yaşlar kaç ve aranızda sevişme vs oldu mu ve sence hanginiz güzelsiniz o arkadaşım yakışıklı mı
Arkadasin yas 38, benimkisi 28, diger arkzdasin kiz 35, guzelikmi vala bende tip yok, sevisme olduda ama oda pek iyi degil cunku ilkim o oldu, bilmiyorum sebeb neydiki bukadar baglandi bende anlamiyom
Ya baya yaşları da var mış bulamadın mı yanlış anlama Düzgün birini ve bunların ikisi de bekar mıydı bu yaşa kadar sende yanlış anlamazsan bu yaşa kadar hiç sevişmedin mi yetmedi ilk kez böyle bi piçle mi yaptın
Cevap vermediniz
Dogru dedin sevgilim olmadi, zaten sevgili istemiyordum baska farkli amaclarim vardi, ailevi sorunlarimi duzeltikten sonra kendime gore iyi birini bulup evlenecektim hesapte boyle seyler yoktu
Kaç gündür yoksun merak ettim gizliden çıkayım mı arkadaşça konuşupsohbet edelim mi maalesef işim gereği biraz sıkıntı
Ailevi sorunun ne özel eğilse
Yaptığın âdilikten sonra az bile ben olsam evimin yakınına yaklaştırmam şerrinden dolayı Allah senin gibi yuva yıkan kara yılanlardan korusun
Hatamin farkina vardiysam cok pisman olduysam? :( cok agir yazdin
Belki diğer tarafta seninle ugrasmamak için halkımı helal ederim ama muhattap olmam cidden yaptığın nasıl bisey miden nasıl aldı
O siralar hatta gibi gormuyordumki sonradan hata yaptigimi anladim, asiktim hatta olarak gormuyordum :/
Çok kötü bi durum. seni affetmeyecek
Keske hic yapmasaydim :( hicmi yolu yok
Ona baskasini bul sende.
😅ciddimisin?
Onu nekadar düşündüğünü göstermiş olursun
Hahah ya ciddi degilsin sen dimi hahahah
Kadının kocasını elinden almışsın bir iyilik yapman gerek😂😂
Hahaja seninde kafa kirik 😂 hahah aklima gelmedi degil, hahaha ya senin niye aklian geliyo demeki bi kafasi kirik ben degilim 😂
Birbirimizle uyumluyuz desene
😂 sende cok fenasin
Oyleyim evet 😂😂
Arkadaşini eşi hala senle konusuyomu peki
O deniyor ama ben bisey yazmiyorum
Onla beraber oldun bide demi
Oldu dogru :/
Yani senin bu durumdan kurtulman icin bir baskasiyla konusup o kisiyide arkadasinin kocasinin basina bela etmen gerekli seni daha aramamasi icin
Kendine kisisel sonrun yasatki her sey normale gelsin
Neden yaptığın önemli..!
O anlik duygusal cekimler evde sorunlarim vardi, oda bu durumun fzrkindaydi, yakinligink kurdu, ve basardi asik oldum arkzdasima onun yuzunden kazik attim :( cok kez ikaz ettim ama yaptigmizi cok normalestirdi bana bile normal gelmeye basladi bilmiyorum
Arkadaşınla ilişki si ne durumda idi boyutu ne idi?
Bazen kavga yapiyorlardi ama benim uzak durmam gerekirdi
İlişki boyutu senin gibi mi idi.
Yok, cok soguklardi, adam diyoki eger beni senin gibi sevseydi ben zatzn onun yaninda kalirdimki, boyle birsey yapmazdim onunda hatasi var diyo
onunla cinsel ilişkiye girmemiş mi yoksa girmişte senin kadar yetenekli değil miymiş?
Bilmiyorum, cinselik yasandmadan asik oldu bana, bi kac sene dokunmadi ozaman cinselikle fazla bi alakasi yoktur bence. ?
Bence senin davranış ve yaklaşman onu sana çekti. Beni ekler misin dostane olarak.
Nasıl çaldın tek seferlik ilişki mi
Tek degil sorunda orda, bi kac kez oldu, fakat asikta oldum ama arkadasim icin vazgectim geri, pisman oldum özur diledim :/
Nasıl öğrendi
Mesajlarini gormus
😂 geçmiş olsun artık arkadaşlığı bitirmekten başka yol yok
😂 deme oyle yemin ederim cok pisman oldum, gerekirse ayaklarina kapanirim zaten gururum yerle birboldu, napim naffetsin ne isterse yaparim yeterki affetsin pismanligim yuk gibi geliyor cikmaza giriyorum
Kaç yıllık arkadaşın
6 senedir
Bence daha fazla arkadaşı rahatsız etmw çık hayatından
:/ :/
sıcmıss sıvamıssın
Kisa ve net oldu ama dogru dedigin gibi
İyi bok yedin. Napcan simdi
Bilmiyom iste size soruyom😂
Kanka seni recm ederler kac kurtar kendini
😅kanka naptin sen kanka
Dost aci soyler
Uroşkoluk ruhunuzda kızlar.
Siz sef.. olmasaydiniz bizde bunlari yapmazdik heralde😂 madem sevgilin var daha niye baska kizlara bakiyon dimi kuyruk salayanmi oldu, benide yoldan cikardi, asil o dedigin sizin ruhunuzfa var :)
İki oroşko birbirinizi bulmuşsunuz 😄👍
😅 ucumcumuz olurmusun
Seni çerez olarak yerim😘
😂😂😂😂😂
Yazsana bana
Yuh sana...
Yuh dimi :( vala dahada kotu hissediyorum bunlari okudukca hatamin iyicene farkina vardim napapacam ben😔
Haklı
Napim nasil duzeltirim?