Daha önce çevremizdeki herkesin onun açık giyimini bildiği için tesettürünü manasız kaldığını söylüyor ve şehir değiştirmek istiyor

Daha önce çevremizdeki herkesin onun açık giyimini bildiği için tesettürünü manasız kaldığını söylüyor ve şehir değiştirmek istiyor

Bence saçma
Saçma olan tesettüre girmesi değil şehir değiştirecek olması olabilir herkes onu açık haliyle görmüş olabilir yanlışını anlamış kapanmış ne güzel işte insanlar onu yargılanamaz bence
Ben olsaydım yargılamazdim daha çok sevinirdim doğruyu bulmuş diye... Allah herkese nasip etsin inşallah
İnşallah
Haklı. İnsanların hakkında ileri geri konuşması onu etkileyebilir. Bir gün yeter artık diyip nefsine yenik düşebilir. İmkanınız varsa taşının bence de. Allah tesettüründe ona kolaylıklar nasip etsin ¢
Cevap
10Cevap
Benim de bir arkadaşım vardı, kapalıydı ama pantolon falan giyiyordu işte. Sonra çarşaf giyince çöp atmaya bile çıkamaz oldu. Mahalledeki insanların onu görmelerinden çok rahatsız oluyordu. Sonra başka bir semte taşındılar ve şu an gayet dışarı çıkıyor. Bence eğer sizin için çok zor olmayacaksa eşinizin dediğini yapın. Önemli olan huzurlu olmanız, huzur yoksa yaşadığınız yerin bir anlamı olur mu?
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah en hayırlısı olur
Kendince haklı insanların çevresinin gereksiz sorularına maruz kalmak istemiyordur
Sorudan çok takva kaynaklı gibi benim o halimi düşünecekler korkusu
Evet kesinlikle öyle. Senin düşüncen nedir
Şehir değiştirmek istemiyorum tabi ama eğer hayatımız böyle devam edecekse değiştirmek de son çare olarak kabul tabi ki
Anladım yani doğru söylüyorsun Bi anda kim şehir değiştirmek ister
Onun için katlayabilirim gerekirse ama gönül kalmak istiyor tabi
Anladım. Hangi şehirde oturuyorsun
İstanbuk
Peki kafanızda neresi var. İş güç nasıl olacak
Akrabalarının yanı Adana olabilir
Nasıl birden kapanmak istedi
Ablasının yönlendirmesi diyebilirim
Anladım sen Memnun musun bu halinden ya da sana fikrini sordu mu
Memnunum da diyemiyorum değilim de diyemiyorum karışık duygular
Anladım. Konuşmak istersen yazabilirsin
Gereği yok, tesettür insanlar için değil Allah içindir.
Öyle evet ama kendisi rahatsız olduğunu söylüyor kapı dışarı çıkmıyor
Ona durumu açıklamalı, hatta gerekirse beraber hocaya durumu açıklayarak vaaz dinlemeyi teklif etmelisiniz
Kimler kimler vaaz verdi de tamam ama rahat edemiyorum diyor artık yakın çevresi olarak ikna etmeye çalışıyoruz ailesiyle
Allah yardımcınız olsun, çok inatçı biri sanırsam.
Maalesef öyle
Ben altında başka bir sebebin yattığını düşünüyorum size söylemek istemediği bir şey olabilir bu söylemediği şeyden dolayı pişmanlık duyduğu için farklı bir şehirde yeni bir sayfa açmak istiyor olabilir. Yine de üstüne fazla gitmeyin, durumunuz buna müsait ise ona güzel bir jest yapın ve yarın başka bir şehirde bütçenize uygun evler gösterin internetten.
Bana anlayamayacağı bir şey olduğunu sanmıyorum imkanlarımız el veriyor ailesinin yaşadığı şehire gidebiliriz gibi
Elbette siz daha iyi tanırsınız eşinizi, ben sadece düşüncemi söyledim. Hakkınızds hayırlısı olsun.🙏
Amin inşallah yolculuk Adana gibi gözüküyor
Kendince haklı tabi. Sizin için sorun olmuyorsa bu eşiniz için çok güzel bir jest olur
Yeni bir şehir hayatımızın tamamen değişmesi demek ama şu an kendisi kapı dışarı çıkmıyor. En son çare o olmak zorunda olabilir
Semt değişikliği belki?
Israrla şehir diyor
O daha cok cevresinin dedikodu yapmasindan cekiniyordur
Olabilir tabi ama takva gibi daha çok
Bence bu kadın başka bir şeyden kaçıyor. Şehir değiştirmesinin başka bir sebebi var.
Çok mu açıktı
Normal açıktı yani
Mini de giyerdi bazen evet ondan dolayı rahatsız hissediyor sanırım
Ablası zaten tesettürlüydü onun yönlendirmeleri ile diyebilirim
İnşallah hayırlı olur
Gideceği yerde Allah yok muymuş?
Bence sen hatunu değiştir:)
Bir ömür beraberiz
Ozaman kolay gelsin dostum:)
nereden öyle değişimiş
Ayh ne alaka ya
Boşa gitsin