Ne yapabilirim. Evlendiğimden beri sürekli arıyor hergğn görüntülü görüşme falan. Herşeyi soruyorlar. Bize yakın yaşamak ya da bizim oraya taşınmamızı dile getiriyor. Çocuk bile bu yüzden yapayım istiyor ben bakarım diyor. Kaç kez söyledim ben de eşimde niye yakın oturalım iç güveysi gibi unut bunu dedim. Ben artık evliyim dedim anlamıyor hala aynı kafada kurmalar..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu bir hata olur tasinirsan eşin ile ilişkileri nasildir bilmem de var bir işlik
Aynen eşim artık cdden sıkıldı ve soğudu çnkü hadlerini aştılar taşndktan sonra resmen dışarı çkıyoruz nereeye gttnz ki resmen bekar gbi davranıyorlar bana
Yani konusmama karari almak kolay degildir sogutman lazim biraz arayi
Onu yapmaya çalışıyorum ama kardeşime de aşılıyor bizim buraya taşnmayı ondan da duyorum. Bulndğm yere gelme derdnde.
Gelirse sizden hic cikmaz
Amacı o zaten resmen birlikte yaşamak istiyor. Deprem olduğunda 1 ay kaldık hiç gidin edin demedi. Gdeceğmz zmn ise kalın diyor töbe yaa anne özelimz var bzmde diyorum olan buradada yaşanr diyor.
Abooo
Bu kadın rahat vermez size yatak odanı bile dinler aynı evde olursaniz
Yani 2 sene oldu hergğn görüntülü konuşma yavaş yavaş kestk onu sonrada alltan laf vurup işte konuşamadk 2 gündrde diyor sonra bulundum şehre taşınmktan bahsedip emekli olunca istemedğmi asla eşimn buna sıcak bakmadğnı da syledim amaç ne uyarülarkı anlamazdan gelio
Dediğim gibi rahat vermez senin yaşın kaç anne bırakmıyor sizi
26 2 senelik evliyim. Uyardığım halde sırf yakına taşndm dye yüz buldu resmen cidden huzurumuzu kaçırıyor.
Baba yokmu ona sahip ciksin
Bak babam çok anlayışlıdır arama etme der. Rahatsız etme der ama dinleyen yok. Hatta o arar açmam gider babamdan arar ondan da açmam kardeimdel arar onun kini açarım dye kafaya bak
Ne istiyo bu kadın sizden tam olarak ve eşin ne diyor
Annen yalnız mı yaşıyor
Hayır tek değil babam erkek kardeşim var. Gayet genç dinamik bir kadın çalışan birisi hatta
Aslında Yakın olsa iyi ama siz daha iyi bilirsiniz çalışıyor musunuz mesela siz
Ailelerle yakınlık berbat biy kardeşim benden tavsiye helede bencil bir anne babaysalar.
O dediğin doğru ona katılıyorum
Ama şöyle bir şey var hani yarın öbür gün çocuk olduğunda büyük avantaj ben onun rezilliğini çok çektim mesela
Ben istemem. Zaten home ofis çalışıyorum. Çocukla sadece ben ve babası ilgilenecek. Sonra gitmek bilmez anne hatta sırf bundan bile çocuk yapalım istiyor. Ben bakarım diyor. Çocuk benm sen nye bakasın. Ben evdeym ztn olacak iş mi evn içinde büyük varsa evlilik ne olacak. Nasl rahat edeceğz olmaz..
Üstelik hep büyüklü eve gelen gttiği zmnları şikayet ederkn öz kızına bunu neden yapmak istiyor
Yani o zaman gerek yok dediğin gibi dezavantajları da var yok değil
Hayatının hatasını yaparsın demedi deme 😑
Ne gib biraz daha açıklar mısınız
Bir zaman sonra ailen gelir kalır herşeye karışmaya başlar eşin rahatsız olur bu durumdan belli etmese bile. Bir yere gidecek olursunuz annen babandan dolayı gidemezsin veya özel bir gün olur evde doğru düzgün rahat edemezsiniz en iyisi uzak olmak arada bir gidip gelmek
Bu eşimle ikimizin rahatsızlığı önceden başka uzak bir memleketyrydik sonra yakın bir yere taşındk benim aileme sonra daha da üstüme düşer oldu amacı bizim bulneğmz yere taşnmak açıkça sylüo bn olmaz dedğm halde kendince değişk planlara girmiş. Neden
Sana düşkün demekki ailen başka ne olabilir ki?
İyide bu düşkünlük değil ki rahatsz ediyor herşeyimizi bilmek istiyor. Bana birgün tek güvencem dedi erkek kardeşim olduğu halde. Beni sevdiği için değil kendini düşündüğü için byle bence. Yakına taşındıktan sonra byle ol aya başladı özellkle dip dibe olma derdnde hep.
Uzaklaşın madem sizde tekrar? Eşinle konuş taşının uzağa gidin biz yakın oturmak istemiyoruz diyeceksin tamam annen baban olabilirler ama evlenmişsin sen artık kimsenin isteğini yerine getirmek zorunda değilsin ki 🤝
Haklısın ztn bunu düşünmeye başladık olacak iş değil benim annemin ki aşırı çünkü bu tamamen kendini düşünmesi. Taşınmak farz oldu.
Fikirlerin ve dinleyiciliğin için teşekkür ederim
Annenle duzgunce konus en iyisi
Kaç kez kırmadan açıkça söyledim. Ama tek derdi ya onların bulunduğu yere gitmem ya benim bulunduğum şehre taşınmak. Neden yani damattan da mı çekinmez bi insan. Evliyim ve farkında değil bunu hala.2 senedr
kocam istemiyor de