Bana şimdi durumumuz yok. Ailemle 2-3 yıl yaşa sonra taşınırız diyor. Abileri hep ayrı eltilerimin kendine ait yaşam alanları var ben neden aile için de yaşıyayım. Benim hakkım yok mu? Yol yakınken ayrılayım mı? Sürekli beni idare ettiğini düşünüyorum sanki cimrilik yapıyor. Ben ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkur ederim.
Nişanlıma evlendiğimizde kendi evim olacak değil mi diye sorduğum için bana çıkarcısın ailemle yaşasan ne olur dedi. Haklı mı?
haklisin yani sana aciklasaydi iste ev alana kadar kalalim vs diye demesi lazim seninde gönlün olursa evet ya da hayr derdin cunku biriyle yasamk cok zor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlıma evlendiğimizde kendi evim olacak değil mi diye sorduğum için bana çıkarcısın ailemle yaşasan ne olur dedi. Haklı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şey de gel sen benim ailemle yaşa bakalım buna razı gelecek mi
Seni evine götürecek anasının eşyalarına kullandırtacak eviniz ayrı olmayacak
Ayrıl gitsin ailemle yaşa diyen erkekten ne koca olur ne de adam
evet ulkede ekonomi kotu ama bu cimrilikten daha baska birsey bence aile icinde yasamak kadar kotu bisi yok
Knk ben barbara palvin sorusunu soran o hesabım donduruldu da hani yazan erkekti kız değil
@siiirine tm anladım knk
E bu durumda ne düşünüyorsun
yine sen haklisin
Ona de ki çıkarcı değilim gel benim ailemle yaşayalım
bence ayril iyi ki sormussun
Yani hakkım değil mi? Kötü bir şey mi dedim. ilk defa evleniyorum mutlu huzurlu olmak çıkarcilik mi yani
haklisin yani sana aciklasaydi iste ev alana kadar kalalim vs diye demesi lazim seninde gönlün olursa evet ya da hayr derdin cunku biriyle yasamk cok zor
Ayrıl
Al işte🤦♀️
Saçmalamış