Eski sevgilim nişanlanıyor ama hala çıktığımız tarih ve ismimizin baş harfleri dövme olarak kolunda?

Selamün aleyküm arkadaşlar dün eski sevgilimin sözleneceğini arkadasımdan öğrendim yıkıldım resmen nasıl bi acı anlatamam biz tam 4 yıl çıktık ayrıldı benden 7 ay önce 7 ay içerisinde geri dönüp tekrar ayrılıyordu Ailesi beni istemedi vs ailesi onu arabasıyla sözlendirdi mesaj attım ona hayırlı olsun dedim sağol dedi oda çok üzüldü bana kendiside sözlendiği için üzüldü baya gerçekten beni çok sevdi ama olmadı bana kaç kere gel kaçalım dedi yapamadım ailemin başını öne eğmek istemiyorum dedim olmadı gitti beni hala çok sevdiğini söyledi inaniyorum ona bende çok seviyorum ama imkansız artık bide sözlenmemişler daha sadece istemeye gitmişler vermişler okadar ben dedim kolundaki dövme ne olucak sildirmem asla dedi seni kalbimden asla çıkarmam dedi vazgeçebilir bence sözleneceği kızdan bide konuşuyorlarda oda bana ihtimalleri verdi bekle dedi bakalım belki kızın ailesi bizden çok altın isterse vazgeçebiliriz falan dedi ama inanmiyorum ailesi o kızı istemişse verdiklerine göre o sözde olucak çok üzülüyorum gerçekten teşekkürler şimdiden arkadaşlar
Eski sevgilim nişanlanıyor ama hala çıktığımız tarih ve ismimizin baş harfleri dövme olarak kolunda?