Akşamınız güzel olsun...
Hani son kez bir diyeceğin vardır belki demek istersin. Buna gerek duyar mısın?

Akşamınız güzel olsun...
Hani son kez bir diyeceğin vardır belki demek istersin. Buna gerek duyar mısın?

Muhakkak yapılmalı diye düşünenlerdenim. Yaşananlara saygı olmalı. İlk etapta kavga dövüş bitmiş ve kalpler kırılmışsa özellikle sonrasında özür bile dileyebilirim. Zamanında canından bir parça olan birine hakaretler ile anlık duygularla veda etmek çok nankörce ve saygısızca bence.
Ben ayrılık sevmem ilişkilerimi de ben bitirmedim. Geçmiş ilişkilerimde de doğru düzgün bir karakterde olan insanlarla güzelce konuşarak yollarımızı ayırdık ama ne yazık ki aldatanına ve kötüsüne de denk geldik. Ben uzun süreli severim tek severim yanlış yapan hayatımda olmuyor şutlarım direkt. İnsanlar ilişkiyi bitirmek için kötü karakter olup direkt karanlığa hizmet edebiliyorlar bu da insanlık dışı eylemler.
Yarım yamalak kalan şeyleri sevmem. Son konuşmayı yapabilecek insanlara çok az denk geldim. O sebepten ötürü pek mümkün olmuyor bu durum. Ayrılırken bazı insanlar kedi gibi nankörlüğünü çıkarıyor ortaya, tırnak geçirme derdinde oluyor eh haliyle sinirler de gerim gerim geriliyor. Değmez sonuç itibari ile
Teşekkürler 🥳🌸
Yapmadan durmam içimi boşaltmasam böyle içimde dert kalır beni yiyip yiyip bitirir sonra onu kendime dert ederim. Ben kindar biriyim bana yapılan hataları asla unutmam onu yüzüne vurmak için içimde tutarım ve bittiği an son sözlerimi kinimi boşaltır engellerim kuru kuruya gitmek olmaz
Napim içimde dert olacağına çıksın mert olsun
Cevap
6Cevap
Konusalacak Bir şey kalmışsa konuşurum ama her şey bitmiş ve konusalacak Bir şey kalmamışsa gerek yok der yoluma bakarım. bitmis gitmiş zaten gerek de kalmamış konuşmaya.
Hayır tabi ki çünkü ilişki bitme noktasına geldiyse artık söylenecek çok söz kalmamış demektir. çünkü ilişki birden bitmez insan zaman içinde soğur ya da duyguları artık ölür. bu yüzden son konuşma yapmazdım ama sevdiğim kişi son kez konuşmak isterse ona şans verirdim ayni ayrılmadan önce onu dinlerdim. ama fikirlerim değişmezdi.
Biten bitmişdir konuşmanın anlamı olmaz. İlişkilerinizin bitmemesi için devamlı birbirinize yapilamayanlari konuşun daha zevkli bı hal alicakdir. Örnek eski kız arkadaşım devamlı opmemi istiyordu bunu dile getirdi bende devamlı öperdim eski dedim yurt dışına gitdi 🤭 son kez konusucak birseyiniz olmasın hep Gül'ün mutlu olun birbinize çiçek alın
Ayrılığın aşama aşama olduğunu düşünenlerdenim ben.. Yavaş yavaş bitiyordur zaten ve birileri de bitmesin diye çırpınıyordur.. Ben o çırpınan tarafım.. Elimden gelen herşeyi yaparım düzelmesi için, çok da yıpratırım en çok da kendimi.. Ama o son raddeye gelinmiş sonuçta... Son konuşmamı ya da vedami yapar çekilirim. Daha da * ağzımdan laf çıkmaz..
Nasıl bittiğine bağlı. Tabi genelde hiç iyi bitmiyor. Son konuşma yapma gereği duymam bu konuda. Sadece hoşçakal der geçerim. Acım bile varsa, ona hissettirmeden yaşarım. Ağlayacaksam bile, o görmez..
O maalesef elimde değil:)
Yok genelde ya engellenirim ya konuşmama izin verilmez veya telefon yüzüme kapatılır.
Ne kadar konuşursam konuşayım içimde illa ki bir şeyler kalır...
Vedalar bana göre degl
Son konuşma ne başbakan mym
Bitti mi biter hadi by derm cok bile
Cevap vermek muhatap almaktır. Gün batımına doğru sessizce dönmemek üzere gönderirim😏
Evet hatta bilerek uzatırım o son konuşma işini
Son konuşmayı yapmadan bitirmek istemem. Daha önce de hep böyle oldu.
Ben yapmıştım. Ayrılacağın kişi için bir işe yaramıyor ama en azından ayrılırken kendi egonu tatmin edebilmek adına yapabilirsin.
Yok bir de basın açıklaması yapılsın
yaparim , yapılmalıda
Duruma göre değişir
Benden beklenir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?