Eşimle sıklıkla gittiğimiz bir mekandaki müzisyeni beğeniyorum hoş biri aynı eşim gibi yani benim begenebilecegim detaylara sahip fiziksel olarak. Ya kendimi çok kötü hissediyorum mesela o gözüme yakışıklı geliyor arada bir bakasim geliyor ama hoslanti aşk vs değil. Evli insanlarda başkalarını begenebilir bu aldatmak değildir diye bir yazı okumuştum. Yani daha 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim gencim eşimde genç acaba kendime heyecan mi arıyorum yoksa bu normal bı durum mu kafayı yicem. Okurdum böyle şeyleri ben asla yapmam derdim insanın basina geliyormuş.(Egitimim ve hayatımla hiç ilgisi olamaz cahillikle karıştırmayın)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvli ya da değil hiç farketmez. Hayat devam ettiği sürece eksik kalan yanlarımızı tamamlama eğilimimiz kaçınılmazdır. Aldatmak yalan ve iki yüzlülük yaparsak, yalan, dolan ile zarar verir, yakar, yıkar, bozar isek söz konusudur. Sevgide, ilgide, şevkatte samimi isek, onu seçmiş ve ona adamış isek, içten ve samimi isek ve ciddiye alıyor, işte bu diyor isek, karşılıklı ise, biliyor isek, her şey şeffaf ve ikimizin de evet dediği şartlar da lerliyor ise aldatmak değildir. Kİmse kimsenin malı, zorunluluğu, esiri, kölesi değildir. Olmuyorsa olmuyordur. Birinden hoşlanmak, ona sevgi ve ilgi göstermek başka şey, arkadaşça, dostça açılmak, konuşmak başka şey, sevgili, eş, aşık olmak ve şehvet duyguları ile yaklaşmasevişmek, birlikte olmak başka şeydir. Sizde olay sadece hoşlanma, değer verme, beğenme, hoş ve sempatik bulmak ile sınırlı. Eylem yok, yönelme yok, fiziki bir temas, arama, görüşme yok. Bence aldatma gibi bir durum yok. İçiniz rahat olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok vaka da bu tür sorunlarla çok sık karşılaştım. Önemli olan sonucu yani bu nereye gidecek neler olacak bu önemli.. Bu tür beğenmeler bir çok kişide olur bu normal. Fakat sonrasında yakınlaşma ya da görüşme büyük sorun yaratır. Bu durumda sizin düşünceniz tavriniz devreye girer ne yapacağım ne yapmalıyım. Kararlar alırsınız yaptiklarinizla ya tecrübe ya hata ya da doğru karari sizler kendinizle yuzlesirsiniz.. kimse kimseyi yargilayamaz inanın bu durumdan daha ilerisi olan bir çok vakaya şahit oldum farklı yöntemlerle uzaklaşma yakınlaşma yani ne istediğinizi çizebilirsiniz
00 Yorumla
bak şeker bu sendeki durum inan buna eminim herkesde var, ama burada bazı katı yorum atan tipler var şerefsizlik bilmem ne, ama inan bunu söyleyenler alasını yapıyor. sen dürüstçe söylemişsin, gizli yapıp yakalnmayanlar dürüst olmuyor merak etme kendilerini kandırıyor. insanız hepimiz insanın gözü kayıyor gönlü kayıyor nefis olayı yani, burada önemli olan herkesin kendi kişisel sorunu olmasıdır. üçüncü kişilerin abartılı bir şekilde çeşitli argo isimlerle sıfatlandırmaları çok çirkin.
00 Yorumla
+1 yılEşim genç diyorsun , müzisyen aynı eşim gibi diyorsun. Peki bu eş hâlâ senin neyine yetmiyor acaba. Madem genç olduğunu düşünüyorsun neden evlendin?
Evlenmeyip sürekli yeni heyecanlar yaşasaydın. Bu normal falan değil. Boşanıp istediğin erkeğe bakabilirsin. Sevseydin gözün kimseyi görmezdi zaten. Aynı şekilde o baksaydi burada kim bilir neler derdin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
118Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşık olan bir insanı gözü başkasını görmez. Eğer görüyorsa aşık falan değildir bence
İlişkisi olan biri kadın erkek farketmez başka karşı cinse asla bakmamalı. Bakıyorsa bu karaktersizliktir
Adam yakışıklıysa yakışıklı sanane seni ne ilgilendiriyor. Bakmayacaksın başkasına bakıyorsanda ben kocama aşığım falan demeyeceksin. Biraz insanlığın, karakterin varsa kocandan başkasına bakmazsın.
Kocam bakıyordur diye bir şeyde yok. Güvenmiyorsan ne diye evlendin. Kocanın başkalarına bakması senin hoşuna gider mi. Empati yap biraz insan ol bu yaptığın sadakatsizlik115 Yorumla- +1 yıl
Aşkın varlığına inanıypr musun bir de gerçek aşk diye bir şey yok bu hayatta sadece hikayelerde var
- +1 yıl
@ButcherBlaviken hikayelerde olur ne alaka aşkı bilmiyorsun veya yaşamadın
- +1 yıl
@ayısıgıı12 senden iyi bildiğim kesin ve yaşadım :D sen bilmiyorsun asıl
- +1 yıl
Tabi tabi eğer ki yaşasaydın hikaye benzetmesi yapmazdın
- +1 yıl
Kullanıcı ismini neye göre yaptın?
- +1 yıl
- +1 yıl
Tahmin etmiştim biliyorum o diziyi en sevdiğim dizi yılar sonra tekrar başladım izlemeye kullanıcı adını görünce nedense mutlu oldum
- +1 yıl
Sanırım benim ilki Teen Wolf tu harika dizi
- +1 yıl
En sevdiğim karakter işte o Scott ayy bir de Stiles tatlı kızlardan da Malia. Şu an filmi var o çıkacak
- +1 yıl
26 ocak ta
Normal bir durum olabilir mi sence?
Normal bir durum olabilir mi deyip normale indirme çaban ne ayrıyeten.
Aslında bu işler ne biliyor musun?
İstiyorum ama buna cesaretim ve gücüm yok demek, şatlar oluşsa denemekten çekinmezsin çünkü bunu bir kere düşünmüşsün.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Genelde toplumumuzda müzikle uğraşanlara karşı gerek kadın olsun gerek erkek olsun karşı cinsler elektrik alır ve onlara karşı sempati sizde olduğu gibi hoslanti olur bu kişilerde de gelmiş vurup geçeyim keyfine bakayım havası olur ve bakışlarıyla yeşil ışık yakar. Eşin ona benziyormuş hayalini düşünerek eşinle fantasi yap kimseye duyurma duygularını körler bunu gerçekte yaparsan yarın çocukların esin bunu farkederse bir kişinin hatasını tüm aile çeker ona göre iyi düşün ve sil kafadan
00 YorumlaEn kötü hislerden biri nedir biliyor musun? O kadar emek verdiğin kişiye karşı heyecanının azaldığını hissetmek…Daha kötüsü: Onun sana karşı heyecanının azaldığını fark etmen… Bu durumu yaşamış bir çok insan bana katılacaktır. Sen de geçmişinde (hatta şu anda) bu durumu yaşamışsan, ne kadar korkunç bir his olduğunu biliyorsundur. Heyecanın azalması demek, sona yaklaştığına dair bir işaret bile olabilir. Sonun geldiğini bilmek, herkesin kaldıracağı bir şey değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle olan evliliğinizi sorgulaman lazım. Bence arada hiç bir heyecan yok, ve tekdüze giden bir evlilik bu. Arada bir heyecan veya bir tutku da yoksa ve sizin bu şekilde düşünmenizi , böyle bir hayal kurmanızı da sağlıyorsa bu evliliğiniz bence hemen sonlandırın. Çünkü evlilik böyle bir şey değil ; demek ki eksik giden bişeyler var bu evlilikte. Önce bunu sorgulamanız gerekiyor kafanızda..
01 Yorumla- +1 yıl
Bir evlilik terapistine gidin çok geç olmadan. Çğnkü daha sonra büyük bir vicdan azabı sorunu ile karşılaşabilirsiniz..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce özgürce yaşamamış her insanın başına gelen durum. Ölene kadar tek bir kişiyle olma fikrini dayayıp Anadolu köylerinde neler yaşıyorlar görüyorsun Müge Anlı gibi programlarda. Aslında herkes yapıyor ama sesini çıkarmıyor gizli yapıyor. Yaşadığın şey normal garip değil.
00 Yorumla
+1 yılBu erken yaşta evliliğin bir sorunu aslında hayatımızı yaşamadan köşeye çekiliyoruz en başta yaptigimizbir hata bu ve hayatında sürekli aynı şeyleri yaptığın için sıkılmissin hayatına heyecan katmak istiyorsun renk gelsin istiyorsun belliki istediğini yapmakta özür sun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Begenmek insanin elinde olmayan bi duygudur. Tabiki begenebilirsin kendini boyle kasarsan bu aska bile donusebilir. Birak begeniyosan begen. Aslinda en sagliklisi ciftl3rin birbirine bunu diyebilmeleri ama bu oek mumkun olmuyor. Yani ne kadar tabu, kisitlama varsa o kadar cazip oluyor. Ama 3ahatlikla dile getirebilsen sasece begeni olarak kalir.
00 YorumlaTabiki birini beğenebilirsin veya dışardan biri senin göz zevkine fazlasıyla hitap edebilir. Önemli olan bu işin suyunu çıkartmamak bilmem anlatabildim mi bakmamda beğenmende bir sorun olmaz kendi içinde ama kalkıp bunu harekete geçirip faliyete koyarsan işte bu gerçekten eşine yapılmış çok büyük saygısızlık olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana gelen yorumların bu kadar yumuşatılmasını, sanki olağan bir şeymiş gibi davranılması ilginç.
Anlattığına göre ruhen aldatıyorsun zaten ve senin tarzındaki insanların fiziksel anlamda da ilk fırsatta aldatacak yapıda olduğunu gösteriyor.
Senin durumun karakterinde ciddi sorun olduğunu gösteriyor eğer bu kafadaysanız evlenmeyin, milletin hayatını mahvetmeyin.
00 Yorumla
+1 yılBuna normal diyosan umarım kocan da çeşit çeşit mecralarda başka kadınlara bakıyordur
11 Yorumla- +1 yıl
Instagram kullanan her erkek keşfette kadın görüyo zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen bunu kendine itiraf edebilmişsin merak etme her evli çiftin bu tarz hoşlandığı kişiler olabilir. hoşlantı ya da beğeni senin engelleye bileceğin dürtüler değil, iç güdüsel şeylerdir. ilişkide heyecanı diri tutmak gerek fantezilerinizi biraz daha uç noktalara taşıyın, monotonluk evliliğin en büyük düşmanlarından, umarım eşin fantezi konusunda anlayışlıdır. aksi halde sıkıntı yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirileri gözüne yakışıklı ya da güzel gelebilir. Ama sen tek odaklı birisi için bunu söylüyorsun. “Gittiğiniz mekandaki müzisyen” diye altını çizerek konuşuyorsun. En sağlıklı olanı artık o mekana gitmemeniz. Bir şekilde eşini ikna edebilirsin. Eşin de altını çizerek bir başkasını beğendiğini düşündüğünde eminim ki senin de bu hoşuna gitmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal mi diye sormuşsun bir de yaa..! Bunu soran normal mi acaba? Hayır cahillikle karıştırmayız merak etme, keşke cahil olsan, bu edepsizlik, onursuz bir davranış, ahlaksızlık ve eşine karşı büyük saygısızlık. Aradığın şey ise heyecan değil belan olsa gerek!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsettiğiniz durumu benzer bir şekilde bende yaşıyorum. Sizin gibi evliyim fakat onun tavırlarına karşın duygularıma ve arzularıma dirayet gösteremiyorum. Kendime engel olmak istiyorum ama olamıyorum çünkü cazibesi beni her gün tetikliyor ve hiç anlamadığım bir şekilde dünyadan koptuğumu ve o an onu arzuladığımı kendime geldiğim noktada fark ediyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar hepimiz insanız ve başka insanlarda beğendiğimiz ve bizi etkileyen şeylerin olması çok normal. Evlide olsak bekarda olsak bazen bazı insanları beğeniriz ve bu sadece beğenmekle kalır. Bu kadar basit.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkekler daha sıklıkla güzel kadın gördüğünde bakıyor, beğeniyor... Yani eşinin de gözünü gönlünü cezbeden birileri olabilir.. bu tamamen kisiseldir.. iç dünyanda yaşarsın.. doğrusunu yanlışını bilemem ama bu böyle..
00 Yorumla
+1 yılHenüz çok yeniyken ilişkiniz üzerine düşünüp ne eksik onu bulmanizi tavsiye ederim. Esinizde eksik kalan, diğer adamda artı olan her ne ise henüz çok yeni evlisiniz bunu bulun ve çift olarak cozumleyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. İyide evli olsan bile başkalarını yakışıklı bulabilirsin bu çok normal. Senin esinde çoğu kadından hoşlanıyordur, begeniyordur çokta kasma kendini😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmek farklı hoşlanmak farklı hoşlanmak ilerleyebilir zamanla aldatmaya kadar devam edebilir. Ya o mekana gitmeyi bırakacaksın ya da eşinle boşanacaksın en doğru şekilde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bi durum insanı kötü yapan aklından gecenler deyil yapmış oldugu faliyetlerdir sonuçda herkeste bir nefis taşıyor herkesin bi şeytanı var önemli olan doğru olanı yapmak
00 Yorumla
+1 yılevet bazen insan heycanlana biliyor bende iş gereği görüştüğüm bir avukattan çok etkilendim kadının profil resmine bakmak bile beni heycanladırıyordu ama geçti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani beyenmenin otesine geçmez ise problem degil lakin şeytanda boş durmaz genelde gecer yani eşinle aşk hayatiniz ya da diger konu anlamişsindir problemli mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kim ne derse dersin insan evlense bile birinden hoşlanabilir aşık olabilir kimse yargılamaya kalkmasın insan yaşamadan bilemez. kimisi gelip ahlak taslıcak şimdi ama başına gelmediği için anlaması mümkün değil
02 Yorumla- +1 yıl
Begenebilirsin ama aklin karisiyorsa boşancaksin onda yoluna bakcaksin birinden hoslanmak ahlaksizlik degil hoslandigini bile bile evliligi devam ettirmek ahlaksizlik serefsizlik
- +1 yıl
@Birdilekhakkı35 buda senin görüşün tabi lakin dışarıdan göründüğü kadar basit değil o işler hesaba katmadığın bi sürü olasılık var.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki beğeniyi aşmış hoslanti gibi. bence farklı mekana gitmek istediğini söyle o ortamdan o insandan uzak dur çünkü normal değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence normal bir durum. Bir kere müzisyen o, yani bir beğeni vb. Hissetmen normal. Bu hemen eşini aldatacagin anlamına gelmiyor..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşma bir daha. Normal değil tabi. Peki bu ilk beraberliğin miydi evlilik ile sonuçlanan.
00 Yorumla Ortada aşk yok sadece o kişiyi cinsel olarak arzuluyorsun ve bir defalina da olsa onunla birlikte olmak istyorsun.
00 YorumlaEğer başkasıyla görüşmek istiyorsan önce eşini boşa sonra git başkasıyla görüş. Bunun eğitim veya cahillikle zaten alakası yok bu ahlakls alakalı bir şey
00 YorumlaHeyecan arıyor olabilirsiniz,
Bilinçaltınızda farklı fanteziler olabilir.
Olağan şeyler bunlar..00 Yorumla
+1 yılZararlı çıkarsın üstüne birde büyük bir kayıp yaşarsın ömür boyu kullan at mendil gibi gezersin
00 Yorumla
+1 yılSahnede olanın cazibesine kapılmak. Tüm kadınların yaptığı şey. Ön planda olanı istemek. Herkesin ilgisini çekeni sevmek.
00 YorumlaKanka
evliyim
insan hep heyecan arıyor
önemli olan yanlış yapmamak. Evliliğin güzelse hayal kur ama icraate geçme
04 Yorumla- +1 yıl
Senin karm başka erkeklerle hayal kırsa hoşuna gider mi
+1 yılEşin doyuramıyor ve mutlu edemiyor. Hayata bir kez gelmen. Bilinçi içerisinde zevkini yaşamak istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBoşversene hayatında birisi olup başkasına nefs yükseltmeyenmi var konuş gitsin
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de onurlu duruşum ve dürüstlügümle kendimi alkışlıyorum kahrolsun perde arkasında oynaşanlara
- +1 yıl
Tab tab omurgali olmalı olmak lazim
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen evli falan değilsin sen bir beyin yoksunusun. Böyle sırf xper kasmak için kendini oturduğun yerden linçlenmek için saçma sapan sorular sormayın.
Trol hanım#10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO şekilde heyecan arayan buldu, ve uzun süre birlikte oldu, şimdi ise hata ettim o anları unutacağım diyor. Olan heveslenen erkeğe oldu.
Hatta aralarında çok fazla yaş farkı vardı.00 Yorumla
+1 yılBul beni sizinle. dertleselim. sorunu odaklı çözelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Heyecan arıyon sen ekşına gerek yok yapma öylesi şeyler
00 Yorumla
+1 yılçok normal. konuşman bile normal. normal olmayan cinsel iletişime eşinden habersiz girmen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bence. Birini begeniyosun diye illa belalti dusuneceksin diye bsy yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılAza kanaları Çocuk masalı zannederdim Nasılda Yanılmışım...
00 Yorumla
+1 yılolabilir ama yeni evlisin bu macara olur hele ki evliliğin iyiyse
00 Yorumla
+1 yılnormaldide günümüzde herkese normal geliyor yazık
00 Yorumla
+1 yılBence heyecan arıyosun. Normal bi durum olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide hayranliktir. Birçok evli ya da bekar kadının kıvanç Tatlıtuğ'u beğenmesi gibi.
00 Yorumla Senin gibi nefsine hakim olamayan çok ucube kadın var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal olmadığını biliyorsun neden soruyorsun şaka gibisiniz ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. Normal durum. Hemen kendini kötüleme ☺️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arzuluyor musun yoksa beğeniyor musun Bunun iyice ayrımını yapman lazım... beğenmenin sakıncası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. bak sen en iyisim gitme bidaha o mekanaaa biŕak bu seyleri
06 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğenmek farklı bişey arzulamak farklı bişey. Hepimiz yoldan geçerken veya bir mekana gittiğimizde aa ne yakışıklıymış veya ne tatlıymış diyoruz ama bu takıntı haline gelmiyor yani.
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsel anlamda bir şeyler düşünür müsün peki
Cevap sahibi+1 yıl@birömürlükyolcu hayır tabiki de sadece göze hitap ettiği için iki bişey söylerim hakkında
Beğenmek başka onu istemek arzulamak başka eşinizle bosanin onunla olun ama evliyken eşinizi uzmenize gerek yok bence her şey yatak değil dir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yakında hayaline fantezi olarak eklersin o kişiyi 😁🤣
00 YorumlaEşin cinsel anlamda nasıl sence yetersiz geliyor mu
00 YorumlaErkekler de yapıyor aynısını biraz da sen yap boş ver
124 Yorumla- +1 yıl
Senle evlenecek insana şimdiden geçmiş olsun
- +1 yıl
Erkeklerde yapıyor birazda sen yap diye bi genelleme yaparak yanlış yönlendirme de bulunuyorsan seninde evlendiğin insana aynını yapacağının işaretidir bu
- +1 yıl
Sadık erkek diye bir şey yok diyebilmen için bütün erkeklerle ilişkiye girmiş sevgili olmuş olman lazım yine genelleme yapıyosun senin durmayacağı bakacağın 2+2 zaten söylediğin sözden o çıkıyor zaten karekterin orta da yani sadık bi kadın hayatın boyunca olmayacaksın
- +1 yıl
İliskşye girmem mi gerek ya sokokta cevremde görüyorum. En basitinden bir yere oturuyorum adamın yannda tas gibi hatun var adam hala kızlara bakıyor süzüyor. Yalan söylecek halim yok. Sadıklık hak edene olur ee bu da olmayınca ben kendimi neden yıpratayım ben de bakarımm. Bakmamam İcin cidden bana karsı saygılı olan biri olmalı
- +1 yıl
Senin böyle düşüncelerin varken sana kimse saygı duymaz yeryüzünde ki 4 milyar erkeği tanıman lazım ki erkekler sadık değil diye bi genelleme yapasın kadınlar sadakatsiz değil bazı kadınlar sadakatsiz derim ben Allah da sen gibi sadakatsiz kadınlardan uzak tutsun beni
- +1 yıl
Benim önceki düsüncelerimi de saygı duyulmadı. Erkek kafası böyle maleseff. Ben Şu an evli değilim sevgilim bile yok. Kimseyi üzecek kadar düsmedim. Ama hak edene hak ettiğini yaparım. Bu dünyaya üzülmeye gelmedim. Acık konusuyorum yalan söylemiyorum bence sen yalan söyleyenlerden kork onlardan uzak dur
- +1 yıl
Dürüst olsan da yaptığın şey savunulacak bir şey değil
- +1 yıl
Evet yaparsın zaten o 2+2
- +1 yıl
Normal insan diye bisey yok müslümanım diyen herkes inaçlı olacak. Hemen kapalısın bunu yapma sunu yapma. Sizi Allah izlemiyor mu sadece beni mi izliyor? Niye ben yanımdaki herkese baksın etsin ben basım önümde mi gezeyim. Aldatılısıma göz mü yumayım? Yapana yaparım sonrada boşarım
- +1 yıl
Ne yaparsan yap ne dersen de haksızsın sadakatsizliğinin savunulacak bi yanı yok
- +1 yıl
Sana yaptın diyen yok ama bi gün evlenirsen aldatacağın yüzde yüz
- +1 yıl
Kendimizi biliyoruz ondan
- +1 yıl
Evet sayende bizde biliyoruz seni artık ☺️
+1 yılBoşuna çapkın olmamışım dedirten bir soru yanıltmadığınız için teşekkürler TC kızları.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Sen en iyi ben anlarim ayni seyleri bende yaşıyorum fakat kimseye anlatamiyorum bu durumu... konuşalim mi eger anlarsan..
00 YorumlaÖncelikle merhaba..
Böyle bi hissiyatı varsa eşine daha fazla ihanet etme aldatmak biliyorsun illa cinsel ilişkiye girince veya reelde biseyler yapınca olmuyor hisslerlede aldatirsin..
Adama eziyet etme boşan00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olan biri başkasından nasıl hoşlanır normalleştirmeyin seven adam da kadın da başkası ona hoş gelmez
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ama birini beğeniyorum, kendime heyecan mı arıyorum yoksa bu normal bir durum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler