Gözümüm içine bakan bazı erkekler aklımda kalıyor... Ben böyle değildim...
Aklımdan geçirmiş olmamı sıkıntılı bulduğum için sordum. Daha ilerisi için değil.
Teşekkürler yorumlarınız için.
Evlilik sonrası flörtün, oynaşmanın bitmesi durumu maalesef bir çok çiftte görülüyor ve bu durum evliliklerin uzun vadede zedelenmesine yol açıyor. Sadece evliliklerde değil, uzun süreli ilişkilerde de durum aynı.
Atabileceğin ilk adım, eşine bu durumu anlatmak, izah etmek. Evlilik sonrası erkeklerin üzerinde maddi olarak ciddi bir stres oluşuyor. Eve, eşine daha iyi bir hayat sunma kaygısı baş gösterebiliyor. Bu yüzden şu anki durumun farkında olmayabilir. Eşinle konuşmadan başka bir adım atman pek yakışıkalmaz bence.
Eşinden göremediğin ilgiyi, heyecanı vb. başkalarında araman normal; sonuçta bir istek var ve bu istek senin hal ve hareketlerini yönlendiriyor bir şekilde.
Eşine bunları neden söylemiyorsun?
Söylemiştim birkaç defa.
Yanlış bir şey yap (a) mayacağımdan o kadar emindi ki, ‘nasılsa benim’ diye düşünüp rahat davrandı.
Şimdi gözümün kaydığını farkediyor, ben de söylüyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyor şimdi şimdi.
Başkalarını çekici bulmak hissi girince de, eş arka planda kalıyor.
Tekrar eşimi çekici kılmam lazım.
Gözümde seksi olması lazım. Ama nasıl...
İlk buluştuğunuzda onda sana çekici gelen ney varsa, onlara yoğunlaş. Onu neden sevdiysen, onları düşün. Onunla neden evlendiysen, onlara odaklan.
Ama şunu demeden susmayacağım, sevgiliyken, ya da evliyken gözü dışarıya kayan karaktersizdir.
İlk paragrafın çok güzel.
İkinci için yorum yapmayacağım.
Kocamı da beni de bilemezsin.
Ve benim arzum sadece düşüncede kaldı. Bu raddeye de çabuk gelmedim.
Yanlış bir şey yapsaydım, şimdiye yapardım reelde vs...
Bak ablacım, ben zamanında aldatıldım. Neden mi? Hafta'da 40 saat işe gidiyor, 30 saat okula gidiyordum. O benle tanıştığında da böyleydim, aldattığında da.
Ben onu tembihlemiştim. Sana ilgi göstermezsem, bu seni sevmediğim anlamına gelmez. Geleceğimiz daha güzel olsun diye gösterdiğim çabayı görmezden asla gelme dedim.
Sonra onu dostum dediğim kişiyle yakınlaşırken gördüm.
Bunu ister düşünce de bırak, istersen git ve birisiyle birlikte ol, bu aldatmadığın anlamına gelmez.
Benim gözümde de bu karaktersizliktir.
Kendini güzel ifade etmişsin.
Haklısın.
Ama dersleri, işi bittikten sonra bu adam da dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi, evde yan gelip yatmayı, önerilerimi umursamamayı çünkü zaten sadık biri olacağımdan emin olmasının verdiği rahatlıklarla, rahat davranmayı seçerse...
Onu boşamam, aldatmam ama gözüm dışarı kayıp, acaba başkasıyla daha mı mutlu olurdum. Kocamla Arzulu, birbirimizde tatminkar olabilir miyiz...
Enerjilerimiz mi farklı... çok şey mi istiyorum diye düşünürüm.
Peki aklına daha kötüsünün de olabileceği aklına gelmiyor mu?
Sorunlarınızı oturup konuşarak halledemiyorsanız, sevginiz nerede o zaman sizin?
İlk büyük sorunda, gözünüz dışarı kayacaksa neden evleniyorsunuz?
Sizin gibi kadınları görünce, insan evlilikten soğuyor.
İlk büyük sorunda değil.
Bu kaçıncı büyük sorun...
Ve genelde hep üstlenen, sırtlanan ben oldum.
Bu adam, “seni seviyorum, şuna dikkat et lütfen. Biz boşuna evlenmedik” dediğimde, sorunu söylediğimde, bana fazla güvenip, rahat davranan, egodan sorunu kabullenmeyen biri.
O kabullenmediği için, dışarıdan evliliğimizde pürüz görünmesin diye, BEN üstlendim sorunu.
Yine “o kadar derde rağmen terketmediyse, ne yapsam bu gitmez “diye düşüncesinin tavırlarına yansıdığını da gördüm.
Ve beni ‘ütüm, çocuk vs.. “dikkat et yoksa... gözünün dışarı kaydığını, 2. Hanım alacağını” söyleyen ilk o. Ben çok soğudum bu cümlesinden...
Ayrılık gibi bir şey yaptım.
Düşünce payı. Sonra egodan geberdi, yine bana ulaşmak yerine, seni seviyorum ama hiç başkasını düşünmemiştim, kendini düzelt diye söyledim dedi.
Düzelt dediği de, az ilgi, çok az cinsellik, eve kapanayım sadece onun izin verdiği yere gidebilirim... bunlarla birlikte çok hizmet... istiyor. : ))
Artık adaletle davranıyorum.
Yemişim Kadın erkeğini. Ben yapmıyorsam, ben konuşmuyorsam o da konuşmayacak. Aksi takdirde çalışıyorum ya, yeter bu herşeye demeyecek.
Ben ona fazla GÜVEN verdiğim için, beni sömürdü, duygularımı, isteğimi...
O seni aldattı mı?
Bu dünyada benim için tek O varmış gibi davrandığım için, sömürdü.
Artık, benim için sen varsın, ama senin için tek ben yoksam, heyecanın ilgin bana değilse, ben başka yerde var olurum, ama seninle var olmayı, birlikte güzel günler yaşamayı isterim... seçim senin. ! Mesajı veriyorum.
Bunu direkt söyle. Imâlarla ugrasma.
Aldattı desem yalan olur. Görmedim. Ve aldatmadığını söylüyor. Ama benim nasıl bekarlıktan orda burdan erkek arkadaş ve ortamım yoksa, onun da olmayacak... İş gereği telden ve sosyal hesaplarda vs konuşmayacak.
Benim nasıl dikkat etmemi istiyor ve ben uyguluyorsam aynısını, yaklaşık davranışı da ondan isterim.
Yıprattı bu evlilik beni.
Yine de boşansaydım demiyorum.
Sadece evliyken, duygularımın herşeyin sadece onda kalmasını isterdim.
Ama beni değiştiren O
Bak sana bir tavsiye daha vereyim, ulu orta kimseye bahsetme bunlardan.
Bu site de bile bu sorunlardan faydalanmak isteyen çıkar.
Güvendiklerine anlat diyeceğim ama zor güvenen birisiyim ben. Ben olsam kimseye anlatmam
Ben de zor güvenen biriyim. Birine Tamamen Güvenmeyi yersiz buluyorum hatta artık.
Peki söylemezdiniz de ne yapardınız. Çözüme mi odaklanırsınız. Eşinizle iletişime mi geçerdiniz... Derdinize derman olmasını mı rica ederdiniz
Nasıl ki senin onu neden sevdiğini hatırlaman gerekiyorsa, onun da neden seni sevdiğini hatırlaması gerek.
Romantik birşeyler dene evin için de. Işden eve geldiğin de filan. Bir bak bakalım tepkisi nasıl olacak.
O hem beni beğendiği için hem manevi, ahlaki yönlerden dolayı beni sevmişti.
Ama manevi yönüm zarar gördü biraz. Yeniden onarmalıyım.
İnsanız sonuçta, akademik kariyer yapıcam diye kimse bu kadar ilgisiz ve yalnız kalamaz.
Kaldım tabi ve yanlış bir şey yapmasamda aklıma başka his gelmemesi de çok zor. O kadarla kalmam da iyiydi.
Çift olarak, birbirimizde sevdiğimiz şeylere yeni yeniden odaklanmalıyız...
O fikri sevdim.
Olgun düşünceni sevdim.
Bir daha gözüm kayıyor dersen, kafanı kırarım 😬😂
😅😄
Ben çocukken büyüyenlerdenim abla, bakma yaşımın 22 olduğuna, kalbim 40 yaşında.
Üzmüşler seni kıymet bilmezsizler.
Sevdim seni. Umarım iyi, güzel, dürüst insanlarla tanışırsın.
Su testisi su yolunda kırılır diye bir söz var umarım anlamını bilerek yaşarsın.
Umarım
Güzel. Teşekkürler.
Rica ederim
Yanlış bir düşünce ama bunu sana hissettiren eşin onunla konuşmalısın
Cevap
78Cevap
Sorun tam anlamıyla ilgisizlik ve sevgisizlige doğru gidiyor. Daha büyük sorun ise eşin bu sorunun çözümü ile ilgilenmemesi. İletişim var gibi görünüyor ama bir sorun da iletişimsizlik gibi görünüyor. Yani ufak bir sorundan daha fazlası var ilişkide. Ve sorunlar sonuçlarını da göstermeye başlamış ne yazık ki.
Ya aynen öyle. Ee ne yapıcaz
Eşinle bunu daha detaylica konusmalisin. Mesela gözünün kaydığını aklına girenler olduğunu. Tabi bunun nedeninin eşinin bu davranışlarının olduğunu söyleyerek. Yani içinde yaşadıklarını ona anlatmalisin. Yoksa kendini ne kadar kontrol edersen et iş başka yönlere kaymaya başlayacak gibi.
Bir de eşin kıskanç biri mi?
Evet çok kıskanç biri
Sen bu kıskançlık karşısında ne hissediyorsun peki?
Sıkıştırılmış, güvensizlik engellenmiş, bunalmış
Ilgilenmemesinin yaninda bu kıskançlık senin o yaptıklarına neden oluyor hatta büyük bir teşvik yaratıyor. Kıskançlığıni ona söylüyor musun ve kıskançlık karşısında bu hissettiklerini?
Aynen öyle.
Söyledim kıskançlığından bunaldığımı, biraz rahat bırakıyor gibi, birden yine arıza çıkarıyor bazen yine de
Benim düşüncem çok farklı karakterlerde olduğunuz. Zevkler olsun, kıskançlık konusu olsun, iletişim konusu olsun ve en önemlisi de sorun çözümü olsun seni mutlu hissettirecek güvende olduğunu hissettirecek yani senin ondan mutlu olduğunu hissettirecek şeylerin varlığı nerdeyse yok gibi. Çözümü ise eşinde o duzelmezse sorun çözümü için bir şeyler yapmaz ise senin gözün başkasına kaymaya devam edecek ve sana istediklerini verecek biri olursa da aklının kaymasindan daha fazlasini yasayacak gibi gorunuyorsun. Burda hata kimde ne yazık ki esinde, iletisime ve sorun çözümüne kapali çünkü.
Senin aradığın ise flört yani flört döneminde yaşanan o tatli heyecanlsr ve hisler. Bunu eşinden goremeyince bir başkasi sana bakip gulumsese ufak bir iltifat dahi etse haliyle bu duygusal boşluk doluyormus gibi hissediyor tatmin oluyorsun. Hani sorunlar büyük olmasına rağmen çözümü kolay ve çok basit. Çünkü büyük ve fazla şeyler istemiyorsun mutlu olmak duygusal tatmin olmak için.
Bana göre iletişim eksikliği ve birbirine karşı bir şeyler saklanmamali ilişkide:) ve sizin evliliğininizde bunların olması ne yazık ki sağlıksız bir ilişkiye yol açıyor
Çözüm olarak iki çözüm sunabilirim. Eşine soruda anlattığın her şeyi anlatarak konuş buna bir çözüm bulalım diyerek ve başka sorunlar varsa da tüm detaylarıyla konuş. İsteklerini de tümüyle soyle. Çözümü isterse beraber çözersiniz zaten. Hala yok filan dersen de sağlıksız bir evliliğe gider o zaman da beraber durmanın anlamı kalmaz bir evlilik durumu da kalmaz. Ama yok sorunu cozmemesine rağmen ben hala kalmak istiyorum evliliğim de kalsın diyorsan flortlesmeler yaşayabilirsin. Illa cinselliğe birleşmeye gidecek kadar değil ufak flortlerle duygusal açlığını giderebilirsin. Çünkü sen duygusal açlık çekiyorsun bu cinsel açlıktan daha kötü bir sorun.
Evet. Teşekkürler doğru
Doğrusunu tercih etmek sana kalmış:) ama tavsiyem sağlıksız seyleri ve kendine zarar verecek tercihlerde bulunma.
Eşim hakkında çok doğru yorumlarda bulunmuşsunuz.
Çalışkan ve saygılı aslında. Ama işte saygılı bir abi gibi hissediyorum onu. Alıştıkta birbirimize ama işte bende duygusal boşluk var. Mesafeli, uzak duran biri. Duygusal bağlanamıyor.
İyi biri olabilir ki oyle de görünüyor zaten:) ama bununla her şey çözülmüyor. Duygusal boşluk oluştuğunda kolay dolmuyor. Senin sevgin hala sürebilir ama bu sevgi bir yerden sonra senin dediğin sevgi durumuna geliyor. Ve çözüm için uğraşmamasi sağlıksız ilişkiye yol açıyor. Sen her ne kadsr kontrol etsen de o duygusal açlık her seni hoşnut edecek davranış ve sözde kendini gösterecek ve başka erkeklere şu anki bakışını devam ettirecek.
Başka birisi tamamen senin istediğin gibi davranmaya başlarsa sana o kontrol mekanizmasi da yavas yavaş cokecek sağlıksız duygusal ilişkinden dolayı da o davranan kişiye doğru yonleneceksin.
Ve şu an eşini eş olarak değil de bir dost olarak görüyor ve duygusal boşluğunu dolduracak bir flört arıyor durumundasin bunu tamamen duygularin kontrol ediyor tabi mantığın değil:) bunu kendin isteyerek yapsan hotwife kadınlar var onlardan biri olabilirdin ama sen isteyerek değil de duygularinin açlığı ile bunu yapiyorsun ve kontrol konusunda zorluyorsun. Ama unutma zorlanma ve kendini baskılama bir süre sonra kopar. O yüzden kendi düşüncelerini ve zevklerini önüne koy ve düşün.
Allah Allaaaah 🙃🙂. : )))) Bunlar nasıl yorumlar arkadaşım. Kimsin senn 😃😄. Mesleğin bu konularda mı?
Aa yaşına şu an bakıyorum. Küçükmüş aslında 24. Ben de hangi ağabey konuşuyor diye baktım nickine yaşına 😃
Hayır sadece psikoloji ile ilgili baya ilgili biri ve mentor bir masterim:) o yüzden insan psikolojisi ve ilişkiler konusunda bu denli yorumlarım var.
Ve yaşa pek bakma tavsiyelerde sonuçta yaş söz konusu olsa genç psikolog ve psikiyatrlar işsiz kalırdı değil mi ya da onlara gelenlerin belli bir yaş altında olması gerekirdi.
Ben de psikolojiyi severim.
Ama arzular, ilgi artınca, o bilgi donanım kısımları teoride kalıyor kısmen. Kendine mukayet olsan da.
Duygular mantığın ötesinde çünkü hele de hormonlar devreye girerse pek psikoloji tanımıyor. Mesela manipülasyon konusunda da böyle. Arzular konusu ve flört zamani davranışları da mesela senin zayıf noktan eh bunlar uyarilinca kontrol ve kendini hakimiyet pek mümkün olmuyor. Ama dediğim gibi evdeki eşin senin bir dostun gibi ama sen dosttan daha fazlasini istiyorsun daha doğrusu arzularin ve duygularin bunu istiyor ve sonuç bu. Bu sağlıksız durum devam ederse hotwife karaktere bürünmen de çok uzak değil gibi görünüyor.
Çünkü sen de arzularının ve eksikliginin farkındasin ve bu açlığın kontrolü ileride mümkün olmayacak. Mesela düşün zevklerinin bunu cinsel olarak algilama günlük yasantidaki zevklerinin ortak olduğu biriyle konuşurken onun sana ufak iltifatlari ve bakışları olsa eline filan mesela ufak dokunuşları olsa dahi seni cezbetmeye yetecek.
Yaşla alakasız aslında evet. Anlık öyle düşündüm sadece...
Sorun değil yaşa takilmalari çok önemsemiyorum.
Aynı, benzer iklimlerdeki 2 kişi bir araya gelirse farklı olur onların çekimi de tabi.
Enerji uyumu, arzu yakınlığı... beklentiler...
Ve o an duygular arzular ele geçirir hem ruhu hem bedeni. Yanlış, hata kim diyebilir bu duruma. İşin bu boyutunda ne hata var nr yanlış diyebilirim. İnsan sadece mutlu olmak açlığını doyurmak ve sevildigini hissetmek istiyor diyebilirim:) bu açlık sadece bir sarılma bazen masum bir öpücük bile olabilir.
Ve toplumun ahlak kurallarina göre yanlış yönlendiriyor gibiyim seni içindeki açlığı daha da açığa çıkararak ve nasil gidermen gerektiğini söyleyerek, sussam daha iyi olacak sanki:)
Erotik roman okur gibi hissettim. Yazını okurken 😄
Ahaha öykü yazan biriyim eh erotik öykü de yazdığım oluyor yuksek bir libidoya sahip olunca:) ama burda amacım tabi erotik oykuden bir parça koymak değildi😅 tamamen aklimdakileri yazdim
Ayrıca senin üç nokta koyduğun kelimelerden sonra geldi i yazdığım aklıma:)
Seni gidi... : ))
Bak yine üç nokta var :)
Öncesindeki kelimelerin de önemi büyüktü ama:) tıpkı bunda, uslu durmayan durmak istemeyen yaramaz ruhun yaptığı gibi orda da zihnim rahat durmadı:) ve açlığını usulca doyurmaya çalışan bir üç nokta görüyorum burda kışkırtarak istediğini elde edip o susamisligi o derin açlığı doyurmaya yelteniyor gibi:)
Günaydın:)
Günaydın. :)
Dikkat et gözün gönlün ayağın kaymasın. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ;)
Yelteniyor ama tekrar üstünü başını düzeltip ayağa kalkıyorum.
Ben de doğru fikirlerle yardımcı olmaya çalışıyorum doğru tahminlerle ve doğru tahminlerin sonuçlarıyla:) tuhaf ama ben de tam şimdi yine bir yorum yazıyordum. Duyguların en ufak bir yakınlık ve samimiyet ve düşüncelerin uyusmasinda heyecanlanıyor o hassas denge tek bir yöne kaymaya başlıyor diye bir yorum:)
Ne güzel bir toparlanma ama sanki ani bir heyecanlanma sonrası refleksi ya da sarhoş bir halde hayir ben kalkarim yapabilirim bunu deme hali gibi sanki:)
Ve açlığının da yaptığının da hissettiğinin de farkındasin. Bu farkinda olma haline da rağmen kontrolde zorlanman o hassas denge konusundaki tek yöne kayma düşüncemi destekliyor. Yorgun düşmeye başlamışsın daha da güçsüz hale gelmeye tek başına bu kadar mücadele etmeye. Ve tabi bunlar olurken de sorunlar devam ediyor. Ayrıca ben daha dikkatli davranıyorum fark edebilirsin, farklı bakış açılarından olaya objektif bakip yorumlarımı oyle yapıyorum:)
Bana satasmadigina göre sorunlar geçmiş gibi öyleyse sevindim:)
Hala mi devam ediyor sorunların
Şöyle ki erkeğin gözünün kaymasıyla kadının kayması farklı sebeplerdir. Erkek yatakta doymayınca dışa döner. Kadın ise ilgi görmeyince. Eşin işine fazla kaptırmış. bir bakışı ve sevgi sözünü bile esirgemiş. Bilerek olmasa da senin bu durumda dışarı kayman gayet normal. Bir de enerjik biri gibisin. İkizler aslan burcu gibi ya da koç. Doğru mu :)
Boğa :)
“Boğa’yım ben, kırmızı görünce koşasım geliyor” desem, üstü kapalı anlatmış olur muyum? 😜
Muhtaç olmak tek bana mahsus bir şey değil. Kendimi eve çok kapatır, eşimden beklerdim. Fakat bu durum kocama daga çok rahatlık sağlayıp, gevşemesine, beni cep’te görmesine yol açtı.
Artık daha bakımlı, daha sosyâl, daha dışa dönüğüm. Muhtaç şekilde gözünün içine bakmıyorum.
Daha çok ilgilenir, Severse ne âlâ...
Bu şekilde daha ilgisi ve de kaybetme korkusu arttı.
Arenada hissetmek istiyorlar kendilerini galiba.
Erkeklere hep bir savaşma, rekabet, elde etmek için ortam lâzım.
Garantili eş, garantili sadık sevgili olmak yaramıyor.
Sabun gibi olun elinde, uğraşmazsa, kayacağınızı bilsin. :)))
Kocamın kaybetme korkusu ve bana ilgisi arttı. Ama benim de gözüm dışarılara kaydı.
Biz burda neyi konuşuyoruz kaç saattir. 😄
Yapmadım ama arzuluyorum.
Bakın burda çoğu kişi eşimle konuşmamı ve birbirimize “ilgi”mizi arttırmamızı söylüyorlar.
Siz de yapı
beklentilerle doğru orantılı bir şey bu aslında.. ilgi heycan herkes sever elbette.. normal bence.. arada bir değişiklik güzel bile olabilir zaman zaman.. kadınların doğasında var bu.. gömeyince başka yere akması kadar doğal bir şey yok.. bunu eşinin farketmesi gerek.. anlamsı gerek.. yok anlamıyorsa elden kaçırması da bir o kadar doğal normal
sizdeki problem kavramsal aslında. Kavramlar doğru oluşmadan ezmiş ikinizi sana da rahat batıyor. Empatiniz yok. Konuşup çözülür bu meseleler ama iletişim kurmayı biliyor olmanız lazım ben ikiniz adına da bir yol bulabilirim
:) Nasıl
Hangi kavramlar oturmamış.
Evet rahat batıyor : )
Güzel şeyler bunlar... : )
Kocamın kabahati olsa da, bunu ileri de, dışarıda aramak şımarıklık.
Düşündürdü tekrar mesajın.
bunu eşinle paylaşsan , desen ki biraz benimle ilgilen , aklımı bedenimi boş bırakma. Baktın tınlamıyor haklı iken haksız duruma düşmek yerine medeni insanlar gibi kendi yolunuzu çizin.
Ne kadar hoş yazmışsınız... :)
Teşekkürler. aklın yolu bir diyelim :):)
Gayet normal birşey sosyoloji mezunuyum ve inanın bir çok insanda var bu durum çözümü de var eğer devam ederse zaten boşanma ve aldatma oluyır yardımcı olabilirim isterseniz
Aramızda 9-10 yaş var
Çözülse iyi olur. Yoksa ben çözülücem gibi...
Başkalarına arzu duyuyorum
Ne iyi birisin sen öyle. 😃 ☺️
Yoo. Güzel ifade ettiniz. Düşünceniz için teşekkür ederim tabi. Biraz zamana ihtiyacım var. Bugün bir düşüneyim.
Desteğiniz aklımda :)
Eksileyen bayan arkadaş neden eksilemiş acaba?
Arkadaş gaayet güzel bir yorum yapmış.
Evlenmek istersiniz sonrada skilirsiniz.. Sonu yok bunlarin be guzel im baska hobiler edin
😂 😂
Hobi önemli :)
Bulunduğum olay normal eşinin ilgisizliği seni duygusal açlığa sürüklüyor bunu eşinle açık açık konuş sana vakit ayırın yoksa Birgün bugün kafandan geçenler yarın gerçek olabilir sonrası pişmanlık hüzün
.
Bence bunları kendisine söyle,
Ve ayrılın,
Sonra dilediğin hayata devam edebilirsin.
.
Çare konuşup ayrılmak mı diyorsunuz yani
.
Size bu hareket yapılsın istemezsiniz değil mi?
O zaman sizde yapmayın.
Olmuyor ise olmuyordur.
.
İyi de bir şey yapmadım ki daha.
Aklımdan geçiyor diye rahatsız oldum sadece. Rahat olup ilgisiz davranan eşim.
.
evet ama aldatma sadece 2 türlü olur,
Biri fiziksel,
Diğeri zihinsel,
Siz zaten zihinsel olarak aldatıyorsunuz,
Ve bu düşünceler sizi, daha sonra hatırlamak istemeyeceğiniz şeyleri yaptıracak.
Size yapılmasını istemediğiniz bir hareketi sizde başkalarına yapmayın.
Eşiniz ile konuşun belki başka şeyler olacak, konuşun ve de olmuyor ise olmuyordur dediğim gibi zorlamayın.
.
Eşine sahip çık onunla yaşa bunları çabala konuş aklındakileride unut bence
Olması gereken o evet.
Yıllar içinde bu düşüncelere evriliyor insan. Kendime yakıştıramıyorum ben de. Ama iyice hissediyorum bu duyguları...
Bu sene farklı şeylere yönleneyim diyorum. Odak noktamı değiştiricem, ama erkekler her yerde 😜
Libido zamanlarım galiba.
Eşimle hem iletişimimizi, olumlu geri dönüşlerimizi hem de özel hayatımdaki paylaşımı arttırmalıyız.
Konuşmak lazım
Biliyoruz tabi.
Herkes bildiğini eşinde uygulasa, sorun kalmaz.
Yaş aralığım yazıyor. Aşağı yukarı öyle.
Yok ya. Yaşım orjinal
Nickim değil. Ama gizli sormak, mesaj ve ark isteği yığılmasını engellemek için, gizli sordum.
Anladım. Fizyoterapistsiniz...
Şaka bir yana, ayrıntının ekstra faydalı olacağını düşünmüyorum.
Yaş, fizik... bunları tam öğrenmek gibi...
Ne terapisi...
Unuttum
Bacım yanlış yoldasın eşinle açik açik konuş çare bul olabilir böyle dönemler evlilik hep gülük gülüstanlik degil.
Eşinin ilgisini cekmeye bak sakin harama göz koyma😊
Ben eşimi asla ihmal etmem.
Bir söz okumuştum ihmal edilen bir kadın çok tehlikelidir diye
o yüzden canım eşim olucak kadını asla ilgisiz sevgisiz bırakmam
bende evliyim sanki beni anlatmışsın kendini anlatırken.. heyecan arzu istek sıfır eşime karşı... bir yerden sonra monotonlaşıyor ve insan yeni heyecanlar arzular fanteziler istiyor... gizli olmasan bu konuyu ayrıntılı konuşabilirdik mesaj atabilirmisiniz
Aynısı bendede var. Tek sen değilsin bu tip şeyleri düşünen
Ben hatta daha ileri uç bir duruma geldim. grup tarzı ilişkiler yaşamak istiyorum. eşimide dahil etmek istiyorum...
Evli misiniz yani? Eşinizi kıskanmaz mısınız?
Evliyim. eşimi kıskanırım tabiki.. Ama seks anında ikimizde istiyoruz ama seksten sonra istemiyoruz. arada bir görünmez bir çizgi var. seks açısından çekici bir durum ama terettütlerimiz var işte
Ben o toplara girmek istemem.
Sizin yaşayışınıza da karışamam.
Sadece sevdiğinle eşinle yapmak en iyisi.
tabiki öyle. bakalım bizim ilişki nasıl bir çizgide gidecek göreceğim zamanla..
merhaba. ne durumdasınız
Evlenmek güzel bir şey ama geçim derdi eklenince monoton sıkıcı ilginin sevginin olmadığı bir hal alıyor. Eşinle konuş olmuyor ise ya katlan ya boşan
arkadaşım maalesef bende evliyim evlilikde heyecan belli bir zaman sonra azalmaya başlıyor bu çok kötü
herkes arıyor bunları. ister söylesin ister söylemesin. ister itiraf etsin ister etmesin.
Bunu esinle konustun mu ilgi sevgi istedigini ilişkinizin abi kardes iliskine donustugunu vs filan?
Evlilik artık alışkanlığa dönmüş maalesef ilgi de azalınca boşlukta hissediyorsun alıştığın şeyler olmayınca buruk kalıyorsun heyecanınızı tekrar kazanmalısınız yoksa dışarda ki aç kurtlara yem olma ihtimali fazla
Umarım evliliğini sürdürürsün dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin
eğer cinsel anlamda da sana zevk vermiyorsa kısa sürüyorsa tamin olamıyorsan normaldır
Evet
O da var
çok kısa mı sürüyor cinselliğin
bence senin libidon tavan yapmış eğer olaçaksan biri ile 18 yaş ve 20 yaş biri ile ol
20 yaşlarındakiler de bakıyor. Hızlı ve arzulu gençler. Flört albenili geliyor. Evliyken doğru olmadığını biliyorum.
flört yap demedim ki canım sadece libidon yükseldiğinde ateş bastığında seviş sonra bırak
Kocamın benle evliyken, başkasıyla sev*şip bırakmasını istemezdim ya.
nasıl yani diyelim ki kocan şu an başkası ile sevişse hem onu hem beni mi yapsın isterdin
Olur mu öyle şey.
Kocamın anlık zevklerini başkasıyla yaşamasını istemezdim.
Ben de yaşamam diyorum.
Empati yaptım sadece.
ama duramıyorsan yaşarsın istersen mesaj at bana
Öyle şeyler yapmak istemiyorum.
sadece sohbet belki azda olsa azgınlığın diner
Yolun yol değil fikirlerinde hiç hoş değil. Sorun varsa konuşun halledin..
İhtiyacınız olabilir fakat bu durumu öncelikle eşinizle paylaşmanız gerekli.
Buraya soru sormak yerine sorunlarını neden eşinizle konuşarak çözmeyi düşünüyorsunuz?
Bu soruyu kendi adıma da sormak istiyorum aynı duyguları bende hissediyorum..
Eşin bu konuda sana ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamadığı sürece sen yanlış şeylere yönelirsin.
Esinle konusmalisin bu konuyu eminim zamanini daha cok sana ayiracaktir
Olabilir Eşinden Sevgi şefkat göremeyince ister istemez başkalarında aramaya başlamışsın. Bu yüzden eşler birbirini asla ihmal etmemeli konu ne olursa olsun
Bunları eşinle konuş dile getir halledilmeyecek şeyler değil
Ilgi eksikliginden oluyo bu tabiki insan istyor bunlari bide yasiniz gence
Soyledigin klhaldemi yapmiyor iste zaten sorun birda sen soyledikten sonra yapmiyosa sikinti hatta yapsa bile sikimti bir anlami kalmiyo zamanla birlikte olurken bile ya da yanyanayken bile baska erkekleri duaunuyosun biri normal zamanda sana ufacik bir ilgi ya da kucuuck bir iltifat etse bile etkilemiyosun
Sana sevgisini hissettiremiyor ve yataktada tatmin edemiyor anlaşılan
Benide tahrik ettin kız')
Neden
Sen baya ateşlisinde o yüzden:)
insanın beğenilme ve onaylanma ihtiyacı vardır. bu profilenbakınca bunları istemesi kadar doğal bir şey yoktur.
Kimin ne diyeceğini boşver ya, gönlünden ne geçiyorsa her şeyi yapacaksın ki ilerde aklında kalmasın. Ki yerinde olsam aynı şeyi yapardım 😂
Eşin senden baya emin olduğu için aldırış etmiyor. Ama seninde ihtiyaçlarının olduğunu unutuyor ya da önemsemiyor. Isin zor gerçekten seni anlayabiliyorum
al iste sonra aile ici siddet katliam neden oluyor ahsha 😂 kocan seni bir kessinde gör agsyahq
Kocanin yaninda baska erkekle seks yapmak ister miydin
Bunu neyi öğrenmek için sordunuz?
Siz böyle mi istiyorsunuz?
Evet ben istiyorum ama soyleyemiyorum
Bu daha ileri versiyon bir sıkıntılı düşünce. Hatta fiil.
Napim hakim olamiyom
“ Pembe “misiniz gerçekten bilmiyorum.
Bir şey diyemicem.
Manyakkkk😄😄😄😄
Hahahhh 😄 Kim
Sennn 😄😄😄😄
Bu kadar çok ‘akıllı’nın olduğu bir zamanda, manyak, deli olmak ‘iyi’ bir şey. 😘
Akıllı olup bu dünyanın kahrını çekeceğine
Deli ol bu dünya senin kahrını çeksin😘😘
bir özelden yazsana
maalesef bu çoğunluğumuzda var... ve bu durum azımsanmıyacak orandaaa...
Eşin gibi ilgisiz olamayacağım için sorun olmaz.. ben kadınımı baş tacı yaparım..
Senin gözün dışarda da bahane arıyorsun. İnsanın içinde oldumu yapacak birşey yok. Yakında faaliyete de geçersin
Nerden biliyosunuz dışarda olduğunu? İçimde patlıyorum, ne biliyosunuz?
Ayni durum bendede var engel olamıyorum. Gençliğinde bekarken hiç sevgilim olmadı flört etmedim Allah'ım yardim et
Bu normal. Bence bende bunu yaptım herşey eşiyle alakalı kişinin herkes on yargılı davranıyor bu konuda, ama ben değilim insan mutluluğu hak, ediyor mutsuz ve ilgisizliği değil
En güzeli hiç evlenmeyeceksin bu ornekleri görünce insan anlıyor sjsdj
Bende seninle aynı durumdayım ya heyecan arıorm maalesef allah sonumuzu hayır etsin
Konuşabiliriz istersen bende de aynı sorun var
demekki kocan ilgisiz birisi bunu ona söylesen ya
Bu tarz olmasa da, ilgilenmesini söyledim.
İlgisini arttırıyor biraz. Ben de öyle. Ama diğer tarafa hisdim daha yoğun
Hissim
Nasıl?
Bekar mı takılsaydım.. yoksa siz herhalde başkasıyla evlilikte daha iyi bir uyum yakalayabileceğimden bahsediyorsunuz.
Olabilirdi. Ama şu an geçmişe dönmeyi düşlemek, şöyle böyle olurdu demek, çözüm getiremez.
ben böyle hissetse de haberimin olmasını isterdim
Ki bir daha dışarı bırakmayayım, ellerini ayaklarını bağlayayım...
gerçi senin eşin de seni kadın gibi görmüyor sanırım. ama ben eşinin yerinde olsam seni kazanmaya çalışırdım. Hem nasıl bir erkek seks i sevmez ki eşin seni doyursa bu isteklerin de olmaz sanırım
Artık daha çok ‘kadın’ gibi görüyor.
Ama sorun şu ki; Ben başkalarını daha çok ‘seksi’ buluyor ve daha çok ‘erkek’ gibi hissediyorum.
Eşlerinizi boşluyorsunuz bir ara.
O ara eşinizde kopmalar oluyor.
Bağ zayıflıyor. Şimdi eşimle tekrar bağlanmalıyım.
Arzu duymalıyım...
Ama o da zaman isteyecek.
Eşiniz size, makul şekilde, gözünün dışarı kaydığını ve sizden ilgi istediğini söylese, ne yapardınız.
Ne gibi bir şey yapmanıza sebep olurdu.
Daha çok ilgilenirdim, onu mutlu etmeye çalışırdım. İçindeki çocuğu ortaya çıkarırdım falan gönlünü alırdım , kendime tekrar aşık etmeye çalışırdım. Gözünün dışarı kaydığını söyleme bence
Ne güzel düşüncelisin.
Sadece ilgi göstermesini söyliyim yani.
O anlık ilgi istediğimi düşünücek o zaman.
evet, eğer başka erkeklerden hoşlanmaya başladım falan dersen sana yetemediğini düşünür, senden iyice soğur veya paranoya yapar rahat bırakmaz seni. yani sonuçlarını ben bile kestiremiyorum =)
😅 Yaa aynen öyle. Ama başkaları enerjik, pozitif, mutlu ve ilgili...
Neyse ben sustum. 🙊
Gerçekten kısıtlar ve daha da bunalırım. şu an ilgilenmeye başladı sanki. Böyle devam ederse, daha iyi olur inşallah.
o başkaları dediğin kişiler senden istediklerini alana kadar öyleler eminol ve eşinin kıymetini bil umarım aranız düzelir, bol bol sevişin başka birşeye ihtiyacınız yok =)
Adam kendi gerçek potansiyelini öğrenmekten ve yüzleşmekten korkuyor galiba.
Sevişemiyor bol bol.
Evet. Başkaları köprüyü geçene kadar öyledir belki. Ben de köprüyü geçirtmedim zaten. Sadece aklımdan geçmesi, dikkatimi çekmeleri ve kendime sahip çıkmaya çalıştığım için bu soruyu sordum.
Anliyorum. Esini bol bok tahrik etmelisn iui bayramlar =)
Yapma kuzum şeytana uyma.
😅 🤲🏼 Aklımda tutup hatırlatıcam kendime ❤️ teşekkürler
O yüzden sadece baktım ama bir şey yapmadım... tuttum kendimi.
Evet vicdan...
En büyük nedenlerden biri de o.
Biri masum ve sessizce hayatında yer alıyorsa, ona ve kendine bu kötülüğü yapamazsın. Zorlansan da.
Çok sev mem için, onun beni çok sevmesi lazım.
Yorumlarınız güzel. 🌹
Ahhh ! evet 💧🌧🌹
Yapma şaytana uyma 😂
Bu macerada cinsellikte var sanırım?
Evet böyle bir durum olabiliyor bayanlarda bazen erkek de daha hayat dolu olması lazım de mi
Evliliğini kurtarmaya bak
Çok boş zamanın var bence ve ihanetin bedeli olur gözleysen evlenmeyecektin
Kusura bakma nankörsün
Evde oturup popo büyütüp böyle şeyleri düşün dur anca
Dışarı çıkınca daha fenası olur.
“Evde oturup... ifadeniz hoş değil.
Ama olsun.
Emin ol dışarı her gün çıksam daha iyi olmazdı.
Ki artık daha sık çıkacağım şekilde dolduruyorum günlerimi.
Bir de böyle deneyeyim
“Kusura baktı...”
Dışarda görse beğenecek kızlar, burda böyle çirkin ifadelerle geliyor...
Öf amma ağladın ya
By
Gerçekler acıdır
Erkeklerin hemcinslerime “kezban” demesini hoş bulmazdım.
Daha iyi anlıyorum bazı erkekleri şimdi. :)
Hadi ötede ağla aşkım
Kendini çok önemsiyorsan, bu senin için iyi. Ama başkasının umrunda değilsin. Bir insansın neticede ve gerektiği kadar ve kendime yakıştırdığım kadarıyla yorum yapıyorum ergen genç.
Hadi canım. Can sıkıntın için kitap vs okuman geliştirir.
Yorumlardan sonra “gizli” olman manidar... :)))) hadi ben özel soru sordum. Başta açık olup, sonra gizlenmen utanmanı haklı buluyorum.
Kezban olmak ve ergen kalmaktan utanılabilinir...
“Kartallaryüksekuçar “ ne. Kimsenin “Nick’inde değilsin. Nickin gibi çok uçmuşsun 😄
Bak canım senin can sıkıntını neler ile giderdiğini tartişmayalim istersen. Evde oturuyorsun. Kocan sabah akşam çalışıyor sana bakıyor sen burda ne peşindesin? yaptiğin normal degil. Nankörsün. Evde oturuyorsun. Boş bir hayatin var belli ki bu hayattaki tek basarin ne bilemem ama şu an boştasin. Boşluktasin. Abdest mi alirsin, namaza mi baslarsin, kendin mi kitap okumaya başlarsin bilemem. Belki de bana verdiğin tavsiyeleri uygularsan bu tür şeylerk kafandan atabilirsin. Bu kadar zoruna gideceğini bilemedim. Gerçekten acidir. Insallah da buraya yorum yapan bir salakla o adami üzmezsin. Allah islah etsin. Iyi günler. Bildirim almayacagim artik bu yorumla ilgili. Hayret bir şey. Kezban diyene bak. Aglamaya devam edebilirsin simdi. Iyi günler
Kafanda kurduklarınla başkalarını yargılama.
Çirkin ifadelerinden ve düşünce tarzından utanç duy evet.
Ve belli ki yorumlar seni acıt mış.
Olsun o kadar.
Okuyorum ben merak etme.
İyi geldiğini bildiğimden, sana da önerdim. 😉
Ha ben bu yorumu gizli yapmadim. Nickimi istediğin kadar yazabilirsin. Sadece daha fazla muhattap olmak istemiyorum seninle. Istersen silersin yorumu. Allah islah etsin
Siz ISLAH olduğunuzu ve tanımadığınız bir başkasının AZAPta olduğundan böyle eminseniz, tebrikler Cahilsiniz.
Sanırım bende aynı durumdayım. Normal değil ama heyecan bazen insanda bağımlılık yapıyor
Umarım elime düşmezsin en sonuncusunun durumu iyi değil 😊
Heyecan heyelan oluyor bazen
Beli onu yatakta tatmin edemedigin icin bunlar oluyor
Eşini, grup yapmaya ikna etmen lazım
Yuh. İyi de başta benim guruba açık bir bünyem yok.
Güzel olan, bana özel olması zaten.
Gelmişsin 119 yaşına. Bunları ben mi öğreticem 😜
Öyle hissettim valla 😃
İnkar etsende zaten kabul etmem
Özel hissettiren ne oldu?
Tecrübe. His. Yazdıkların. Karakterleri sınıflandırmayı severim. Pekte yanılmam gibi
Serrrseri. Hadi oradan. :)
Ne tarz kadınların gurup istediğini düşünüyosun?
Kıskancım ben. Sevdiğimi kıskanırım da yani
Çelişkili oldu şimdi.
Eğer kıskançsan Sen başkalarını arzularken kocanın ne hissedeceğini de biliyorsun. Grup derken 2 kız 1 adamı kasdetmedim. Tam tersi.
Serseri mi 😮 @SonbahardanSonrası 🙄🙄
Ne demek serseri ya 😒😒
😂😂 yaa. Dayını çağırsaydın. Öyle daha iyiydi.
Kıskancım. Kesinlikle ne hissedeceğini biliyorum.
Dayıya gerek yokkk ben yeterim. 😏
Cuckold zaman alır zaten.
@SonbahardanSonrası bana serseri dedi gördün😒😒
Zaman alır falan... ben bu dilleri bilmiyorum. Siz anlıyorsunuz sanırım o işlerden mevzulardan...
Tabiki biliyoruz.
Haz tespitleri yapman lazım
Haz tespitleri ne. Siz nece konuşuyorsunuz 🙃
Sen ve @SonbahardanSonrası mı?
Mutlu olmana bak. Araştır. Dene. Tekrar Mutlu ol.
Çok uçuk kaçık olması gerekmiyor 😃😃
Yok, onlar karışık, sıkıntılı işler...
Enerji ilgi heyecan güzellik arayışı demiştin ama..
Sıradanlık beni sıkar
Gurupta birine aşık olup, onu kıskanmıyor musun
Tamam insan canı ister tabi.
Ama ölüm de var.
Düşünmeden, insanlık sınırıma mukayet olmadan da yaşanmaz.
Grubu sadece örnek olarak verdim. Ama aşk olasılığı olur tabi. Bunu baştan oturup konuşursun. Bu sadece bir ilişki diye. Aşık olursan ne ala
Etik mi tabiki değil.. Ama haz bunu gerektiriyor
Haz kim?
Haz, senin gücüne bağlı olarak, disiplin geliştirebilirsen hâkim olabileceğin bir şey.
Sen mi kimsin. ?
Sen bir at değilsin mesela, ya da leopar, sen vaşakta değilsin, kedi de. İnsanoğlusun.
Tercihin için bir şey diyemem ama ’ haz ‘ diyip geçiştiremeyiz basitleştiremeyiz.
Pekala ben de hoş bulduklarımla olabilirdim.
Ama o zaman, kaybım çok olurdu.
Sıradan ve iradesiz gibi sadece haz dan dolayı etik olmayan biçimde yaşamlara sürüklenirdim.
Hedonizm... İnsanı yaşama bağlayan şey Mutluluktur..
Ama şu var. Bu tür fantaziler hep psikolojik rahatsızlığı doğurur
Kesinlikle öyle şeyler yaşandıktan sonra kişide travma oluşturur.
Özsaygı azalır, pskilojik sıkıntı doğurur.
Tercihin için bir şey diyemicem ama farkında olmana sevindim.
Bilinçsiz sınırsız biri tabiki değilim. Ama mutluluk kanseri yenen tek şeydir.. nasıl hissediyorsan öyle yaşa
Bazıları Kanser eder insanı 😅
Tedavisi zor ama imkansız değil 😃
Yine de hayatımdaki insanla heyecan yaşamayı tercih ederim.
Kanser eden bölge iyileşmiyorsa da keser atarım mecbur. Dr ne diyosa o 🙂
Ağlattın 💦💦
Cidden mi 🙃
Duygusal yönün ağır bastı 🙂
🤷🏻♀️ ☕️🎶
Afiyet olsun 😃
Sağol 😊😊
Bir arkadaş bulabilirsin kendine
İşte aradığımız bu 😈
Evli ol ama fantazinin hazzın dibine vur
Benim aradığım, evlilikte çoğu şeyi yaşamaktı.
Evli olup, bu hislerde olmak sıkıntılı bence.
Orası öyle evet ama ne yazıkki gönlümüzü çalan istediğimizi veremiyor. Aşk kısmını karşılanırken, seks kısmı boş kalıyor
İşte ordan devam edip, haz odaklı yaşarsakta evliliğin dünyanın çivisi çıkıyor...
Devamlı olmamalı karışık çerezin içindeki antep fıstıkları gibi ara sıra 😉 eşini sev ama ondan alamadığın farklı bir şekilde al
Özele gelirmisin
Evet normal bu devirde her şey normal sjsksk
Eşinle yasa o heyecanları
eşini böyle hissettirmek en yanlış olan.
uyumadin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar