3 yıllık evlisiniz. Çocuk istiyorsunuz. Ve oluyor. Ama bunu size söylüyor. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyor. Oturup konuşunca istiyor. Sıkışınca istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKocan dengesiz anlaşılan Allah yardımcın olsun çok zor böyle biri ile yaşamak. Bir dediği ötekini tutmuyor. Bence bu durumu onunla konuşun. "Seninle oturup konuşunca istiyorsun ama sıkışınca istemiyorsun bu durum beni çok üzüyor net ol bana karşı ben seni seviyorum sevdim adamdan bunu duymak beni üzüyor." Deyin belki kendine gelir bir düşünür.
05 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerini söyledim. Hayatında hiç sorun olsun istemiyor. Stabil hayat istiyor. Böyle bir hayat mümkün mü? Haklısın diyor yine aynı. Zaten ayrılmak istiyordu hep. Anlaşamıyoruz diyordu. Babamın evine kadar geldik. Biz anlaşamıyoruz dedi. Sebep olarak da sofrada salatayı ondan önce yiyormusum. O ise giderken uyuyormusum
- +1 yıl
Ayrıl bence ömür geçmez bununla. Hamilesin birde daha çok küçük mü bebiş kaç haftalık? Aldıracak mısın peki doğuracak mısın ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılKardeşim hamile değilim. Çocuk yok. Ayrıldım. Tüm bunları daha çocuğum olmadan söyledi. Ben de ilerisini düşündüm ve ayrıldım
- +1 yıl
İyi bari kurtulmuşsun.
Soran+1 yıl100 kere konuştuk. Haklısın diyor yine aynı. Tünelin sonunda ışık göstermedi. Randevu alıyordum öfkelenip iptal ettiriyordu.
En İyi Cevaplar
+1 yılondan baba olup olmayacağını düşünüp tez vakitte boşanırdım. Bu sana yapılan cok ağır bir psikolojik şiddet. Buna tahammül etmek zorunda değilsin.. seni ve çocuğunu uzun vadede çok yorar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi düşündüm. Ben de boşandım. Çocuğun başına bir şey gelse benden bilir dedim.
Bu nasıl karı koca ilişkisi nasıl muhabbetler , bi adam eşime nasıl böyle beddua eder , bir kadın böyle adamı nasıl eş olarak seçer yok ya evlenmicem ben
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce çok iyi idi. İlk sene sorun da yoktu. Biliyorsunuz hayat inişli çıkışlı. Her şey gelir başa. Takıntılı biri olduğu için ufak seylere takmaya başladı. Benlik sorun yok. Öfke ile söyledim dedi. Ama ben ikna olmam. Annesi olur öyle şeyler dedi. Obsesif idi bir de. Ocak, kapı kontrolü vs vs. Uzar gider. Aynı evin içine girmeden anlayamiyorsunuz maalesef.
Soran+1 yılBoşandım zaten. Zaten kafasında kuran biri idi. Neyse ki kafasındakilerle şutladı.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
34Cevap
+1 yılBekara boşamak kolay diye bilirim ama şuda var ki bir evlilik kolay kolay olmuyor boşanma konusu en sona kalsın ama şuda var ki söyledikleri gerçekten hiç iyi biri değil demek ki seni gerçekten sevmiyor sana güvenmiyorum demesi bile çok yanlış bir kelime sonuçta sen onun eşi sin guevnemiyorum demek o çocuk benden bile olmaya bilir demek kim bilir kaç defa konuştun Kac kere haklısın dedi ama gene aynı boklari yaptı bilmiyorum ama emin seni hak eden daha iyi insanlar var bunu unutma kadınlar güçlüdür sen bebeğine hem annalik hem babalık yapabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok kez konuştum. Aynı şeyleri söyledi. Çocuğum yok. Olmamış çocuğa bu laflar. Sorumluluk almak istemediğini söylüyordu. Engelli çocuğu olur diye korkuyordu. Çocuk olursa başıma bırakırsın diyordu. Sürekli endişeleri vardı. Ben de baktım olacak gibi değil bosandim
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın kimse laf yiyecek değil ve engelli bir çocuğu olsa ne olmuş sonuçta evlat o da
- +1 yıl
Tebrik ederim in iyi kararı almışsın 🤝
ya erkek olsun kız olsun arkadaşlar kimsenin size böyle şeyler demeye hakkı yok bence bunu mahkemeye kadar taşı ne demek ya bunu diyen erkekten baba mı olur bencil olmayın çocuğunuz olursa ve eşiniz yeterli sevgiyi veremezse o çocuk yetersiz kalıe baba sevgisi çok önemlidir hele ki çocuk kız olursa kabus gibi olur sakın bu adamdan çocuk yapmayın alın karşınıza konuşun ciddi bir şekilde eğer akıllanmazsa boşayın gitsin birdaha dünyaya gelmiceksiniz ileride pişmanlık yaşamayın
13 Yorumla
Soran+1 yılDefaatle konuştum. Ama çok takıntılı biri. Baktım çare yok. 4 sene evli kaldım. Bir kere çocuğumuz olsun demedi. Hep çalışmamı istedi. Ben de boşandım.
Soran+1 yılGüvenim yok. Kolay kolay evlenmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çocuk sahibi olmak ciddi bir karardır ve aslında eşlerin buna karar vermeden önce bir çok soru ve sorunu çözmeleri gerekir. İyi anlaşmaları, bir birlerine güvenmeleri ve buna hazır olmaları, katıksız ve koşulsuz sevmeleri, aşık olmaları, tutku ve bağlarının çok güçlü olması şarttır. Yoksa ha deyince pat diye çocuk yapılmaz...
10 Yorumla Konu bence sana olan güveni değil kendine olan güveni.
Bunu güzel dillerle konuşmak lazım fakat çocuğun sağlıklı ve mutlu bir hayatı olması için bu konu çok önemli, bir anlık bir istekle çocuk yapılamaz. Bu konuları düzgünce konuşmanız ilişkiniz açısından da olumlu etkiler gösterecektir.13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılİlişki kalmadı ki boşandım. Zaten kendine güveni olmadığı için hep beni sucluyordu
- +1 yıl
Ne zaman boşandıniz
+1 yılofff benim kocam böyle diyecek var yaa anında boşarımmm
20 Yorumla
+1 yılBoşanman gerek hayatım. Ortada güven yok saygı yok sevgi yok, hakaret var küçümseme var. BOŞAN
10 Yorumla
+1 yılTamam o aan bende olmayim derim sonra hemen boşanma işlemleri 🙂✌🏼
11 Yorumla- +1 yıl
Ona vakitmi harcanır ya
+1 yıl35 yaşamışsın çocuk istiyorsan onunla zaman harcama
10 Yorumlaonu bosarim. guvenmiyor ise evli kalmaya da lüzum yok derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin de abla ondan koca olmaz. İnsan eşine bunu dememeli. Sen de ona senden de baba olmaz de.
02 Yorumla
Soran+1 yılDemedim. Direkt bosadim
- +1 yıl
İyi yapmışsın. Okurken sinirlendim.
Çok kırılırdım asla cinsellik yaşatmazdın özür dileyene yalvarana kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten bunun üzerinden 1 sene geçti. Değişmedi. Tartışma sırasında seni seviyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi. Bitirdim ben de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilmeyen dengesiz bi kocan var
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de buna karar verip bosandim
- +1 yıl
ne kadar oldu boşanalı
Soran+1 yıl6 ay
- +1 yıl
ne güzel. nasıl 6 aydır hayatın peki. daha iyidir umarım
Soran+1 yılDaha iyi kafam dinç. İyi ki bu kararı almışım.
- +1 yıl
bitirebilmek cesaret ister. bende o yürek yok
Soran+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun. Evet cesaret ve duruş meselesi.
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sahibi olmak istiyor ama sana güvenmediği için böyle davranıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa bir kere gebeliğim sonlandırıldı. Çocukta anomali var diye. Sonra bana dedi ki aslında ben istemiyordum sen istediğin için oldu. Sence güven mi? Hasta ruhlu mu?
- +1 yıl
Yani herhangi bir tartışma sırasında böyle önemli bir konuda inşallah senden olmaz diyebiliyorsa bu çok üzücü. Bu derece güven problemi olacak ne oldu aranızda bilmiyorum.
Haa şöyle bı durumda var bazı erkekler bu konuda biraz daha garantici gelecek kaygısı açısından , ee bide baba olmayı sonradan öğreniyorlar bu sebeple de böyle düşünüyor olabilir
Soran+1 yılGüven problemi şu. Saplantıları. Kaygı bozukluğu. Ortada bir durum yok yani
- +1 yıl
Sorumluluk almaya g***tü yok. İyiyken yaninda ufacık bsyde hemen arazi ve bütün suçlu sen. Anomali olan çocuk olsaydi senin suçun diyerek hiç sorumluluk almazdı o da can. Sal sen onu
Soran+1 yılHah işte bu. İyi günde benden iyisi yok. Ama benim başıma bir musibet geldiğinde mesela hastalık. Durum değişiyor. Ben suçlanıyorum
- +1 yıl
Öylesinden koca olmaz baba hiç olmaz aile zaten olamamış
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Al çocugu git abbanın evine köpek olsun peşinde hakediyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok olmamış çocuk için bunları söylüyor. Ne köpek olması 1 hafta ağladı. Sonra ne aradı ne sordu. Saçma sebeplerden tartışıp annesinin evine gidiyordu 1-2 hafta ne arıyor ne soruyir ne mesaj atıyordu. Sonra çıkıp geliyordu
Soran+1 yılÖyle yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bence böyle bi ilişkide çocuk yapıp başınıza iş almayın derim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam bunları demiş de sen bunları dedirtecek neler yapıyorsun ya da yaşıyorsun ki o bunlar diyecek hale geldi. Hemen karşıyı suçlamadan önce bi kendine bak
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir kafa bu eşine öyle de demezsin açma bakalım uzun bir süre çocuk konusunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenden anne olmaz ise eşte olmaz anlamına gelir bu
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm ben böyle düşünmemiştim.
- +1 yıl
maalesef eylenilecek kişi olarak görüyor seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk oluyor derken hamile misin doğdu mu? Hamile isen aldırmanı istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum oluyor. Sürekli erteliyor. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Ben de boşandım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden yap ikiz doğurtturum sana eşşek gidbide bakar
00 YorumlaBence sizi zaaflarınızdan vurmaya çalışıyor. Açıkcası ben böyle birinden çocuğum olsun istemezdim
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tespiniz var. Ben de sizin gibi düşünüp boşandım.
Bas kıçına tekmeyi o nasıl erkek
20 Yorumla
+1 yılBosarsin olur biter ne cekiyon çilesini.
Bosamazsan da bidaha yatma altına kazara çocuk falan olur de.
00 Yorumla
+1 yılAyrilmak en iyisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne kötü bir duygusal şiddet bu!!!
10 Yorumla
+1 yılayrıl bence adamla bakacagın cocuktan da hayır gelmez zaten
00 Yorumla
+1 yıl1 saate kalmaz bosanirdum kız olsaydım çok kötü bir kelime
00 Yorumla
+1 yılSevmiyodur tabi ki
11 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini iddia ediyordu. Zaten ben ayrılmadan bir gün önce de seni sevmiyorum ins senden ayrılmak nasip olur demişti.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu açık bir boşanma sebebidir
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşandım
- +1 yıl
Geçmiş olsun
adam istemiyor zorlama
03 Yorumla
Soran+1 yılZorlayan yok zaten. Boşadım
Soran+1 yılÖyle. Ben net biriyimdir. Kendi düşen ağlamaz. Ben ona tek kötü cümle söylesem derdim ki tamam ben de söyledim o da bana söyledi. Karşılıklı. Ama tek taraftan böyle bir şey geliyorsa demek ki karşı taraf memnun değil dedim
+1 yılHaklilik payi var mı dusunurum
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir haklılık payı yok. Maddi durumu da iyiydi. Hala kaygıları olan geleceğe zırt pırt don biçen biriydi.
- +1 yıl
Salla o zaman
+1 yılNet boşanmadan önceki son durak
10 Yorumla
+1 yılSeni hangi konularda eleştiriyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılYemek tuzlu, çarşaf pembe, donlarımı neden gömleklerimle aynı makinede yıkadın. Ellerini yıkadın mi. Pandemi döneminde çalışmadım sorun yaptı. Gibi gibj
- +1 yıl
Ne mezunusun?
Soran+1 yılLisans o da lisans
- +1 yıl
Birazda ondan
+1 yılSen hala o herife kocam mi diyorsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşadım kendisini. Bıçak gibi kesip attım. İt gibi ağladı.
- +1 yıl
Sakin bir daha bir araya gelme
Soran+1 yılÖyle bir niyetim yok
- +1 yıl
Anlatmak istediklerin var mı
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boyle birinden yapmasaydin keske.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Boşarım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Evlenmeden önce beynini kullanmazsan bunlar olmaz
00 Yorumla
+1 yılHala kocan mı?
00 Yorumlaayrı kal biraz aklı başına gelir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnerden buldun bu adamı sen yaaaa😒
05 Yorumla
Soran+1 yılSize rengini belli etmeyen. Sorunları konuşmayan birini anlayamazsıniz
Cevap sahibi+1 yılaman kadın algısı güçlüdür🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılilerisi için eşin hakkında öngörün var mı.. yani davranış biçimiyle alakalı? yazık sana ama.
Soran+1 yılYav boşandım diyorum. Tabi ki de aptal değilim. Öyle alttan alınacak konu değil.
Cevap sahibi+1 yılboşandığınla ilgili bişi görmedim, aşağıda yazmışsın🤷♂️ neyse.. iyi yapmışsın.. daha yolun başındayken kendine yeni bir yol çizersin
+1 yılDengesizin teki ayrıl gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılAyrilirdim kadın olsam
10 Yorumla Neyin kafasını yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılSektiri çek gönder. 😏
00 Yorumla
+1 yılonu dinlemek lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılDinledim. Psikologa gittim. İleri derece obsesif hastası dedi. Ayrıca narsist kişilik bozukluğu var dedi
Soran+1 yılDinledim. Babamın evine kadar gelip boşanmak istediğini söyledi. Sebep ise sofrada salatayı benden önce yiyor ben ise giderken uyuyor dedi. Bunu sebep sundu
- +1 yıl
psikologa kendi mi gitti. yoksa doktor bunları senin hakkında mı söyledi?
Soran+1 yılKendi gelmedi. Gelmek istemedi. Ben kendim gittim. Yaşadıklarımı anlattım.
- +1 yıl
o zaman senin hakkında bunu söylemiş olmalı. hiç bir psikolog birini uzaktan değerlendirmez.
Soran+1 yılSaçmalamayin yaa. Benim yaşadıklarımı siz mi yaşadınız.
- +1 yıl
bende senin normal olmadığını düşünüyorum. bence senin aklında başka erkekler ve cinsel eksiklik var. kabullenemediğin şeyler için kocanı suçluyorsun. çözüm üretmiyorsun
Keyfin bilir derim.
00 Yorumla
+1 yılNedenini sorgulardım.
00 YorumlaAyrılırım
00 Yorumla
+1 yılboşanırım ve aldatırım
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor ola ilir telikeli
00 Yorumla
+1 yılBence bilinçsiz konuşmuş eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşamak gerekir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne yaparsın
00 Yorumlaayrıl
00 Yorumla
+1 yılAnında boşarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur oyle takma
02 Yorumla
Soran+1 yılNah olur...
Cevap sahibi+1 yılPeki :/
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocanız size inşallah senden çocuğum olmaz. Senden anne olmaz. Sana kesinlikle güvenmiyorum derse ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım