Bi süre ayrı kalmayı denemelisin birak git ailenin yanına akıllanırsa gelir her dedıgını kabullenmek zorunda kalır gelmezsede hadi ordan gitsin cezalandır
0
3 Yorumla
Soran
8 gü
O kadar ağır laflar etti ki… Sende gurur yok mu gitsene azıcık utanman gururun olsa gidersin bittin benim için, çocuğunu da al git eğer gelirsem seni alırsam anam avradım olsun vs vs
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 38 haftalık hamilesiniz kocanız size evden s. git defol istemiyorum seni git alırsam bilmem neyim gurursuzmsn dese ne yapardınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
neden bunu dedi sebepleri bilmeden süper güçlerimi kullanıp nasıl cevap vericem ben
eve erkek alkollü geldi diye söylendi bunu dedi doğru seçim yapmış erkek seçerken çekersin artık düzelmez bu tipler kolayına
Bir şey diyeyim mi her şeyi unutursunuz da bunu unutamazsınız. Çok üzüldüm
Onu hem kendi yüzüne hem çocuğuna hasret burakırdım sanırım
Bi süre ayrı kalmayı denemelisin birak git ailenin yanına akıllanırsa gelir her dedıgını kabullenmek zorunda kalır gelmezsede hadi ordan gitsin cezalandır
O kadar ağır laflar etti ki… Sende gurur yok mu gitsene azıcık utanman gururun olsa gidersin bittin benim için, çocuğunu da al git eğer gelirsem seni alırsam anam avradım olsun vs vs
Dertlesmek istermisin
Onu birak ailenin yanına git bak bakalım nasıl pisman oluyor laflarını yedır alkolün etkisiyle uçmuş o
Öyle adamın ya ben
Yazık etmişsin kendine
direkt boşanman lazım
Mesleğin var mı
Yok
Ayrıldığın zaman ailen sahip çıkar mı
Çıkarlar babam hep biz arkandayız der onu da dedi zaten arkandalarmoş ya git baksınlar çocuğuna diye, seninde çocuğunun da a… falan filan
Çok şanslısın Ozaman seni etkilemek için söylemiyorum ama ben olsa bir dakika durmam gider baban evine oturur açarım davayı
Boşan dava aç donuna kadar da al
Sebep ne
Dusman basına vermesın
Kaç yıllık evlisin nerde yaşıyorsun?
11 aylık daha
daha çok yenisiniz, nerde yaşıyorsun?
Ailenin yanına git
Bırakırım