Siz ne dusunuyorsunuz? Esini seviyor ama söz konusu yatirimsa dedi babamdan baska kimseye guvenmem dedi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gurur kırıcı bir şey erkek icin
Kardeslerine, annesinede ayni tek kocasina degil😅 babamdan baskasina guvenmem para konusunda dedi
Bence babasına bile güvenmemeli
Sebeb?
Bu devirde hele ki söz konusu maddiyatsa ben kimseye güvenmem
Hmmm... babasini cok sever adamda cok iyi biri ve fazla gururlu altinlara dokunmuyacak kadar kizi biliyor bunu, ama harbi guldum annesine bile guvenmiyor annem paraci diyor🤣🤣
Annesi babasını kandırabilir
Orasini bilemem. Bana sordu sen ne yapardin diye bende dedim hic riske atma kendi adina ac 1 tane banka hesabi dedim.
En güvenli yol o zaten
Oda evet dedi bi dusunim dedi. Hedefi 200 yarimlikmis. Şu an 30 yapmis 1 yilda
Yarimlik derken pardon tam altin
1 yilda bu kadar biriktirmek Bence bir basari...
Hedefide gecer bu kiz🤣
Kiskanmadim degil valla zilli
Bu kadar da paragöz olunmaz. Yemeye vakti olacak mı acaba
Ne kadar parası var ne alacak
Altin yatirimi. Ne kadar oldugunu bilmiyorum ama oyle dedi. Normal mi?
Kim bu
Kuzenim
Bunu yapmak için babasına gerek yok altın hesabı kendi de açabilir
Kocasiyla evli resmi kendine yatirim yapmak istiyor o yuzden babasiyla ortak hesap acacagini soyledi acik vermemek icin
İlginç bir evlilik
Kuzenim parayi sever🤣 cokta tutumludur kendisi. Ilerde ne olur ne olmaz diyor kenarda param olsun cocugumda olacak buyuyecek ben yaslanacagim diyor taaaa ozamanlar dusunen biri simdi calisiyorum belki gün gelir calismam vs
Ne iş yapıyor
Pskoloji bolumu okudu
Kafayı çok yoruyor
🤣🤣 nasil yani
Takıp et anlatayım
Kocasına da mı güvenmiyor
Yok babasindan baska kimseye guvenmez ne anne ne kardes ne koca oyle bir kadin söz konusu para olunca tabi
O kadın sen misin
Kuzenim kendisi
O zaman neden hala evli ki
Ya beni aradi, calisiyor kari koca bunlar ortak yapiyorlar birikimi zaten. Fakat Kuzenim biraz kendine ayirmis her yil kendine yatirim icin altin yapcakmis, Şu an icin 30 tane tam altin parasi biriktirmis kocasindan habersiz, ne olur ne olmaz cocugum olacak yaslanacagim diyor ilerde kimseye muhtac olmamak adina yatirim yapmak istiyorum diyor. Kocasina ayri destek cikiyor kocasida buna seviyor yani
Bana sordu sen ne yapardin amacim sadece kendime ait olan birsey istiyorum ilerisi icin dedi
Güzel yapmış da kadının veya kocanın eşe güvenmemesi evliliği yıpratır
Ya Kuzenim cok tutumlu kocasi pek oyle tutlumlu degil, kendine benzetmis ama biraz kocasini orasi ayri. Fakat sanirim bundan dolayi?
Kocasi cok guvenir ama kuzenime
Bence herkes herkesi biliyor🤣 ona göre güvenip guvenmiyor Kuzenim kendini riske atmak istemiyor
Ama kuzenimdeki paradan haberi yok.
Bence gereksiz tedirginlik bunlar. Ama kadının kirli çıkın olması güzeldir. Altın idrak bence
Olmasina gerek yok zaten diyor. Kendi paramin hesabini vermek zorunda degilim diyor. Destek oluyormuyum? Evet, olmak zorundamiyim? Hayir diyor. Elimden geldigi kadar guzel hayatimiz olsun diye caba sarf ediyorum bu yil satilik ev alacagiz birlikte biriktirdik diyor, bende katmazsam para alamayiz diyor. Acik acik dedi.
Kadın çalışıyor mu
Evet
Hesapları ayrı mı tutuyorlar
Kocasi parayi kuzenime verir. Kuzenim bana vereceksin sen harcarsin demis oda oke demis, kuzenimde paralar yani.
O zaman sıkıntı yok. Kadın ipleri almış eline
Ya tamam ipler zaten kuzenimin
Elinde o kacinilmaz bir durum🤣 fakat boyle yapcam diyor bi yandanda sucluluk pskolojisi var kocasina karsi bilmiyorum diyor
Adama acıdım ya, sen evli misin
Neden acidin? Nisanliyim
Sen de mi öylesin
Ben yapmam ki beceremem o cesaret yok bende 🤣
Kuzenim erkek fatma gibidir korkusuz bir kadin
Sen naziksen daha güzel. Latif ve güzel geliyor bana
Valla Kuzenim gibi olsam bende oyle yapardimda o cesaret yok bende evet. Yanlis bulmuyorum yapmak istedigini, fakat birazda vicdani bir durum kocasina karsi oda farkinda daha emin degilim dedi zaten. Kendisi alimli guzel bir kadin yani gercekten gorsen uzaktan belli ediyor kendini cok ozguvenli kararli korkusuz. Cok severim kendisini fakat iste oylede olunca bazen kendinle arada kaliyorsun bazi konularda
Hayran gibisin sanki
Nisanlim beni dinlemez ama Kuzenim yani evlenir evlenmez hemen parayi ele gecirdi vs hayran degilim ama ozeniyorum
Sen daha güçlüsün emin ol
Eline neden güvenmiyor acaba
Nasil yani? Kadin cok tutumlu.
Eşine n3den güvenmiyor diyecektim
Ikiside calisiyor birikimi varmis esine destek cikiyor eside ona fakat biraz kendinede ayirmis buda benim sadece diyor ilerde ne olur ne olmaz kafasi cocugum olacak buyuyecek ben yaslanacagim diyor vs
Anladımm
Sizce dogru/yanlis mi yaptigi?
Doğru yapıyor. Hayatını garantiye almalı. Eşi ile sorunları olmasaydı zaten ona da güvenirdi. Ama bu durumda babasına güvenmesi mantıklı
Ya esimi seviyorum deger veriyorum iyi anlasiyoruz diyor. Adam herseyi yapiyor kuzenime. Ama kendince oyle dusunuyor hayatin ne getirecegini bilemezsin diyor.
Haklı
Ne yatırımı
Altin yatirimi, babamdan baska kimseye guvenmem dedi ne kardes ne anne ne koca? Normal mi😅
Gayet normal
Insan kocasina nasil guvenmez ya da anne kardeslere? Babasindan üstün kimse yok kadin icin?
Sen misin o kadın
Yok Kuzenim
Kocası pasif o zaman
Nasil pasif?
Yanliz Kuzenim biraz erkek farmacie 🤣 kimseden meddet ummayan bir kadin sevmez...
Fatmadir*
Tahmin etmiştim de detaya girmiyim burdan, 😂 cocuk var mı sanmam ama
Hamile evet olacak. Ama yani bende biraz tuhafladim... ama bi yandanda kendine yatirim. Akkilica
Benc2 durum farklı
Ne gibi?
Demiyim burdan
Burdan yaz
Yok agır