Sinirimden ağlıyorum şu an 😢😢😢?

Nişanlım 2-3 günlüğüne memlekete annesinin babasının yanına gitti. İş yerinden izin almış zaten gidebilmek için neyse bana dedi ki cuma gidicem pazartesi dönücem dedi bende bugün bekliyordum yarın dönücem dedi iş yerini arayıp haber verdim dedi bende geldiğinde haber ver görüşelim aşkım geleyim yanına dedim oda maalesef gelmicem artık dedi nasıl yani dedim buraya taşındım işi de bıraktım dedi bundan benim niye haberim yok dedim sinirlendim cuma günü ailemle gelicez eşyalarımı toplayıp dönücez dedi uzaktan uzağa nasıl olucak dedim olucak dedi. Şimdi şöyle anlatayım sözüm meclisten dışarı ben uzaktan yapamam yapan yapıyor evet ama ben böyleyim sevdiğim yanımda olacak istediğim zaman görebilicem başım sıkıştığını kötü olduğumda yanımda olacak her zaman. Sonra ben gelir giderim sende gelir gidersin demez mi kızla erkek bir değil bu birincisi. İkincisi benim ailem biraz mütevazi insanlar ben tek başıma öyle onlardan gizli gidip gelemem zaten onun ailesiyle benim ailem de konuşmuyor ben gelemem biliyorsun bizimkileri dedim geleceksin dedi sen gelmezsen bende gelmem o zaman diye sinirlendi şu an niye bunu diretiyorsun dediğimde si***tir git arama beni diye yüzüme kapadı telefonu

Sinirimden ağlıyorum şu an 😢😢😢?