Sinirden ağlıyorum?

bakın okuyun allah aşkına haksız mıyım karar verin şimdi ben iki gündür bi yere gitmek istiyorum evimize de yakın yani işte dün gidemedim bugün sabah anneme dedim ki anne ben oraya gitmek istiyorum indirim de varmış falan dedim git dedi sonra da X'i ara müsaitse gidersiniz dedi X de benle yaşıt olan uzaktan akrabamız kendisi nereye gitse beni çağırmaz etmez ki zorunda da değil kimse kimseyi çağırmak, her neyse ben bi duraksadım sonra dedim ki şimdi arasam işim var yorgunum vs diyecek annem tutturmuş yok ara diyo neyse aradım o da başka yere gitmek için hazırlandığını söyledi ben de tamam dedim sonra bana dedi ki işte 2 saat sonra çıkıcam istersen bekle gideriz ben de tamam gidersem mesaj atarım atmazsam da gelince ararsın gideriz dedim o da tamam dedi kapatınca anneme o kadar imada bulundum bak dedim işi varmış zaten dönünce de çok yorgunum gelemem dicek dedim annem yok ya bi şey olmaz iki saat bekle gelince beraber gidersiniz dedi ben de sinirlendim odama geçtim bekledim 2 buçuk saat geçti kız aramadı neyse dedim yemek yiyodur bi şey yapıyodur yarım saat daha bekledim kız yine aramadı ben de sinirlendim içeri gittim bak dedim ben eşşek başı gibi bekledim hanımefendi bi mesaj bile atmadı dedim e gitseydin ben sana o gelmiyosa tek git dedim dedi... bende ipler koptu o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki dedm ki sen demedin mi bekle diye ben iki gündür sana söylüyoeum dedim milletin meşguliyetine müsaitliğine göre hareket ediyorum resmen dedim sonra üste çıkmaya çalıştı yağ gibi benim ne suçum var ben mi yaptım falan dedi sinir krizi geçirdim resmen şaka gibi ya kalktım odama gitmek için kapının yanına geldim sen nereye gidecektin ki dedi ben de işte ismini verdim o kozmetiğe dedim çıktım odadan o da içerden bağırıyo e beraber gidelim o zaman diye dalga geçer gibi ya daha da sinirlendim odamın kapısını vurup ağlamaya başladım kim olsa sinirlenmez mi gözünüzü seveyim ben mi haklıyım annem mi ya şeytan diyo ki hava kararınca giyin çık diye cidden öyle bi şey yapmak benim hakkım değil mi şu an lütfwn sinirden elim ayağım boşaldı fikrinizi söyleyin ya
Sinirden ağlıyorum?