Aslında çok söz söylenir dilim varmıyor ve site kabul etmez banlanırım siz anladınız onu en başta etik değil karşısında ki insana saygılı olması lazım eğer ki saf duygular ile sevip bağlanmış ise acı çekebilir bir insan kendisine yapılmayacağı birşeyi başkasına yapmaması lazım ikincisi sevgilisi olan kişiye haksızlık etmiş olur eğer aklı eski sevgilisinde ve ona saf duygular hissetmiş ise yeni yaptığı sevgiliye ayıp olur. Şimdi bunları es geçelim asıl konumuza gelelim
Günümüz ilişkilerinin çok yüksek bir kısmı karşılıklı menfaat çıkar ilişkisi maddi manevi birbirlerini sömürme gönül eğlendirme ve cinsellik amacı gütmektedir. Bu zihniyette ilişkileri olan insanlara koyar mı bu durumlar koymaz gram umurlarında olmazlar yolda görse bu kimdi diye düşünürler kimisi tanımıyor bile yeri geliyor ben bunla sevgili olmuşmuydum laaa diyenler var. Kimisi ego kasıyor kendini tatmin ediyor hava atıyor işte kızlar özellikle erkekler bana hasta hepsi sıraya girmiş benle sevgili olmak için erkekler de aynı şekil bana bakmayan kız yok istediğimi hemen altıma alırım (belli bir azınlık hem kızlar için hem erkekler için genelleme yoktur çünkü bende bu azınlığa mensup değilim)
Ayrılınca hemen sevgili yapanlarda işte görsün beni kıskansın kudursun zihniyeti de var ve bu sebeplerden ötürü cinayetler işlendi ve işlenmeye devam ediyor olan ölenle öldürüne oluyor ama sebep olanın umurunda mı iki üç üzülüyor sonra kaldığı yerden devam
Ben bu yaşıma kadar platonik sevdim saf duygular ile karşılık göremedim sevilmedim evleneceğim insan ile karşılaşıp evlenmek istiyorum mutluluğu ve saadeti evlilikte görenlerdenim evlilik cüzdanını eşime hediye edeceğim sevgililik miş oymuymuş buymuş hepsi bana yapmacık geliyor iş ne zaman ciddiyete bineceği zaman kaçacak delik arıyorlar özellikle belli bir grup erkek o erkekler de zaten duygusuz bencil kadını köle ve cinsellik olarak görüp işi bitince bırakandır daha çok yazardım da uzayıp gidiyor bu kadarı yeter
Karaktersiz pisliğin teki olduğunu düşünürüm çocuk oyuncağı mı? Bu sevgililik günümüz de maalesef bu rezillik yaygınlaşti ünlüler en iyi örnek onunla sevgili oluyor sonra ayrılıyor bir de üstüne hemen başka birini buluyor tabi zevkleri gönül eğlendirme bitiyor ondan bir de utanmadan aşk derler ulan siz aşkın daha ne olduğunu bilmiyor sunuz bari aşkın adını kirletmeyin aşk gerçekten kalbinden gönlünden yüreğinden çok sevmektir aşk gözünün sevdiğinden başkasını görmemesi ona ömrünü vermektir aşk
Karşıdan yorum yapmak kolay, eskiden olsa derdim ki hiç sevmemiş karşısındakini ama şu an yapmak istediğim eylem. Her an onu hatırlıyorum o ayrılmak istedi..
Bir şey düşünmüyorum, aşk şimdilerde böyle bir şey olmuş. Elektrik varsa tamam ondan ona, ondan ona devam eden küflü bir hal almış. Tadı tuzu kalmamış.
Ayrılmayı gözünüzde bu kadar büyütmeyin, yas mı tutsun insanlar? 3 ay mı, 6 ay mı, nedir makul süresi? Ne kadar zaman geçmeli? Bittiyse bitmiştir, abartmayın. Hatta iyi bile yapmıştır, hayatına devam ediyordur. Siz devam edemiyorsanız o sizin sorununuz.