Benim öğrenciyken bir sevgilim vardı. 1 yil beraber olduk. Ayrılırken bana paramı yedin, beni kullandin, bir kere hesabini ödemedin, hep bana ödettin dedi.
Hesabi odemeye kalktigimda biricik sevgilimi yemege cikarmışım, sana hesap ödetecek değilim diyerek reddediyordu. Zaten paramda yoktu ama yine de teklif ediyordum, hani cay, kahve parasini falan odeyeyim en azindan diye.
Ayrilirken bunlari söyledi işte. Beni kullandın, parami yedin, helal eder miyim orasi mechul falan dedi. Cok ağırıma gitti. Bunun uzerine erkeklerden o kadar sogudum ki 3 sene kimseyle sevgili olmadım. O sirada okudum, atandim, cok sukur kendi kazancimi kazanmaya başladım.
Simdi de 1.5 yillik bir iliskim var. Belki bu yaz nişanimiz bile olabilir ama bu kisinin tek kuruşunu bogazimdan gecirmedim. Benim parami da ona gecirtmedim.
En bastan beri herkes kendi yedigini ictigini öduyor. Ben ödeyeyim bu sefer diyor kabul etmiyorum. Bir hediye alıyor, hemen arkasindan bende bir hediye aliyorum ki sonra bu da cikip sana o kadar sey aldim, masraf yaptim demesin. En azindan bende sana aldim diyebileyim.
Cunku yani erkekler açıkçası cimri, kadinin harcadigi yediği ictigine cok bakıyorlar. Yani cogu böyle. Benim icin para harcamasina izin veriyorum olmuyor, harcatmasam bu sefer bugune kadar sana özel bir seyler yapamadim, sana hic param gecmedi, seninle belki yuva kuracağız cok ayri gayri takılıyoruz diyor.
Ne yapacagimi sasirdim, erkeklerin dengesizliklerini de anlamiyorum. Iliski iyiyken boyleler ama iliski cikmaza girince ya da ayrilik olunca paramda param demeye başlıyorlar.
Teyzeminde guzel bir evliligi vardi. Bosandilar. Yillardir adam nafaka aliyorsun, parami yiyorsun diye kadinin basina kalkip duruyor. Cocuklarina ödüyor oysaki o parayi. Ama ödü kopuyor 5 kuruşu bile teyzemin bogazindan gececek diye.
Yani erkeklerde boyle tavırlar varken ben nasil parasini bana harcamasina musaade edeyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer