Erkek arkadaşım paramı mı yiyor?

1 buçuk Yıllık bir ilişkimiz var ilk başlarda çok iyiydi jestler hediyeler çok alırdı ve kesinlikle hesap ödetmezdi. Sonrasında işten çıktı son 9-10 aydır diyim benden alttan alttan para istemeye başladı örneğin internetten bir şeyler sipariş verdim hep ona sonrasında telefonunu ben yaptırdım 300 Tl civarında istedi sonra vermek istedi ama ben kabul etmedim sizce nasıl kabul edilir ki? Ve yine bir kafeye restoranta gitsek 1 veya 2 o ödüyorsa 5 ben ödüyorum (genelde pahalı yerleri ben) Ve bana zengin zengin demeye başladı bu durum hiç hoşuma gitmiyor ve beni kullandığını düşünmeye başladım
Ona harcamalarım1000 Tl ve hatta üzerini bulmuştur sürekli onunlayken para çıkıyor cebimden hoşuma gitmiyor ayrıca bende öğrenciyim aileminde durumu iyi ama bende zora düşüyorum artık para isteyemiyorum para yetiştiremiyorum daha doğrusu. Sizce neden böyle yapıyor parasımı yok diycem ama ailesinin ve kendinin başta durumu çok iyidi kendini zengin diye tanıttı bana sonra niye böyle oldu ve aslında beni sevdiğini biliyorum bana karşı hiç kötü niyetli bişeyide olmadı
Ama bu para meselesi canımı sıkıyor para yetiştiremiyorum zorda kalıyorum yoksa şöylemi düşünüyor ailemin durumunun iyi olduğunu biliyor beni yemek istiyor ya da parası mı yok diycem ama erkek adamında parası olmaz mı ki benden alana kadarda babasından alsa olmuyor mu fakir değiller çünkü. Sizce neden böyle arakadaşlar ne yapmalıyım..
Güncellemeler
+1 yıl
Şuda var ki ne zaman bir yere gitseydik ilk başlarda hesabı ödetmediği zamanlar ben ya çay içerdim ya kahve yemek desen şunu bunu söyleyip yemezdim maddi yönden yük olmamak için.. Bana bişey alamaya kalksa aldırmadım yine yük olmamak için ama şu an o bana tam tersini yapıyor ben ona para yetiştiremiyorum çalışmıyorum öğrenciyim. Böyle yaptığı içinde soğudum ve buluşmak gelmiyor içimden daha...
Erkek arkadaşım paramı mı yiyor?