kendide kabul ediyor cimri olduğunu
Erkek arkadaşım paramı yiyor?
kendide kabul ediyor cimri olduğunu
Kardeşim neden haram sevdaya yıpraniyorsun ki? 💕 Ben haram sevdaya tövbe ettim kafam inan o denli rahat ki 😇 Niye kendinizi haram iliskilerle bunaltiyorsunuz anlamış degilim ^_^
simdi git bir mesaj at "senden ayrılıyorum, ben artık haram ilişki istemiyorum" yaz. Ne derdin kalır ne tasan 🙏🏻💕 haram sevdanin sonu ne zaman güzel, helal oldu ki? 😇 Kendi mutluluğun icin yaparsin bence. (^^) Zira o gidenler de belkide bu yuzden gidiyor kardesim
🙇 tövbe kapısı hep açık unutma 🙂 Rabbin seni çok seviyor ve haram dedigini yapma 💕küçük bir imtihan dünyasi burasi zaman ne kadar hızlı geciyor degil mi? Böyle şeylerle canını sıkma sonsuz hayatini yakma. İslam dinine inanmiyorsan bilimsel kanitlari mevcut ♀️
16.35 dakikadan sonrasi yararli olacaktir kanitlar icin ama daha birçok kanit mevcut arastirman gerekir. İnanmazsan yaz google a adam dedigi bilim adamlarini ve Kur'an'ın ne zaman tamamlandigini ♀️
Ya kullanıyor resmen, ne hepsini kız ödeyecek ne de erkek ortaklaşa ödemelisiniz. Derhal ayrıl
3 yıldır bu hep böyleyse seni kullanıyor demektir kullandırma kendini derim
3 yıl boyunca kendini kullandırtmışsın. E sen de ne safmışsın be kardeşim
Cevap
12Cevap
benim hayatımda 1 yıldır biri vardı aynı bu şekilde kafede sinemada hiç odemeye yeltenmezdi evet sürekli erkek odememeli ama bi atılgan olmalı ben hallederim demeli yaaaa bu kadar mı düşüksünüz neyse son zamanlarda benzin için 50 tl var mı diyesi tuttu artık sadece sahile gidip oturuyorduk benzinine kadar ben oduyordum iki işi de vardu üstelik. hiç hediye almazdı lafa gelince ölüyorum hergun göriyim derdi. Sonradan aldattıgını ve kıza birsürü çiçek ayıcık hediye aldıgını ogrendim. Yemiyenin malını yerler akıllı olun arkadaslar. ben yaşadım siz yaşamayın. Sen benim saçımın boyasını karşılamıycaksan prenses gibi hissettirmeyeceksen ne diye varsındiyebilin
bidahaki buluşmada cüzdanını alma
ciddi diyorum
onada unutmuşsun gibi numara yap
ödesin p*zevenk
Sende verme yaninda para tasima madem kendini tutamiyorsan
Hahahah :) Çok komik ya sen bu arkadaşla birde ciddi mi düşünüyorsun?
Dışarıda para yedirecek çocuk çok sen para yandırıyorsan hemen ayrıl
3 yıldır hep böyle miydi
3 yıldır bana sadece bir kolye aldı o da ilk sevgililer günüydü ama ben ona bissürü şey aldım
E o zaman sen de onun gibi ol. Parayı da verme o ödesin bazen de. Bir sürü şey de alma. Seni sömürüyor bildiğin
Oha ya o nasıl sevgili aptal
hahahah bırak sen o oğlanı
Öyle erkek mi olur ya
Iyi yere tezgah sermiş zifli puşt 😂😂😂
D :D bravo adama
madem paranı yiyor def et onun a. mm. k
Burcu ne
Yengeç
Yedirme sende
Düşman başına :D
Ayrıl
Yesin ya nolacakbe