İki ısırık alıp doymuş numarası yapıyorum ama o yokken aşşşşırı yiyebilirim kilo problemim de yok neden böyle bilmiyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇoğu kızda olan bir durum bu eğer zayıf bir kızsan bence aşırı bile yiyebilirsin bu durum hoşuna bile gider yani. Eski sevgilim bana yedirebilmek için yarış yapıyordu benimle sen düşün 😅
01 Yorumla- +1 yıl
kilo aldirabildi mi bari?
En İyi Cevaplar
+1 yılBende bunu abimle babamın yanında yapıyorum 😂😂😂😂😂😂😂😁😁 utanç hissediyorum, yesem hayvan gibi yerim bu yüzden hem yavaş hem az yiyorum yanlarında kskssksksk ama kilo alamıyorum da😑
03 Yorumla- +1 yıl
Neden utaniyorsun ki?🤦🤦🤦
- +1 yıl
O senin baban baban
- +1 yıl
Abim ve babamdan utanıyorum yanlarında duramıyorum.. abim öz değil yabancılık hissediyorum
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sahtekarlık değil daha çok kendini kibar zayıf Nadide ve narin bir kız gibi gösterme çabası normal bir şey bu iki ay sonra filan düzelir onu tabağındakini de yemeye başlarsın
01 Yorumla- +1 yıl
o iki ay sonraki samimiyetten istiyorum işte sana kilo aldırmak isteyen bir sevgili ister miydin?
+1 yılSevdiğin insanın yanında kendin ol. Olamıyorsan hala ilişkiniz raylara oturmamış. Yinede doğal ve rahat ol kim olursa olsun. Birileri için şekilden şekle girmemek en doğrusu.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
57Cevap
+1 yılMerhaba. Bu davranış aslında aranızdaki samimiyetten ve özgüven probleminden kaynaklı bir durumdur. Erkek arkadaşınızla ne kadar zamandır birliktesiniz bilemiyorum fakat aranızdaki samimiyet size yeterli olmadığını gördüm :) ilk olarak kendin olmalısın ki erkekler doğal kadınları beğenirler. Özgüvenin yüksek olsun hatta erkek arkadaşınla rekabete bile girebilirsin. Bu zamanla ve aranızdaki samimiyet derecesinin artmasıyla oluşur. Kafandaki algı “beni beğenen böyle beğensin” gibi olursa her zaman kazanırsın. Bol şans :)
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılE biraccık 🙃 bir minnoş kız var gittiğim güzellik merkezinde 20 li yaşlarda her sabah 1 ekmek yitiyormuş tuba spor yapıyorsn dimi ablacım diyorum yoo bişe yapmıyorum diyor😂 ben şok aşırı spor yaptım halde bir gün sapıtıyım vücut dengem bozulur 😳🙈😂 Bende dedim sevgilisi var onun yanında da böyle misin yok onun yanında böyle değilim yiyemiyorum utanıyorum dedi😂😂😂😂😂😂senin ki de o hesap
00 Yorumla
+1 yılDemekki özgüven sorununu aşamamışsın yediğin yemeği eleştirel anlamda yadırgayan bir erkekle hiiç uğraşmam bu ne münasebet yahu yani sırf fiziğim bozulur ya da arkek arkıdışım çok yemek yiyosun mantığıyla bakarak seni terkedeceği korkusuyla kendine işkence yapmaya gerek yok ayrıca ne kadar fit fizikli bayan gördüysem yanındaki erkek hatta daha açığı genelde hanzo ya da hayvandan mutasyona olmuş insan görünümlü yaratık ve osuruğun tekilerdir
00 Yorumla
+1 yılSesli güldüm kusura bakmayın 😄 Güldüm çünkü kızların çoğu bunu yapıyor. Az yiyip saklamaya çalışıyorlar ama nereye kadar? Bana göre bu tarz hareketlere hiç gerek yok. Doğal olun. Erkek arkadaşınızın yanında bu konuda kendinizi gizlemeyin. Sonuçta o da bir insan 🙂
00 YorumlaBazı kızlarda kibar modu olur. Hayatı boyunca kibar yaşarlar. Ama bazı kızlar vardır ki @kuz moduna sahiptirler ( erkeklerde olduğu gibi ) Sende de bu var bence. Aslında otursan bir danayı bitirirsin ama manitin tuhaf karşılamasın, kibar görüneyim diye kendini sınırlandırıyorsun. Benim görüşüm bu yönde.
09 Yorumla- +1 yıl
Ulan uslu uslu kahve içerken @kuz olduğumu öğrendim dsjkfbs
- +1 yıl
Bence de ya dünyanın en güzel şeylerinden biri ne kibarlık edicez kjsdfbs
- +1 yıl
Valla söylüyom beraber yiyoruz hayvan gibi :D Ama ben yiyip kilo almayan gıcık insanlardanım sjdkbfs
- +1 yıl
Ahahahajsd özür dilerim kilo almadığım için...
Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Bir ilişki uzmanı demişti: Erkekler ilkeldir. Taş devrindeki gibidir doğaları. Yedirmeyi doyurmayı güç göstergesi olarak görürler diye. Bu güdülerini elinden alıyorsun. Doğal davran, yemenin nesi kötü ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Yedirip doyurunca mutlu olsalardı, bizden kendi yediğimizin parasını kendimizin ödemesini istemezlerdi ki ama?
+1 yılşahsen o yemeği bitirmemesi özgüven eksikliği gibi görülebilir. Sağlıklı ve kendini biliyorsa kişi, ne kadar yiyebileceğini bilebilmeli az çok. Bir de karşındaki erkeğin kilolu olmasına sebeb olabilirsin ki bu da hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılBence de sahtekarlık ya oldugum gibi gozuk ya da gorundugun gibi ol kimse icin degişmem benn korkma bebiş seni birakmaz kafandaki duşunce buysa soyleyim herkese karşi durus sadıkk oll ki sana guvenıp seni daha cok sevsin
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada kasılır ama sonrasında rahat olmak lazım. Yanında yemek yiyemediğin insan da amaaan yani. Mıymıntı bir tablo var hem 😂 o yiyecek ve ben de aç kalacağım, oldu. Yemememin güzel olduğunu kim söylemiş?
00 Yorumla
+1 yılSoruna tek verebileceğim cevap: 🤦♂️
Hayır çok yesen ne olacaksa, korkmayın biz erkekler sizin gibi aptal sebeplerden karşı taraftan soğumuyoruz. Rahat ol, istediğin gibi ye.10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılKibar feyzo olmaya çalışıyorsun fakat senin aynı zamanda bir hanzo olabileceğinden de herkes haberdar, bu nedenden dolayı kendini çok fazla sınırlama, hanzoluğa devam et ve kabullen.
10 Yorumla eğer psikolojik olarak yiyemiyorsan bu ona karşı olan sevginden dolayı oluyo olabilir benim hayatıma onca erkek girdi ama sadece bi tanesinde iştahım evde de yanında da kesiliyordu bi anda. o gittikten sonra eskisi gibi oluyordum değişik... ama sen neden oyle bi numara yapıyorsun ki rahat ol öyle kızları daha cok seviyorlar erkekler
00 YorumlaYa bana da öyle oluyo yani bilerek yapmıyorum ama onun yanında fazla yiyemiyorum sanki midem küçülüyor ya
zaten insanlarla yemeği seven biri degilim geriliyorum herhalde00 Yorumla
+1 yılSahtekarlık değil ama aşman lazım. Çok hızlı ıssırmana gerek yok, biraz yavaş yiyerek başla ama tabağını bitir. Ilk buluşma olsa neyse ama ilişkiniz yeni değilse ve böyleysen sıkıntı var demektir.
00 Yorumla
+1 yılSahtekarlık değil rahat hissetmiyorsun ya da ne kadar çok yiyor algısı olmasın diye. Buna gerek yok dilediğin gibi yap davran. Nereye kadar kasacsksın sal gitsin hafiflersin.
00 Yorumlaulan benim gibilerin değerimi bilmez bunlar😂😂 bi oturuşta fennna gömerim çiğnemeden yutarim hatta kapışalım yani
kiz yesene niye yemiyomusun ameliyatli misin😂😂😂😂00 Yorumla
+1 yılSen hala sevgilinden bu manada çekiniyorsun ama yapma. Seni yanlış tanır. Ben de sevgilimin yanında yemek konusunda kibar olabilsem ama ııh her şeyi yer süpürürüm banane😑
08 Yorumla- +1 yıl
:D:D hamburger
- +1 yıl
@YarabantlıRakıŞisesi kebap, lahmacun, hamburger, pizza.. Allah ne verdiyse gömerim hjlkjlkl olmadı onun tabağındakini de yerim :D
- +1 yıl
Yersin
- +1 yıl
@YarabantlıRakıŞisesi hem de ellerimle yerim. Öyle çatalmış bıçakmış anlamam klkj Naif güzel görünüşümün altında bi canavar var :D
- +1 yıl
:D:D ürkütücü
- +1 yıl
@YarabantlıRakıŞisesi Ürk benden kljklj
- +1 yıl
Çok korktum 🥳🥳
- +1 yıl
@YarabantlıRakıŞisesi belli emojiden kljkl
+1 yılBelki tam anlamıyla kendini onun yanında rahat hissetmiyorsundur ya da daha kibar görünmek istiyor olabilirsin içten içe ama yemek sonuçta bu, kendini bu kadar kasmana gerek yok.💫
00 YorumlaImm utanıyor gibisin vee alışman uzun sürer gibi ama bence kendin gibi davran yani yiyebildiğin kadar ye zaten bir süre sonra alışıcaksınn
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çekiniyorum ://
+1 yılbir tek benmiyim ya evde nasılsam herkesin yanında da utanmadan yiyebilen xidjkd bence olduğun gibi doğal olmalısın
00 Yorumla
+1 yılYa utangaçlık ya da yapmacik rahat davranmayan birisin kendini birilerine beğendirme caban vs var.. ben olsam yerim 3 tabak😂
00 Yorumla
+1 yılAhahahah bence erkekler yemek yiyen kızları daha cok seviyo böyle lahmacun arasi kebab yiyen kiza düsebilirler
00 YorumlaTabağına aldığın şeyi yemeyip nankörlük yapıyorsan...
Ayıp ediyorsun
Ama onun yanında az alıp aldıklarını da yiyorsan...
Bu senin tercihin00 Yorumla
+1 yılel oğlu beğensin diye yemek yerken kasılınır mı ya, yemek yemek bir yaşam dürtüsü. 3 gün aç kalsın kimse kimseyi tanımaz. rahat ol:D
00 Yorumla
+1 yılyapma. ben cok yemek yiyebilen biri degilim. tekken de böyleyim yani. bir yerden sonra zorluyorlar, hos olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılYanında olduğun gibi davranamıyorsan neden sevgilin ki?😕Numara yaptığına göre senin elinde neden böyle nasıl bilmiyorsun ona da anlam veremedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende yiyemiyorum o yanımdayken heyecandan karnım doyuyor ama zaten zayıf olduğum için sahtekarlık sayılmıyor bu yiyemiyorum diye sevfikim zorlar hep o yemek bitmeden masadan kaldırmaz kusana kadar yedirir lfpdpsşşdğxğxxx
00 Yorumla
+1 yılYemek yeme şeklinin ona çirkin gelebileceğini düşünüyor olabilir misin?
10 Yorumla
+1 yılmuhtemelen çekiniyosun. rahat rahat yiyemiyorsun erkek arkadaşının yanında.
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda bu nedense hep var, rahat olun kasmayın bence
00 YorumlaBenimki de öyle yapıyordu kalan hamburgeri ben yiyordum ahahaahah
00 Yorumla
+1 yılBen kendi yemeğimi hemen yiyorum ki onunkine de dadanayim diye 😂😂😂
00 YorumlaNeden? Kızlar da hayvan gibi yemek yiyebilir. Komik bence 😂
00 YorumlaEmin ol erkekler öyle şeylere hiç takılmıyor dikkat etmiyor bile
00 Yorumla
+1 yılAaa evet anayasaya göre 6 aydan 3 seneye kadar hapsi isteniyor
00 Yorumla
+1 yılYorucu bi hayat :d ben hızlı yerim açsam 3 tabakta yerim :d
01 Yorumla- +1 yıl
Ben ayni sjsjsjsj
Evet sahtekarlık... sen olmadığın gibi davranıyorsun...
00 YorumlaBen napcam asill Hahaha hayvan gibi yiyorum affedersin doymak nedir bilmiyorum 😂
00 YorumlaRahat ve kendin gibi olamayacaksan neden sevgilisiniz ki🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılSahtekarlık değil de gerek yok bence kendini kasmana. Sevgilin yani o senin yesen ne olacak
00 YorumlaAslında iki ısırık alıp doydum demen daha itici. En azından yemeğini bitirebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılRahat ol ya, bence çok sempatik yemeği dibine kadar yiyen kız.
00 YorumlaBir dahaki sefere göm bütün yemekleri şaşırıp kalsin
00 Yorumlaiyi de böyle bir yalana dolana ne gerek var. arkadaşın yemene kızıyor mu
00 YorumlaEvlenmemek için bir neden daha bu devirde kadın kalmadı boşuna demiyoruz 😅
00 YorumlaÇekiniyosun herhalde normalde nasilsan erkek arkadaşının yanında da öyle olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden onun yanındayken de aşşşşırı yiyemiyorsun, yoksa biraz dedikoducu bir tip mi ki sonra sevgilim hiçbir şey görmemiş gibi götürüyor diyeceğine mi endişeleniyorsun
00 Yorumla
+1 yılYani utaniyorsundur belki ama.. bilerek yapıyorsan yapma doğal ol herkes doğallığı sever
00 Yorumla
+1 yılİlginçmiş, utanıyor musun yoksa bildiğin numara mı yapıyorsun🤣?
00 Yorumla
+1 yılValla ben hiç çekinmem hepsini gömerim Bence kasma doğal ol
00 Yorumla
+1 yılSevgilinse yanında rahat olman lazım ki. İstediğin gibi yemen lazım başkasına göre hareket etme.
00 Yorumla
+1 yılBu saçma sorular ön plana alınıyor, bizimkiler sayfaya bile düşmüyor
00 Yorumla
+1 yılbence istahli yemen daha mutlu eder onu (okuz gibi degil tabi)
00 Yorumla
+1 yılYok kanka bskwnsns tabi ki sahtekarlık ki bence normal davran 10 lokma da yesen bence sorun etmez kilonu kontrol et bence mutlu bile olabilir benimkisi yemem için ısrar ederdi ve ben yiyince mutlu oluyordu
00 YorumlaBende tam tersi sevdiğim kişinin yanında daha çok yerim ahsjdhdj onunla rahat yiyemiceksem niye sevgiliyiz? Yemek yemek çok güzel harika mükemmel bir şey yemek demek aşk demek niye kendine eziyet ediyorsun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilimle yemeğe gitmiştik o kadar yavaş yemiştiki sinirlendim önünden alıp ben yedim hepsini
11 Yorumla- +1 yıl
Dkdhsşsfhdhdld
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler karsisinda rahatca yemek yiyen kadınlara hayran kalirlar
14 Yorumla- +1 yıl
Ben bayaği hizli yerim ya karşindakini bile unuturum djshjs ama çabuk doyarim o da bir gerçek
Cevap sahibi+1 yılKesin ikizler burcusun :)
- +1 yıl
Başağim
Cevap sahibi+1 yılBasaklarla hic anlasamam :)
Max 16 yaşında hissedilebilecek bir olay kdjsjdjdkjd yemek yemenin neresi utanç verici çekinilecek bir şey Allahım ya hahahahahah
20 Yorumla
+1 yılÖzgüvenin eksikliği var ruhunda muhtemelen birinin senden gerçekten hoşlanmasını istiyorsan ruhunuda kendinide gizleme çok salmislikta iyi değildir tabi ama korkaklık tan daha kötü değil 👍☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂 bunu coğu kız yapiyor psjdhhhdhdhdh narin gözükcen diye
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Erkek arkadaşımın yanında yemekleri bitiremiyormuş gibi davranıyorum. Bu sahtekarlık mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım