7 yıldır beraberiz ben hiç bir şey ödemedim bunca zamana kadar... Ödüyüm bugün senin doğum günün dediğimde ben sana ödetmem dedi hep... Anlaşamadık ayrıldık ayrılırken yüzüme vurdu sen beni hep kullandın çıkarların için dedi... Benimde çok durumum yok çalışmıyorum ailemin eline bakıyorum evede 1 asgari ücret giriyor sadece onun durumu iyi sizce bu konuda ona çokmu yüklendim? Siz ne düşünüyorsunuz? Kim ödemeli hesabı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hım önemli meseleler, öncelikle 7 yıllık ilişki noktasından bakarsan, İnsan bu kadar zaman birlikte olduğu insanın yüzüne; her ne olursa olsun böyle bir söz kullanmamalı. 7 sene dile kolay. Yani özellikle senin durumunu biliyorsa ve ödetmiyorsa kesinlikle yapılması gerekeni yapmış Mesela böyle durumlarda bu kadar zaman boyunca en azından, ben bu durumdan rahatsız oluyorum. İstemediğimden falan değil. iyi hoş güzel ama bazen dışarıda yemek yemeksete olur diyebilirdin. Ayrıca ilişkiniz tamamen bitmediyse bu noktada hata yaptığını anlayacaktır. Zor durumda olsan da yemek ısmarlamasanda bazen çok ihtiyacı olan bir şeyi ona zorda olsa alabilirdin. Birkaç işte çalışıp yapılabilir.
Bunu burada yazıyor ve objektif olarak soruyorsan hatalı olup olmadığını görünene göre vicdansız değilsin. Sakıncası yoksa ayrılığınızın sebebi ne idi.02 Yorumla
Soran+1 yılBiz hep lüks yerlerde yemek yemedikki yeri geldi parkta simit yedik yeri geldi birbirimizde kahvaltı yaptık bende yaptık onda yaptık sorun para değilki yüzüme vurması...
Anlaşamdık işte zaten hep kavga ediyorduk çok saygısızca hareket ediyordu bende terk ettim...
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi hep ben öderim mi dedi senmi hep sustun yani ödesem dediysen ve izin vermediyse de seninde ısrarla ödemen gerekirdi çünkü ısrar etmeni beklemiş olabilir ve sen hep hay hay demişsindir yani böyle olduysa hak ettin ama sana ben odeyim baskısı yapıyorsa sürekli onun sorunu yinede ödemeliydin ve ödemeye kalkınca yine hiç bir şey dmeediysen adam haklı ödemen gerekiyordu bundan sonrada bne ödeyim de 7 yıl anlaşin 😋
05 Yorumla- +1 yıl
Pardon adam gibi okumamişim şimdi senin durumun yok onun var sen ödeyemiyorsan ona demen gerek biliyorsun durumum yok ödeyemem mahçup oluyorum gitmeyelim ben kankalarima bile diyorum knk param yok bana almayın yani bestimden bile borç aliyorum ama onunda şurda suçu var durumunun olmadığını biliyorsa kendi ödemek istemuyirsa gitürmemeli parkta falan takılın yani 7 yıl boyunca hep çekindiyse demekten suçlu o
Soran+1 yılBen dedim zaten ben ödeyim diye hep dediği şuydu olmaz ben ödüyecem erkek adama yakışmaz falan ortak ödeyelim dese neden hayır diyim?
Soran+1 yılZaten kendisi hep bir kahvaltıya bi kafeye sinemaya götürdü aradada parkta simit yedik o kadar
Soran+1 yılBen simit yememize bir şey de demedim mutlu oldum her şekil
- +1 yıl
Ya onun sorunu o zaman yani elinde uokmuş
Ödemek istediğin halde ödetmeyen kendisi imiş. Şimdi ne diye bu durumu başına kakıyor? Hadi hiç bunu teklif etmesen bir parça hak verebilirdim ama aksi bir durum olmamış. Ayrıca iki kahve parasını dahi ödemeyen erkek de kimseyle sevgili olmasın. Sanki dünyaları alıyor. Resmen bu yaptığı görgüsüzlük ve saçmalık. Kendini suçlu hissetme, zaten durumunda yokmuş. Bu durumda iken senden beklentisi olmamalıydı.
00 Yorumla
Konu hesap ödemeye geldiğinde “Brn ödeyeyim” yerine lavaboya gidiyor gibi yapıp hesabı ödeyip gelebilirdin. Arada bir böyle hesap ödesen daha iyi olurdu. O da bu tür düşüncelere girmezdi ama onun yaptığı da çok yanlış. İnsan aldığı ve yaptığı şeyleri kişinin suratına vurması hiç hoş değil. İki tarafta da hata olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre çalışan durumu iyi olan taraf ödesin kadın erkek diye artık şunu ayırmaya gerek yok Ayrıca maddi olarak kendine güvenmeyen kişilerde biriyle sevgili olmasın bir zahmet iki kahve parası bir yemek parası bile ödenmeyecekse neden ilişki yaşanıyor ki Her neyse dediğim gibi kadın erkek fark etmez parası olan ödesin
10 Yorumla
+1 yılAilenin eline niye bakıyosun gir işe çalış. Parasız olduğum hiçbir zaman ilişkim olmadı, yapmadım. Param yokken kimseyle buluşmadım. Hiçbir erkek arkadaşım hesap ödetmedi bana ama ben teklifimi kabul etmiyor diye de “ben teklif ettim o ödetmiyor” deyip yiyip içip oturmadım. Tuvalet için müsaade isteyip hesap ödediğim çok oldu. Olmalı çünkü. 7 yıldır ilişki yaşayıp cebinden bir kuruş çıkmıyorsa bu asalak gibi yaşamaktır kusura bakma.
103 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum için seni alnından öpesim geldi valla, sen bensin 😅🤗
- +1 yıl
Başka söze gerek kalmamış 👏👏👏
- +1 yıl
Brova sana 💜
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabi ödetmeyip sonra bunu yüze vurmak nedir? Erkekler böyle arkadaslar. 2 teyzem var. Buyuk olan eşinden nafaka aldı ama adam soylendi durdu hep. Oarami yiyorsun dedi. Oysaki parayi cocuklar yiyordu yani. Kadinin surekli kafasina kalktı bu durumu. Paramda param diye. Erkekler, size harcadigi paralari boyle yüzünüze vuruyor işte. Bugun erkekler yuzunden kadinlarin okumasi ve çalışması arttı işte. Ama kadinlar tek kelime laf ediyor mu benim parami yiyorsun diye? Ama evlilikte yillardan beri bircok kadin ekonomik siddete maruz kaldi, hala da kaliyor. Artik evliligi birakin boyle iliskide bile para hesabi yapılıyor. Ya sevgili olmayacaksiniz ya ödediginiz parayi helali hoş olsun diyerek gececeksiniz. Ya da ne erkegin size parasi gececek. Ne de kadin olarak sizin paraniz erkegin bogazindan gececek. Yoksa boyle yapıyorlar.
30 Yorumla
+1 yılMaalesef insanlarımızda okuma sıkıntısı var. Kız ödemek istediği zamanlarda < adam ödetmemiş arkadaşlar. Sonrada bu cümleyi kurmuş. Konuya gelecek olursak neden birden bire böyle bir çıkışta bulunmuş anlamadım açıkça konuştun mu? Bana terkederken bahane bulan veya incitmek isteyen bir amaç gibi geldi
111 Yorumla- +1 yıl
valla onu bunu bırakta ödemek istiyen her türlü öderdi sevgilime yük olmuyim diye bance kızında işine gelmiş bir yerden sonra:P
- +1 yıl
@hayatnasılgidiyor Onu bilemezsin senin önyargılarına göre düşüncem değişmeyecek.
- +1 yıl
benim ön yargım asla yok ama kız önermiş vs diyor ya içten olsa bir şekilde öderdi be cicim kız evet teklif etmiş ama hikaye hem cinsin olduğu için işine gelmiyor okey:PPP
- +1 yıl
@hayatnasılgidiyor Belki kızın dediği gibi durumu yok bir şekilde bazı özel durumlardan dolayı iş bulamıyor. Ayrıca ben senin cicin filan olmuyorum haddini bil. Niye kastın sen bu kadar senin gibi düşünmüyorum düşünmeyeceğim!
- +1 yıl
@cileksarisi zaten sen benim cicim olamazsın ne haddine bu kızlar kendini neden bu kadar önemsiyor ya herşeyi üstünüze almaktan ne zaman vazgeçiceksiniz tamam benim gibi düşünme okey ama durumlar aşağı yukarı böyle aman neyse de ne kafamı yoramam :P
- +1 yıl
@hayatnasılgidiyor Ne önemsemesi karşındaki ile konuşurken cümlelerine dikkat edeceksin.<
- +1 yıl
Burada önemli olan niyetin değil üslubun sorunlu
Soran+1 yılBanada öyle geldi... Aslında hiç böyle bir şey dicek insan değildi bende şaşırdım
- +1 yıl
şu an nasıl gidiyor ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılGörüşmüyorum kalbimi kapattım her aşka...
- +1 yıl
Kendin için en iyisini yapmışsın inan. Bu kadar sivri dilli olan bir insanda sevginin s sinden eser olmaz kendi yaşadığımdan biliyorum.
+1 yıl7 yıl içinde hiç mi düşünmez bir yere gireyim çalışayım kendi ekonomik özgürlüğümü elde edeyim parazit gibi yaşamışsın şimdi çok mu yüklendim diyorsun az olmuş çocuğun bir canı kalmıştır onu da al kurtul çocuğun aklı yok ki sana bu kadar tolerans göstermiş 😒
10 Yorumla
+1 yıl7 sene sağmışsın adamı işte🤣 dert etme bu kadar.. Biz de oturup kalktık bayanlarla.. Bu hesabı erkek öder olayı kadıların erkeği sömürmesine uydurulan kılıftan başka bir şey değil. Karşılıklı jestler olur o yemek ısmarlar sen ise ona farklı bir jest yaparsın vb. gibi... illaki yemek ısmarlayarak jestine jest yapacaksın diye bir kanun yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yıl7 yıl boyunca ödememen tuhaf illaki arada bi ödemen gerekirdi diye düşünüyorum bi kere söyleyip cekildiysen erkek olarak tabiki ödetmez ama erkekler maddi, kadınlar ise manevi yönden kullandığını düşünebilir. 1 aylik sevgilim var bi o öder bi ben öderim ayni şekilde o bana hediye alir ben ona hediyeler alırım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sana ödetmem diyip sonra da kalkıp beni kullandın demesi saçmalık olmuş. Madem kullanacağını düşünüyorsun her hesabı niye ödüyorsun sâlak mısın yani? Boş işler.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. işte eğitimsizlik, ailenin eline bakmak bunları getiriyor. maalesef bu kelimeleri haketmişsin. 7 senede hiç mi demedin bir şeyler yapıp ayaklarımın üstünde durmam lazım bana saygısı olsun ilişkimdeki insanın diye?
15 Yorumla- +1 yıl
ben erkeğin konuşma tarzı doğru demiyorum. kız için haketmiş dedim çünkü kendine saygısı olan kendini geliştirmeye çabalar ve kendi parasını kazanır. ben ne diyorum sen ne diyorsun. ilişkide saygı parayla mı ölçülüyor ne alaka? herkes ayakları üstünde durmalı başkasının eline bakmak rahat rahat yaşamak var mı bu devirde?
- +1 yıl
yapmasaydı
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. 7 yıllık ilişkinin bence evlilik ile sonlanması daha güzel olurdu sankim bu konularda erkek cüretkar olmalı ama kızında erkeğini düşünmesi gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikle bitmesini bende çok istedim ama olmadı 19 yaşındayız küçüğüz dedi
Soran+1 yılÇocukluk aşkı
Soran+1 yılBilmiyorum son dediklerinden sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden Alman usulü ödeme taraftarıyım bir gün böyle bir şey ile karşı karşıya kalmamak için sevgilin ödetmeyip sonrasında bu cümleyi kuruyorsa büyük ayıp etmiş. Yenilmiş edilmiş şeylerin hesabı asla yapılmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi canım gezer tozarken iyiydi dimi o seni hiç kullanmadı zaten😂 Salla hayatım boş insan silsilesi işte ne beklersin ki başka... Hesabı kim uygunsa o öder veya herkes kendini ödesin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hesap ödenmiş gezilmis tozulmus yenilmiş icilmis ve bitmiş. Geçmişi hele sadece yeme içmeyi yüzüne vurduysa 7 sene boşa gitmiş.
20 Yorumla
+1 yılÖdediği hesapları senin başına kakmış ve sen hesabı kim ödemeli diye soruyosun buna takıldın sadece yani. o eski erkek arkadaşın adam değilmiş cebinde parası olsa kaç yazar..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı, yani insan bazen sırf laf olsun ortamın havası bozulmasın diye ben öderim der. 7 yılda hiç elini cebine atmayan bir kadınla bende birlikte olmak istemezdim. Ayıp yani.
00 Yorumla
+1 yılBunu söylediyse boş ver iyi ki ayrılmışsın. Karşındakinin durumunu bile bile bunu bir insan nasıl söyler merak ediyorum hiç mi empati yok.
10 Yorumla
+1 yılKimin durumu daha iyiyse hesabı o öder. Ulan güzel kardeşim ödemeseydin o zaman böyle yüze vuracaksan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kendi odetmem deyip ayrilinca lafini ediyosa karaktersizdir ayrilarak iyi yapmissin. Hic takilma o lafa
00 Yorumla
+1 yılHem ödetmeyen kendisi , yüzüne vuranda mi kendisi. boş ver hiçbir şekilde de barışma. Adam değilmiş zaten.
00 Yorumla
+1 yılİyi ki ayrılmışsın o zaman. Bu tarz şeyler yüze vurulmaz. Çok ayıp. 7 yıldır neredeymiş? Madem rahatsızmış, dile getirseymiş.
00 YorumlaHiçte bile ne yüklenmesi. Adamı ödesin diye zorlamamışsın zaten kendisi istemiş. Sana böyle bir şey söylemesi ucuz biri olduğu gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta gereksiz yüklenmiş ve 2nizde hatalı siniz çünkü senin gelirin yok ödeyemiyor sun o ise bunun farkında olup sana yüklenmesi hata yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 7 yil boyunca hic utanmadi abi bi cay parasidami yokdu
02 Yorumla
Soran+1 yılYa vardı dedim bi kaç kere erkek adam kıza hesap ödetmez dedi hep
Soran+1 yılDuymucam bida dedi
+1 yılNe olacak yüzüne vurmamalı bugün evlensen evdeki ekmekleri sen yiyorsun der kapıya koyar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. durumun yoksa ödememen normal onun yüzüne vurması ayıp
10 Yorumla
+1 yılPust seninle. iken iyiydi de şimdi mi kötü diyor. Bu erkek milleti hep. ayni😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Karşılığını verseydin bari en azından bende ona verdim diyebil
10 Yorumla
+1 yılErkek oder tabi yapmasaymis sevgili madem para harcamayacaktiysa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence yüklenmişsin biraz ama boş ver 7 yıl sürmezdi yoksa ilişkin.
00 Yorumla Hesap ödeyecek durumun yoksa, ilişki de yaşamayacaksın bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılDemek ki ona büyük masraflar yaptirmissin. Çay kahve parasinin lafini etmezdi.
00 Yorumla
+1 yılkendisi demiş rahatsızsa söylerdi ya da bitirirdi zaten
00 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta farklı zamanlarda ödemesi gerekiyor bence
00 Yorumla
+1 yılBir zahmet sende elini cüzdanına götür. Belesci gibi yaşamışsın
00 Yorumla
+1 yılÇalışan durumu iyi olan ödemeli ama fakat arada bir diğer tarafta ödemeli çok itici bir durum
00 Yorumla
+1 yılYani biraz haksızlık olmuş bide 7 yıl az değil yani
00 YorumlaKusura bakmada baya çıkarcısın adam az bile söylemiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bir şeyler alırdın mı? Pahalı yerlere gitmek istedin mi? Bu sorularda hayır diyebiliyorsan kullanmadın ama yine de doğru bir davranış değil.
00 YorumlaHesap kitap işine girilen ilişkiden hemen uzaklaşın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdama hak verenler ne yaşıyor adam demiş ödetmem diye ben de olsam o lafın üstüne ben de hesap ödemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ne bekliyordun millet karısının yüzüne bile vuruyor. Bu yüzden surekli karşı taraf ödesin istemem sevgilim bana iyilik yapacağı zaman işin içine maddiyat girerse asla istemem çok güzel vurur yüze erkekler bunu
10 Yorumla
+1 yılgec bile kalmis ve sen amna yuzsu belşçi birisin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBen beleşci falan değilim kendisi dedi erkek adam hesap ödetmez yanındaki kıza diye
Soran+1 yılBenmi dedirttim?
+1 yılParan yoksa nasıl ödücen. Nankörlük yapmadıysan için rahat olsun.
10 Yorumla
+1 yılbence asla vurulmamali bunlar hesapsiz kitapsiz icten gelen seyler diye dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani hesap ödeme tabiki iki tarafta da olmalı ortak ya olmalı ama yani sana ben ödetmem demiş sonrada bunu yüzüne vuruyorsa bu onun ayıbı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne vurduktan sonra ne anlamı kaldi kii.
10 Yorumla 7 yil degil 1 ayda olsa Hakli bence.
00 Yorumla
+1 yılŐde tabi olmaz ben olsam yapamam
00 Yorumla
+1 yılonuda dinlemek lazım. bilmiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp etmiş 7 yıl yedirmeseymis aklı yokmu
00 Yorumla
+1 yılMesele para değil bir kahve olsun ödemek gerekir
00 Yorumla
+1 yılKendini değil onu suçla bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin karaktersizmiş
00 Yorumla
+1 yılAlman usulü olsaydı şu an kafa mis
00 Yorumla
+1 yılişte bu yüzden kadınlardan uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar uzun ilişkiden neden ayrıldınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende ona veriyorsun, her şey karşılıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi yapmışsın boş ver
00 YorumlaNe alaka kendi ödemek istemiş hep
00 Yorumla
+1 yılAyıp gerçekten
02 Yorumla
Soran+1 yılKimin yaptığı?
- +1 yıl
Onun yaptığı
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 7 yıllık ilişkimde hiç hesap ödemedim, sevgilim bunu yüzüme vurdu. Çok mu yüklendim kendisine?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım