Sevgilim para karşılığı +18 konuşmalarımı gördü, ne yapacağım?

Sevgilim telefonuma bakıyordu yatağında. Ben içerde ki koltukta uzanıyordum. Baktım pür dikkat ciddi sekilde bir şeye bakıyor, yanına geldim baktım ki benim çok eski bi fake hesabım vardı oradan biriyle konusmutum adam bana 250 tl karsılığında +18 şekilde sesli konusma yapmamı istemişti. Ben adamla konusmustum ama o şekilde konusma yapamadım sese gelince. Neyse bu olay sevgilimden çok önce olan bi olaydı, çok eskiydi. Öğrenciliğimin ilk dönemleriydi. Yemek parası dahi zor çıkıyordu cebimden. Ailemden isteyemeyecegim için yapmıştım. Kısaca para lazımdı. O sohbeti okuyordu. Elinden almaya çalıştım ver dedim vermedi kes sesini git içerde bekle dedi. Ver şunu dedim. Vermedi. Gittim içeri. 15 dk sonra geldim ver artık şunu dedim. Dedi daha ne haltlarını görücem Allah bilir dedi. Ver artık dedim elinden almaya çalıştım bağırdım ağzıma vurdu. Kolumdan tuttu in aşağı vermiyicem daha bitmedi işim dedi. Senden nefret ediyorum Allah kahretsin Çok kötüsün dedim yorganı attım üzerine içeri dönerken dedi bunu para karşılığında adamla s*KS şov yapan kız mı söylüyor dedi. Arkama döndüm kes sesini ne düşünürsen düşün şov mov yapmadım dedim. Sadece sesli arama oldu bakabilirsin onda da zaten normal konustum dedim. Geldim telefonunu aldım sakladım. Ayağı kalktı telefonumu getir yoksa babanı ararım dedi gittim getirdim. Ver telefonumu dedim çekil diye ittirdi beni h4yvan gibi davrandı bana. K*pek dedi. Bir de annemin telefon numarasını almış. Yarım saat sustum telefonumun her yerine baktı. Ver dedim kes uzan benim asabımı bozma gece göndericem gideceksin dedi (onun şehrine gelmiştim). Normalde 1 gün daha kalacaktım. Bende eşyalarımı topladım telefonumu kapattı. Ne yapıyorsun dedi. Evi topluyorum dedim. Evet topla evi aferin dedi. Eşyalarımı topladım şarj aletimi aldım. Dedi ne yapıyorsun. Gidicem buradan dedim. Gidemezsin dedi. Öyle bi giderim ki dedim. Peki o zaman anneni arayayım o zaman diye tehdit etti beni. Arama tuşuna bastı kapat dedim kapattı. Otur şuraya dedi. Sonra anlattım ona böyle böyle paraya ihtiyacım vardı. Ama çok üzüldüm. Dedi ki bak sen nasıl bi insansın biliyo musun sen yaptıklarınla gurur duyan arkasında duran birisin ama acınacak haldesin yaptığın doğru değil dedi. Yani şu an aramız iyi. Hatta bi gün daha kalmamı istedi ama unutamıyorum bana davranışını. Bana çok farklı davrandı o an tanıyamadım onu. Şimdi samimi mi değil mi bilmiyorum. Ciddi düşünüyorduk. 15 tatilinde ailesiyle tanıstıracaktı beni. Bilmiyorum ne olacak...

Sevgilim para karşılığı +18 konuşmalarımı gördü, ne yapacağım?