Sevgilim telefonuma bakıyordu yatağında. Ben içerde ki koltukta uzanıyordum. Baktım pür dikkat ciddi sekilde bir şeye bakıyor, yanına geldim baktım ki benim çok eski bi fake hesabım vardı oradan biriyle konusmutum adam bana 250 tl karsılığında +18 şekilde sesli konusma yapmamı istemişti. Ben adamla konusmustum ama o şekilde konusma yapamadım sese gelince. Neyse bu olay sevgilimden çok önce olan bi olaydı, çok eskiydi. Öğrenciliğimin ilk dönemleriydi. Yemek parası dahi zor çıkıyordu cebimden. Ailemden isteyemeyecegim için yapmıştım. Kısaca para lazımdı. O sohbeti okuyordu. Elinden almaya çalıştım ver dedim vermedi kes sesini git içerde bekle dedi. Ver şunu dedim. Vermedi. Gittim içeri. 15 dk sonra geldim ver artık şunu dedim. Dedi daha ne haltlarını görücem Allah bilir dedi. Ver artık dedim elinden almaya çalıştım bağırdım ağzıma vurdu. Kolumdan tuttu in aşağı vermiyicem daha bitmedi işim dedi. Senden nefret ediyorum Allah kahretsin Çok kötüsün dedim yorganı attım üzerine içeri dönerken dedi bunu para karşılığında adamla s*KS şov yapan kız mı söylüyor dedi. Arkama döndüm kes sesini ne düşünürsen düşün şov mov yapmadım dedim. Sadece sesli arama oldu bakabilirsin onda da zaten normal konustum dedim. Geldim telefonunu aldım sakladım. Ayağı kalktı telefonumu getir yoksa babanı ararım dedi gittim getirdim. Ver telefonumu dedim çekil diye ittirdi beni h4yvan gibi davrandı bana. K*pek dedi. Bir de annemin telefon numarasını almış. Yarım saat sustum telefonumun her yerine baktı. Ver dedim kes uzan benim asabımı bozma gece göndericem gideceksin dedi (onun şehrine gelmiştim). Normalde 1 gün daha kalacaktım. Bende eşyalarımı topladım telefonumu kapattı. Ne yapıyorsun dedi. Evi topluyorum dedim. Evet topla evi aferin dedi. Eşyalarımı topladım şarj aletimi aldım. Dedi ne yapıyorsun. Gidicem buradan dedim. Gidemezsin dedi. Öyle bi giderim ki dedim. Peki o zaman anneni arayayım o zaman diye tehdit etti beni. Arama tuşuna bastı kapat dedim kapattı. Otur şuraya dedi. Sonra anlattım ona böyle böyle paraya ihtiyacım vardı. Ama çok üzüldüm. Dedi ki bak sen nasıl bi insansın biliyo musun sen yaptıklarınla gurur duyan arkasında duran birisin ama acınacak haldesin yaptığın doğru değil dedi. Yani şu an aramız iyi. Hatta bi gün daha kalmamı istedi ama unutamıyorum bana davranışını. Bana çok farklı davrandı o an tanıyamadım onu. Şimdi samimi mi değil mi bilmiyorum. Ciddi düşünüyorduk. 15 tatilinde ailesiyle tanıstıracaktı beni. Bilmiyorum ne olacak...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seninle ciddi düşünmüş Ailesiyle tanıştıracak kadar Ve sen Tavrını sorguluyorsun bu olanlardan sonra Ben olsam esamen dahi okunmazdı. Asla ama asla böyle birine güvenipde o ilişkiyi sürdürmezdim. Çüş diyorum artık nedim Para karşılığı resmen f... selik yapmıssın İhtiyacı varmış. İnsanda onur gurur diye bişi var. İda ihtiyacım var diye Jigololuk yapsın istersen Aşağıda ki yorumları görüyorum Resmen dalgalık bazıları Olum siz ne ara bu kadar genişlediniz. Ulan nediim size ya Benim böyle şeyleri Midem kaldırmıyor. Ama zorlada olsa anladım artık Ne evlenirim ne sevgili olurum. Yeter artık Kodumun genişleri sizi Ar namus adına bi b, ok kalmadı ülkede Tabi canım gayet normal böyle şeyler Her zamankinden iste Neyse ne haliniz varsa görün Bundan sonrada bende kuralına göre oynayacağım O kadar çok gördüm ki umidi kestim artık Ancak çakar geçerim bundan sonra ilişki milişki evlilik yok bundan sonra
031 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece adamı kandırdım yoksa cinsellik felan konusmadım. Aradı açtım ve normal konustum. Keşke konusma kayıtları diye bi sey olsa Instagram da ama yok.
Soran+1 yıl@Veraecmel dün gece kavga ettik ve bu yaptığımı yüzüme vurdu zaten.
Soran+1 yıl@Veraecmel teşekkür ederim. Evet artık daha dikkatli olucam hayatımda bana saygı duyan insanlar olacak
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel Realde olmamış mı? Yani bu gerçekten aklar öyle mi? Hanım efendi namus doğru iki bacak arasından ibaret değil derler Teşhircilik yaparak kendini sergilemesi sanalda diye onu temiz yapmaz. Ve sanmıyorum böyle bir şey varsa insan mutlaka siler çokda geçmemiş üzerinden Paraya ihtiyacı herkesin var. Ben gidip jigololuk yapabilirim. Yaşlı hatunlara ama yapmıyorum veya bi başkası yapmıyorsa onur gurur duye bir şey olduğundan her hatayı her kötü şeyi küçümseniz Hafife almanız veyahutta savunmanız Yüzünden normalleştikce normalleşti Yarın bi gün gurup yaptım.(anladın sen) Eşim bana küstü bende terk ettim Haksızmıyım diye yazan birini görürsen ve Yorumlarda Aaa ne kadar haklısın iyi yapmışsın sana küsmeye hakkı yok diye savunanları görürsen şaşırma derim. O noktaya doğru gidiyoruz. Öyle bir duruma geldik ki sevdiğimiz insanı veya eşimizin haysiyetini korumaya çalışmak hatta ondan daha fazla değer vermek Ayıplanır oldu Şaka gibi eskiden olsa bu gava, tlığı görüp Sen ne b, oktan bir adamsın Diyecek kadınlar bu gün sanane önüme gelene veririm diyor resmen Dünyanın çivisi çıkmış durumda sonumuz hayrolsun artık nediim
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel Bak işte yine hep aynı savunma taktiği karşıya b, ok atma, Faydalananlar utansın Yani o suçsuzda ona para veren suçlu 🤣 Bu gidip geçinemeyen birinin banka soyup Soyduranlar utansın demesi kadar Abes bir şey Başkasının yediği halt seni aklamaz. Ve faydalanma peşinde birilerinin olması Buna neden olamaz. Tabi adım gibi eminim bu aynı şeyi yine yapacak hatta belki aldatacak ve teşhircilikten fazlası olduğunada eminim Ama farketmez. Zaten gitgide boşanmalar artıyor Evlilikler azalıyor. Her gün dert yanan onca adam. Dediğim. gibi karşımda böyle bir tablo varken Kendine değer vermeyene ben niye veriyim Sadakati mi sevgi mi emeğimi rızkı mı Sunacağım kimse kalmamış gibi görünüyor. Bizde bundan sonra anlayana anladığı dilden konuşacağız. Yüzümüzde maske köprüyü geçene kadar Ayıya dayı deme olan biten bu İşini gör geç
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel İğrençlik ve aşalık yapılan eylem ve buna çanak tutanlar ve siz ben zaten uzağım Asla yakında olmam bu kafaya
- +1 yıl
İğrençlik aşağılık yapan senin düşüncen Rabbimiz bile hata yapan olmasaydınız haya edip tövbe eden kullar yaratirdim diyor sana ne oluyor da insanları aşağılayıcı konuşuyon köprüyü geçene kadar ayıya dayı dersin köprünün sonunda da ettiğin büyük laflardan yenme sakın evlenirsin büyük konuşma benle yorum yarıştırma ben haklıyım
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel Rabbimiz bize iffetli olmayı böyle şeylerden sakınmamızı Emrediyor Sen gelmişsin Teşhirci birini burada aklamaya çalışıyorsun Hatasını küçümsüyor ne olcak kiye getiriyorsun Allah tövbe etmemizi söyler Ama şunuda Ekler O şeytan ki sizi Allahın merhametiyle kandırmasın Dediğine bakarsak Nası olsa hata yapacak insan yaratırmış. Hadi hurra her haltı yiyelim. Ve evet öyle dedim derimde Çünkü siz bundan anlıyorsunuz. Ben anlayana anladığı dilden konuşurum diyorum. Ben büyük laflar etmem Ziraa ailemin zorlamasına rağmen senelerdir. Şiddetle evliliğe karşı tutumu devam ettiriyorum. Bir yerden sonra onlarda pes etti. Hala eskisi gibi ar Damarı var Sanıyorlar ziraa o dönemde değiliz. Teşhirciliğin normalleştirildiği Binbir çeşit kılıfı bahane ederek aldatmanın hak görüldüğü Özgürlük mantığında sevişirim sanane dendiği bir dönemdeyiz. Evlenmek için kafayı sıyırmış olman gerek. Afedersinde B, ok haklısın Ben haklıyım demekle Haklı oluncaksa cidden işimiz bitmiş demektir Toplumca
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel Anlayış kıt olunca kısaca yazarak anlatamıyorsun maalesef Sinir olacaksın tabi Yanlışı inadına savunmaya çalışırsan böyle olursun Hepimiz İnsanız Ama bu değerlere sahip olanlarımız Artık bir elin parmağından az
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel Demekle olsa keşke şimdiye millet Evliya olurdu. maalesef akıl sağlığı delirmemekden geçmiyor. Hatta delilerin dahi daha akıllı davrandığını söylemek mumkundur
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel?
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel benimde sıkkın rahat değilim et sorun değil 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel terslediğim şey sen değilsin Konu hususdu özünde
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel 👍
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel bu uýeye mesaj atamassın diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Veraecmel isteği kabul et
En İyi Cevaplar
Geçmişinizdeki hatalarınızı sorgulayıp sizi aşağılamak kimsenin haddine değil! Olan olmuş, önemli olan kendinize dersler çıkarıp hatalarınızdan faydalanmanız. Yazdıklarınız, ciddi düşünmenize rağmen sevgilinizi yeteri kadar tanımadığınız ve dengesiz biri olduğu izlenimi uyandırıyor verdiği tepkilerle. Sıkıştığında ya da duygusal patlama anında yapmaması gerek bir şeye başvurabilecek biri gibi. Şantaja başvurmaya kalkmış üstelik. Cinsel ilişkide bile davranışı inanın çok tuhaf, normal değil yani. Sizi gerçekten sevip değer veren biri, kontrol edemiyorsa korunma yöntemlerine başvurur ve kesinlikle öyle saçma sapan konuşmaz. Önüne yaşadığınız gibi bir durum geldiğinde, sevgisini es geçip kendi çıkarı için kullanabilecek bir karakteri var sanki. Emniyete yakın bir insan olarak biliyorum, o kadar uzun bir süre telefonunuz elindeydi, telefonunuzda bulduğu şeyleri kendi telefonuna gönderip göndermediğini kontrol ettiniz mi?
Kendi iyiliğiniz ve geleceğiniz için dikkatli olun derim, ben olsam bir an önce uzaklaşır, mesafe koyar ve uygun bir şekilde ayrılırdım ama bu sizin hayatınız, siz karar vermelisiniz. Duygularınıza rağmen her şeyi iyi değerlendirmelisiniz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Geçmişte hepimiz hatalar yaptık. Yanlış işler yaptık. Tabi bazı şeyler ne kadar pişman olsak da bir kusur ya da engel olarak kalabilir. Sende paran olmadığı için yanlış bir şey yapmışsın ama bunu ilerletmemişsin. Yani sadece konuşarak yaptığını varsayıyorum. Buna pişman oldun mu bilmiyorum ama olan olmuş. Sevgilinin de sana öyle davranması belki anlık bir şeydi o an ne olduğunu anlayamadı aklına farklı şeyler geldi. Çünkü bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şeylerden biri. Tabi vurmak ya da ittirmek filan bunlar doğru değil onu kastetmiyorum. O da o an ne yaşadığını anlamadı ve hata yaptı. Oturup sakin kafayla konuşmanız lazım tekrardan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi düşünen bir erkek gerçekten seviyor ise böyle bir durumda canı çok acır ve ne yapacağını bilemez kontrolden çıkar yani genişlik ya da anlayış bekleme zor bir durum hani seni de anlıyorum zor dönemlerin ihtiyacın var ve fiziksel bir münasebetin olmamış ama onu da anla kötü bir durum
Akışına bırak büyük ihtimalle kendinde muhasebe yapıyordur sineye çekmeye çalışıyordur sen ara sürekli konuş normal ilişkine devam et inşallah normale dönersiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen nasil bir belaya bulastiginin farkinda bile degilsin.. adam aantajci gormuyor musun? Basina bela olacak.. sen eve donunce bundan ayrilma mesaji at. Ama sakin telefonunu acma. Sadece mesajlaşsın. orada da annene soylicem lafini yazdır. Yazdigi anda rkran goruntusu al ki kankt olsun. Sonra cevap olarak sen bana santaj yapiyorsun eger birini ararsan ya da beni tehdit edersen seni polise sikayet ederim. birde annenden babandan cekindiginindusunmesin. Onlara anlattim ben olayi polise gideceklerdi zor tuttum da diyebilirsin. İstiyorsan ara alorsin cevabini polise de giderler bu sefer tutmam dersin. Bamyasi icine kacar karaktersizin
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılasla yaptığını onaylamıyorum ama gel gelelim öğrencilik yıllarında yapmışsın (hala onaylamıyorum) okuduğun şehirde mutlaka size burs verebilecek insanlar şirketler vardır mutlaka vardır, ancak önemli olan şu!!! ben ilişkilerimde benden önce benden sonra diye bir çizgi çizerim ve benden sonraya bakarım, iyi olsanız dahi ileri günlerde yıllarda bunu başınıza kakacağına eminim, işte bu yüzden bu ilişki size zarar verecek duruma gelmiştir, sonlandırın
20 Yorumla bısey olmaz. ondan. ben sana bırsey dıyeyım nedenını anlatsan. nefsıne yenılmese. sana hak verırdı belkı gozlerı dolardı ama hak verırdı allah kımseyı caresız bırakmaasın. sen zor durumda olmaman ıcınde elınden gıbı yapardı. her erkek adam dogar ama adam olamaz.. bu evlenırsen cok sıkıntı yasıcaksın yuzune vuracak senın. bunları dusun lutfen. senın hatan hala neden telefonunda var ve neden sakladın soylemedın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBukadar yazıyı okuduğuma inanamıyorum öyle bir anlatmışsın ki sanki olayı ben yaşadım. Olabilir herkes hata yapabilir. Kimse maddi yönden sıkıntı yaşamak istemez seni anlıyorum ama sevgilin çok sert davranmış umarım olgun sekilde düşünür senden özür diler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherif seni dövmüş, sana şantaj yapmış. hala yanında duruyorsun. artık seni bir sermaye olarak görüyor ve seni para karşılığı başka erkekler satacak haberin olsun. aha şuraya yazdım. sonra başına gelince kimse beni uyarmadı deme. hayatının kalanında o mesleği yapmak istemiyorsan hemen kaç oradan. şantaj yaparsa da derhal suç duyurusunda bulun.
10 YorumlaHem ailesiyle tanışacaksın yani ciddi ilişki içindesin hem para karşılığı erkeklerle konuşuyorsun şimdi sana kötü davranması anormal mi geldi? Yoksa sen mi anormalsin? Sana az bile yapmış. Benim kız yapacak var ya onu hastanelik ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan önce oldu bu olay ve eski bi olay
+1 yılNe diye tutarsınız o konuşmaları anlamıyorum ki
518 Yorumla
Soran+1 yılSildim diye hatırlıyordum
- +1 yıl
Ne diye o konuşmaları yaptın demiyorsun da ne diye tutarsın diyorsun öyle mi
- +1 yıl
@birssporcu konuşmaları yapması da önemlı degıl asıl sorması gereken neden baştan anlatmadı da ortaya çıkınca dökuldu.
- +1 yıl
@birssporcu evet öyle diyorum. Sorun?
- +1 yıl
@uykusugelenbalık ne yapsaydı önceden böyle bi halt yedim diye anlatıp terl edilmeyi mi bekleseydi? Hayır. Yapması gereken şeyi s. çtığı b. kun üstünü düzgün kapatmaktı. Yapamamış.
- +1 yıl
Tabi tecrübe konuşuyr hhaklismz
- +1 yıl
@birssporcu kendince laf sokma çaban güzel ama yersiz. İşine bak.
- +1 yıl
Haklısın sen kendi telefondakileri silmeye devam kimse görmeyip bilmeyince temiz oluyorsnz bye bye bye😃
- +1 yıl
@birssporcu bunun temizlik veya kirlilikle bir alakası yok da sizin gibi beyinsizlerin diline düşmemek için siliyorum. Yoksa kimseden saklayacağım bir şey yok.
- +1 yıl
böyle bışı yok bır gun gercekler ortaya çıkar.
- +1 yıl
@uykusugelenbalık aynen kanka hıhım sensin
- +1 yıl
teşekkurler ablam
- +1 yıl
Yap et sil kurtul bu bı yerden çıkar soruyu soran da ciktgi gibi
Soran+1 yıl@birssporcu of sanki kendiniz çok temizsiniz. Allah bilir o telefonlarınızla ne haltlar yiyorsunuz. Kesin artık sesinizi.
- +1 yıl
Biz en azından bazılarını pisliğinin nasl ortulmesine dair öneriler vermiyoruz
- +1 yıl
@birssporcu git 2-3 tane kitap oku sonra gelir bize laf sokarsın
- +1 yıl
Tm sen de yaptgin poklari temizle kimse görmeyince temizssin
Soran+1 yılAllah için şunlarla muhatap olma, cahile laf anlatılmaz boş ver...
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. zor durumda olup para için bunu yapman bu işi meşru mu yapıyor gerçekten :( sevgilinin tavrı ağır olsada sana vurması bağırması vb dışında haklı ben olsam kaba davranıp kırıp dökmezdim sessizce ayrılır giderdim
10 Yorumla
+1 yılHareketler saygısızca ama bunun tekrarlanmayacağına da bilemez. Hepimiz ekonomik olarak kötü dönemlerden geçtik. Dediğini benimde yapmışlığım oldu mecbur kalınca ama bu bunu yapmayı haklı göstermiyor. Bir noktada kadınlığımızı kötü şekilde kullanmış oluyoruz. Bir dahakine mutlaka sil. Yoksa sevgilinin gözünde para karşılığı herşeyi yapan biri gibi görünürsün. Tecrübeyle sabit..
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dün gece kavga ettik evde, benim yüzüme vurdu bunu. Ve bana neler dedi... Hakaretler küfürler etti. Tanıyamadım onu ama sonra çok pişman oldu bilmiyorum ben ne yapıcam bununla
- +1 yıl
İlişkiniz boyunca bunu suratına vuracak zaman zaman sana diğer şekliyle yazmıyım ama eskort muamelesi bile yapacak ne yazıkki erkekler böyle
Ben olsam çeker giderdim. Ya da kullanmaya devam ederdim. Nasıl olsa bu zamana kadar kullandırmışsın kendini para için. Sıkılınca da 250tl atar çeker giderdim.😎
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan senin gibilerle işim olmuyor asko
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIlışkıye başlamadan önce bunlar anlatılmalı dürüstçe anlayan bırıyle sevgılı olunmalı.
Adama yazık olmuş üzüldüm. gerçı sızı de üzüldüm ama baştan anlatmalıydınız
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim geçmişimi niye durup duruken anlatayım ki. Durup dururken "ben eskiden böyle bir şey yapmıştım" demek çok saçma. Geçmiş sonuçta. Aklıma bile gelmemişti oysa. Unutmuşum o yaptığımız o derece.
- +1 yıl
unuttuysanız tabı sız de haklısınız
+1 yılGördüğü mesajlar hoş olmamış o konu da sevgiline hak vereceğim, fakat haklıyken haksız durumuna düşmüş sonraki sana olan saygısız davranışlarıyla. Bence biraz mesafe olmalı aranızda hemen bu durumu sineye çekip yok saymayın.
00 YorumlaBu olaydan önce bile anneni ararım diye tehdit eden bir insan var kendine gel manyak olma ayrıl ailenede olayı anlatırsın gerekirse yoksa kullanır seni evlenmeyi düşüneceğini falanda sanmıyorum bunca olaydan sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Adam bu işte ciddi değilse amacı yeni birini bulana kadar kullanırım kafasındayım senin için zaman kaybı olur iyi değerlendir ciddi değilse daha fazla kendini kullandırma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kusura bakma ama onu kullanarak sana her istediğini yapicam üzgünüm ama işin çok zor o elinde koz olarak kalıcak sürekli sana da istediği her şeyi yaptiricak
10 Yorumla
+1 yılİkinizde nesiniz ki birbirinize şey yapıyorsunuz. Onun koynuna giren başkasınında koynuna girer neye şaşırmış sanki. Görende ikinizide iffetli arlı namuslu bir şey zanneder.
10 Yorumla
+1 yılöncelikle geçmiş olsun ama bununsenin geçmişinde yaşanmış bi olayı bu akdar büyütmesi hiç hoş olmamış bana sorarsan ilerisi için bunla bir yola girilmez
10 Yorumla
+1 yılikinizede üzüldüm ayrılmak en iyi seçenekde umarım erkek arkadaşın bunu anlayışla karşılar. anlayışlı bir tipe benzemiyor senin anlattığın kadarıyla
00 Yorumla
+1 yılKimse senin ne yaptığına karışamaz derhal ayrıl o şerefsizden ailenin telefonundan da engelle dağ ayısını birdaha da konuşma eğer gelirse de polise başvur o dağ ayısı sana zarar verebilir
Veya ailen ılımlı ise arkadaşlar arasında şakalaşıyorduk gibi bir şey söyle açıkla kılıfına uydur
00 Yorumla
+1 yılKadınlar doluşmuş hemen ayrıl perileri gelmiş kusura bakmayın da bizimde paraya ihtiyacımız oldu azımı açtık mayın benim adam sonuna kadar HAKLI
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılZamanında yediğin hurmalar gün gelir tırmalar. O yaptığını unutmaz. Madem tamam niye temizlemiyorsun? Telefonda o konuşmaların ne işi var? Güven bitti sizin ilişki de bitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen okurken korktum bence hemen ayrıl kurtul ailene dese ailen ne yapar seni çok zarar verir bu insan belli yani yaptığın yanlış tabiki ama her insan hata yapar böyle davranmaya hakkı yok evlensen bile hep şüphe duyar hep başına kakar
10 Yorumla
+1 yılOndan önceki özel hayatına karışması yanlış. Evlenince kim bilir neler yapar. Yol yakınken vazgeç.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılKaç sene önce öldü bu +18 konuşma olayı? hala telefonunda niye sakladın peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılFake hesabı duruyordu instagramımda. Oradan yapmıştım konusmaları silmemisim işte. Engellemiş geçmişim...
- +1 yıl
Olan olmuş, çok da önemli bir durum değil bence. Büyütülecek bişey yok ortada.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. herkeste kirli bi camasir var. insaniz ne var bunda? kendi sanki sutten cikmis ak kasik mi? paketleee
00 YorumlaHe yeterince mikmiş seni simdi de ayrilmak icin bahane ariyor hepsi o yani
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrılmıyor da.
Soran+1 yılHayırlısı diyorum çok önemli değil
+1 yılCinsel ilişkiniz var mı? Annesiyle senden sonrakini tanıştıracaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar cinsellik
- +1 yıl
Sen evlilik bekleme, annesi ile tanıştırmayıda bekleme. Ayrılmalısın diyeceğim ama tehditlerine boyun eğersen ayrılamazsın da. Ciddi insan tahsil etmezdi.
Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Her kavganızda tartışmada yüzüne vurur bunla seni tehdit eder
04 Yorumla
Soran+1 yılValla beni çok yoruyor zaten. Geldiğimden beri dediklerini yapmadığımda annemle tehdit ediyordu beni. Ve biz bu olaydan önce de kavga ettik pılımı pırtımı toplayıp gidecektim bana dedi sen beni çok arayacaksın ama bulamayacaksın dedi. Niye arayayım dedim. Görürsün yakında dedi. Aldırmadım devam ettim eşyalarımı toplamaya. Pişman olacaksın bak evimin adresini bile bulamayacaksın bana çok ihtiyacın olacak senin dedi. Bende sordum niye bunu söylüyorsun dedim. Yakında hamile kalınca anlarsın dedi. Ben korktum tabii. Ne diyorsun ya sen içime bosalmamıstın dedim. Yaptım dedi. Yalancı yapmazsın dedim. Yemin ederim yaptım dedi. Ona dedim git hap al bana dedim. Hayır dedi. Sonra başının etini yedim. Ben sana güvendim ilişkiye girdim nasıl yaparsın bunu ama inanmıyorum yapmazsın sen beni zora sokmazsın dedim. Valla yaptım dedi. Sonra deid ki ne yapacaksın hamile kalınca dedi. Aldırırım dedim. Bebek katili olmak istiyorsan aldır dedi. Umurumda değil benim annem babam var onlar ne der beni öldürür dedim. Bi şey yaşamazlar ben yanına olurum senin dedi. İstemiyorum ben okumak istiyorum daha erken dedim. Sonra ağlayacak gibi oldum. Yalan söyledin dimi dedim. Yapmadım dedi sonra o mutlulukla ona sarılırken buldum kendimi. Ben seni zora koyacak bi sey yapmam dedi. Yemin ettirdim. Ama yeminlerine de inanmıyorum. Bu adam beni çok korkutuyor. Niye böyle yapıyor bilmiyorum. Hala korkuyorum inanmıyorum ya içime bosaldıysa. Aradan 2.3 saat geçti yine sordum yapmadın dimi dedim. Biraz boşladım sadece dedi. Sonra tekrar yalan olduğunu söyledi. Of çok korkuyorum.
- +1 yıl
Sen ne yap biliyon mu ilk önce git bı hamilelik testi al baktın negatif çıktı ondan sonra ayrıl tehdit etsin seni eski konuşmalardan dolayı anladığım kadarıyla fake hesaptan konusmuşsun hesabı kaybet ulasamasin kimse ailene soylerse ayrılmamak için yalan tehdit ediyor dersin
Soran+1 yılYs o hesabı geçiyorum. Yani o hesabı görmeden önce de tehdit ediyordu. Anneni ararım diye. Annem bilmiyor ilişkimizi öğrenmesi için erken demiştim istemiyordum anneme söylemek. Arayıp konuşurum diye tehdit ediyor. Ama aynen şu hamilelik olayını öğrenmem lazım. Adetim olacak mı bakalım. Onu bekliyorum. İnşallah hamile kalmam çok korkuyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. bence ayrılmalısın. psikopat birine benziyor. tehditlerine boyun eğme. ayrıl ve engelle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer hatanda bunu yüzüne vuracak. Bilmiyorum ne kadar sabredebilirsin. Keşke o mesajları falan silseydin. Sevgilin o mesajlar sayesinde sana her istediğini yaptıracak Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılciddiye alınacak bir kız değilsin. neyse sizin kendi seçiminiz.
00 Yorumla
+1 yılYani pek yapacak bir şey yok. Şerefinin seviyesi ortaya çıkmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. Gönder kanala belki çekerler düşük bütceli gibi duruyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Onunla hala olacagini mi dusunuyosun? O artik seni sadece kullqnir evlenmez. Sende zaten evlenme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın birgün bu adamdan ayrılınca (Ayrılacaksınız kesin) evleneceğin kişiye de senden önceki sevgilimle aynı evde kalıyordum dersin
09 Yorumla
Soran+1 yılDerim sana ne ya buna mı takıldın, benim geçmişim kimseyi ilgilendirmez eğer çok takıyorsa kapı orada
Cevap sahibi+1 yılUmarım bunu diyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılSoruda sorduğunda geçmiş zaman şimdi sevgiline desene bakalım sanane geçmişim seni ilgilendirmez eğer çok takıyonsan kapı orada diye kendini kandırıyorsun
Soran+1 yılDedim zaten. Eşyalarınızı topladım gidecektim ama beni tehdit etti annemle. Yoksa gidiyordum ama bırakmadı beni sonra da zaten aramızı düzelttik bi sekilde.
Cevap sahibi+1 yılSeni keyfince sıkılana kadar z*kecek annen sevgilinle aynı evde kaldığını biliyor yani
Soran+1 yılSevgilimle aynı evde yaşamıyoruz... Ayrı şehirde yaşıyoruz ve onun şehrine geldim. Onun evinde kalıyorum birkaç günlüğüne yani. Annem bilmiyor işte sevgilim olduğunu da bilmiyor. Sevgilim de beni tehdit ediyor. Anneciğimi arayayım benden haberi olsun diye. Bende henüz anneme söylemek istemiyorum ve bu şekilde öğrenmesin bi zahmet. Kendisi de 15 tatilinde beni ailesiyle tanıstırmayı düşünüyor ha ben erken diye düşünüyorum ama bi sey de diyemiyorum. Tabii bu olaylardan sonra tanıştırır mı bilmem.
Cevap sahibi+1 yılSöylesin korkma o adama da sevgilim demeye devam etme
Soran+1 yılBiraz zaman geçsin ayrılmayı deneyeceğim ama bi zamana ihtiyacım var. En önce de şu evden gideyim bi..
Cevap sahibi+1 yılSana yaklaşmasına izin verme
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYahraklara gelmissin bitmistir o ciddiyetlik kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ayrılmayı deneyeceksin sevmiyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ama artık ona inanamam. Benimle gerçekten bir gelecek düşünüyor mu düşünmüyor mu emin değilim bu olaydan sonra emin olamam. Samimiyetine inanamam. O yüzden ayrılmak istiyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaştan sona kurmaca duruyor. Aşırı çelişkili hayal ürünü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmaya bak kavgada yüzüne vurur yaş kaç bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zamanlar 18 falansin diye tahmin ediyorum şu an kac yasindasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girmişsin bakire değilsen onu neden sorun etmedi
03 Yorumla
Soran+1 yılBakire olup olmadığımı bilmiyordum başta bakireyim ama sevişmelerim oldu sadece girme olayı olmadı dedim. Pek inanmıyordu sonra biz cinsel birliktelik yaşadık ve kan gelmeyince hani bakireydin dedi. Bakireyim dedim. Ya bak yeme beni dedi sonra sarıldı bana dedi ki, ben seni yargılayacağımı mı düşünüyorsun öyle bi şey olmaz ben seni yargılamam. Belki cinsel birliktelik yaşamamak için yalan söyledin ya da seni yargılayacağımı sandın ama ben seni et parçası için sevmiyorum amacım bu değil dedi. Sonra bende anlattım. Sevişirken girdi yanlışlıkla sonra muayene oldum ve doktor bakire olduğumu söylemişti dedim. Öyle işte... Yani bilmiyorum sanırım para karşılığı böyle bi sey yapmama takıntı etti. Dedim ben yapmam öyle bi sey kandırdım adamı sadece dedim. Haaa yapmazsın peygamber kızısın sen dimi yapmazsın diye çemkirdi bana. Şu an aramız iyi ama ne düşünüyor bilmiyorum. Ciddi düşünmediği birisiyle de sevgili olmaz onu biliyorum. Ama benimle hala sevgili. Bakalım biraz zaman geçsin
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapiyor. Yaşlar kaç
Soran+1 yılAsker mesleği ben 23 o 29 yaşında
Oraya gideceğini bildiğin halde mesajları silseydin keşke, okuması da doğru değil o ayrı bir konu tabi
00 Yorumla
+1 yılhala niye saklıyordun o kayıtları? yoksa dinleyip bir şeyler mi yapıyordun
02 Yorumla
Soran+1 yılKayıt yok ki sadece arama var. İnstadan sesli arama oldu. Allah için ne yapayım onlarla ya
- +1 yıl
mastürbasyon v. s ;) ulaşırsan bana yardımcı olayım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir insanı kesinlikle geçmişiyle yargılamama kimse sonuçta geçmiş yani yaşanmış bitmiş herkesin iyi kötü bir geçmişi vardır önemli olan kendisinden sonrasıdır bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk şoka uğramış başka nasıl bir tepki bekliyorsun sanki?
00 Yorumla
+1 yılbence bu kadar öfke hakimiyeti zayıf olan bir insanla bi yuva kurmadan önce bir daha düşünnnnn
00 YorumlaHep başına kalkacak maalesef. Ciddiyet kalmadı bence
00 YorumlaOndan derhal ayril beş para etmez birisi o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Zamanında yediğin hurmalar gelir bir gün tırmalar
00 Yorumla
+1 yılSadece konuşma mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu iş bitmiş uzatmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılGecmiste yaptiginla yuzlesmen olmus kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılAglamaya devam et haketmissin
00 YorumlaArtk orzpu muamelesi gorcrksn
00 Yorumla
+1 yılBence onunla olmaz artık ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel iste onlada yap ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin işin de zor valla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya bu güzel insanların hatrina dönüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen niye eski mesajları silmedin ki
09 Yorumla- +1 yıl
sen siliyo msn :)))
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld cinsellik olsun normal konuşma olsun hep silerm ben
- +1 yıl
en mantıklıısı el bombası gıbı telefonlar anında bi yere yedeklıo
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld yani gerwk yok
- +1 yıl
hıı sen kimden saklıyosun eş mi aile mi sevgili mi
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld kimseden bişey saklamıyom ayrıca bekarm ben gelen smsleride silerm bankadan gelenleri falan ya da watsaptan bi şey gönderildi bakarm hemen silerm çöp kutusınu silerm heön bişey saklamakla alakası yok alışkanlık
- +1 yıl
hıı cok yakalandın o zmn :))
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld dediğin konuyşa alakası yok diyom hala yakalandın mı diyon
- +1 yıl
tamam tamam
+1 yılKonusmamı aadece
18 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle bi konuşma geçiyor aramızda:
Adam: selam
Ben:selam
Adam: iban at 250 yi gönderim önce, sesli arıyım beni bosalt seslide
Ben: (ibanı atıyorum.)
Adam: gönderdim
Ben: ya teşekkür ederim daha önce sesli yapmadım kameralı yapalım
Adam: ben sesli istiyorum
Ben: sesli utanırım ama deneyeceğim
Adamla sese girdik normal konustum. Yapamadım utandım. Sonra kapattık.
Adam: ben senden çok elektirik aldım lütfen benimle iletişimde kal ne istersen yaparım istediğin an para da atarım
Ben de engellemiştim sonra onu.- +1 yıl
Bişiler oldu mu
Soran+1 yılHayır işte bu hepsi
- +1 yıl
Bişi olmaz bundan sevgilinin gönlünü al
Soran+1 yılYa birlikte uyuduk zaten. Gece ara sıra bana sarıldı felan. Sonra işe gidecekti. Bana sımsıkı sarıldı seni seviyorum dedi. Bende seni çok seviyorum dedim. Çok özleyeceğim seni dedi. Öptüm onu. Gitme yarın git dedi. Gitmem gerek ders çalışacağım dedim. Yarın gidersin dedi. Bilmiyorum bakarız dedim. Akşama ne yemek yapacaksın dedi. Ne yapayım dedim. İşte şunu bunu yapabilirsin dedi. Eğer gitmezsem yaparım dedim öyle işte... Yani aramız iyi görünüyor ama benim hakkımda kim bilir ne düşünüyor aslında. Ve dün sabah beni korkutuyor içine bosaldım hamile kalacaksın dedi. Yalan söylüyorsun dedim. Yeminler etti. Ağlayacak gibi oldum sonra yapmazsın sen zora sokmazsın dedim. Yaptım valla dedi. Niye yaptın sana güveniyordum ben dedim. Yapmadım dedi. Sarıldım ona. Seni zora koymam ben dedi. Ama bilmiyorum beni çok tereddüte sokuyor. Korkuyorum artık psikolojim bozuldu.
- +1 yıl
Eee
Soran+1 yılTakip edemem canım profilim gözükür. Ya işte sabah hamile kalacaksın muhabbeti döndü sonra akşam +18 muhabbetini öğrendi. Gece de birlikte uyuduk felan filan işte...
- +1 yıl
Neyse peki
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler