Selam,
bu sorunun cevabini bi turlu bulamadim, sizce neden genelde sevgili olmadan once kadinlar daha fazla dusunuyor, daha fazla teredut ediyorlar?
Selam,
bu sorunun cevabini bi turlu bulamadim, sizce neden genelde sevgili olmadan once kadinlar daha fazla dusunuyor, daha fazla teredut ediyorlar?
Bizim ülkede kültür gereği kadın ve erkek sevgili olduğunda ilişki yaşadığında hep kadın veren erkek alan taraf olarak görülüyor bence bunun etkisi oluşarak daha fazla düşünüyor hatta daha doğrusu erkekler hiçbir zaman kaybedeceği bir şey görmüyor bir ilişkiye başlarken ve fazla düşünmüyor aslında olan bu
Süslü kelimelere değil.
Net olabiliyor mu?
Sana nasıl yaklaştığı.
Sizi dinlemesini biliyor mu?
Fikir ve düşüncelerinize nasıl tepki veriyor.
Kendini sizin yerinize ne kadar koyabiliyor.
Sizden ne istiyor, size ne veriyor.
Uzayıp gider tabi ama en önemlisi hayatınıza alacağınız kişi için siz ne istediğinizi konusunda kendinize ne kadar doğruyu söyleyebiliyorsunuz?
Sonuç olarak insanoğlu ister.
İstemekte sınır yok.
Ama bu istekleri ne kadar fiile dökmekten başarılısınız. .
Bu sorunun cevabını ilk önce kendinize
kendimizde aramamız gerekir..
Kadınların erkeklere göre daha detaycı olduklarına dair bir yazı okumuştum ama Türkiye kökenli kızlar doğu ile batı karmaşasında büyüyor oldukları için normal bu durum. Ya tam batı ol ya tam doğu yoksa kırık nesil çıkıyor ortaya..
Cevap
0Cevap
Ortamlarda yattım kalktım su kızla mevzusunu erkekler yaptıgı ıcın tedbırlı oluyolar ıste karakterlımı karaktersızmı dıye anlamaya calısıyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?