Doğanın tabiatın kuralı bu kadınlar daha naif olduklarından şiddet dediğin kişiden kişiye bunda her şey önemli nerde büyüdüğü nasıl bir ailede çevre ekonomik etkenler vs zaten sevgisiz şevkatsiz büyüyen bir nesilden ne bekleyebilirin küçüklükten verilmesi gereken ders sevgi yoksa böyle oluyor
Dikkat edersen. Aşk acısı çeken kadınlara bak çoğu erkek kadını adam yerine koymadığı için kadınsalya sümük ağlar. Kadınların geneli. Birazda zor erkek seviyor daha çekici geliyor. Sonrada sonuçları kimi zaman ağır olabiliyor. Tabiki olmaması gereken şeyler ama biraz daha özenli seçmek lazım. Erkeklerin çoğu kadınlara nazaran aldatıldıpını öğrenince daha sinirle refleks uygulayabiliyor. Veya tartışmalarda vs vs.
Evet onunda etkisi vardır. Doğurgan olmanın kadın olmanın getirdiği içgüdüden de kaynaklanıyor olabilir. Ama etraftaki evli kimi kadınlara bakıyorum. Cidden adamlar bişey yapmıyor kadınlar adamları yicek. Tabi genelleme yapamayız da. Bence kadınlar aldatınca uzmanlıkla yapıyor erkek aldatınca açık veriyor. Herne olursa olsun nekadar sinirlenilirse sinirlenilsin. Sana * yapana seninde bir hamlen olur illaki ama fiziki olarak senden güçsüz birine şiddet uygulamak racona sığmaz. Ama tabi herkesin dediğin gibi merhameti. Dünyayı görüş açısı. Eğitimi vs bunları algılamaya yetmiyor. Kimi cinnet geçiriyor o işin hastalık boyutu. Bu durumlarda devlet bi şekilde olaya el koymalı. İstese şiddeti dindirir böyle şartlarda bile. Ama tam tersi teşfiknediyor gibi... Hayırlısı
Sadece aldatmayla da değil. Geçenlerde burada bir polis evde eşiyle tartışıyor. Cinnet geçiriyor. Oğlu araya giriyor adam oğlunu eşini orada vuruyor. Kızı da okula üniv gidicek o ara. Farkediyor kaçayım diyor koşup onuda vurup kendini de vurup bir aileyi götürüyor. Polisin nette videoları var. Psikopat egolu adamda değil maçlarda görevli oynuyor vs. Ama ne oluyor işte üstleri baskı yapıyor hakaret ediyor. Veya bişeyden görevi kötü kullanması söyleniyor adam stres yapıyor biyerde patlıyor. ya da ülkede sıkıntılar var. Evine ekmek yetiştiremeyince bir adam ister istemez o evde sorun çıkıyor aşk sevgi de açlık veya erkeğin o duruma düşmesine yetmiyor bazen. Valla durumlar karışık bu şiddet olayları bence katlamalı gidecek gibi duruyor
Fiziksel olarak bir erkeği alt edebileceğini düşünen kadınlar yapamayacaklarını öğrendiklerinde ölmüş oluyorlar. Yani şiddet uygulamaya kadınlar daha meraklı fakat onların başlattıkları şiddet sonlandığında onlar öldürmeyi beceremediklerinden ölen oluyorlar. Yani manyaklıkta ve şiddet meraklılığında kadınlar ve erkekler birbirine denk kadınların başlattığı şiddeti erkekler sonlandırıyor sıkıntı orada...
Yok bir kaç kez denk geldim şiddet kadınların meraklısı oldukları fakat sonuçlarından başkalarını sorumlu tutarak zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmayı sevdikleri bir olgu. Kadınların kadınlara uyguladığı şiddeti de çok iyi biliyorum nasıl cani yaratıpa dönüşüyorlar çok gördüm...
Hiç bir akıl sağlığı yerinde erkek bir kadına her hangi bir şart altında şiddet uygulamaz. Ancak kadınlar kendilerine zarar verecek manyakları nokta atışı bulur ve kollarına kendilerini atarlar. Hal böyle oluncada sonuç ortada...