Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sevgilim erkek Lesbian değilim.. Sadece küçükken bunları yaşadım..
Ben 6 7 yaşındaydım o kız da 10 yaşındaydı Komşumuzun kızıydı Bize gelirdi giderdi falan Bir gün öpüşelim mi dedi Baya bir zaman istememistim sonra kız kiza bir şey olmaz falan dedi ben de tamam dedim Ardından zaman geçtikten sonra yatağın altına falan girmeye başladık Neredyse herseyi yaptık.. bir sene kadar Gorusebildigimiz günlerde haftalarda... Sizce uzak mesafe ilişkisi yaşadığım sevgilime anlatmalı miyim? :( Terapistime bile anlatamamişken.. Çok utanıyorum..(annem biliyor bu arada ikimizin de anneleri ogrendi Artik arkadas bile degiliz simdi 20 yasindayim )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O yaşlarda cinsel kimlikler henüz yerine oturmamıştır sadece çocukluk merakıyla yapılmış şeyler , sevgiline sakın anlatma gerek yok
Teşekkür ederim 😊 Peki birsey daha sorucam Ileride evlenirsem o zaman anlatmalı miyim peki 🙁
Hiçbir şekilde kimseye anlatma gerek yok çocukluk şeyleri bunlar
Ne alaka niye anlatacaksın ki? çocukken olmuş bir şey geçmiş geçmişte kalmış. unutmaya çalış hatırlanmaya değecek bir şey değil.
Teşekkür ederim 😊 Peki sizin eşiniz ya da kız arkadaşınız böyle bir şey yaşamış olsa geçmişinde Onu kabul eder misiniz?
Aslında umursamam çünkü o zamanlar çocuktu ve bunu anlayacak kapasitede değildi. yani tabiki kabul ederim neden etmeyeyim hatta baştan bana söylemesinin gereği olmadığını söylerim :)
Teşekkür ederim 😊🙏
Rica ederim.
Söyleme bazı şeyler sır kalsın.
Erkeklerin de var mıdır böyle sırları
Olabilir bilemeyiz neler neler var hayatta. Biseksüel bireyler var evli çocuklu bilemeyiz geçmişlerini de geleceklerini de.
Çok doğru
boş ver cocukken herkesin böyle saçma hareketleri oluyor bence takılma unut geç
Sizin olmuş muydu ya da Olmuşsa biraz anlatabilir misiniz..
gel özlden daha önce hic birine anlatmadım ama
Çok iyi olur daha önce böyle birsey yaşamış biriyle bunu konuşmak.. teşekkür ederim 🙏🙏
Sapkın sapık olduğunu itiraf et 🤮🤮
Psikanalistim ve bu konuda yalnız degılsınız
Hemde 10 yaşında ya aklım almıyor
Öyle evet.. Ama bana kızmamisti annem 1 sene sonra o 11 olduğu için yaşça daha büyük oldugundan bütün acıları o çekti gibi oldu İkimiz de çocuktuk aslında:(
Boş ver anlatma. Bilse ne değişecek ki.
Doğru Teşekkür ederim 😊 Aslında biraz söyledim ama sadece bir defa bir kızla opustugumu söyledim devamını söylemedim :,)
Sen ister miydin bir kızla birseyler yaşamak :)
Bu durumdan cok mu rahatsızsin peki
Pek değil ama geçmişim aklıma geldikçe insanlar bana baktığında bu yönümü görmelerinden korkuyorum Konuşmakta zorluk çekiyorum sosyal ortamlarda.. sosyal anksiyete var bir de..
Kimse bilmiyorsa bunu anlatmaniza gerek yok zaten
İnsanlar bana baktıklarında biliyorlarmış gibi hissettiriyor
Bunu sadece kendin öyle hissettigin icin oluyor. Kimse senin ne yasagini ilgilendirmez bence.
Söylemene gerek yok çocuktun bitti gitti
O yaşta nerden aklınıza geldi
Öpüşme oyunları ve cinsel içerikli videolar kolayca açılıyordu.. Ayrıca o ısrar etti ve ben de 6 yaşındaydım yani.. Sadece bir ablam olarak beni zorladı ve benim başka çarem yoktu gibi Doğru olduğuna inandım.. Pek de sivri bir çocuk değildim belki de anlayamıyordum..
İyi alışkanlık olmamış bu 😄
Oldu aslına şimdi böyle şeyler izlemek istiyor canım Ama izleyemiyorum Kız kıza yuri ya da yaoi falan seyrediyorum
Yuri yaoi nedir?