24 yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı özgüvenli biriyim , arkadaşlarım tipinde kötü değil karakterindede bir sorun yok gayet iyi birisin diyorlar aldatmayacak biriyimde.
Liseyi meslek lisesinde okudum kız yoktu maalesef. Üniversiteyi pandemi vurdu hiç denk gelemedim haliyle dışarda gezerken veya instagramdan arıyorum yok abicim yok olmuyor hiç güvenmekmi istemiyorlar hepsinde ayrı ego iyice sıkılmaya başladım , kadınlardan sıkılmadım yanlış anlamayın sadece artık uğraşmak beni sinirlendiriyor kafayı yedim yalnızlıktan.
Kütüphaneye gidiyorum bari ortam yaparım diye yaşadığım şehrin nüfusu az gelende pek yok anca ergenler geliyor 24 yaşında kendimi yalnız hissediyorum bu durumda ne yapabilirim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantık olarak bakıldığı zaman doğrusun Evet bizim kadinlarimiz diye ayırmıyorum Genellikle bu dünyada kadınların bir özelliğidir maalesef Ama bu onları kesinlikle ve kesinlikle aşağıladığım için değil Beni kimse yanlış anlamasın kadınların anatomisi gereği zaten egolu varlıklardır yani her şeyin en iyisini olmasını ister ama bir erkek öyle değildir bir erkek Mesela atıyorum herhangi bir şeyin azlığıyla bile yetinirken bir kadın o azın çoğusunu ister bu dünyada böyledir bak hiçbir zaman ırk ayrımı yapmıyorum bu anatomiktir yani erkek Yeri gelir elindeki üç kuruşla yetinirken bir kadın elindeki üç kuruş da hayır o bana yetmez bana 10 kuruş vermelisin ya da 10 kuruşla geçirmem lazım diye Gerek baskı yapar gerek zorlama yapar ve artı erkeklerin de şurada bir kabahati var açık ve net söyleyeyim ben her iki cinsiyetinde yanlışlarını söylüyorum Tabii ki erkeklerin de tabii Yeri geliyor kadınlara gereğinden fazla yüz vermesiyle de kaynaklanıyor bu durum Ne oluyor erkek fazla yüz verdiği zaman kadın egosu yani olan o anatomik egosu daha da fazla şişiyor Tabii bu aynı zamanda erkekler için de geçerli ama işte bu oran kadınlarda Maalesef ki üzeyerek söylüyorum daha da fazla onun için burada erkeklerin Aslında yapması gereken en önemli şey kadınlara olduğundan fazla değer verme bak değer vereceksin tabii ki ama olduğundan fazla değer vermeyeceksin işte yok seni düşünüyorum Senin için ölüyorum ben sensiz yaşayamam gibi bir laf var zaten hiçbir şekilde inandırıcılığı olmayan bir laf bunu karşı tarafa söylediğin zaman cinsiyet fark etmeksizin O illaki şişiyor işte bunun için insanlarla konuşurken kurduğumuz cümlelere her zaman için çok dikkat edeceğiz tabii bir de toplumda oluşan bir Ön yargı vardır işte Bir erkek bir kadına yazıyorsa işte sapıktır Bilmem midir falan bunları hiç konuşmuyorum Bunlar Çünkü konuşursak Emin ol bu konuda çok uzar gider
Ooo reis baya uzun yazmışsın özenerek çok teşekkür ederim varolasın çok sağol zahmet oldu sana
Her zaman gerçekleri söylerim rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!