21 yaşımda k@hpenin tekine denk geldiğim için 22 yaşıma kadar hayatım mahvoldu. Napıcam?

Düzelmiyor. O çocukla 3 ay flört ettim sonra engelledim gelip gönlümü almaya çalışmadı. Oysa erkek adam gelir. bakın geçen sene 2021 Eylül ayında çok zor şeyler yaşamış biri olarak kaderindeki kişiyi bekliyordum ve isminin emir olduğu içime doğuyordu. Hayatımda hiç sevgilim flörtüm olmamıştı. Geldi bir gece aniden birisi aradı beni instadan. Adım emir dedi. İlk konuşmada bile 5 saat konuştuk. Nasıl gerçek olabilirsin nasıl bu kadar güzel olabilirsin dedi. Tam içime doğan gibi ben ankaralı olmama rağmen kendisi Urfalı ve İstanbul’da yaşıyordu. Çocuğa sabaha kendi hesabından takip atarsın demi dedim e tabi dedi. Ama atmadı. Yüzünü hiç göstermedi. Ve haftanın bir gününü benimle konuşmak için ayırıyordu. Bense yalansız kapalı temiz bi kızım ya düzgün kıza güvenilmez de yüzün gösterilmez mi. Neyse en sonunda engelledim. Gönlümü almaya gelmedi.2 Ocak 2022de engelledim Mart ayında bi kere yazış onda ters yaptım gitti ama sevgililer gününde bayramlarda hiçbirinde düşünüp gelmedi. Değersiz olduğu içşn mi özel günlere değer vermiyor acaba. İşte şimdi de yılbaşına girdiğim birisi olmadı maalesef inşallah önümdeki tüm Yılbaşılarında olur

Güncellemeler
+1 yıl
Oğlum nasıl mal insanlar var böyle ya okulda seni hiç tanımayan ve her Türlü sicil kaydına sahip insanlar teröristler organ mafyaları yüzünü görebiliyor. Bir kuzum erkekten de değil bir erkeğin kızdan yüzünü gizlemesi onun top gibi olduğunun göstergesi midir
Güncellemeler
+1 yıl
*bir kızın
21 yaşımda k@hpenin tekine denk geldiğim için 22 yaşıma kadar hayatım mahvoldu. Napıcam?