+1 yılAslında meselenin özünde baş örtülü kızların (neden taktığını bilen) kim olduklarını anlamamanız yatıyor. Soruyu sorma şekliniz bile ideolojik. Sanki uzaylı bir kavimden bahsediyormuşsunuz gibi. Arkadaşlar İslam inancında başörtüsü bir emirdir ve İslamda belirli ayetleri kabul edip işinize gelmeyenleri kabul etmiyorum diyemezsiniz. Allahın kurallarını şekillendirecek değiliz herhalde. Ha ben müslüman değilim deseniz o ayrı, ama eğer müslümansanız neden taktıklarını anlamanız aslında işin özünde sizin de takmanız gerekiyor. Müslümanım deyip takmamanın iki lası açıklaması olabilir. Birincisi bilgisizlik, ikincisi ise münafıklık. Münafıklığın belki ne olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız vardır. Özetle müslüman görünüp İslamın aleyhinde çalışan düşmanlarıdır. Bugün bunların bazıları din adamı görüntüü altında dahi karşımıza çıkmaktadırlar. Eee böyle zamana da böyle hainlik gerekli. Cümlelerimden kimseyi sorguladığım anlaşılmasın, herkesi tercihi kendinedir ama kavramları yerine oturtmadan, neyin ne olduğunu ve amacını anlamadan yorum yaptığınızda tuhaf görünüyor. Başörtülüler neden kendilerini irkinleştirmeye çalışsınlar? Kendileriyle problemleri mi var? Peki benim gibi erkeklerin başı açıklarda tüm çabalarına rağmen çekici bir yön bulamamalarını ve evlenecekleri eşi başörtülüler arasında aramasını, kişilik tahlinini onlar arasında yapmasını ve sadece onların çekici gelmesini nasıl açıklayacağız? Demek ki gerçek sevgi ya da aşk sizin zannettiğiniz şey değil. birbirini Allah için sevmek ve gönül gözüyle sevmek farklı bir şey. Ayrıca somut bir şey daha belirteyim, inanarak başörtüsü takan kızların ekserisi yüz olarak da çok güzeldir farkında değilsiniz herhalde. Tekrar belirtiyorum cümlelerimde herhangi bir sataşma yoktur. Sadece doğruların tahlili. Saygılar.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Benim cekiyor yalan yok.. ama farkettiklerinde rahatsiz oluyorlar , tarzimdan dolayi ya da karsi cins oldugum icin.. ben de onyargi kurbani oldugum. icin , cevirip basimi yoluma gidiyorum..
00 Yorumla
+1 yılIlgi ceker cekmesinede ne yonden ilgi cektigi onemli. Bazilar var teseddurludur yani herseyi ile duzgun kapanir. bazilari vardrki arkasinda bir kafa yuzunde tonlarca makyaj olmayan sokaktaki ses mubareek bogazina yerlestirilmis mikrofon varmiscasina yukselen birde oyle dar giyiniolarki pantalonu gomlegi... giyinmis ciplaklar gibi. Bunlarda ilgi ceker ama farkli yonde. Bunlarinda zatn ne yonde ilgi cekecegi belli. Cekecekse teseddurki kiz ilgi, bence o hanimligindan hayasindan masumlugundan dikkat cekmeli...
44 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Evt bu zamanda cok var turbanli. Turban ve teseddurun farkli oldugunu dusunuorum. Basinda esarp olan herkes teseddurli degil Teseddure sirf basin kapali olmasi girmior kolu bacagi giyinme tarzi darligi. Bunlara dikkat eddn teseddurludir. Ama basinda esarp altinda tay uzerine "uzun"(sadece kalcayi kapatacak kadar uzun) yzund badana ayaginda kafasi kadar buyuk topuuk. Onlar trbanlidir
- +1 yıl
Kesinlikle onlar sadece tehcih yapip kapananlar kapnmaminin asil amacini anlayamayanlar
- +1 yıl
Evet. Sen kapaniosan ki Allah cc icin kapaniosin ozaman onun istedii sekil uzere kapanman lazim arkadaslarinin ailenin istedigi
Sekil uzere degil. Ozaman o baskalari icin kapanmaya grerki kapanman gereksizdir. Nasil birkimseden bisey istersin gonulsiz yapacagini veyada istemedigimiz sekil uzere yapsa bize gore bosuna yapiorsa bence bbu kapanmadada oylesir
2 türlü dikkat cekiyorlar.1) maymuna benzeyerek: kapatıyor kafayı şal takıyor gerdan haraç mezat. suratta açık olmama rağmen cesaretlenemedigim Ruj renkleri, hatta geçen gün bordo ojelisini gördük. Daracık kot üstüne kısa gömlek popo ortada bacak ortada!! Ki bu tipler aklı kIt erkek tiplerini çok rahat ayarlar. Kafası kapalı olsun da 2) Allah için kapananlar:gıpta ile baktığım ve Allahım bu Hidayeti bana da nasip et dedigim kızlar ki zaten bu kızlar dikkat cekmeyi kendileri istemez ve dikkat çekmezler.
103 Yorumla- +1 yıl
+1 benden
- +1 yıl
Bende o fikirdeyim ikinci şıka uyan kisilerden bahsediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
Yorumlara bakıyorumda yazık yani. Kapalılar iticiymiş. Siz çok çekicisiniz zaten. Kapalı kızlar çirkin itici hoş görünmeye hakkı olmayan ahlaksız olan... Daha neler neler neye göre? yetti ne aşağıladığınız be. Ağzınızı toplayın bu ne ya. Herkesin iyisi kötüsü güzeli çirkini var ayrım yapanların için kötü çünkü. Kendilerini bir b.. sanıyorlar milleti küçümsemeye yer arıyorlar... Terbyeszler.
1313 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Tebrikler güzel yorum arkadaşım.. !
- +1 yıl
Bacim bunlar Soysuz takımı. Biz buradayız evelallah. Havlayip dursun onlar. . kervan menzili bulacaktır. ..
- +1 yıl
hepsinin içi pis dışı düzgün olmuş neye yarar.. haklısın canım sen
- +1 yıl
katılıyorum canımsın
- +1 yıl
kız sen beni yanlış anladın ben açık olupta kapalıları hor görenlere dedim :D
- +1 yıl
peki canım :)
+1 yılçoğu kişi boşşşşşşş konuşmuş nişanlımın ailesi beni türbanlı olduğum ıcın ıstemedi ve ben açılmayı hiç düşünmedim evet dikkat çeken bir kızım ama dar giyinmem ruj sürmem sadece bir topuklu giyinmekten vazgecmedım olsun o kadar bizde genciz bizim sadece yüzümüz açık ve güzelki ilgi çekıyor orasını burasını sergıleyenleri çok basit buluyorum türbanımıza el ve dil uzatmayın siz soyunmakta özgürseniz bizim kapanmamız kımseyı bağlamak
20 Yorumla
+1 yılşimdiki başörtülüler, dikkat çekmek için takıyor gibiler... ne kadar dikkat çeken kıyafet varsa, dar kıyafet varsa ve renkli kıyafet varsa giyiyorlar:)) tüm vücut hatları belli oluyor...
tesettürle kendilerini korumaları gerekirken, öyle bir tesettüre giriyorlar ki, tüm erkekleri kendilerine çekiyorlar... kısaca bir çoğunun derdi başka...30 Yorumla
+1 yılBence bu arkadaşlara ilgi gösteren erkekler genelde aynı tip davranışlar ile kızlara yaklaşmaya çalıştıklarından dolayı bu kapalı güzel fizikli kardeşlerimin doymak bilmez bir egoları oluyor. Ve ilgimi çekmiyorlar kesinlikle. Benim ilgimi çekecek kızın saçını savurmasına takılıp kalmam gerekir.
11 Yorumla- +1 yıl
Onyargili olmayn her kapli kiz egolu degilgldr. genellme yapyn..
Bugün tam istediğim şekilde kapanmış birini gördüm. Kapalı haliyle çok güzel duruyordu hiç de vücut hatları belli değildi. Açık olsa nasıl olurdu acaba ya çok güzeldi cidden dikkatimi böyleleri çekiyor. Kafasının üstüne bir tane daha kafa koyan, yüzü makyajdan gözükmeyenlerden neften ediyorum
10 Yorumla
+1 yılYa arkadasim namus icte olur sacla basla namusmu olur , yok saci varmis oyu varmis buyu varmis al sana kendin diyorsun cinsel isteklerini patliyorlar soyle boyle , hani nerde namus , gostermelik bilboard namusla ancak pavyon sokaginin kosesine kadar bu is ben sana soyliyim , annenin bu konuda ciddi skntilari var bence , illa kapali olmasini istemesi hic dogru degil
20 YorumlaYok cekmiyor cunku gerektigi gibi giyinmiyorlar Allahin kelami kuranin emrettegi gibi giyinseler canim feda
43 Yorumla- +1 yıl
Bazilari var ama
- +1 yıl
Bende oyle düşünüyorum
Annem diyor saçı olan kız ile evlenırsen hakkımı helal etmem al başına bela
3 yıldır kapalı + alımlı + güzel + renkli gözlü kız bakınıyorum
bulduklarımda 3. gün sonunda birikmiş cinsel isteklerını söylüyorlar.1923 Yorumla- +1 yıl
Ne yani annen kel bir kızla mı evlenmeni istiyor
- +1 yıl
same here
- +1 yıl
Her kapalı namuslu olmuyor, annene söylemeni tavsiye ederim
- +1 yıl
@Bilinmeyenşahıs koptum :)))
- +1 yıl
:D ya öyle mi.
- +1 yıl
Kendi esprime ilk kez bu kadar güldüm :D @pinkylady
- +1 yıl
Ahaha :D
- +1 yıl
Bu da her yerde be :D
- +1 yıl
Annen öyle düşünmesi yanlış açık insanlarda edepli iyi insanlarda var. KAPALILARINDA AÇIĞINDA İYİSİ KÖTÜSÜ VAR. sana öyle kapalılar rastladı demekki. Annenin yaptığını sende yapıyosun bak. Genellemeler... bir insanı iyi yapan şey giyim değil. Kapalılarda sürekli şey muamelesi yapmayın artık. Ben kapalıyım çevremde de var gayet edepli namuslu insanlar kapalıları aşağılamaya yer arıyorsunuz. İnşallah gönlüne uygun birini bulursun. Cinsel istekte bulunmayanlarda var arkadaşım. Önyargılı olma bence.
- +1 yıl
anneni kırma saçı açık kızla evlenirsen hakkı haram olur tabii.. böyle insanları gördükçe hayatlarını ne kadar saçma şeyler uğruna mahvettiklerine inanamıyorum. bir anne evladını nasıl bu kadar ağır bir yükün altına sokar. ya birine çok aşık olsan ama annen istemiyor diye olmadığı için çok acı çeksen? hikaye mi bunlar?
- +1 yıl
keşke olsaydım ama ben de Allah nasip ederse anne olacağım ve bu dediklerim, düşündüklerim hep aklımda olacak..
- +1 yıl
benim öyle anlattığın gibi güzel arkadaşlarım var :)))
- +1 yıl
Bütün başörtülüleri genellememelisin @romeooooo
Nasil ki açık kizlardan çekici olan var olmayan var. Kapalilardan da çekici olan veya olmayan var.
Aciklardan: orasini burasini vitrine cikarip sergileyerek dikkat cekmeye çalışan var. Edepli giyinenler de var.
Kapananlardan: kendini ve güzelliğini setretmek için kapanan var. Dikkatleri üzerine çekmek için kapanan var.
Not: soruyu soran arkadaş fetisi filan mi var?10 YorumlaÇeker, inandığı değerler doğrultusunda başının üstünü örtüyle kapatması insanlıktan çıkması anlamına gelmiyor sonuç olarak.
20 Yorumla
+1 yılGüzel kız her haliyle güzeldir ve ilgimi çeker. Karşımdaki kızı beğeniyorsam benim önemsediğim birçok şeye sahip demektir Hakkıyla tesettüre girmiş düzgün bir kız daha çok hoşuma gider.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılgayet de yakışanları var. benim bile onlara özenip kapanasım geliyor. millet ne diye aşağılamış anlamıyorum
40 Yorumla
+1 yılBaşörtülü güzel kız diye bir şey yoktur. Penguen gibi birbirlerine benzerler hep.
44 Yorumla- +1 yıl
Nekadar ön yargılısın
- +1 yıl
Açıkçası ön yargı değil. Doğada yaşayan her canlının bir görseli vardır. Rengarenk bir çiçek bahçesi yerine farklı farklı yeşil renkli ot türlerini düşün. Yani doğada her türün güzel olanı vardır. İnsanlarda da kadınlardır güzel olan. Kadınlarda kendilerini kuma gömer gibi kapanıp, saçını başını yapmalı ve gerekli miktarda makyajını yapmalıdır. Güzel kadın senin olsun olmasın moral kaynağıdır, enerji kaynağıdır. Penguen gibi olduklarında bir önemleri olmaz. Şahsen sevmem, kapanana karışmam ama açık hali ile dünya güzeli olsa bile kapalı haline dönüp bakmam. Zaten görmediğim bir şeye ilgi beslemem saçma olur. Bir mal alırken bile görür beğenir sorgular alırsın. Kaldı ki bu bir canlı ve yeri geldiğinde hayatına alacağın kişi. Ben zaten kapalı kadınlarla evlenip evlenip açık kadınlardan gözünü alamayıp bir de dedikodusunu yapanlara oldukça karşıyım. Kardeşim biz erkeklerin ilgisini daima açık kadınlar çeker. 2 + 2 =4
- +1 yıl
Kapanmanin amacida zaten o ilgi cekmemk
- +1 yıl
rahibe olarak yaşasınlar
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Neden çekmesin? Şurda bakıyorum da ne kadar igrenç insanlar var karaktersizler adam hakaret ediyor resmen bunun gibileri ülkede barındırmamak gerek soytarılar.
10 Yorumla
+1 yılBaşörtülü güzeldi kızlar çok ilgimi çekiyor. Ama utancımdan açılamıyorum. Sonuçta kendilerini muhafaza etmek için kapanıyorlar. Bu da benim adım atmamı engelliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Elbette hatta yuz olarak gordugum en guzel kiz kapaliydi. Benim gorusume aykiri olsa da insanlarin goruslerine dusuncelerine saygi duyarim, on yargili olmamaya calisirim
20 YorumlaBaşörtüsü dinle inançla alakalı dikkat çekme unsuru değil ki özel manada diyorsan beni örtümle seven kişi kabulumdur bir insanoğlu için örtümden vazgeçmem beğenmesin...
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
+1 yılYa aslında örtünün de bir manası vardır. Erkeklerinin dikkatini celbetmemesi içindir. Ama günümüz kızları bunu pek bir yanlış anlamışlar efenim.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sadece birkaç saniyeliğine ilgimi çeker..
Daha ötesini istemem..24 Yorumla- +1 yıl
Başörtülü değil
- +1 yıl
Ekleyen benim başörtülü değilim merak ettim
+1 yıltesettur bana bakma demektır. bana bakmadan geçme demek değil.
80 YorumlaArtik ilginc Bir Hal aldi Bu Kapalilik Olayi Rekabet gibi Gösterilmesi kapali acik diye Hos degil ALLAH rizasi icin hakki ile yapabilene Ne Mutlu...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşörtülüler çirkin değilde çekici olmuyor genelde pek belli olmadıkları için yüzleri insanların dikkatini çekmiyorlar bir arkadaşım vardı kız renkli gözlü sarışın falan çok güzeldi ama bildiğin sonra gördümki kapanmış o kadar güzel bir kız tanımasam sokakta görsem belki pek dikkatimi çekmeyecekti gözleri çekerdi biraz ama tipi hakkında bir fikrim olmazdı yani :D
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten tesettürun amacı da o değil mi?
Dikkatli bakışları ötelemek...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tarz sorular benı delı edıyo gercektenn delı edıyoo bende kapalıyım ve tabıkı ıckı ıcen barlarda takılan bı erkegın dıkkatını cekmıyorum cekmıyımde zaten :D ama namazında nıyazında ımamhtıpten cıkıslı falan bı erkegın dıkkatını cekıyorum cok malca bı soru bu anlıcagın
13 Yorumla- +1 yıl
Bacı boş ver bacı bunlar zaten taraflı sorular
Cevap sahibi+1 yılO tarıftekıler bence cok cekıcı :D
Aynen bosvermek lazım
ilgi çeker de bir de biz onun ilgisini çeksek iyi olurdu :)
20 Yorumla
+1 yılcok güzel kızlar oluyor bazen ama sonra insanları bas örtüsüne diline dinine ırkına şekline şemaline göre birbirine ön yargılı baktıkları geliyor aklıma.. kahrediyorum...
30 Yorumla
+1 yılYarısı kaşar çıkıyor.
Sakın ha başörtülü diye temiz bir kız sanmayın, gelin bizim buralara utanırsınız.
Ama gerçekten temiz ve güzelse Allah sahibine bağışlasın diyorum, tabi sadece başörtülü olanlara değil.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız dediğinin sacı uzun olur fiziği güzel olur elleri ojeli olur bakımlı olur abartmadan makyajlı olur. güzel giyinir. ama cok acık giyinmez cok açık giyinmek varoş duruyor çünkü. şık olur. sevgilisine de sadık olur. kapalılığı genc kızlara hiç yakıstıramıyorum kim ne derse desin ben erkek olsam yanımda hoş bakımlı şık bir bayan isterdim. hadi yobazlar eleştirin beni şimdi :D
65 Yorumla- +1 yıl
Sondaki "yobaz" kelimesi zaten seni elestirmeye sebep degil mi? Özellikle şu kisim dikkatimi cekti "sevgilisine sadık olur" yani sevgilisine sevgililerine sadik olur ama bir kapali tek bir kisiye sadik olur tek onun olur. Sen erkek olsaydin belki oyle bir kadin iaterdin ama cogu erkek basortuluyu tercih ediyomus gordugmuz gibi.
- +1 yıl
kapalı olmak müslümanlığın gereğidir, yobazlıkla ne ilgisi var, kapalı olan insanlara sen ve senin gibi insanlar çok büyük bir şekilde saygısızlık yapmaktadır. Yorumunun sonunda gülmüşün ya bende sana güldüm, insan oğlu acizdir Allah vermesin başın kel olur o baş örtüyü takmak zorunda kalırsın yani kapanırsın o yüzden böyle cahil cahil buralarda konuşma yorumunu silmeni tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılsilmicem hiçte bile :D kapalı kız tercih eden erkeklerin coğu da varoş oluyor tipsiz oluyor :D az modern olun inancsız olun demiyorum ama genc kız genc kızdır kapalı kızlar teyzem gibi duruyor. kapalı bir kıza bakan erkeğe ben bakmam zaten sevgilimde bakmaz :D
- +1 yıl
Başörtüsüne havlayan bir it vardı. Bundan birkaç sene evvel geberdi. En son kameralara kanserden dökülen saçlarını göstermemek için başını kapatmışti. Yazdıklarini okuyunca onu hatırladım nedense...
Cevap sahibi+1 yılhe olursa onu da o zaman düşünürüm :D
Onlarda Derken :) ? Daha Çok Onlar Dikkatimi Çekiyor :) Ve Biri Dikkatimi Öyle Çekti Ki 3-4 Gündür Kendime Gelemedm :)
20 YorumlaBaşında ayet taşıyan bir kadına edeple bakar nazar ederim.
30 Yorumlagüzel olduktan sonra çeker tabiki ama gidip de yanaşmam. riskli. kendisinden bir hareket görmem lazım.
00 Yorumla
+1 yılBazı başörtülü kızlar görüyorum sanki yüzlerine nur yağmış gibi gercekten ne mini etek giyen o mankenler ne de tayt giyen uzun boylu kızlar bence en hoş en Çekici kızlar onlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBaşörtüsü vurgusuna gerek yok. Yarım metre örtü ilgimi belirlemiyor. Kaliteli olsun karakterli olsun yeter.
00 Yorumla elbette çekeder de sen ilgi çekmek içinmi kapanıyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Konunun benle ilgisi ne?
+1 yılKapali guzeller dahada cok ilgimi ceker iclerden gercekten cok guzelleri varr hatta hüsnü ala kafede gormustum 1 ay once resmen asik olmustummmm :((
00 Yorumla
+1 yılBu akşam gördüm birini. "Bakmasana oğlum" diyen zihnime inat gözlerimi gözlerinden alamadım..
20 Yorumla
+1 yılSanki başı açık bütün kızlar güzelde "başörtülü güzel kızlar da oluyor" demişsin. Ne yani çirkin kızlar mı kapanıyor! Nasıl bir zihniyet nasıl bir bakış açısı? Allah akıl fikir versin. Akıllı insanlar olarak neslimiz tükeniyor...
30 YorumlaAaa ulan şaka maka şimdi düşündüm galiba ben hiç kapalı bir kızı kesmedim. Yarın bakayım bir ssshhhh
00 YorumlaBaşörtülü bir es istemiyorum o yüzden Hayır guzellikle alakası yok sebebim başörtülü ilede sorunum sadece öyle
30 Yorumla
+1 yılBaşı degilde kalbi önemli başı kapalı kalbi halka acık kızlar da olabiliyor dışa bakmayın lütfen :)
10 YorumlaBana göre başörtülü kızlar düzgün giyinen kızlar daha güzel. İlla kızın fiziğine mi aşık olacaz? Ben giyinişine kalbine aşık oluyorum.
10 YorumlaNefret ederim istedigi kadar guzel olsun donup bakmam. Hatta o kotu giyimlerinden hic bahsetmiyorum bile..
21 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
Diğerlerinden daha çok ilgimi çekiyor.
AÇIK VE NET.10 YorumlaBaş örtülü kızlar bana hep soguk gelmiştir ama hepsi bacım olsun başındaki örtülerine lafım yok.
Ama evleneceğim kişi olursada diyebileceğim yoktur cünkü kaderin önüne geçilmez.00 Yorumla
+1 yılbaşörtü takan bir kız tüm güzelliğini kapatır bana göre kızlarda önemli olan saç güzelliğidir onlarıda görmüyorsak neyliyeyim öyle kızı
22 Yorumla- +1 yıl
Ama yinede gizemli bence :)
- +1 yıl
gizemli olmasından yana değilim görmeden nasıl beğeneceğim o kişiyi nasıl tanışacağımbaş örtü takan kız benim için kısmeti kapanmıştır
+1 yılBir sarışın mavi gözlü kız kadar asla olamazlar gözümde.
Kısacası pek çekmez :)30 YorumlaAçık dan daha fazla çekiyor benim hatta ona bakarken yakalaninca ufak bir utangaclik oluyor.
00 YorumlaHayır bakmam bakarsak günah isledigimi Düşünürüm :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aa güzele bakmak sevaptir :)
+1 yılMaşallah derim güzelleri var bazıları da bu güzelliği heba ediyorlar...
01 Yorumla- +1 yıl
sanada maşallah yani. hani melekler görünmezdi
Tabiki guzel olanlarda var Bu kapalilarda sinirli degil. Mini aciklarda giyinmeyi bilmio bnce. Kapali acik fark etmez. Guzel be gynmei bilen
10 Yorumlaevet gorunce dıyom al ıste hem kapalı hemde cok guzel hatun kednı kendıme dıyom :D
00 Yorumla
+1 yılBen güzele güzel demem, güzel benim olmayınca. Ama ilgimi çeker tabi. :))
00 YorumlaBenim ilgimi ençok kapalılar çekiyor seviyorum ve saygı duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılEvet cekiyor sonucta oda bayan acik veya kapali fark. eder mi hatta bir tanesi var yerel bir markette calisiyor kendimi gostermek icin hergun cikolata almaya gidiyorum
10 YorumlaÇeker tabi neden bakmayalım ki güzelse ama öyle rahatsız edecek şekilde değil şahsen.
10 Yorumlabunun örtülüsü örtüsüzü olmaz eğer kız güzelse her şekil güzeldir :) ama içide boş olmasın tabi...
20 YorumlaO başındaki örtüyü hangi amaçla taşıdığına bağlıdır. Gönülden mi yoksa görüntü için mi orası önemli bence..
10 Yorumla
+1 yılHeralde yani ne saçma bir soru önemli olan insanlık napcaksın giyimi :S
00 Yorumlaotobuste bitane basortulu kız beni kesiyordu hemen arkalara ilerledim ben şahzen çok itici buluyorum.
30 Yorumla
+1 yılÇeker ve çekiyorda... Allahım anneme hayırlı bir gelin bana da hayırlı bir eş nasip etsin. Aminnnnn :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılMakyajı çok abartmadıkları sürece güzel olanlar çok ilgi çekiyorlar. ben kız halimle bakıyorum bazen
114 Yorumla- +1 yıl
Evet benden :)
- +1 yıl
:D engelledi beni :D @pinkylady
- +1 yıl
Romeo kardeş :D ahahaha kızdı bana
- +1 yıl
@pinkylady
- +1 yıl
Ayrıca @mertcanpolata esprin mükemmeli :D ahahaahaha
- +1 yıl
teşekkürler :) benide engellemiş :D :D