Türbanlı feraceli kıza bakar mısınız? sevgilim bakarmış

arkadaşlar lütfen bunu okuyanlar insan gibi cevap versin saçma sapan şeyler duymaya ihtiyacım yok. bu akşam arkadaşlarla oturuyorduk bir yerde sevgilim de vardı ve cogunluk olarak erkek vardı. bir arkadas(aile olarak falan da muhafazakar değiller, tam tersi) sınıftaki türbanlı bir kızı çok begendiğini söyledi. diğerleri de ona katıldı hatta arkadas "kıza resmen aşık oldum oğlum kız namuslu falan bir de evlenirsem onunla evlenirim" dedi. ben de "yuh sen ve öyle bir kız, yanında bikinili kızlarda başka kızlar görmüyorum falan" dedim ve arkadaş "eğlenip ellencek kız var evlenilecek kız var" dedi ve sevgilim de buna katıldı "katılıyorum oğlum hem kızı herkes ellemişse ben niye alayım" dedi. inanılmaz bozuldum, sinirlerim bozuk, moralim bozuk. kızın da gerçekten yüzü çok güzel yeşil iri gözleri falan var teni de güzel ama yani ne bileyim fazlasıyla muhafazakar yani hep ferace giyiyo falan sadece şalının rengi değişiyo erkekleri bırakın kızlarla bile pek konuşmuyor. sevgilim öyle diyince sanki bana laf atmış gibi oldu sonuçta benim de önceden sevgililerim falan oldu, resmen benimle evlenmeyeceğini söyledi. çok bozuldum ne yapmalıyım ve erkekler gerçekten böyle mi düşünüyor
Türbanlı feraceli kıza bakar mısınız? sevgilim bakarmış