Peugeot 408 sıfır
Dubleks ev bahçeli
Kadrolu öğretmen
26 yaşında
185 boy orta tip
Bembeyaz tenli güzel bir kız bakmaz mi ya
Dubleks ev bahçeli
Kadrolu öğretmen
26 yaşında
185 boy orta tip
Bembeyaz tenli güzel bir kız bakmaz mi ya
Abicim eğitim fakültesinde sec beğen al okulda src beğen al. %90 yoklukta abazan meslektasin var. Normal çirkin 150 erkek öğretmen bile istediğini seçer. Sen secemeyip kızları tavlayamiyorsan kendinde sorun ara derim
Yazmayı unutmuşum ben aslında evlenmek istiyorum ve benim 8 yıldır tek kızla irtibatim olmadı ondan öncede sadece sınıfımda kız vardı onu irtibat sayıyorum yani bende kendim gibi kız istiyorum yoksa dediğin gibi
Zaten eğitim fakültesinde okuyan kızların %90 i öyle. Dilciler baska alem. Ben her sene farkli fakülteden sevgili degistirirken kızların çoğunun flortu olmadi. Çoğu da sıkıcı. Ama sevme vs islerini yapıp kendini sana adarlardi
Arkadaşim sınıf öğretmenliği okudu çok kötü anlatıyor ortamı bar , disko , içkiler yatmalar , sarhoş olup sınıf arkadaşlari beraber seks felan
Bilemiyorum ama ben ilahiyat okudum ilahiyattaki kızlarda seks yapmıyorlar ama erkeklerle aşırı samimiler
Onlar azınlık. Farklı alanlardan arkadaşlarımdan öyle takilan vardi da hatta travesti arkadasimiz vardi onun sayesinde de yine de onlar azınlık. O dediğin bölümlerde bile %70 benim dediğim gibi. Sayısal ogretmenliklerde ise 90 i gecer yani. Tek sıkıntıları cok sıkıcı kızlar. Hayatları dümdüz
İnşallah dediğin gibidir
Öyle öyle. Ilahiyatcinin bulacağı kafa yapısındaki birisi de kendisi gibi olur. Yoksa anlasamazsiniz
Aynen öyle
Cevap
3Cevap
Araba mısın sen kaç model olduğunu da yaz bari. İlana vermişsin kendini manyak
Bu zamana kadar asla böyle bir şey yapmadım ve kızlara hep iyilikle güzellikle yaklaştım cinsellik nedir bilmezdim ama kızlar bana o kadar kötü davrandı ki anlatamam
Yani keşke dediğin gibi olsa yanlış olsa bu hareket
erkeklerin egosu çok ya. Kızlar alakam değil ama erkeklerde harbi en fakirinde bile ego var hayret
Ağa ben cidden çok değişik bir şehirde yaşıyorum burada milletin yazdığı kız ve erkek tasvirleri Antep'te yok burada erkekler kızlara çok saygıli centilmen ama kızlar tam tersi ayı dan farksızlar iyilik centilmenlik adamlık asla yaramıyor
Kesinlikle katılıyorum sana
aqa mal mülk yazmışsın şakamısen izlediğin diziler karakterin nasıl bahsetsbinaz
Kızlar diyor ki ;
Biz tipe bakmayız
Biz paraya bakmayız
Biz kasa bakmayız
Tamam ama görünenler hiç de öyle değil yukarıda yazdıklarıma bakıyorlar
ben aşık olup olmamaya bakarım aşık olduğum sürece çöpçüyle. bile. olurum
sana evin araban için bakacak kız olsa ne olur olmasa ne olur... bence böyle şeyler yazarak erkekleri küçültüyorsunuz
Lan bu kızlar neye bakıyor o zaman geçen de biz bunlara bakarız diyor kızlar gerisi önemli değil diyor
Karakteristik özellikleri nedir
Kıskanç, sahiplenen , seven , değer veren , iltifat ederim , hediyeler alırım onun fikirlerine önem veririm vs
Adamlık ne alemde ona bağlı bunlarla hava atılmaz
Valla ben bu zamana kadar bunları asla söylemedim adam oldum ama kızlar tarafından hiç sevilmedim ve saygı duyulmadı bana öte yandan kızlar her yerde bunlara bakarız diyor gelecek önemli diyor şimdide inkar ediyorsun
Inkar etmedim ve farkındaysan bunlar önemsiz gibi bir şey demedim sadece benim için son sırada olan şeyler, siz adamlığı yanlış anlayıp sonra biz adam olduk kızlar sevmedi diyorsunuz
Peki ama bende asla bundan önce bu tarz şeylerle kendimi pazarlamadim beni bu duruma düşüren türk kızları
Bence genelleme yanlış hem erkek hem kadın açısından bak başımdan geçen bir şey yazayım hayatım boyunca var vs. Yerlere gitmedim, giyimim hep güzeldir, ayda yılda arkadaşlarla bir kafede çay içer kalkarım onun harici evdeyim ya da ışteyim ama son iliskim neden bitti biliyor musun, tek başıma 3 gün tatile gittiğim için...
niye bembeyaz ten hitlerin torunu musun
Haklısın
Hay sizin beyaz tenli Sevdanıza ben
Esmer de severiz her türlü severiz aslında o sadece lafın gelişi asıl olay beni deli gibi sevecek bir kadın
Sus ya inşallah kapkara biriyle evlenirsin
Beni deli gibi sevsin sadık olsun bakımlı ve güzel olsun konuşkan olsun olur niye olmasın kara diye sevmicem mi
Sus be
Sen karasin heralde
Bu ne dayı bişey anlamadım
😅
Dinle dinle enerji sinerji
Eyvallah 😅
Sen gülme sinir oldum sana
Naptık ki ya tamam canını sıkma senide severim 😁
Beni sevme
Tamam
Erkekler bile bakar 😂😂😂
Abi yanlış anlaşılmasın da erkek bile asık olur